Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:32:38 GMT 1
dobra chuj, chciałem zacząć od sprostowania tego z PK, szukałem postów, teraz to już nie wiem czy to był PK czy Elrond, czy Theoden czy Aragorn, no ale kurwa coś było, możliwe że to to samo co miałem wynotowane raz do pasty i napisałem komentarz 'kurwa keczuk' a potem w ogóle tego nie użyłem, chuj wie, wrócę pewnie do tego
do sedna
dziwi, no dobra może nie dziwi, bo gramy prawie od tygodnia, w moim przypadku te lockouty to też jest gra i już zmęczenie materiału wychodzi, natomiast odnotowuję niebezpieczną tendencję do skipowania całej gierki ja tu się dzisiaj czuję, czytając przede wszystkim posty elronda, jakbyśmy dopiero co siedli do stołu w jakiejś odmianie mafii, w której dopiero co nastąpiło rozdanie i są jakieś jawne wskaźniki/karty, które powodują, że jedni gracze są bardziej, a inni mniej/w ogóle rozpatrywani bo ja wiem, że metoda eliminacji i tak dalej, no ale wrzucanie mnie teraz do wora a to sprawdzimy i w zasadzie wszystko jedno w jakiej kolejności, to jest trochę niepoważne w tym wszystkim
wiadomo, że każdy najlepiej pamięta swoja gierkę, no ale kto jak kto ale ty elrond jako jedyny z obecnych tutaj dożyłeś do końcówki poprzedniej partii i najwięcej powinieneś widzieć różnic między tym co gram, a tym co grałem nie będę teraz robić chuj wie jak rozbudowanego posta nt. różnic itd, ale kurwa wydaje mi się, że głębię przemyśleń w jednym i drugim przypadku dzieli przepaść, a boromir jest po prostu wypadkową jaworka i ali agcy
dziwi mnie to tym bardziej, że grę wiśniewskiego w liczbach podsumowałbym tak: 0 - liczba moich postów, do których ktoś się przypierdalał i mnie za nie ciorał, 1 - liczba akcji, za które byłem podejrzewany (próba nakręcenia masówki na czesiu, a potem otworzyła się puszka z leceniem pod tezę), KILKANAŚCIE - liczba momentów, w którym grono monti/kacper/kshaq stwierdzali, że coś im kurwa we mnie wajb nie pasuje, jedyna rzecz nad którą nie mam jako takiego wpływu. bo mogę oddać naturalność, żarciki, chuje muje, wajb jest albo go nie ma i huj zrobisz
w tej edycji, mamy tak: KILKANAŚCIE - liczba moich postów, do których się mnie ktoś przypierdalał za nieścisłości, nielogiczności, pytania z rzekomo z dupy itd., 0 - liczba akcji, za które ktoś się do mnie dopierdolił (nie wiem, na siłę obrona hobbita d1), 0/blisko zera - tyle razy ktoś mi w tej grze zarzucił niewajbowanie (mogła coś Różczka rzucić d1/d2, to nie ma tak naprawdę jakiegoś ogromnego znaczenia).
więc dobra, zakładam, że zmieniam coś w gierce i nie mogę zagrać bliźniaczo w mafii jak poprzedniednio, robię założenie "a specjalnie się powpierdalam na miny, które sam sobie będę tworzyć". no dobra, teoretycznie ok. i co, magicznie wstałem rano, coś się w głowie przestawiło i zacząłem wajbować ze wszystkimi, gdzie poprzednio tego nie było?
ja śmiem twierdzić, że jeżeli chodzi o ilość wkładu intelektualno-effortowego w tę edycję wsadziłem go tyle, że można by to było porównywać z niejedną dwójką graczy w tej edycji
więc, DO LICHA, nie pytam dlaczego nie jestem uniewinniony przez ciebie, chociaż wcześniej byłem (co się zmieniło?), już huj z tym. pytam, dlaczego wszystko powyższe ma nagle przestać mieć znaczenie, a troll na podstawie jednej twojej rozkminy nt. aragorna już jest wyłączony z rozważań?
