Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 23:01:51 GMT 1
No dobra, zaakceptuję, że to jest zadanie dla mnie, żeby jednak ocenić czy powinna po Aragornie lecieć trójka Boromir, WP, Glorfindel. Czy Troll, WP, Glorfindel. W sensie, że nie uniewinniam Trolla jeszcze bezwarunkowo jednak. WP nie powinien lecieć w ogóle.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 23:02:36 GMT 1
Przecież ja to pisze wyłącznie w celu uświadomienia, że się przejebałem przez ścianę do sąsiada i se mogą dać spokój z rozkminieniem boromira bo jest niemiły, kręci i w d1 miał nielogiczne w ocenie Gimliego wnioski. tej siły już nie powstrzymacie nie wiem low i napisałem dlaczego nie wiem, piąty razy wykrzykujesz że jesteś niewinny bo masz sam taka potrzebę w sumie ale ja nie wiem też co ty miałbyś zagrać po wiśniewskim No tak, mam taką potrzebę, bo uważam że jest to w wydatnym interesie miasta, bo to nie jest dostatecznie skonsolidowane, tj. wciąż mamy więcej linczów niż podejrzanych. Psim swędem chyba PK jest jakimś konsensowym niewinnym, no a z pozostałych graczy o mnie można powiedzieć najwięcej, skoro chyba nawięcej dałem od siebie. Co, mam tak sobie siedzieć w poolu podejrzanych i czekać, aż w teoretycznej meczówce będę miał się nakurwiać z kontrkandydatem? zamiast rozmawiać o tym teraz? no ja się mogę zgodzić, że teoretycznie NIE WYPADA czy cokolwiek, ale w sumie w huju to mam edit: no ja też się zgadzam z trollem, że dla mnie przy szukaniu jednego mafiozy WP jest bliski statusu nielinczowalnego
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 9, 2023 23:05:51 GMT 1
nie wiem low i napisałem dlaczego nie wiem, piąty razy wykrzykujesz że jesteś niewinny bo masz sam taka potrzebę w sumie ale ja nie wiem też co ty miałbyś zagrać po wiśniewskim No tak, mam taką potrzebę, bo uważam że jest to w wydatnym interesie miasta, bo to nie jest dostatecznie skonsolidowane, tj. wciąż mamy więcej linczów niż podejrzanych. Psim swędem chyba PK jest jakimś konsensowym niewinnym, no a z pozostałych graczy o mnie można powiedzieć najwięcej, skoro chyba nawięcej dałem od siebie. Co, mam tak sobie siedzieć w poolu podejrzanych i czekać, aż w teoretycznej meczówce będę miał się nakurwiać z kontrkandydatem? zamiast rozmawiać o tym teraz? no ja się mogę zgodzić, że teoretycznie NIE WYPADA czy cokolwiek, ale w sumie w huju to mam edit: no ja też się zgadzam z trollem, że dla mnie przy szukaniu jednego mafiozy WP jest bliski statusu nielinczowalnegoZ jakim Trollem?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 23:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 23:07:31 GMT 1
z mafijnego mu się przeniosło XD
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 23:08:06 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 23:08:06 GMT 1
nie no, jajcuje, widać oboje dajemy tyle od siebie że nam się dwoi i troi:)
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 23:09:38 GMT 1
