|
Post by Chad Aragorn on Aug 9, 2023 21:01:01 GMT 1
Aragorn, jeśli naprawdę jesteś niewinny, to prośba na przyszłość: będąc w mieście, przed zrobieniem jakiegoś "plejsa" rozważ co się zadzieje, gdy się nie uda a nie to, co się stanie, gdy się uda. Przecież ja to rozważałem przez cały dzień. I z perspektywy logiki mój plejs absolutnie nie miał sensu. Ale jakoś tak wyszło w przypływie emocji, że zmieniłem, bo może jednak się mylę co do tego Gimliego.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:01:13 GMT 1
No chyba że jest w mafii to sobie kupił jeden dzień po prostu. W takim wypadku jedynie co może robić to zwrócić uwagę w stronę PK,Boromira i Elronda.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 21:03:36 GMT 1
Ale co miałem ruszać? Tuk to przecież nie jest Pshemo, więc jak ta pomyłka ma świadczyć o Boromirze lub Elrondzie? No nie wiem, dziwne się to wydaje. Nie było odpowiedzi, a z perspektywy teorii, że Boromir znał prawdę, bo był z Elrondem w mafii i umyślnie skłamał, żeby podbić teorię. Nie wiem, szukam. Natknąłem się na post, sprawdziłem dwie kolejne strony i nie widziałem odpowiedzi Boromira. To słabo szukasz. Jest stronę dalej. mafiacorner.boards.net/post/62485/thread
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 21:04:56 GMT 1
No to chodź się ponapierdalamy, za 60-90 minut będę po raidzie i zobaczymy co na mnie wsmażysz Jak Ty skończysz rajd, to ja już spał będę, także z napierdalania nici, ale owszem, coś wysmażyć spróbuję, żeby po mojej śmierci to się tutaj pojawiło. No widzisz, to ja ci teraz zrobię spina z tego, że TWOJA GIERKA jest chujowa max. Ja w ciebie nie muszę napierdalać, bo każdy chce cię zabić. Ty we mnie musisz. podgryzasz mnie od trzech dni bez jawnego ataku, a teraz SPRÓBUJESZ coś wysmażyć, żeby się pojawiło PO ŚMIERCI. czyli jawnie odmawiasz jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego kolejny raz z mordy szmata jesteś niesłowny był już taki jeden theoden
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:07:56 GMT 1
Ty Gollum, nie chcę się panoszyć, ale to w końcu jestem niewinny czy jestem do sprawdzenia? Nie wiem, kurwa, wszyscy oprócz Aragorna mi się teraz niewinni wydają. A jednak ktoś w tej mafii musi być. Tak szczerze, kogo ty byś widział w mafii z Aragornem?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 21:08:48 GMT 1
to jest wszystko tak płaskie, tak ogólnikowe, aragorn czy Ty piszesz po angielsku i wklepujesz w google translate?
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 9, 2023 21:12:20 GMT 1
to jest wszystko tak płaskie, tak ogólnikowe, aragorn czy Ty piszesz po angielsku i wklepujesz w google translate? No co ja Ci mam powiedzieć. Jestem zmęczony, wkurwiony i śpiący. Tempo rozgrywki dla mnie za wysokie. Ale wiem, że zjebałem i powinienem próbować, więc próbuję.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 21:12:48 GMT 1
Nie wiem, kurwa, wszyscy oprócz Aragorna mi się teraz niewinni wydają. A jednak ktoś w tej mafii musi być. Tak szczerze, kogo ty byś widział w mafii z Aragornem? No właśnie nie wiem czy pisać, czy nie zaszachować mafii, żeby nie wiedziała czy mnie warto mordować, czy lepiej oszczędzić bo mają szansę na to, że nie będę chciał iść w ostatniego.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 9, 2023 21:14:27 GMT 1