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 22:33:53 GMT 1
Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze).
Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina.
Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:34:42 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder. Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira. Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach. wajbowo ostatnie strony ma naprawdę dobre dalej uważam że wajcha jest na jego niekorzyść początek taki se jak chcesz to Ci mogę z postami wrzucić ale no to mój kolega Boromir i jak dopuszczam że może mnie robić w huja, tak mając w rozgrywce Trolla jest to chyba nieprawdopodobne no i kolejna kwestia jest taka że jakby był w mafii to pewnie bym już nie żył, chyba że to znowu podwójny gambit srajcha, swoim działaniem przed liczem przyczyniłeś się do niej pięć razy bardziej niż ja głosując dobra sorry, bo to był ostatni post na stronie, ja już pisałem kolejny i mi się rzuciło w oczy nie przeszkadzajcie sobie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:37:49 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:37:49 GMT 1
no teraz trochę demagogię stosujesz bo ja nie chciałem ratować Aragorna, tylko linczować Trolla na podstawie całej gry juz odwołując się też do Twojego poprzedniego posta także dziwne że tutaj tę wajchę umniejszasz, no sam napisałeś że odjebałeś, nie ma tu co zaprzeczać Gollum, w ślepo-kulawej przecież Volv walił w swoich jak mogł
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:40:09 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:40:09 GMT 1
i to jest dziwne cecha wspólna Boromira i Elronda
ja się denerwuje o to, że ktoś mi rzuca nieprawdziwe i niesprawdzone rzeczy w oczy i ja chce o tym rozmawiać - jak ktoś tego nie widzi zapraszam do przeczytania postów, analiza Aragorna niestety nigdy nie powstała
a Borubar z Elrondem zajebali już pięć postów na różnych etapach rozgrywki że są niewinni
w odpowiedzi nie na konkrety, tylko na to że się ich nicki przewijały
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 22:40:51 GMT 1
Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności. To spięcie wynikało z tego, że specjalnie chciałem mało postów zużyć, żeby następnego dnia już móc na luzie sobie pisać. Po drugie no grałem tego Elronda jakiegoś starego mędrca z Rivendell, nie chciałem się zdradzać z byciem Pshemem tak szybko i pisać normalnie tak jak teraz. To że teraz piszę dużo luźniej, to przez to, że już w ogóle się nie kryję z tym kim jestem. Po drugie mam w nosie limit postów, bo tempo rozgrywki spadło a w d1 jest największe i wtedy faktycznie ledwo starczyło, a bez planowania by nie starczyło. Jak już się normalna gra zaczęła to normalnie sobie pisze. Mógłbym tak pisać już wtedy jakbym chciał, no ale nie chciałem. Co tym bardziej działa na moją korzyść bo nie było moim priorytetem, wyglądanie jak najbardziej możliwie niewinnie w d1. A do ciebie Boromirze mam do powiedzenia tyle, że ja grę Trolla z tej edycji pamiętam znacznie lepiej niż twoją, będę was obu jeszcze czytał to na bank. Ale dla mnie granie na takiego szkodnika, otwarcie z szarżą miało sens, tylko jakby był w mafii z kimś kto ma szanse dograć a nie z taką mafią. Effort wkładasz faktycznie, ale przecież ty w poprzedniej też włożyłeś większy effort w analizy niż ja na Gołocie i co teraz?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:41:34 GMT 1
