|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:18:28 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 18:18:28 GMT 1
A czym miałby czuć się zagrożony? Ja mam wrażenie, że to Władca Pierścieni jakiś niespokojny się wydaje, nie wiem tylko z czego to zdenerwowanie wynika Z mojej perspektywy najdziwniejsze było właśnie to pytanie, czy troll się czuje zagrożony, szczególnie, że go sam wcześniej uniewinniał. Czyli oskarżenie typowo pod wpływem presji. Z drugiej strony w tego Hobbita bił rzeczywiście wcześniej. Tylko nie śledziłam, czy był w tym "przodownikiem", czy podążał za tłumem.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:19:05 GMT 1
Ja już wcześniej przyczepiłem się do Hobbita, który moim zdaniem dziwacznie się zachowuje i gra, a teraz uciekł do nory. Jesteś poważny? To może spróbujmy w takim razie z tej strony, co dokładnie nie podoba Ci się w Hobbicie? Chętnie posłucham. W końcu chciałeś ocenę innych graczy, czyli już sam coś powinieneś coś mieć do powiedzenia?
Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? Nie podoba mi się jak uczepił się biednego Aragorna, który na ostatnich stronach wypada już znacznie lepiej niż na początku. Kiedy Aragorn chciał podjąć jakąś dyskusję i rozmowę, to rzucił "Wyjebane" i schował się do nory. Gdybyś tak przede mną uklęknął, to mogę ci zdradzić, jak go zdobyć. No i tym mnie zniesmaczył, ale bardziej luźna niż spięta ta wiadomość mimo wszystko?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 18:19:21 GMT 1
Ja bym dodał ten wcześniejszy post Władcy Pierścieni o Hobbicie, że mu się nie podoba. Ewidetnnie chce pójść bez argumentów w centrum głosów mssta. To co? Władca Pierścieni mafia?
Moim zdaniem najbardziej oczywista z tych 11 stron. A co sądzisz o tym Hobbicie, mimo wszystko? Bo rozjuszyło Cię trochę (w kontekście potencjalnej mafijności i wylistowaniu zaufanych) pytanie WP, ale jednak o tym Hobbicie to mógłbyś się wypowiedzieć. Dla Ciebie Hobbit wypada korzystniej niż WP? Dla mnie korzystniej wypada WP, jest mniej bierny. Ale co to znaczy mniej bierny? W sensie dlaczego akurat ta cecha dla Ciebie jest warta wyróżnienia? Bo mi np. ciężko mieć zdanie o Hobbicie ze względu na fakt, że wbił jak preejakulat i już go nie ma. Nie potrafiłbym go zaklasyfikować w kategorii 'bierność/aktywność', bo całe te jego jednolinijkowce oparły się na mniejszym lub większym poziomie gburowatości.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 18:19:35 GMT 1
No ogólnie gra Trolla to jest odpowiedź na pytanie skąd czuję dziwne spięcie w dyskusji. Gimli za to 100% promiastowy.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:19:58 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 18:19:58 GMT 1
TrollWP chciał wyciągnąć Hobbita na świecznik, a Ty bardzo mocnym uderzeniem zrobiłeś uno reverse card. Dziwię się, że się dziwisz i tak zamiotłeś tego Hobbita i masz podejście "teraz WP i chuj", a na Hobbita nie zerknąłeś. Ja przejrzałem obu.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:21:21 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 18:21:21 GMT 1
A co sądzisz o tym Hobbicie, mimo wszystko? Bo rozjuszyło Cię trochę (w kontekście potencjalnej mafijności i wylistowaniu zaufanych) pytanie WP, ale jednak o tym Hobbicie to mógłbyś się wypowiedzieć. Dla Ciebie Hobbit wypada korzystniej niż WP? Dla mnie korzystniej wypada WP, jest mniej bierny. Ale co to znaczy mniej bierny? W sensie dlaczego akurat ta cecha dla Ciebie jest warta wyróżnienia? Bo mi np. ciężko mieć zdanie o Hobbicie ze względu na fakt, że wbił jak preejakulat i już go nie ma. Nie potrafiłbym go zaklasyfikować w kategorii 'bierność/aktywność', bo całe te jego jednolinijkowce oparły się na mniejszym lub większym poziomie gburowatości. Słynne teorie wejść/postów aktywnych i reaktywnych. Dla porównania - tacy Różyczka i Gollum są bardzo aktywni.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:21:39 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 18:21:39 GMT 1
