Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:02:19 GMT 1
WTF? No jeśli mi się ktoś na tym etapie gry podoba, to zakładam, że jest niewinny i próbuje nawiązać współprace, wymienić spostrzeżenia a ja zakładam, że jeśli się komuś podobam na tym etapie to CZYTA TO CO PISZĘ. WYCIĄGA WNIOSKI. CHRONI MNIE GDY MOŻE. A NIE PRÓBUJE TANIMI TEKSTAMI WBIĆ SIĘ DO ŚRODOWISKA TYCH ZAUFANYCH.więc sorry WP ale na teraz jesteś top3 do bicia w Ciebie jak w bęben.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:03:15 GMT 1
Jeśli chcecie definicji przylepca to Władca Pierścieni jest optymalny.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 18:03:51 GMT 1
WTF? No jeśli mi się ktoś na tym etapie gry podoba, to zakładam, że jest niewinny i próbuje nawiązać współprace, wymienić spostrzeżenia a ja zakładam, że jeśli się komuś podobam na tym etapie to CZYTA TO CO PISZĘ. WYCIĄGA WNIOSKI. CHRONI MNIE GDY MOŻE. A NIE PRÓBUJE TANIMI TEKSTAMI WBIĆ SIĘ DO ŚRODOWISKA TYCH ZAUFANYCH.więc sorry WP ale na teraz jesteś top3 do bicia w Ciebie jak w bęben. musiałem sprawdzić po tym poście czy MG na pewno jest MG
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 18:06:17 GMT 1
No dla mnie Pippin ma fajną odwagę i luz i mi się podoba. Strasznie mnie dziwi poziom napięcia, jaki panuje. Nie wiem, czy to przez ten limit postów, czy przez co, ale czuć taką dziwną agresję. Pippin się w ogóle w ten agresywny prąd nie wpisuje. Mnie już nazwano potencjalnym trolem. A to dziwne, bo mamy w takim razie TOTALNIE odmienne wrażenie - jak dla mnie dawno nie było od początku takiej kulturki w temacie, panie Elrond. Skąd to spięcie u Pana? Dodatkowo przecież poza swoimi kreacyjnymi postami, które Pippin zaczął od niedawna tworzyć, w mojej opinii była w jego postach wcześniej jakąś dziwna agresja. No właśnie u mnie wrażenia odwrotne, pożartował sobie z Hobbitem. Trochę popisał pół kreacyjnie, totalnie sobie nic nie robi z zarzutów na swój temat, a z osoby, która go naciska jeszcze sobie zażartował (mam na myśli ciebie). A spięcie czuję stąd, że gracze sobie zarzucają nieoptymalne wykorzystywanie postów, nie odpowiadają na pytania wprost tylko zarzucają szarady. Wyzwisk nie ma, okej, ale jest taka wzajemna niechęć mam wrażenie. Ja sam czuję napięcie, czy jakaś kwestia jest dla mnie wystarczająco istotna, żeby ją poruszyć i sugeruję się ilością postów innych graczy w ocenianiu tego, jak bardzo się ograniczać. No uważam, że dużo prędzej, ale ogólnie to mogę się zgodzić. Sam sobie zdałem sprawę, że nawet przypadkiem mogliby łatwo to zrobić. Mam od Ciebie fajne wajby, chciałbym z Tobą wspołpracować. Oglądałeś filmy? Marzy mi się, żeby Elrond zwołał Naradę, jak w pierwszej części. Chyba pół grona nawet mamy A skąd te fajne wajby?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 3, 2023 18:07:22 GMT 1
Jeśli chcecie definicji przylepca to Władca Pierścieni jest optymalny. Przylepiam się do tego. Ekhm, znaczy chciałem powiedzieć - ciekawe spostrzeżenie