kurwa przypomniałem coś sobie, legolas o której zagłosowałeś wczoraj?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 9, 2023 22:43:55 GMT 1
kurwa przypomniałem coś sobie, legolas o której zagłosowałeś wczoraj? Dość wcześnie jakoś. Bot chyba pokazuje kto w jakiej kolejności głosował. Na pewno to było przed 20. Konkretnej godziny już nie pamiętam.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:45:55 GMT 1
dobra, tera właściwa część strumienia świadomości, pogadajmy o aragornie tylko o tym, co zrobił od wczoraj, skoro cała gra okazuje się nie mieć większego znaczenia chłop wchodzi, NO PANOWIE JA JESTEM DO SPRAWDZENIA JEST TO Z KORZYŚCIĄ DLA MIASTA przychodzę, chcę z nim gadać, chodź aragorn poszukajmy razem niewinnych nie mogę boromir, piszę aktualnie testament (o kurwa 1747) (few moments later) ej aragorn, to jak nie chcesz gadać, to pokaż ten testament co masz teraz, może coś razem wymyślimy aaaa wiesz co hehe, chyba nie teraz jeszcze, notuje sobie takie luźne rzeczy i przypierdolę w testamencie, bo musicie otworzyć oczy (o 1856, ponad godzina pisania testamentu) ej aragorn wiesz co, to może ja w takim razie jeszcze odpowiem na te twoje odbijanie piłeczki z rana, na te twoje notatki z dnia pierwszego itd. boromir robi to aragorn: ooo kurde no boromir wiesz co, powiem ci, że DUŻY PLUS za tego zmarzlika, teraz ta sytuacja z immunitetem dla aragorna ma sporo sensu mafiacorner.boards.net/post/64183no potem jest organizowanie wajchy, on na sekundy przed linczem (rzekomo) zmienia zdanie i idzie w gimliego I KURWA ZAMIAST TESTAMENTU PISANEGO OD 17 ma, że wszystko na bieżąco wrzucał w temat, tylko że chuj tam było, no dla mnie ten testament nigdy nawet nie zaczął powstawać no ale dobra, niech będzie przechodzimy do dnia dzisiejszego i kurwa wyciąga mi jakiś jeden post z łapaniem za słówka RAKIETY ODPALONE wpada do tematu, że NO JA WIEM ŻE JESTEM NIEWINNY I WAM MUSZĘ OTWORZYĆ OCZY, WIĘC TERAZ TO BĘDĘ SZUKAĆ MAFII, JAK NA MAFIA UNIVERSE JUŻ MNIE WYJEBALI Z ROZGRYWKI no i kurwa nie szuka, wrzuca kolejnego strupa jakiegoś i to takiego, w którym nawet za bardzo nie wiem o co chodzi no to mówię cho na solo, masz godzinę, odpalaj rakiety aaa wiesz co spać już będę i tak to się żyje na tym świecie a co było z theodenem a no to samo było z theodenem, trzy razy zostałem odłożony na później bo ten boromir to jest huj i cwaniak, niemiły i mógł oszukać
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 22:48:28 GMT 1
no teraz trochę demagogię stosujesz bo ja nie chciałem ratować Aragorna, tylko linczować Trolla na podstawie całej gry juz odwołując się też do Twojego poprzedniego posta także dziwne że tutaj tę wajchę umniejszasz, no sam napisałeś że odjebałeś, nie ma tu co zaprzeczać Gollum , w ślepo-kulawej przecież Volv walił w swoich jak mogł No przecież to właśnie napisałem: Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:48:32 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 22:48:32 GMT 1
Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności. Wiesz co ale ten wjazd theodena w elronda był wielkim oszustwem. nie padł tam żaden dobry argument analiza bylo ciągnięte przez chwile z dupy żeby potem zaprzestać. cyrkowe wejście w temat lekko pod płaszczykiem kreacji ze szarża na koniu i tyle On zrobił sobie początek gierki
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:50:14 GMT 1
