|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 19:06:09 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 19:06:09 GMT 1
wszystko wiecie czy wam pomóc? Pomóż To mów co chcesz wiedzieć, jestem tu żeby was wspierać
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 19:06:25 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 19:06:25 GMT 1
jeju a ten arnold jaki mądraliński Pomidor Nieprawda
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 19:06:56 GMT 1
Post nr 21. Oczko. Poczytajcie sobie posty Władcy Pierścieni. Jego linii obrony. Ja naprawdę nie chcę być złośliwy czy naginać regulaminu. Ale gość pisze jak mafiozo, który nie wie dlaczego inni się go czepiają. Rzucasz jakieś argumenty i nie przyjmujesz mojej obrony, w dodatku każesz mi spadać. Podjąłem jako pierwszy próbę skonsolidowania miasta, a Ty mi takie rzeczy.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 19:07:50 GMT 1
jaki ten arnold? nie dosłyszałem, jeszcze raz musisz ten co ma głowę jak piłka do rugby a ilu widzisz arnoldów w tej grze gandi
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 19:08:17 GMT 1
Pomóż To mów co chcesz wiedzieć, jestem tu żeby was wspierać Pomidorze, jak myślisz kto stanie na drodze drużyny pierścienia podczas wyprawy do Szczeliny Zagłady?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 19:08:57 GMT 1
Zawołajcie mnie jak się skończy rzucanie hasłami z poradników i pisanie o grze zamiast grania (przykład: Aragorn).
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 19:09:28 GMT 1
Post nr 21. Oczko. Poczytajcie sobie posty Władcy Pierścieni. Jego linii obrony. Ja naprawdę nie chcę być złośliwy czy naginać regulaminu. Ale gość pisze jak mafiozo, który nie wie dlaczego inni się go czepiają. Rzucasz jakieś argumenty i nie przyjmujesz mojej obrony, w dodatku każesz mi spadać. Podjąłem jako pierwszy próbę skonsolidowania miasta, a Ty mi takie rzeczy. no i kolejny przykład, Ty chcesz mi udowodnić, że jestes świetszy od papieża, kiedy mnie wystarczy, ze bedziesz grał niewinnie. A grasz kurwa winnie. I tłumaczysz się jak winny.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 19:09:28 GMT 1
Gdzie w trzecim poście zasugerowałem tożsamość? Bo serio, nie robiłem tego, a przynajmniej niecelowo, to można mi faktycznie zarzucić przy okazji posta z prośbą o modlitwę, ale nie wcześniej. Co do immunitetów zaś, to nie zgadzam się z tezą, że mocni gracze go nie potrzebują. Taki Wielki Szu jest tego świetnym dowodem. Co masz na myśli pisząc o "materiale porównawczym" w kontekście Aragorna? Tak czy owak, też nie mam zamiaru linczować jutro Aragorna, więc akurat w tym się zgadzamy, natomiast ciekawi mnie, kogo w takim razie uznajesz za gracza, którego na świecznik wjebać warto i nie podpada pod poniższą charakterystykę: 1. Pisząc, że masz mordę jak gollum nie znasz jakiegoś konkretnego i bardzo znanego dzieła kultury musisz liczyć się ze skojarzeniem z pewnym graczem, inne posty tylko utwierdzają pozostałych w tym wrażeniu2. Jeden rabin powie tak, drugi powie nie, to nie jest istotne w tej dyskusji tak naprawdę 3. Nie mogę powiedzieć, bo mnie Anturaż ostrzeże, ale w poprzednim poście zostawiłem wystarczająco dużo okruszków 4. ok 5. no masz to całe tałatajsto kreacyjne, tam się trafi jakiś dobry strzał, zobaczymy kto Skąd wiesz, co sądzą inni i jakie odnoszą wrażenie? Możesz znać tylko swoje wrażenia, ewentualnie kompanów z mafijnego, bo tam faktycznie pewnie mafia wymienia się spostrzeżeniami na temat tożsamości. Co do ostatniego punktu, to ja bym właśnie chciał, żebyś mi rzucił jakimś nickiem, który z tego "tałatajstwa kreacyjnego" najmniej Ci pasuje na chwilę obecną. Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? Mam na jego temat opinię na podstawie tego, co widziałem (do 10. strony, dalej na razie nie czytałem, nie wiem czy coś pisał), ale na tę chwilę nie będę się wypowiadał, gdyż bardzo ciekawi mnie opinia Boromira na temat Hobbita, a nie chciałbym mu niczego sugerować.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 19:10:29 GMT 1
Nie było w moim poście żadnego zamiaru wywyższenia się nad Różyczką. Jedynie chęć pomocy, bo napisała, że zachowanie Boromira ją konfunduje. A ty naprawdę zakładasz, że on tak zakłada? po co marnujesz post na takie pytanie? ale tak serio? Uznałem pytanie Róży za nieudolną mafijną przyjebkę. Jak się okazuje, może być to zwykła konsternacja miastowego. A co do postów mam więcej niż ty.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 19:11:49 GMT 1
