|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 21:32:22 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 9, 2023 21:32:22 GMT 1
Wieje chujem. Mnie ciężko uwierzyć, że tak doświadczony Aragorn robi takie rzeczy. Trzeba go zlinczować i potem się zastanawiać. Peregrin Tuk co uważasz przyjacielu? Mówiąc szczerze dzisiaj nie nadrabiałem tematu bo mam pewne rzeczy które muszę dokończyć przed powrotem szefa z urlopu, nie mniej jednak uważam że Aragorn powinien wisieć już wczoraj
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 21:32:44 GMT 1
No właśnie nie wiem czy pisać, czy nie zaszachować mafii, żeby nie wiedziała czy mnie warto mordować, czy lepiej oszczędzić bo mają szansę na to, że nie będę chciał iść w ostatniego. i dzisiaj Glorfinder to mu żyłka pulsuje i nie wie co pisać
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 21:34:20 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder.
Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira.
Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 21:40:03 GMT 1
Nie no ja jednak stwierdzam, że to jest proste. 3 lincze zostały, Troll nie jest w mafii z Aragornem, bo Troll by nie grał tak bardzo w pierwszym szeregu i na otwarte konflikty, gdyby grał z Aragornem, trzeba iść więc w WP, Glorfindel, Boromir, w zasadzie w dowolnej kolejności. No chyba, że serio uznacie, że se ratowałem Aragorna i wyjebiecie mnie, to będziecie mieli trudniej po prostu bo wam zostaną 2 lincze na sprawdzenie 3 nicków.
Więc ja już rozważam tylko scenariusze, w których Aragorn w mafii nie jest, bo w innym przypadku zakładam zwycięstwo matematyczne po prostu.
Aragorn nie pamiętam dokładnego momentu. Pamiętam, że miałeś takiego posta, w którym mnie sobie tak zaskakująco uniewinniłeś i jednym z argumentów było to, że nie rozpoznałem twojej tożsamości a w mafii by mi raczej powiedzieli. To wtedy miałem taki odruch, że se pomyślałem, ale gościu ja nadal nie znam twojej tożsamości. Nie napisałem jednak tego tylko chyba jakoś nie długo po tym poście sobie pozerkałem w temacie co inni o tobie mówią i się na podstawie postów innych graczy dowiedziałem kim jesteś.
Też te wstawki z Angielskiego mi dały sporego hinta.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 21:45:09 GMT 1
Kurwa i jak tu mam intepretować obraz jaki Glorfindel wstawił
1. Próbuje mi pośrednio przekazać, że mogę być potencjalnym celem na mord? 2. Chce zasugerować reszcie, że "chcę go zlinczować za niewinność "?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 21:47:38 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder. Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira. Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach. No moim zdaniem jeśli Aragorn w mafii, to Glorfindel i Boromir do zlinczowania. Kolejność dowolna. Jeżeli Aragorn nie jest w mafii, to nawet obaj mogą być razem, ale mam jeszcze do przemyślenia te scenariusze, w których Aragorn jest niewinny, bo dziś po pierwsze skupiłem się na sobie i rozważaniu co jeśli Aragorn winny, a po drugie poświęciłem mniej czasu na grę niż zazwyczaj.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 9, 2023 21:54:40 GMT 1
Nie no ja jednak stwierdzam, że to jest proste. 3 lincze zostały, Troll nie jest w mafii z Aragornem, bo Troll by nie grał tak bardzo w pierwszym szeregu i na otwarte konflikty, gdyby grał z Aragornem, trzeba iść więc w WP, Glorfindel, Boromir, w zasadzie w dowolnej kolejności. No chyba, że serio uznacie, że se ratowałem Aragorna i wyjebiecie mnie, to będziecie mieli trudniej po prostu bo wam zostaną 2 lincze na sprawdzenie 3 nicków. Więc ja już rozważam tylko scenariusze, w których Aragorn w mafii nie jest, bo w innym przypadku zakładam zwycięstwo matematyczne po prostu. Aragorn nie pamiętam dokładnego momentu. Pamiętam, że miałeś takiego posta, w którym mnie sobie tak zaskakująco uniewinniłeś i jednym z argumentów było to, że nie rozpoznałem twojej tożsamości a w mafii by mi raczej powiedzieli. To wtedy miałem taki odruch, że se pomyślałem, ale gościu ja nadal nie znam twojej tożsamości. Nie napisałem jednak tego tylko chyba jakoś nie długo po tym poście sobie pozerkałem w temacie co inni o tobie mówią i się na podstawie postów innych graczy dowiedziałem kim jesteś. Też te wstawki z Angielskiego mi dały sporego hinta. No właśnie bardzo późno jak na mafiozę. A jednocześnie porównałeś jednego z moich postów do posta Kuleszy głęboko w d1:
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 21:57:07 GMT 1
przecież to jest konkretna lektura gollum, ciężkie godziny pojebanej harówy po której na końcu wyjdzie Ci pewnie że i tak wyjdzie, że niby nie jest, ale z drugiej strony co Monti musiałby zagrać żeby zostać uniewinnionym?