kurwa przypomniałem coś sobie, legolas o której zagłosowałeś wczoraj? Dość wcześnie jakoś. Bot chyba pokazuje kto w jakiej kolejności głosował. Na pewno to było przed 20. Konkretnej godziny już nie pamiętam. No mam tą samą myśl. Bo ja, na ten przykład, zagłosowałem jakoś o 20:55 mop-twinhead.twinstar.cz/?boss-kill=2114418wysłałem głos jak mieliśmy z 30 sekund do pulla bossa, ten padł o 21:00:10, 4:13 bicia, no zgadza się. A POMIĘDZY MNIE I ARAGORNA ZDĄŻYŁ SIĘ JESZCZE ELROND WPIERDOLIĆ. czyli obaj (nie atakuję tera elronda, może później mi z tego wyjdzie argument, tera jest neutralnie) zagłosowali na gimliego gdy było więcej niż 5 minut do linczu a aragorn wpada i mówi tak kurwa Aragorn ? Gimli 5 troll , Legolas , Chad Aragorn , Elrond , Boromir No zmieniłem w ostatniej chwili ;/ ;/
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:50:57 GMT 1
Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności. To spięcie wynikało z tego, że specjalnie chciałem mało postów zużyć, żeby następnego dnia już móc na luzie sobie pisać. Po drugie no grałem tego Elronda jakiegoś starego mędrca z Rivendell, nie chciałem się zdradzać z byciem Pshemem tak szybko i pisać normalnie tak jak teraz. To że teraz piszę dużo luźniej, to przez to, że już w ogóle się nie kryję z tym kim jestem. Po drugie mam w nosie limit postów, bo tempo rozgrywki spadło a w d1 jest największe i wtedy faktycznie ledwo starczyło, a bez planowania by nie starczyło. Jak już się normalna gra zaczęła to normalnie sobie pisze. Mógłbym tak pisać już wtedy jakbym chciał, no ale nie chciałem. Co tym bardziej działa na moją korzyść bo nie było moim priorytetem, wyglądanie jak najbardziej możliwie niewinnie w d1. A do ciebie Boromirze mam do powiedzenia tyle, że ja grę Trolla z tej edycji pamiętam znacznie lepiej niż twoją, będę was obu jeszcze czytał to na bank. Ale dla mnie granie na takiego szkodnika, otwarcie z szarżą miało sens, tylko jakby był w mafii z kimś kto ma szanse dograć a nie z taką mafią. Effort wkładasz faktycznie, ale przecież ty w poprzedniej też włożyłeś większy effort w analizy niż ja na Gołocie i co teraz? wyrzuć analizy boromira i wiśniewskiego do śmietnika i porównaj efforty
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:52:36 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 22:52:36 GMT 1
Pisze żeby się nie pastwić nad aragornem Ty piszesz ze jestem Twoim hypemanem a potem wywalasz dwie ściany tekstu o aragornie 😆
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:53:00 GMT 1
Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności. Myślałem to samo do momentu, jak zrobiłem multi iso z hobbitem i aragornem mafiacorner.boards.net/search/results?who_at_least_one=355%2C352%2C349&captcha_id=captcha_search&display_as=0&search=SearchAragorn i Hobbit tak się tam napierdalali, że ja jestem totalnie w stanie sobie to wyobrazić. To nie jest tak, że NA PEWNO TAK BYŁO, to nie jest top3 najbardziej oczywistych taktyk mafii, ale spokojnie tak mogło być. Tym bardziej po tym, jak wielki Michał Wiśniewski właśnie na napierdalaniu się z kolegą d1 rozegrał wszystkich.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:54:37 GMT 1
Pisze żeby się nie pastwić nad aragornem Ty piszesz ze jestem Twoim hypemanem a potem wywalasz dwie ściany tekstu o aragornie 😆 Przecież ja to pisze wyłącznie w celu uświadomienia, że się przejebałem przez ścianę do sąsiada i se mogą dać spokój z rozkminieniem boromira bo jest niemiły, kręci i w d1 miał nielogiczne w ocenie Gimliego wnioski. tej siły już nie powstrzymacie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:55:02 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:55:02 GMT 1