Przykro mi to mówić, ale Władca Pierścieni faktycznie wygląda okropnie. Chyba będę musiał na niego zagłosować.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 3, 2023 19:13:28 GMT 1
Pomóż To mów co chcesz wiedzieć, jestem tu żeby was wspierać kto jest w mafii i dokąd nocą tupta jeż?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 19:13:33 GMT 1
Przykro mi to mówić, ale Władca Pierścieni faktycznie wygląda okropnie. Chyba będę musiał na niego zagłosować. Aż się chce zapytać, dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 19:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 3, 2023 19:13:51 GMT 1
Elrond fajny gościu, lubię te jego thought-provoking rozkminy i próby spojrzenia z drugiej strony i pokonywanie leniwej tendencji mózgu, żeby się na czymś zacietrzewiać.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 19:13:55 GMT 1
To mów co chcesz wiedzieć, jestem tu żeby was wspierać Pomidorze, jak myślisz kto stanie na drodze drużyny pierścienia podczas wyprawy do Szczeliny Zagłady? zacząłbym od tego kto nie stanie żeby maksymalizować szanse na dobre strzały możesz mi na to pytanie odpowiedzieć żeby zyskać moje zaufanie, a zdradzę Ci że warto mieć zaufanie Powrotu Króla, każdy by chciał je mieć
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 19:14:11 GMT 1
Pytam Trolla o Hobbita, Troll nie odpowiada i dokonuje zesrania, wrzuca mnie jako winnego. Wraca Hobbit i się pod tym podpisuje. Co jest?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 19:14:47 GMT 1
Tak WP zesrałem się. Na rzadko.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 19:14:55 GMT 1
Przykro mi to mówić, ale Władca Pierścieni faktycznie wygląda okropnie. Chyba będę musiał na niego zagłosować. Aż się chce zapytać, dlaczego? Bo ma kupę w gaciach i pisze płaczliwe posty.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 19:15:17 GMT 1
Możemy się pobawić w gnębienie Cię, ale nie wiem czy mi nie szkoda postów. Na jutro wypada coś zostawić.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 3, 2023 19:16:03 GMT 1
Trollu ale nie uwarł Cię teraz ani trochę ten Hobbit na pleckach?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 19:16:10 GMT 1
1. Pisząc, że masz mordę jak gollum nie znasz jakiegoś konkretnego i bardzo znanego dzieła kultury musisz liczyć się ze skojarzeniem z pewnym graczem, inne posty tylko utwierdzają pozostałych w tym wrażeniu2. Jeden rabin powie tak, drugi powie nie, to nie jest istotne w tej dyskusji tak naprawdę 3. Nie mogę powiedzieć, bo mnie Anturaż ostrzeże, ale w poprzednim poście zostawiłem wystarczająco dużo okruszków 4. ok 5. no masz to całe tałatajsto kreacyjne, tam się trafi jakiś dobry strzał, zobaczymy kto Skąd wiesz, co sądzą inni i jakie odnoszą wrażenie? Możesz znać tylko swoje wrażenia, ewentualnie kompanów z mafijnego, bo tam faktycznie pewnie mafia wymienia się spostrzeżeniami na temat tożsamości. Co do ostatniego punktu, to ja bym właśnie chciał, żebyś mi rzucił jakimś nickiem, który z tego "tałatajstwa kreacyjnego" najmniej Ci pasuje na chwilę obecną. Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? Mam na jego temat opinię na podstawie tego, co widziałem (do 10. strony, dalej na razie nie czytałem, nie wiem czy coś pisał), ale na tę chwilę nie będę się wypowiadał, gdyż bardzo ciekawi mnie opinia Boromira na temat Hobbita, a nie chciałbym mu niczego sugerować. Frapuje mnie ta odpowiedź Golluma. Za pierwszym razem jeszcze pomyślałem, że może to jest moja wina, że źle sformułowałem swoje myśli i się jakoś to rozmyło wśród innych wątków. Więc spróbowałem drugi raz, ograniczając przekaz do sedna sprawy. I drugi raz nie dostałem odpowiedzi, a dostałem odbijanie piłeczki. Nie wiem, dziwne to. Do tej pory z graczami typu Gollum raczej udawało mi się nawiązywać konstruktywną wymianę poglądów, teraz czuję unik w kościach. Na ten moment kwestię "po chuj on prosił o modlitwę" zapisuję jako minus przy nicku Golluma i zobaczymy co będzie dalej. A wyławiać spośród tałatajstwa kreacyjnego na tym etapie nie mam zamiaru. W ogóle śmiesznie ta edycja się układa póki co, nie wiem na ile to jest kwestia oszczędzania postów i przestawienia przez to mety, a na ile nie, ale na ten moment interakcje i podejrzenia kotłują się w tzw. górnej połowie tabeli, a "tałatajstwo kreacyjne" siedzi sobie cicho. Piłka po ich stronie.
|
|