No troll dziwnie agresywne to wejście teraz, raczej miastowe ale po co ten caps? Poza tym to pytanie pana Czarodzieja wcale nie było takie złe.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 18:22:00 GMT 1
Inna sprawa, że Troll się zaktywizował w huj i na pewno to co teraz robi, to nie jest Wielki Teoretyk i backseat driving a raczej mocno agresywna i emocjonalna gra. Przecież mógł se dalej siedzieć w kurwidołku z pozycją Silnego Miastowego i rzucać kocopoły ex catedra.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:22:10 GMT 1
Ja mam wrażenie, że to Władca Pierścieni jakiś niespokojny się wydaje, nie wiem tylko z czego to zdenerwowanie wynika Z mojej perspektywy najdziwniejsze było właśnie to pytanie, czy troll się czuje zagrożony, szczególnie, że go sam wcześniej uniewinniał. Czyli oskarżenie typowo pod wpływem presji. Z drugiej strony w tego Hobbita bił rzeczywiście wcześniej. Tylko nie śledziłam, czy był w tym "przodownikiem", czy podążał za tłumem. No zgadzam się, że mogłem to napisać w jakiś inny sposób. Tak samo wcześniej, rzuciłem trochę nieprzemyślany post. Może mi coś da, jestem na razie tu i teraz. Skąd ta frustracja? Niby w odpowiedzi do niego się z tego trochę wycofałem, ale zastanawia mnie, że od razu po tym się ulotnił.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 18:22:34 GMT 1
To może spróbujmy w takim razie z tej strony, co dokładnie nie podoba Ci się w Hobbicie? Chętnie posłucham. W końcu chciałeś ocenę innych graczy, czyli już sam coś powinieneś coś mieć do powiedzenia?
Nie podoba mi się jak uczepił się biednego Aragorna, który na ostatnich stronach wypada już znacznie lepiej niż na początku. Kiedy Aragorn chciał podjąć jakąś dyskusję i rozmowę, to rzucił "Wyjebane" i schował się do nory. Gdybyś tak przede mną uklęknął, to mogę ci zdradzić, jak go zdobyć. No i tym mnie zniesmaczył, ale bardziej luźna niż spięta ta wiadomość mimo wszystko? Nie czuję negatywnych odczuć w stosunku do tego posta Hobbita, odpowiadał na kreacyjnego posta i tyle
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:22:54 GMT 1
Chyba nie czytacie tego co piszę. Ale trudno. Bazuję na reakcjach, zachowaniach, rozczłonkowaniach mafii i sztucznych uderzeniach w swoich. Z 12 stron Władca Pierścieni jest najbardziej winny. Po drugiej stronie barykady jest Gollum, może Różyczka i jeszcze może z jeden gracz totalnie oderwany. Tyle.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 18:24:04 GMT 1
Nie podoba mi się jak uczepił się biednego Aragorna, który na ostatnich stronach wypada już znacznie lepiej niż na początku. Kiedy Aragorn chciał podjąć jakąś dyskusję i rozmowę, to rzucił "Wyjebane" i schował się do nory. No i tym mnie zniesmaczył, ale bardziej luźna niż spięta ta wiadomość mimo wszystko? Nie czuję negatywnych odczuć w stosunku do tego posta Hobbita, odpowiadał na kreacyjnego posta i tyle Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 18:26:26 GMT 1
Nie czuję negatywnych odczuć w stosunku do tego posta Hobbita, odpowiadał na kreacyjnego posta i tyle Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? tu jest w chuj mafii, nie wiem czy Boromirowej, czy Peregrynacyjnej, czy Hobbitowej, ale to jest kurwa mafia. Pewnie bardziej 2 niż 1 osobowa.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 3, 2023 18:26:42 GMT 1
Gollum, a gdzie Ty jesteś? Dostałeś ściankę chwały, Boromir tam potem dał z wątroby, a chłopa nie ma.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 18:28:51 GMT 1
Nie czuję negatywnych odczuć w stosunku do tego posta Hobbita, odpowiadał na kreacyjnego posta i tyle Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? Nie wiem Panie Boromirze, nie zastanawiałem się nad tym. Pewnie rozpisałbym każdy dzień po kolei jeszcze przed rozgrywką, wziął pod uwagę różne warianty i wypunktował elementy istotne dla mojej wygranej. Ale jaką taktykę bym obrał i jakbym się zachowywał - tego nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:31:02 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 18:31:02 GMT 1
Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? tu jest w chuj mafii, nie wiem czy Boromirowej, czy Peregrynacyjnej, czy Hobbitowej, ale to jest kurwa mafia. Pewnie bardziej 2 niż 1 osobowa. No to jest chyba najbardziej bezsensowne pytanie tej edycji jak na razie.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 18:32:04 GMT 1
Jeszcze jedno co jest chyba ważne, mafiozów jest czterech. Prawdopodobnie staną przynajmniej w częsci po różnych stronach barykady. Ktoś się do czyichś poglądow przylepi. Więc kurwa jeśli jesteście niewinni - patrzcie za siebie. Nawet bardziej niz na przylepców do głównego nurtu. Zawsze patrzcie za siebie! Ten najmniej niewinny pewnie będzie winny. A jeśli dzięki moim słowom nie będą się przylepiać, to tym kurwa lepiej. Nie no Troll, ale ja z Twoją niewinnością wyszedłem chyba jako pierwszy(?) w dodatku nigdzie się do Twoich poglądów nie przyczepiłem, tylko zadałem pytanie. Ja ten post dobrze przeczytałem, przecież chwilę później sam wyskoczyłem z: Prawdopodobnie tak, https://mafiacorner.boards.net/post/61385/thread przed tym postem bym napisał, że jest niewinny, teraz nie wiem, ale na ten moment spokojnie w czubie. Niewinni, prawdopodobnie, są też Aragorn i Hobbit. Peregrin Tuk jest do wyjebania, potem zajmiemy się całym tym kondominium Gandalfowo-Legolasowym ukrywającym się w kreacjach, bo tam różnie może być. edit: nieścisłość odnośnie Aragorna, on bardziej powinien dostać immunitet na d1-2 niż uniewinnienie, o winie się nie wypowiadam jeszcze Dlaczego to napisałeś? Pytam absolutnie serio. Serio się boisz, że cię mafia zabije? Kol. Boromir, myslimy podobnie czy jesteś powtarzaczem, oto jest pytanie. Co sądzisz na temat Różyczki? Mogę zapytać po co to napisałeś? Mogę zapytać po co to napisałeś? Dlaczego akurat o to się przyczepiłeś, co Ci w tym nie pasuje? Pewnie jesteś niewinny, współpracujmy, głos oddajesz dopiero jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 18:32:37 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 18:32:37 GMT 1
Nie czuję negatywnych odczuć w stosunku do tego posta Hobbita, odpowiadał na kreacyjnego posta i tyle Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? Skoro już Tuk odpowiedział, to ja mam z kolei pytanie do Boromira. Jakiej odpowiedzi oczekiwałeś i jaka odpowiedź pomogłaby Ci w ocenie Tuka? Bo to było jedne z głupszych pytań, jakie chyba można zadać w d0. Rozumiem, jakby to było później i miałbyś wątpliwości jaką strategie obrałby w mafii np. gracz, który dawno w niej nie był. Ale teraz? W czym to pytanie Ci pomogło? Było bardzo wymuszone.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 3, 2023 18:34:24 GMT 1
Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? Skoro już Tuk odpowiedział, to ja mam z kolei pytanie do Boromira. Jakiej odpowiedzi oczekiwałeś i jaka odpowiedź pomogłaby Ci w ocenie Tuka? Bo to było jedne z głupszych pytań, jakie chyba można zadać w d0. Rozumiem, jakby to było później i miałbyś wątpliwości jaką strategie obrałby w mafii np. gracz, który dawno w niej nie był. Ale teraz? W czym to pytanie Ci pomogło? Było bardzo wymuszone. Bravissimo!
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 18:36:29 GMT 1
Panie Peregrinie Tuku, gdyby został Pan wylosowany do mafii i miał za cel zagranie najlepszego mafiozy na forum, to co by Pan zrobił? Skoro już Tuk odpowiedział, to ja mam z kolei pytanie do Boromira. Jakiej odpowiedzi oczekiwałeś i jaka odpowiedź pomogłaby Ci w ocenie Tuka? Bo to było jedne z głupszych pytań, jakie chyba można zadać w d0. Rozumiem, jakby to było później i miałbyś wątpliwości jaką strategie obrałby w mafii np. gracz, który dawno w niej nie był. Ale teraz? W czym to pytanie Ci pomogło? Było bardzo wymuszone. Podczepiam się
|
|