|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 20:51:10 GMT 1
Skisnę ze śmiechu jak się okaże, że ta akcja z notatkami to była ustawka Elronda z Aragornem. sprawdzimy tego Aragorna. Ja teraz daje lekko 90% na winę. Zobaczymy czerwonego. W co prędzej uwierzysz : a)ustawka elronda z aragornem, to jest pojebane jak od wczoraj trzymają się za ręce b)co najwyżej średnio grający mafiozo aragorn, który przekabacił pshema i dostał od niego pełne zaufanie?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 20:52:36 GMT 1
zamknięcie dzisiaj normalnie 22.30?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 20:52:52 GMT 1
zamknięcie dzisiaj normalnie 22.30? Chyba tak.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 20:56:14 GMT 1
Skisnę ze śmiechu jak się okaże, że ta akcja z notatkami to była ustawka Elronda z Aragornem. sprawdzimy tego Aragorna. Ja teraz daje lekko 90% na winę. Zobaczymy czerwonego. W co prędzej uwierzysz : a)ustawka elronda z aragornem, to jest pojebane jak od wczoraj trzymają się za ręce b)co najwyżej średnio grający mafiozo aragorn, który przekabacił pshema i dostał od niego pełne zaufanie? A) Ustawka Aragorna+Elronda? Ma jakiś sens. To jak wtedy w takim kontekście wygląda konflikt Elrond-Theoden? Na tej linii wtedy masz jeszcze większą ustawkę. B) To wtedy pachnie powtórką trochę z jubileuszowej i jeśli mamy mocne miasto to ktoś pewnie z dwójki WP/Glorfindel by musiał być w mafii. Jak Aragorn przewiduje niewinność Trolla i na kilka dni naprzód wybiegł zanim nawet dokonał się dzisiejszy lincz to zasiał ziarno niepewności.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 20:56:53 GMT 1
Tą opcję z Aragorn+WP/Glorfinder muszę jeszcze przemyśleć sobie.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 8, 2023 20:58:24 GMT 1
sprawdzimy tego Aragorna. Ja teraz daje lekko 90% na winę. Zobaczymy czerwonego. W co prędzej uwierzysz : a)ustawka elronda z aragornem, to jest pojebane jak od wczoraj trzymają się za ręce b)co najwyżej średnio grający mafiozo aragorn, który przekabacił pshema i dostał od niego pełne zaufanie? A) Ustawka Aragorna+Elronda? Ma jakiś sens. To jak wtedy w takim kontekście wygląda konflikt Elrond-Theoden? Na tej linii wtedy masz jeszcze większą ustawkę. B) To wtedy pachnie powtórką trochę z jubileuszowej i jeśli mamy mocne miasto to ktoś pewnie z dwójki WP/Glorfindel by musiał być w mafii. Jak Aragorn przewiduje niewinność Trolla i na kilka dni naprzód wybiegł zanim nawet dokonał się dzisiejszy lincz to zasiał ziarno niepewności.
dlaczego omijasz w tych rozważaniach Trolla? do jutra
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:01:32 GMT 1
MĘŻOWIE ZAUFANIA
Peregrin Tuk Gollum Legolas Ketchup
Druga linia : rozpatrywanie w mafii głównie z szacunku do zawodników, daje powyżej 80% na niewinność. Drugą linie należy rozpatrywać na jeden lincz do meczówki najszybciej
Władca Pierścieni Glorfindel Boromir
Najpewniej mafie znajdziemy tutaj :
Troll Elrond Chad Aragorn
Dlatego póki co KURWA BEZ PANIKI. Te podwójne dni dają wam wariaciki mafijne zbyt duże pole do popisu na którym zbyt dużo może się zdarzyć. Jest kurwa nieźle. Uważajcie. Jeszcze jeden lincz na aragornie z twardą banią i zaciśniętymi pięśćmi. Jeżeli to zawiedzie to możemy zacząć konkretnie odpalać wrotki bo wtedy impostor wchodzi do drugiej linii. Ale w to nie wierzę.