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 18:08:09 GMT 1
Ej dobra, bo w sumie mam niedosyt i jakoś się to rozmyło. Gollum Pomijając już kwestię tożsamościowe, sugerowanie tożsamościowe itd. Swój start w tej rozgrywce ocenisz pewnie jako "mocny", jesteś w niej od początku, nie musisz nadrabiać itd. Dlaczego w takim razie piszesz posta, w którym uniewinnienie od kurwa Aragorna traktujesz jako pretekst, żeby poprosić (choćby w żartach) o modlitwę - kiedy to opisany "mocny" start plus ewentualne kwestie tożsamościowe, a nie post jakiegoś Aragorna, cię predestynują do bycia potencjalnym celem mafii? Kol. Boromir, myslimy podobnie czy jesteś powtarzaczem, oto jest pytanie. Co sądzisz na temat Różyczki? Kol. Władca Pierścieni, tego twojego posta z wymienionymi nickami Hobbita i Aragorna przeczytałem dopiero po napisaniu cytowanego przeze mnie posta. Wychodzi więc na to, że jestem powtarzaczem nieświadomym. A Różyczka to ugułem nie wiem jeszcze.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:09:28 GMT 1
WTF? No jeśli mi się ktoś na tym etapie gry podoba, to zakładam, że jest niewinny i próbuje nawiązać współprace, wymienić spostrzeżenia a ja zakładam, że jeśli się komuś podobam na tym etapie to CZYTA TO CO PISZĘ. WYCIĄGA WNIOSKI. CHRONI MNIE GDY MOŻE. A NIE PRÓBUJE TANIMI TEKSTAMI WBIĆ SIĘ DO ŚRODOWISKA TYCH ZAUFANYCH.więc sorry WP ale na teraz jesteś top3 do bicia w Ciebie jak w bęben. Zapraszam.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:10:05 GMT 1
Ja bym dodał ten wcześniejszy post Władcy Pierścieni o Hobbicie, że mu się nie podoba. Ewidetnnie chce pójść bez argumentów w centrum głosów mssta.
To co? Władca Pierścieni mafia?
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:10:13 GMT 1
Uważam Troll, że Twoja reakcja jest mocno przesadzona i jakaś taka zbyt agresywna. Czujesz zagrożenie?
|
|
|
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 18:10:31 GMT 1
Mam od Ciebie fajne wajby, chciałbym z Tobą wspołpracować. Oglądałeś filmy? Marzy mi się, żeby Elrond zwołał Naradę, jak w pierwszej części. Chyba pół grona nawet mamy A skąd te fajne wajby? 1) mafiacorner.boards.net/post/61330/thread - fajne zapytanie o to, dlaczego Glorfindel wyróżnił Różyczkę, dziwnie wygląda takie wyodrębnianie jednego gracza na etapie page 1-2 2) teoria o czacie GPT - sam fakt, że powstała w Twojej głowie (chociaż się z nią nie zgadzam) korzystnie o Tobie świadczy, myślę, że pomyślałby o niej prędzej miastowy niż mafiowy, jak wnioskuję po moich doświadczeniach 3) mafiacorner.boards.net/post/61481/thread - podzielam opinię o Tuku, gość ma jaja i luz, zero spięcia; w mojej opinii, świadczy to na jego korzyść
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:11:58 GMT 1
Ja bym dodał ten wcześniejszy post Władcy Pierścieni o Hobbicie, że mu się nie podoba. Ewidetnnie chce pójść bez argumentów w centrum głosów mssta. To co? Władca Pierścieni mafia?