może istnieją potencjalne meczówki w których mogłaby mi odjebać palma i oddałbym na niego głos?
będę myślał i dam Ci znać
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 22:00:24 GMT 1
Nie no ja jednak stwierdzam, że to jest proste. 3 lincze zostały, Troll nie jest w mafii z Aragornem, bo Troll by nie grał tak bardzo w pierwszym szeregu i na otwarte konflikty, gdyby grał z Aragornem, trzeba iść więc w WP, Glorfindel, Boromir, w zasadzie w dowolnej kolejności. No chyba, że serio uznacie, że se ratowałem Aragorna i wyjebiecie mnie, to będziecie mieli trudniej po prostu bo wam zostaną 2 lincze na sprawdzenie 3 nicków. Więc ja już rozważam tylko scenariusze, w których Aragorn w mafii nie jest, bo w innym przypadku zakładam zwycięstwo matematyczne po prostu. Aragorn nie pamiętam dokładnego momentu. Pamiętam, że miałeś takiego posta, w którym mnie sobie tak zaskakująco uniewinniłeś i jednym z argumentów było to, że nie rozpoznałem twojej tożsamości a w mafii by mi raczej powiedzieli. To wtedy miałem taki odruch, że se pomyślałem, ale gościu ja nadal nie znam twojej tożsamości. Nie napisałem jednak tego tylko chyba jakoś nie długo po tym poście sobie pozerkałem w temacie co inni o tobie mówią i się na podstawie postów innych graczy dowiedziałem kim jesteś. Też te wstawki z Angielskiego mi dały sporego hinta. No właśnie bardzo późno jak na mafiozę. A jednocześnie porównałeś jednego z moich postów do posta Kuleszy głęboko w d1:
No to tam nie znałem twojej tożsamości. Po prostu napisałeś posta jak Kulesza, co zauważyłem, ale nie skojarzyłem, że jesteś Tomusiem. Bo tam chodziło nie o to, że ty jako Tomuś zagrałeś jak Tomuś w mafii w przeszłości, więc jesteś w mafii, tylko tam chodziło o to, że jakiś gracz napisał posta, który przez Kuleszę kojarzy mi się mafijnie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:00:45 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:00:45 GMT 1
Kurwa i jak tu mam intepretować obraz jaki Glorfindel wstawił
1. Próbuje mi pośrednio przekazać, że mogę być potencjalnym celem na mord? 2. Chce zasugerować reszcie, że "chcę go zlinczować za niewinność "? co do pierwszego to chyba nim jesteś gdzieś od d1, jak dostałeś uniewinnienie nie chcę wbijać w Twoją merytorykę, ale tejki to już coś innego niż zwykła niewinność i ja sobie dziś czytam cała rozgrywkę, więc moja prośba do Ciebie byłaby taka: zerknij sobie na inną analizę pod tezę która wrzuciłeś re relacje Theoden-Gimli gdzie Ci to wyglądało na dwójkę mafiozów, a outcome mamy inny naprawdę jeszcze raz przejrzyj co mówili o mnie mordowani, bo mi się na to nie chce poświęcać czasu niemniej mi się wydaje że chyba znowu trochę przesadziłeś z tendencyjnością jeśli faktycznie będzie tak że moje przeżycie warunkowałoby zwycięstwo miasta to pewnie dam z wątroby i Ci pokaże gdzie się mylisz, ale dajmy na to teraz chyba nie ma takiej konieczności, natomiast powiedzmy uważam że jak wyjdziesz z tego błędnego stanowiska, to możesz pomóc w lepszym ukierunkowaniu na prawidłowe zajaralem sobie buszka i chyba generalnie nie mam się co tak spinać, najgorszym teoretycznym outcome mojej stanowczej postawy co do egze popartej ostatnimi edycjami byłoby powtórzenie Green - Generał, ale biorąc pod uwagę że Tomuś no kurwa musi być w tej mafii, to i tak dałoby wystarczającą liczbę linczów żeby wygrać chyba że ktoś z dwójki Gary-Squbaniec zaprzedał duszę
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:02:53 GMT 1
ja właśnie skończyłem, odleję się i wam napiszę zaraz kilka słów
bo tu jest taki pierdolnik, że jeszcze tylko brakuje nasrać na środku
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:03:15 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:03:15 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder. Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira. Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach. No moim zdaniem jeśli Aragorn w mafii, to Glorfindel i Boromir do zlinczowania. Kolejność dowolna. Jeżeli Aragorn nie jest w mafii, to nawet obaj mogą być razem, ale mam jeszcze do przemyślenia te scenariusze, w których Aragorn jest niewinny, bo dziś po pierwsze skupiłem się na sobie i rozważaniu co jeśli Aragorn winny, a po drugie poświęciłem mniej czasu na grę niż zazwyczaj. ja nie rozumiem czemu Ty nie rozpatrujesz w ogóle Trolla tzn rozumiem w warunkach w których w tej mafii byłbyś zamiast niego, bo to Ci ustawia gracza który Cię uniewinnia obok zamiast gracza który Cię obsobacza (zakładając że Troll by mnie zlinczował) ale poza tym to daj jakieś argumenty