Jak Ty skończysz rajd, to ja już spał będę, także z napierdalania nici, ale owszem, coś wysmażyć spróbuję, żeby po mojej śmierci to się tutaj pojawiło. No widzisz, to ja ci teraz zrobię spina z tego, że TWOJA GIERKA jest chujowa max. Ja w ciebie nie muszę napierdalać, bo każdy chce cię zabić. Ty we mnie musisz. podgryzasz mnie od trzech dni bez jawnego ataku, a teraz SPRÓBUJESZ coś wysmażyć, żeby się pojawiło PO ŚMIERCI. czyli jawnie odmawiasz jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego kolejny raz z mordy szmata jesteś niesłowny był już taki jeden theoden No problem polega na tym, że jak Ci napiszę jakieś ogólniki, to mi powiesz, że to są ogólniki i żebym wypierdalał. Więc muszę znaleźć czas i się przyłożyć. Spróbuję to zrobić, ale nie jestem w stanie nic obiecać, a to co napiszę będzie miało moc i tak dopiero po mojej śmierci, więc z mojej perspektywy nie ma wielkiej różnicy, czy pojawi się to dziś o 22:00 czy jutro o 20:30. A muszę też znaleźć partnera dla Ciebie, bo na razie nie jestem pewien kto to jest.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:15:17 GMT 1
Tak szczerze, kogo ty byś widział w mafii z Aragornem? No właśnie nie wiem czy pisać, czy nie zaszachować mafii, żeby nie wiedziała czy mnie warto mordować, czy lepiej oszczędzić bo mają szansę na to, że nie będę chciał iść w ostatniego. Ja trochę mam dziwne wrażenie, że po tym jak się zachowywał w okolicach linczu na Gimlim i dzisiaj Glorfinder to mu żyłka pulsuje i nie wie co pisać. Swoją nieprawdopodobną parę dzisiaj obstawiłem. Chciałbym zobaczyć potwierdzenie lub zaprzeczenie tej teorii.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 21:15:59 GMT 1
No widzisz, to ja ci teraz zrobię spina z tego, że TWOJA GIERKA jest chujowa max. Ja w ciebie nie muszę napierdalać, bo każdy chce cię zabić. Ty we mnie musisz. podgryzasz mnie od trzech dni bez jawnego ataku, a teraz SPRÓBUJESZ coś wysmażyć, żeby się pojawiło PO ŚMIERCI. czyli jawnie odmawiasz jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego kolejny raz z mordy szmata jesteś niesłowny był już taki jeden theoden No problem polega na tym, że jak Ci napiszę jakieś ogólniki, to mi powiesz, że to są ogólniki i żebym wypierdalał. Więc muszę znaleźć czas i się przyłożyć. Spróbuję to zrobić, ale nie jestem w stanie nic obiecać, a to co napiszę będzie miało moc i tak dopiero po mojej śmierci, więc z mojej perspektywy nie ma wielkiej różnicy, czy pojawi się to dziś o 22:00 czy jutro o 20:30. A muszę też znaleźć partnera dla Ciebie, bo na razie nie jestem pewien kto to jest. No próbuj, Theoden dwa dni próbował i nie znalazł czasu, może tobie się uda
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 21:16:57 GMT 1
to jest wszystko tak płaskie, tak ogólnikowe, aragorn czy Ty piszesz po angielsku i wklepujesz w google translate? No co ja Ci mam powiedzieć. Jestem zmęczony, wkurwiony i śpiący. Tempo rozgrywki dla mnie za wysokie. Ale wiem, że zjebałem i powinienem próbować, więc próbuję. no na pewno w mieście łatwiej by Ci się grało, volverinowi to samo. Taki to los jest przekorny
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 21:17:41 GMT 1
keczup całą edycję jest moim hypemanem
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 21:18:13 GMT 1
nie ma się co nad nim pastwić, po prostu trzeba szukać drugiego
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:18:43 GMT 1
A dla mnie jakoś aż tak wysokie nie jest tempo rozgrywki i da się ogarnąć tematy. Kwestia długości cyklu robi tutaj różnicę.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:19:15 GMT 1
No swój typ na drugiego mam obecnie. Czekam na wasze odpowiedzi po prostu
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 21:20:57 GMT 1
Borowik opowiadasz bajki że jakichś theodenów uniewinniałem, świrujesz pawiana trochę
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 9, 2023 21:25:08 GMT 1
Elrond, kiedy rozpoznałeś moją tożsamość?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:26:41 GMT 1
No ja Theodena sobie spokojnie obserwowałem zanim go na czerwono pokolorowałem. Sprawiał mi po prostu problem do jakiej wersji mu jest bliżej.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 21:26:56 GMT 1
Borowik opowiadasz bajki że jakichś theodenów uniewinniałem, świrujesz pawiana trochę kurwa faktycznie, coś pojebałem, poprawię się przed północą
|
|