Boromir, PK, dajcie znać, co sądzicie o szansie, że w mafii z Aragornem jest Glonfinder. Troll, Glonfinder, wypowiedzcie się o szansie na mafiowanie Boromira. Elrond, WP - Wy się w sumie wypowiedzcie o obu możliwościach. Ja mam we łbie trójkę Elrond/Troll/Glorfindel, o ile Elronda intuicyjnie jakoś jestem w stanie wymienić jako pierwszego, bo mi się to klei z rozmową na discordzie "ej dobra, to dawajcie krzyżujmy się, atakujemy się dość mocno pierwszego dnia, potem może na tym uniewinnimy/będziemy najmniej prawdopodobnym duetem" (kurwa WP też tu pasuje pod taką teorię xDDDDD), tak potem mam problemy. Z glorfindelem mam ten jeden problem, że ja go nie przeczytałem calego od początku, on mi jako miastowy wypada spoko, na czwórkę spokojnie zasłużył, a cierpi przez wypadkową "dałby radę to zagrać" i "no ale skoro WP i PK chyba mi odpadają, to on zostaje". Jakbym miał decydować między nim a Trollem, to kurwa nie wiem co bym zrobił w tym momencie. Ty PK jesteś pewien? No tak, mam taką potrzebę, bo uważam że jest to w wydatnym interesie miasta, bo to nie jest dostatecznie skonsolidowane, tj. wciąż mamy więcej linczów niż podejrzanych. Psim swędem chyba PK jest jakimś konsensowym niewinnym, no a z pozostałych graczy o mnie można powiedzieć najwięcej, skoro chyba nawięcej dałem od siebie. Co, mam tak sobie siedzieć w poolu podejrzanych i czekać, aż w teoretycznej meczówce będę miał się nakurwiać z kontrkandydatem? zamiast rozmawiać o tym teraz? no ja się mogę zgodzić, że teoretycznie NIE WYPADA czy cokolwiek, ale w sumie w huju to mam edit: no ja też się zgadzam z trollem, że dla mnie przy szukaniu jednego mafiozy WP jest bliski statusu nielinczowalnegoZ jakim Trollem? No masz ryj jak troll na tym avatarze, wiadomo że o ciebie chodzi
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 9, 2023 23:15:16 GMT 1
Ciekawa kwestia i zagadka spod wieczka keczupu Theoden wczoraj wchodząc w dzień był dla mnie wysoko w kolejce do sprawdzenia, ale stanęły się dwie rzeczy -walka z błędna tożsamością Pshemo/czuek - z mojej perspektywy wyglada miastowo ALBO uznał że nie stać go na udawanie że dał się nabrać - chujowy argument na dwoje babka wróżyła ale wy takie lubicie -właściwe i szybkie wrzucenie duetu aragorn/wp do niewinnych. Mega nieopłacalne z perspektywy mafii. Tam już niedługo serio zacznie brakować zawodnikow do wpierdalania w lincz. Tutaj myśle autora kreacji było stać na robienie z siebie debila i udawanie, że ich niewinności nie widzi. Zapraszam do dyskusji zazdrośnicy Szczególnie Arnolda, który theodena czytał podobnie do mnie, ale nie wiem jak w jego balansie plusów i minusów wybrzmiał ten drugi argument O hajpmenie, o ten post mi chodziło wtedy
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 23:15:57 GMT 1
poza tym wszyscy ktorzy wiedza ze ja to ja, moga sie spodziewac, ze mafia wie ze ja to ja, i wokol mnie moze robic jakies akcje typu doklejenie sie do mnie, uznanie mnie za niewinnego, dyskredytowanie, obsmianie mnie czy inne takie, proponuje to sledzic Kurwa byku ale wymieniłes właśnie właściwie wszystkie możliwości Poza zwykłym dialogiem z Tobą ech Troll ma paranoje zanim nam sie zaczela paranoja
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 23:18:05 GMT 1
via mobile
Post by Gollum on Aug 9, 2023 23:18:05 GMT 1
Jeśli szukamy tylko jednego, to ten Powrót Króla jest dla mnie w zasadzie pewniakiem do oczyszczania. Jeśli 2, to muszę pomyśleć.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 23:18:08 GMT 1
No dobra, zaakceptuję, że to jest zadanie dla mnie, żeby jednak ocenić czy powinna po Aragornie lecieć trójka Boromir, WP, Glorfindel. Czy Troll, WP, Glorfindel. W sensie, że nie uniewinniam Trolla jeszcze bezwarunkowo jednak. WP nie powinien lecieć w ogóle. No mi matematycznie wychodzi, że po śmierci Aragorna cała dwójka jest w gronie Boromir, WP, Troll, Glorfindel. A są 3 strzały. No to na pewno nie uniewinnię najbardziej WP z tej czwórki. Nie z taką grą jednak, argument, że debiutant w mafii by tak nie zareagował jest za słaby.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 23:19:10 GMT 1