no teraz trochę demagogię stosujesz bo ja nie chciałem ratować Aragorna, tylko linczować Trolla na podstawie całej gry juz odwołując się też do Twojego poprzedniego posta także dziwne że tutaj tę wajchę umniejszasz, no sam napisałeś że odjebałeś, nie ma tu co zaprzeczać Gollum , w ślepo-kulawej przecież Volv walił w swoich jak mogł No przecież to właśnie napisałem: Tak sobie zacząłem czytać temat od początku i naprawdę nie widzę, żeby WP był w mafii. Jak Troll w niego wjechał na pełnej, to na początku mu luźno odpisywał, dopiero potem zniknął, nie wierzę, że debiutant mafijny AŻ TAK fajnie by sobie radził. I to przy aż tak agresywnym ataku, tak renomowanego gracza (na pewno mafia już wiedziała, że to egze). Poczytałem też sobie wejście w grę Theodena i troszkę zwątpiłem w winę Elronda. Volv w ostatniej edycji napierdalał w swoich, ale po pierwsze, chodziło o słabych mafiozów z raczej słabą pozycją, a po drugie nie robił tego w D0. Tymczasem tutaj zaczął od wrzucenia na świecznik Elronda. No nie dodaje mi się to. Zwłaszcza, że Volv zawsze był przeciwko waleniu w swoich, robił to raczej wbrew sobie, więc wydaje mi się, że raczej pielęgnowałby tego Elronda, zwłaszcza, że ten miał średnie wejście i taki kolejny atak mógł sprawić, że pójdzie lawina. Ale gdyby nie to, to sam początek Elronda mi się nie podoba, posty wyglądają jak lekko spięte, mało w nich treści, więc nie wykluczam zupełnie jego mafijności. aha, sory, niedoczytałem jakimś cudem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 22:57:24 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 22:57:24 GMT 1
Pisze żeby się nie pastwić nad aragornem Ty piszesz ze jestem Twoim hypemanem a potem wywalasz dwie ściany tekstu o aragornie 😆 Przecież ja to pisze wyłącznie w celu uświadomienia, że się przejebałem przez ścianę do sąsiada i se mogą dać spokój z rozkminieniem boromira bo jest niemiły, kręci i w d1 miał nielogiczne w ocenie Gimliego wnioski. tej siły już nie powstrzymacie nie wiem low i napisałem dlaczego nie wiem, piąty razy wykrzykujesz że jesteś niewinny bo masz sam taka potrzebę w sumie ale ja nie wiem też co ty miałbyś zagrać po wiśniewskim
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 22:58:21 GMT 1
i to jest dziwne cecha wspólna Boromira i Elronda ja się denerwuje o to, że ktoś mi rzuca nieprawdziwe i niesprawdzone rzeczy w oczy i ja chce o tym rozmawiać - jak ktoś tego nie widzi zapraszam do przeczytania postów, analiza Aragorna niestety nigdy nie powstała a Borubar z Elrondem zajebali już pięć postów na różnych etapach rozgrywki że są niewinni w odpowiedzi nie na konkrety, tylko na to że się ich nicki przewijały No właśnie o to chodzi byku, że na żadnego z nas nie padły żadne konkrety też ci mogę kazać iść poczytać moje posty, wrócisz za dwie godziny i powiesz że cię łeb nakurwia, bo za dużo treści najebałem i konkretów dalej nie będzie to chyba w moim przypadku lepiej mówić co i jak a z tym poprzednim postem z wajchą no to kumam o co ci chodzi, dla mnie temat marginalny. źle, że do niej doszło, tragedii nie ma, trochę poleciałem za tobą/sobą/chuj wie kim i wyszło, nie ma co rozpaczać
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 22:58:42 GMT 1
No dobra, zaakceptuję, że to jest zadanie dla mnie, żeby jednak ocenić czy powinna po Aragornie lecieć trójka Boromir, WP, Glorfindel. Czy Troll, WP, Glorfindel.
W sensie, że nie uniewinniam Trolla jeszcze bezwarunkowo jednak.
|
|