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron. Ja już wcześniej przyczepiłem się do Hobbita, który moim zdaniem dziwacznie się zachowuje i gra, a teraz uciekł do nory. Jesteś poważny?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:12:10 GMT 1
Uważam Troll, że Twoja reakcja jest mocno przesadzona i jakaś taka zbyt agresywna. Czujesz zagrożenie? nie, nie czuje zagrożenia, uwazam, że zarowno miasto jak i mafia uważa mnie za niewinnego, miasto z powodu tego co piszę, a mafia dlatego ze wie jak jest. malo tego mafia nie pojdzie w prosty konflikt ze mna bo nie ma potrzeby, bedzie jakis przyklepywacz moich spostrzezen, wiec mam to w dupie, w linczu nie padne, w mordzie? byc moze.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:12:20 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 18:12:20 GMT 1
Uważam Troll, że Twoja reakcja jest mocno przesadzona i jakaś taka zbyt agresywna. Czujesz zagrożenie? A czym miałby czuć się zagrożony?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 18:13:27 GMT 1
1) mafiacorner.boards.net/post/61330/thread - fajne zapytanie o to, dlaczego Glorfindel wyróżnił Różyczkę, dziwnie wygląda takie wyodrębnianie jednego gracza na etapie page 1-2 2) teoria o czacie GPT - sam fakt, że powstała w Twojej głowie (chociaż się z nią nie zgadzam) korzystnie o Tobie świadczy, myślę, że pomyślałby o niej prędzej miastowy niż mafiowy, jak wnioskuję po moich doświadczeniach 3) mafiacorner.boards.net/post/61481/thread - podzielam opinię o Tuku, gość ma jaja i luz, zero spięcia; w mojej opinii, świadczy to na jego korzyść Mam koncepcję tego dlaczego i z kim bym współpracował, a kogo bym uważał za niepewnego. Problem w tym, że nie wiem czy to jest mądrze się całą dzielić w tym momencie. Poprzednio takie działanie sprawiło, że mafii wystarczyło mądrze przytakiwać i zaprzeczać.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 18:15:14 GMT 1
Uważam Troll, że Twoja reakcja jest mocno przesadzona i jakaś taka zbyt agresywna. Czujesz zagrożenie? A czym miałby czuć się zagrożony? Ja mam wrażenie, że to Władca Pierścieni jakiś niespokojny się wydaje, nie wiem tylko z czego to zdenerwowanie wynika
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:15:25 GMT 1
Uważam Troll, że Twoja reakcja jest mocno przesadzona i jakaś taka zbyt agresywna. Czujesz zagrożenie? A czym miałby czuć się zagrożony? Może tym, że próbuje zbudować front przeciwko jemu koledze, nie wiem. Ja tylko spytałem o opinie graczy, których uważam za miastowych, przesadzona ta reakcja.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 3, 2023 18:15:35 GMT 1
Ja bym dodał ten wcześniejszy post Władcy Pierścieni o Hobbicie, że mu się nie podoba. Ewidetnnie chce pójść bez argumentów w centrum głosów mssta. To co? Władca Pierścieni mafia?
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron. Ja już wcześniej przyczepiłem się do Hobbita, który moim zdaniem dziwacznie się zachowuje i gra, a teraz uciekł do nory. Jesteś poważny? To może spróbujmy w takim razie z tej strony, co dokładnie nie podoba Ci się w Hobbicie? Chętnie posłucham. W końcu chciałeś ocenę innych graczy, czyli już sam coś powinieneś coś mieć do powiedzenia?
Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel?
|
|
|
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 18:15:48 GMT 1
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron. A co sądzisz o tym Hobbicie, mimo wszystko? Bo rozjuszyło Cię trochę (w kontekście potencjalnej mafijności i wylistowaniu zaufanych) pytanie WP, ale jednak o tym Hobbicie to mógłbyś się wypowiedzieć. Dla Ciebie Hobbit wypada korzystniej niż WP? Dla mnie korzystniej wypada WP, jest mniej bierny.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:16:50 GMT 1
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron. A co sądzisz o tym Hobbicie, mimo wszystko? Bo rozjuszyło Cię trochę (w kontekście potencjalnej mafijności i wylistowaniu zaufanych) pytanie WP, ale jednak o tym Hobbicie to mógłbyś się wypowiedzieć. Dla Ciebie Hobbit wypada korzystniej niż WP? Dla mnie korzystniej wypada WP, jest mniej bierny. a jakie to ma kurwa znaczenie?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 3, 2023 18:16:54 GMT 1
Bo jeśli tylko ten słynny "wajb" no to trochę dziwnie tak z dupy wyjmować graczy, jeśli samemu nie potrafisz tego wytłumaczyć.
|
|