|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:54:13 GMT 1
a, teraz zrozumiałem, że ci chodzi o ten cytat co wyżej dałem
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:58:05 GMT 1
Dobra, jestem po przeczytaniu długiego posta Gołoty z 22:47. Jest on niezły.
Gołota i Rudy grają bardziej niewinnie od Kawalca!
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:58:14 GMT 1
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:58:47 GMT 1
teraz jest rzetelnie
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:58:59 GMT 1
Będę musiał wrócić do intucji Broniewskiego na temat Kawalarza. Ciekawe czy podał jakieś argumenty.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 11:00:57 GMT 1
Będę musiał wrócić do intucji Broniewskiego na temat Kawalarza. Ciekawe czy podał jakieś argumenty. >bądź mafijnym bolcem >bądź w mafii >zacznij podejrzewać najczystszego gracza w stawce >eee on by tak w mafii nie odpierolił, linczujemy aliego >bądź mafijnym rudym >bądź w mafii >zacznij podejrzewać najczystszego gracza w stawce >a huja kurwa bolec greatest hits robisz >bądź mafijnym klocuchem...
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:02:13 GMT 1
Przecież dobrze wiesz, że nie jestem w mafii z Rudym, bo sam jesteś w mafii, Low. Już nie kłam.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 11:02:36 GMT 1
To kto z nas jest w mafii
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 11:02:48 GMT 1
kurwa kawalec i gołota
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:02:56 GMT 1
Ty, Gołota lub Kawalec jako trzeci.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 11:05:08 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 11:06:20 GMT 1
Przecież dobrze wiesz, że nie jestem w mafii z Rudym, bo sam jesteś w mafii, Low. Już nie kłam. To kto z nas jest w mafii Ty, Gołota lub Kawalec jako trzeci. aha
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 11:07:18 GMT 1
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:08:56 GMT 1
Ty mi Klocuch zarzucasz, że ja wiedziałem, że Cugowski padnie winny? Nie. Patrz na przykład na to: mafiacorner.boards.net/post/56921/threadMiałem poczucie, że wyciągasz czasem winę Cugowskiego, ale niczego nie robisz, aby doprowadzić do linczu na nim i w kluczowych momentach o nim nie wspominasz (do czasu, gdy stało się to konieczne). Poza tym zanim Czesio nie podał przekonujących argumentów za Cugowskim, pisałeś też tak: mafiacorner.boards.net/post/56972/threadDla mnie Twoje podejście do Cugowskiego jest niekonsekwentne i po prostu dziwne. Te dwa posty, które wkleiłem, dzieli bardzo nieduży odstęp czasowy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:11:55 GMT 1
elegancko, że chłopaki kawalec i gołota poszli po rozum do głowy przerwy top jeszcze limit postóww Kawalec, Gołota, obudźcie się. Ten mafiozo karmi Wasze ego i się fraternizuje w wiadomym celu.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 11:13:19 GMT 1
elegancko, że chłopaki kawalec i gołota poszli po rozum do głowy przerwy top jeszcze limit postóww Kawalec, Gołota, obudźcie się. Ten mafiozo karmi Wasze ego i się fraternizuje w wiadomym celu. Taka prawda. Jak ja nerd mam walczyć w bitwie na słowa z prawnikiem.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:18:49 GMT 1
A Klocuch dalej wyjebongo i nie poznam genezy akcji pod Arsenalem Wczucie. Einfühlung. akcja pod arsenalem bronie rudego wczorej pisalem ze rudy z kamieni mnie sie nie podoba i ze widze duze strachanie w jego grze rudy odpowiedzial ze to strachanie miastowego poczatkowo mu nie zaufalem lecz teraz ufam mu widze w jego grze prawdziwe poszukiwanie prawdy i szczerosc miejska rudy przechodzi metamorfoze wraz z biegiem rozgrywki niczym piston strach wsi na poczatku jego gra wydawala sie tajemnicza podejrzana by potem gdy rozgrywka zaczyna byc inne i staje sie bardziej kolorowa a mniej czarnobiala wtedy jego gra zaczyna byc klarowna i wybitna taka eureka mi przyszla do glowy rano dlatego zapowiadalem akcje pod arsenalem ale nie chcialem zbyt wczesnie wlewac miodu do mieszadelka do kakalka bo wczesniej byloby to na darem taka jest prawda ze rudi obecnie to gracz sumienia ktos kto nie boi sie przyznac do niewiedzy do bladzenia a jednoczesnie jest zainteresowany znalezieniem mafiarzy i widac prawdziwosc w jego postaranku ze stuprocentowym prawdopodobienstwem rudy jest graczem miejskim choc daje mala szanse na mafiarza lecz niewielkie Tłumacząc z klocuchowego na polski, (i zastrzegam, że streszczam to, co myślałem wtedy, a nie to, co myślę teraz): myślałem, że Rudy to Piston. Co prawda zaprzeczyłem na bieżąco, że tak było, bo głupio mi się było przyznać, że się pomyliłem. Akcja pod Arsenałem była z grubsza tym samym, co uniewinnienie Pistona w poprzedniej edycji. Piston oraz Rudy w początkowych chaosie pierwszych interakcji oraz postów kreacyjnych wyglądali średnio, a potem - gdy zaczęło się szukanie mafii, porządkowanie gry i analizy - zaczęli wyglądać jako szczerzy miastowi. Z nieco odjechanymi pomysłami, ale jednak. I to stało przede wszystkim za Akcją pod Arsenałem. To było moje wczucie. Wiem, nie powinienem tak bardzo stosować mety w swojej grze, ale nie jestem póki co topowym analitykiem i psychologiem w grze.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:21:58 GMT 1
Kurwa Klocuch jak nie zaczniesz napierdalac na poziomie przynajmniej 70% mocy przekonywania Wiśniewskiego to sory, ale wypierdalasz. Bo słowo testamentowe egzego to jedno, ale to, że ty w najtrudniejszej fazie gry dla mafiozy grasz chuja, a Wiśniewski gra nieźle to drugie. Po tym anime betrayal jednak myślę, ze Klocuch niewinny i jednak kawalec + wiśnia. Mysle ze mogę tak napisać w jakimkolwiek przypadku, bo jak Wiśnia niewinny jakimś cudem, to nie mogę go prosić o zwajchowanie z Bolca znowu. Lewkoń i Bayes uśmiechają się w grobie.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:27:21 GMT 1
pewnie dlatego, że jak zleci klocuch, to nie będzie sobie można wycierać mordy testamentem czesia, żeby na mnie naganiać I see what you did there.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 11:27:42 GMT 1
Wiśniewski jest bezczelnym mafiozą.
|
|