Zachęcam do komentowania, przyjmuję możliwość swojej pomyłki. Ale działajmy w tej grupie, działajmy w tym ruchu. To nie jest moment w którym powinniśmy tracić do siebie wzajemne zaufanie.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:05:18 GMT 1
Przecież kurwa przeczytałem i nawet odpisałem, przeczytaj i wtedy możemy rozmawiać. Problem w tym, że Ty jak masz jakiś pomysł, to nie przyjmujesz, że ktoś może mieć inny i że oba są często dobre, tylko gdzieś indziej mają plusy. Ja uważam, że Troll grał lepiej niż Gimli i zabijanie Trolla przed Gimlim byłoby paranoją. Jeżeli jest 2 baaaardzo podejrzanych graczy i 2 mafiozów, to zanim się zacznie szukać twista, linczuje się tych podejrzanych graczy. A nie zaczyna od szukania twista. Teraz wiemy, że twist jest. Natomiast część graczy szukała go już dziś. Część z powodu paranoi, natomiast mafia wiedziała i budowała sobie grę na przyszłość. Ja uważam, że lincz na Aragornie był dzisiaj najbardziej optymalny: 1) jeśli winny: -został jeden do końca, jest zajebiście; -wiemy, że próbował nam namieszać na koniec. 2) jeśli niewinny: -wiemy, że miał dobre intencje; -zaczynamy się zastanawiać czy w kwestii Gimli/Troll i ich uniewinnienia nie ma przypadkiem racji, więc zaczynamy rozważać 2 twisty. no dobra, to mamy Twoją koncepcję i obecny stan posiadania ergo Aragorn winny i zrobił zmarzlika i teraz kogo to obciąża: a) ludzi co mieli głosy na Gimlim - nie wiem, chyba nie, patrząc z tej perspektywy - bo Aragorn dałby znać na mafijnym że zmienia, nie mogli znać stanu głosów, tzn. mogli zakładać mnie, Gimliego i WP na trollu i Legolasa z trollem na gimlim, czy to wystarczy do opatentowania bezpiecznej wajchy? musze policzyc b) bo jak nie wystarcza do opatentowania bezpiecznej wajchy tylko głosem Tomusia, no to najgorzej obok Aragorna na całej akcji wyszedł Boromir? zakladam ze Elrond i Legolas trzymali tam cały czas Ja nie wiem, mam już podejrzanego i niestety muszę teraz uważać, żeby sobie nie dorobić argumentów do tego, zamiast sprawdzać czy faktycznie nie ma czegoś, co temu przeczy. Obecnie uważam, że winny jest Elrond, więc obecnie przychylam się do założenia, że mafia wiedziała, że zrobią "Zmarzlika" i głos pójdzie w Gimliego, zaś Elrond ten głos miał na nim od początku, zaś Aragorn jak poczuł, że jest choćby nadzieja, to ten głos dorzucił. A nadzieja była, bo były pewne głosy na Trolla i na Gimliego i relatywnie mało absolutnie pewnych na Aragorna. Ba, ja wstępnie uważam, że wajcha Boromira go lekko czyści (przy winie Aragorna), bo rzuca na niego światło, zwraca uwagę, a ostatni mafiozo musi zostać w cieniu, jeśli chce wygrać.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:05:58 GMT 1
I zastanawia mnie jedno. Po co Troll po linczu zasiewa ziarno niepewności przy Gollumie?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:06:52 GMT 1
Gary moim zdaniem grasz życiówke. Jesteś chodzącą reklamą robienia przerwy od mafii.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:09:34 GMT 1
Co sądzicie o tym poście? Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest. Sam w sobie sztywny jak dla mnie. Przy założeniu winy Aragorna, pasuje mi to do mafijnego Pshemy, który lubi wspierać swoich, podawać im rękę w razie kłopotów. Po chuj miastowy miałby pisać coś takiego? A Aragorn to nie wysłał mafijnej przypierdolki na siłę? Dla mnie jedynym mafijnym zachowaniem w tej rozmowie było poklepanie Panny Cotton po plecach przez Gandalfa. Pochwalił ją za bardzo słaby atak tak naprawdę. Tutaj też dość słabo bym powiedział.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:10:40 GMT 1
Jeśli potencjalny ksiądz jest w grupie mężów zaufanie to nie powinien się ujawniać ( zostawić modlitwy w testamencie).
