|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:34:57 GMT 1
A siadałem do czytania z założeniem, że 60% mafia (ale nie użyłem tak zaaawnsowanych wzorów jak Koxefer).
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:34:57 GMT 1
Tylko Klocuch ja mam dwóch uniewinnionych z mechaniki
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:35:20 GMT 1
Ale i tak poziom analizy top. Lubię.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:35:36 GMT 1
XD
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:37:21 GMT 1
Co Cię śmieszy? Mówię, że masz znakomity sposób rozumowania. Podoba mi się. Jesteś trochę jak taki kuzyn matematyk.
Wątpię, że zmieniłbyś tak mocno styl gry z Bolca na to.
Czyli mam calkowicie nietypowe uniewinnienie, lol.
Czas przejść do Lewkonia-Bayesa.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:38:12 GMT 1
Ty nawet tych pshemowych 5 stron nie czytasz przed wejściem w temat.
W ogóle przy twojej gierce przypisywanie mi brawury to dobry lot.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:38:34 GMT 1
Ten post, który wrzuciłeś zaraz o 22:30, to post tej edycji.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:38:55 GMT 1
Ty nawet tych pshemowych 5 stron nie czytasz przed wejściem w temat. W ogóle przy twojej gierce przypisywanie mi brawury to dobry lot. Jestem na 22:30 dopiero.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:39:44 GMT 1
Ten post, który wrzuciłeś zaraz o 22:30, to post tej edycji. Eh kurwa jeszcze sie naśmiejemy z tego
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:40:07 GMT 1
Nie rozumiem Cię teraz Rudy, ale już się nie tłumacz.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:43:22 GMT 1
Mafiozo Wiśniewski zarzuca mi, że nie było merytorycznych podstaw, żeby przeprowadzić akcję pod Arsenałem i odbić Rudego.
Mówię na to: no i co z tego? Ja gram na wczucie. Einfühlung. I dzięki temu wczuciu widziałem wtedy niewinność w Rudym, bo się w niego wczułem. Wcześniej się nie wczuwałem odpowiednio. Wydaje mi się, że to pisałem (chyba się powtarza to pytanie, to potem znajdę).
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:44:03 GMT 1
Ty nawet tych pshemowych 5 stron nie czytasz przed wejściem w temat. W ogóle przy twojej gierce przypisywanie mi brawury to dobry lot. Jestem na 22:30 dopiero. To w sumie może być prawda, więc nie miałeś pojęcia, że nie mamy szans na jakikolwiek sojusz i teraz będziesz musiał kontynuować tego psyopsa albo zrobić zwrot o 180 stopni na podstawie ostatnich 20 postów.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:44:57 GMT 1
Mafiozo Wiśniewski nie zwątpił ani razu w Gołotę i Kawalca?
Ciekawe czemu! Ma ktoś jakieś pomysły!?
Odrzucam odpowiedzi, które są inne niż celowe lizusostwo i wspólnota mafii.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:45:23 GMT 1
To w sumie może być prawda, więc nie miałeś pojęcia, że nie mamy szans na jakikolwiek sojusz i teraz będziesz musiał kontynuować tego psyopsa albo zrobić zwrot o 180 stopni na podstawie ostatnich 20 postów. W poważaniu mam ten sojusz. Piszę co uważam w tym momencie na temat gry.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:46:35 GMT 1
Ja się wiążę sojuszami nie dla korzyści, lecz dla prawdy.
Możesz mnie dać do friendzone'a, ale z mojej strony uczucie zostanie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:47:52 GMT 1
no ja na to uniewinnienie już odpowiedziałem Faza pierwsza kończy się w momencie, jak przeskoczyłem o kilkadziesiąt stron, bo nie miałem psychy czytać tego trzeci raz. Powyżej jest już zawarty claaim detektywa. To tak naprawdę nic nie zmienia, bo zasadniczo pomijając dosłownie pojedyncze wrzuty, za którymi nic nie idzie (1 na samym początku rozgrywki, 6, 13 i 14), obaj panowie cały czas się uniewinniają. Ktoś powie: dobra Wiśniak kurwa, ale jakie to ma znaczenie, przecież sam ¾ gry uniewinniałeś Cugowskiego, a ja na to mu powiem: a srakie. Bo uniewinnienie Cugowskiego było, wg mnie, 100% adekwatne do jego gry w tamtym momencie i miało jakieś oparcie. Nie powiem, że przeczytałem dzisiaj cały temat, bo nie przeczytałem, zatrzymywałem się głównie na dwóch rozważanych nickach, ale przeczytałem jeszcze raz zdecydowanie więcej postów niż bym chciał. No i kurwa te pierwsze kilka dni to jest pierdolony benefis Cugowskiego, który grał wtedy dobrą edycję i mnóstwo ludzi go na zielono kolorowało, z żyjących ja i kawalec, zdarzało się gołocie (który miewał wątpliwości), prócz tego nawet dioniz jak przekleił niedoszłą analizę to brał to za sztuczne, a już dzień później się ze mną zgodził, że efekt jest 100% zgodny do oczekiwań i cugo wygląda na niewinnego. Więc wracając do sedna sprawy. Nie wiem, nazwijcie mnie kretynem, jeżeli się mylę, ale kurwa się nie mylę – wg mnie na etapie akcji pod arsenałem nie było merytorycznych podstaw, żeby ją przeprowadzać i bronić rudego. Bo jego gra się nie broniła. Klocuch zdecydował się po raz pierwszy stanąć dla zasady w opozycji do głównego nurtu miasta i bronił Rudego bez zrozumiałych dla mnie podstaw, ściągając z niego część presji. A nieprzyciśnięty Rudy gra dobrze, co pokazał w tej i w poprzedniej edycji, prześlizgnął się aż do teraz.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:48:00 GMT 1
Nigdy bym Cię nie zfriendzonował Klocuch
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:49:21 GMT 1
klocuch widzę ostro sobie poczyna
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:50:16 GMT 1
Nie no Wiśnia, mi się raczej zarzuca, że przyciśnięty bronię się dobrze, a nieprzyciśnięty jestem ozdobą w grze i wyglądam słabo.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:53:18 GMT 1
Nie no Wiśnia, mi się raczej zarzuca, że przyciśnięty bronię się dobrze, a nieprzyciśnięty jestem ozdobą w grze i wyglądam słabo. no wtedy wychodzisz z nory i wijesz się kurwa jak piskorz i to ci wychodzi, nie będę nawet do poprzedniej edycji wracać, bo to dla mnie trochę drażliwy temat
|
|