|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:20:22 GMT 1
warto dodać, że na aragorna głosowała dzisiaj cała grupa MĘŻÓW STANU, tylko Legolas lubi czasem chodzić swoimi ścieżkami
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:21:43 GMT 1
Kurwa, czemu jak dziś czytałem posty Boromira, Glorfindela, Elronda czy Trolla, to czułem, że robią sobie już podchody pod to, że ten twist będzie i trzeba będzie szukać wśród grubszych ryb? Przez to teraz Wam, kurwa, nie ufam. No ale w czterech jesteśmy w mafii? Ty serio nie rozumiesz czy udajesz? Bo masz podobny poziom niezrozumienia moich postów, co Aragorn i nie wiem, czy ja chujowo piszę, czy Wy czytacie pod kątem "do czego się przyjebać?" a nie "co on chce przekazać?". Bo serio, chyba trudno nie zrozumieć, że wiem, że część z Was jest niewinna i ma paranoję, ale jest tam też co najmniej jeden mafijny kutasiarz, który szykuje się pod meczówkę.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:22:10 GMT 1
warto dodać, że na aragorna głosowała dzisiaj cała grupa MĘŻÓW STANU, tylko Legolas lubi czasem chodzić swoimi ścieżkami Zagłosowałem zgodnie ze swoim sumieniem. W wajchy nie zamierzałem się bawić. Wystarczy mi ich jak na po razie w jubileuszowej i kreskówkowej.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:22:18 GMT 1
Ale ten mój podział jest zrobiony a zamierzam czytać rozgrywkę od nowa z intencją kompletnego zresetowania umysłu.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:22:57 GMT 1
No ale w czterech jesteśmy w mafii? Ty serio nie rozumiesz czy udajesz? Bo masz podobny poziom niezrozumienia moich postów, co Aragorn i nie wiem, czy ja chujowo piszę, czy Wy czytacie pod kątem "do czego się przyjebać?" a nie "co on chce przekazać?". Bo serio, chyba trudno nie zrozumieć, że wiem, że część z Was jest niewinna i ma paranoję, ale jest tam też co najmniej jeden mafijny kutasiarz, który szykuje się pod meczówkę. Sfrustrowałem się.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:23:10 GMT 1
U mnie niewinni wyglądają tak: -Powrót Króla -Tuk -Gollum -Boromir
Tacy z drugiej linii to- tutaj mam wrażenie, że najwięcej rozstrzygnięć pójdzie przed meczówką.
-Glorfinder -Troll -Elrond
Potencjalna mafia: -WP -Aragorn
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:27:34 GMT 1
U mnie na obecną chwilę, z czego jest to wersja bardzo ostrożna, paranoiczna:
Gity: Gollum Tuk Legolas
Druga linia: WP Powrót Króla Glonfinder Boromir
Śmierdzuchy: Troll Elrond Aragorn
Z czego spokojnie Troll powinien być w drugiej linii, zaś w zasadzie cała druga linia w gitach, gdybym robił wersję optymistyczną/nieparanoiczną.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:28:32 GMT 1
No rozmawiać będziemy już raczej po odblokowaniu rozgrywki, ale ja nie jestem w mafii z Aragornem, a jakbym był, to nie nadstawiłbym se karku i solidnej pozycji, żeby go dziś wyratować kosztem gościa, który wiem, że jest niewinny i po którym wiem, że pójdziecie i tak po Aragorna, a potem po mnie.
Tym bardziej bym mu nie pozwolił grać w taki sposób, że cały dzień prosi o lincz na sobie, twierdzi, że ma głos na sobie, a na koniec go wysyła tam gdzie ja.
Jakbym był w mafii z Aragornem to już bym mógł liczyć na zwycięstwo tylko myśląc długofalowo. Czyli bym sie w niego pewnie wjebał tak jak to zrobiłem wczoraj przed jego opublikowaniem notatek i już go nie wypuścił. Albo bym sie przyglądał jak mu idzie i mu wbił sztylet w odpowiednim momencie.
Ale nie tak.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:29:42 GMT 1
Jaki miałbym profit z tego. że on przeżyje dziś dzień dłuzej. i z tego, że najpierw będzie groził, że ma głos na sobie, a potem pośle głos tam gdzie ja.
Jakbym był z nim w mafii, to bym wiedział, że padnie dziś niewinny gimli i że to sie rozpierdoli wszystko.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 8, 2023 21:29:42 GMT 1
Z WP to akurat mam paranoję czy po prostu nie jest to coś ala Pixel na sterydach.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 8, 2023 21:30:03 GMT 1
dobrze, podobała mi się sama akcja pokaż notatki. Miała ona swoją genezę dlatego, że miałeś Aragorna za winnego. Na bieżąco wyglądało to efektownie, ja zareagowałem optymistycznie, Ty na tej podstawie z całkowitej winy poszedłeś w całkowitą niewinność. Wystarczyła chwila. Im dalej w las tym więcej dobrych i celnych argumentów w stronę tych notatek szło. W trakcie dnia dałeś mu drugie życie. Podbijałeś jego posty i szedłeś w jego niewinność wiedząc, że skończy się to linczem na Gimlim. No kurwa nie czarowałeś się chyba, że dzisiaj padnie troll. Nie przejawiłeś żadnej wątpliwości w kwestii gościa, którego chwile wcześniej miałeś za winnego. Nie uważam tego za naturalną kolej rzeczy. Grałeś dzisiaj z Aragornem w jednej drużynie. Byłeś świadomy kto padnie w linczu, ostatnie godziny przed linczem mnie nie było więc zobaczę sobie jak obrazowałeś sobie jego wyniki i kolor gimlego.
Każdy w trakcie tej przerwy może zerknąć na Twoje ostatnie 50 postów i będzie jasne, że bardzo mu pomogłeś. Dlatego myślę, że jego wina Cię pogrąża. Bo bez akcji notatki nie byłoby ani twojego uniewinnienia na tomusiu, ani argumentów przeciwko.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 8, 2023 21:30:29 GMT 1
Będziemy gadać jutro wieczorem albo w czwartek, bo nie ukrywam, że może mi się odmienić przez noc. W każdym razie jutro gram w piłkę, więc do zobaczenia pewnie późnym wieczorem.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 8, 2023 21:31:01 GMT 1
No to ja ci mogę udowodnic po przerwie że to było zupełnie inaczej.
|
|
|
Post by Antura on Aug 9, 2023 15:30:06 GMT 1
To była ostatnia wielogodzinna przerwa. Powodzenia!
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 9, 2023 15:32:34 GMT 1
DZIŚ ARAGORN.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 9, 2023 15:33:44 GMT 1
Dziś grill, jutro Aragorn.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 15:34:50 GMT 1
Ja zdążyłem w robocie tylko napisać, dlaczego założenie, że jestem z Aragornem w mafii jest głupie.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 9, 2023 15:35:09 GMT 1
Troll fraud.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 9, 2023 15:36:03 GMT 1
No ja podejrzewam, że nie jestes w mafii z Aragornem. W mafii jest WP lub Glorfindel. Ale ja się w tej edycji już tyle razy myliłem, że nawet nie mam zamiaru tego jakoś bardzo forsować, tym bardziej, że ta gra i tak musi zostać wygrana.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 9, 2023 15:36:35 GMT 1
A założenie że wśród głosujących na mnie wczoraj nie było mafiozy jest co najmniej kontrowersyjne.
|
|