Jeśli potencjalny ksiądz jest w drugiej linii to powinien rozważyć ujawnienie się jeśli byłby zagrożony linczem. Jeśli potencjalny ksiądz jest w trzeciej grupie to nie dość że powinien rozważyć ujawnienie się to jeszcze jak rozegrać modlitwy.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:11:28 GMT 1
Kurwa, czemu jak dziś czytałem posty Boromira, Glorfindela, Elronda czy Trolla, to czułem, że robią sobie już podchody pod to, że ten twist będzie i trzeba będzie szukać wśród grubszych ryb? Przez to teraz Wam, kurwa, nie ufam. No ale w czterech jesteśmy w mafii?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:13:46 GMT 1
Drugim jest raczej Arnold, wie ze wina aragorna go pogrąża i zrobił dzisiaj zajebistą robotę. Teraz bedzie odwlekał lincz na nim paniką która bedzie próbował zasiać w mieście, pewnie przejściem na trolla Aragorn pokazał nam wszystkim ze jest winny publikując swoje wnioski minutę przed linczem kiedy była szansa ze mógł paść zamiast jak każdy normalny niewinny wpisać swoje przemyślenia w testament W jaki sposób wina Aragorna mnie pogrąża? Dlaczego miałbym uważać, że mnie pogrąża podejmując decyzje dzisiaj. Przecież jakbym był w mafii z Aragornem to ostatnie co bym robił to go wyciągał w taki sposób. Uważałem, że jest niewinny, to pisałem, że tak uważam i dlaczego. Swoją drogą nadal nie jestem pewny, że jest w mafii i dziwi mnie bardzo pewność Boromira w tym temacie.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:16:28 GMT 1
Chętnie z Tobą konstruktywnie podyskutuje, tylko chciałbym żebyś zrobił teraz takie szybkie pogrupowanie jak to moje. Mi to zajęło 5 minut. Nie ma się co bać swoich decyzji. Zagrajmy z kartami na stole
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:17:20 GMT 1
a, kurwa zapomniałem że mamy 17 minut, ale lipa
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:17:35 GMT 1
Co sądzicie o tym poście? Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest. Sam w sobie sztywny jak dla mnie. Przy założeniu winy Aragorna, pasuje mi to do mafijnego Pshemy, który lubi wspierać swoich, podawać im rękę w razie kłopotów. Po chuj miastowy miałby pisać coś takiego? Dla mnie jedynym mafijnym zachowaniem w tej rozmowie było poklepanie Panny Cotton po plecach przez Gandalfa. Pochwalił ją za bardzo słaby atak tak naprawdę. Tutaj też dość słabo bym powiedział. Mam problem z oceną tych dwóch postów co pokazałeś, ponieważ nie miałem okazji jeszcze na własnej skórze poznać mafijnej mety Elronda ( mimo tego, że coś mi na cmentarzu przy Despero później nie pasowało; to Karetki nie widziałem w mafii będąc na cmentarzu)
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:18:40 GMT 1
Gary moim zdaniem grasz życiówke. Jesteś chodzącą reklamą robienia przerwy od mafii. Będzie mi cholernie smutno, jeśli jesteś w mafii i mnie urabiasz. Aczkolwiek nie daję na to dużych szans, więc wstępnie dziękuję za miłe słowo.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 8, 2023 21:19:10 GMT 1
Drugim jest raczej Arnold, wie ze wina aragorna go pogrąża i zrobił dzisiaj zajebistą robotę. Teraz bedzie odwlekał lincz na nim paniką która bedzie próbował zasiać w mieście, pewnie przejściem na trolla Aragorn pokazał nam wszystkim ze jest winny publikując swoje wnioski minutę przed linczem kiedy była szansa ze mógł paść zamiast jak każdy normalny niewinny wpisać swoje przemyślenia w testament W jaki sposób wina Aragorna mnie pogrąża? Dlaczego miałbym uważać, że mnie pogrąża podejmując decyzje dzisiaj. Przecież jakbym był w mafii z Aragornem to ostatnie co bym robił to go wyciągał w taki sposób. Uważałem, że jest niewinny, to pisałem, że tak uważam i dlaczego. Swoją drogą nadal nie jestem pewny, że jest w mafii i dziwi mnie bardzo pewność Boromira w tym temacie. No dla mnie sprawa jest zasadniczo prosta >jesteś tomusiem >bądź krzewicielem rozsądku i rozwijaj się na mafia universe >pisz, że trzeba cię sprawdzić i to korzystne dla miasta >gimli i troll niewinni jak coś, musicie poznać mój kolor to wam się oczy otworzą >???? >ej sorry chłopaki jednak emocje wzięły górę i zajebałem wajchę >brak profitu to jest łasuchowanie w wykonaniu kogoś kto zagrał 40 edycji nawet ja bym wajchy nie zajebał w takiej sytuacji
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:20:06 GMT 1
Ufam: Gollum, Tuk, Legolas
2ga linia: Aragorn, Glorfindel, PK
mafia powinna byc tutaj: Troll, Boromir, WP
Mi się dodaje mafia Troll, Borormir i Troll jadący pod kamikadze dla Boromira.
|
|