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:04:38 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:04:38 GMT 1
i to takie Pshemowe 'kolejnosć dowolna' to dopiero w ogóle jak na niego wygląda jak robienie sobie przestrzeni, no ale szukając miłości w drugim człowieku, to jednak mogę tu też przywołać ten argument że linczów to wystarczy
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 22:06:54 GMT 1
Po co Troll miałby grać tak kokodżambo mając skład Aragorn, Theoden, Hobbit? To nie ma sensu i jest absurdalnym planem, który mógłby polegać chyba tylko na tym, żebyśmy go uniewinnili za zbyt odważne linczowanie niewinnych.
Ja go przez całą grę umiałem uwinniać głównie za to, że szkodzi i, że gra pod dotarcie kogoś z mocniejszą pozycją od swojej. No Aragorn w żadnym momencie takiej pozycji nie miał.
Po chuj on miałby tę krucjatę na Gandalfa losową w D1 odpalać mając taki skład, który i tak bez niego nie wygra?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:08:28 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:08:28 GMT 1
Po co Troll miałby grać tak kokodżambo mając skład Aragorn, Theoden, Hobbit? To nie ma sensu i jest absurdalnym planem, który mógłby polegać chyba tylko na tym, żebyśmy go uniewinnili za zbyt odważne linczowanie niewinnych. to jedyny argument? grał cocojambo z funflem pod zwycięstwo funfla w dyskordowej grał cocojambo z czuekiem we freakowej
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:09:32 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:09:32 GMT 1
no ja nie wiem, pewnie jest wszechświat gdzie egze przy takiej grze jest niewinny ale nie chce mi się wierzyć, że to jest akurat nasz wszechświat
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 22:11:03 GMT 1
Nie grał Cocojabo z Czuekiem we freakowej, tam po prostu dostał złą rolę i padł i tyle.
Natomiast argument, że podobnie się wbił w Njaya w discordowej no to okej. Ale tu jest zdecydowanie dłuższa gra, tam każdy jeden lincz na niewinnym dawał więcej niż tutaj. Po co miałby w D1 tak w Gandalfa wjechać? To miało sens jak np. od początku miał taki plan wyjebać jak najwięcej niewinnych i niech reszta składu dogra. No ale przy takiej reszcie składu to bezsensu, żeby akurat on miał tę rolę obierać.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:12:43 GMT 1
Theoden dobrze zauważył zależność, że w sumie ktoś z trójki Troll, Tuk, Gimli musiałby być w mafii jeśli WP niewinny. przecież ja to napisałem fajnie się starzeją takie złote myśli ale ja nie o tym
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:14:07 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:14:07 GMT 1
a po co we freakowej tak wjechał we mnie i się nadział
już mniejsza o te metę nawet, ale tu jest tyle podstawowych błędów, manipulowanie faktami i zapalczywość że nie chce mi się wierzyć że egze miastowy byłby w stanie tak sterować rozgrywka pod swoje tory
jakiego mafiozę on zajechał? co edycję ma cel w D1, a tutaj poszedł w Gandalfa i zagłosował na niego
teraz Gimli
to jak tu martwi o nim świadczą?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:17:40 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:17:40 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder. Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira. Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach. wajbowo ostatnie strony ma naprawdę dobre dalej uważam że wajcha jest na jego niekorzyść początek taki se jak chcesz to Ci mogę z postami wrzucić ale no to mój kolega Boromir i jak dopuszczam że może mnie robić w huja, tak mając w rozgrywce Trolla jest to chyba nieprawdopodobne no i kolejna kwestia jest taka że jakby był w mafii to pewnie bym już nie żył, chyba że to znowu podwójny gambit
|
|