dobra, ja zacznę od drugiej strony w takim razie widząc to co Boromir robi i zakładając, że jest miastowym i skoro on twierdzi, że zwiększa to szanse miasta, to też zadam to pytanie, zupełnie jak nie ja:
Legolas, co ja mogę zrobić, żebyś Ty uznał mnie za niewinnego? mam Ci odbić tę rozpiskę z mordowanymi? policzyć reakcje pozytywne i negatywne? jestem dwa dni przed urlopem w robocie, wiem, że jestem niewinny, generalnie to sodoma i gomora, ale powiedzmy, że danie z wątroby w tym momencie to jest jeszcze coś na co mnie stać
z innej beczki - podoba mi się to, że Tuk tak se siedzi cichociemny i nie mówi co mu się zmienia a co nie - nic by to nie zmieniło, a teoretycznie jeśli będzie decydował to jest enigmą i mafia nie może se go, pewniaka, zostawić bo nie wie co on tak naprawdę myśli
|
|
|
Rozgrywka
Aug 9, 2023 23:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 9, 2023 23:23:07 GMT 1
Jak chce zmniejszyć wątpliwości co do potencjalnego mafiaka to podaje rękę i sprawdzę jak zareaguje
Hobbit Theoden i Aragorn zareagowali na to tak samo słabo
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 9, 2023 23:24:09 GMT 1
A Arnold ?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 9, 2023 23:25:21 GMT 1
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 9:08:17 GMT 1
No masz ryj jak troll na tym avatarze, wiadomo że o ciebie chodzi Przecież to moje najlepsze zdjęcie. Tak sobie myślę, że osoby uznane powszechnie za niewinne, czyli Legolas i Tuk powinny swoje przemyślenia zachować dla siebie i ujawnić je dopiero po mordzie, żeby mafia nie wiedziała czy ich mordować. Jeśli zaś jakimś cudem Aragorn będzie niewinny, to moim zdaniem ksiądz po mordzie powinien się ujawnić, natomiast bez podawania modlitw. Jak Aragorn winny, to oczywiście dalej ksiądz powinien się kitrać. Zapraszam do dyskusji.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 9:12:01 GMT 1
Jest to dzień przed meczówką potencjalną, więc tak.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 9:15:54 GMT 1
A propos meczówki, to w chuj nie pasuje mi to przyspieszenie. Jak mnie mafia nie odjebie w mordzie, to potencjalnie stracę cały weekend na mafię. Bo przecież jasnym jest, że nie pójdę nigdzie jutro wieczorem ani w sobotę, jeśli będę w grze.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 9:23:13 GMT 1
Nie no spokojnie, możesz iść i ja się zajmę tu wszystkim.
Ewentualnie Peregrinowi zostaw kierownicę, niech się uczy na robocie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 9:48:09 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 10, 2023 9:48:09 GMT 1
Hahahahhaa kurwa Arnoldzik
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 10:44:10 GMT 1
Sprawdzam se rzeczy Elrond przez całą grę napierdala jak metronom w sprawie trolla, raz winny, raz niewinny, raz chuj wie. Dużo zmian zdania. Gra trolla też była różna. Wygląda mi to całkiem miastowo. Jest jeden hiciorek, dwa skrajnie różne posty w obrębie pół godziny: Troll w zasadzie przez zdecydowaną większość gry trzyma Elronda od 7/10 przekonania o niewinności w górę.
|
|