Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 12:41:39 GMT 1
A Ty, Glonfinder, jak uważasz, jakie powinny być kolejne kroki po linczu na Aragornie? mam Ci rozpisać na pięć stron dlaczego Troll jest winny? bo oczywiście mogę to zrobić, ale wydaje mi się że najważniejsze jest to uczucie z tyłu głowy, wajb i jego reakcje jeśli mam buffa do znajdowania jakichś mafiozów to jest to na pewno buff na egze zachęcam do zapoznania się z dyskordową np ale z drugiej strony racjonalny głos mówi mi: lincz i mord dzisiaj, w piątek przerwa, zacznę urlop, będę miał zupełnie inna perspektywę na możliwość zmapowania sobie wszystkich znaków zapytania 1) W piątek nie ma przerwy. 2) Dziś jest mord, jeśli mam polecieć, a liczę się z tym, to będę miał godzinę na napisanie testamentu po poznaniu koloru Aragorna, będę chciał wiedzieć, co myślicie, co chcecie zrobić potem. 3) Nie ma takiej opcji, że zajrzę do discordowej, dla mnie szukanie czegoś na discordzie to jakiś koszmar, do rozmów na bieżąco jest jeszcze ok, tak samo Teams w pracy, ale jak tylko ma się do tego wracać, to ja akceptuję tylko forum i maile. To już prędzej przeczytam tę z Wiśniewskim, ale też na pewno nie w trakcie trwania tej. 4) Nie musisz mi tłumaczyć, dlaczego Troll jest winny. Po prostu chciałem wiedzieć, kto Twoim zdaniem jest winny. A co jak to nie Troll albo Aragorn niewinny i szukamy 2? W kogo pójdziesz?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 13:21:09 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 13:21:09 GMT 1
jak nie ma przerwy kurwa
przecież to nie ma sensu
odnośnie kogo później - nie wiem, tu już wchodzą takie zawijasy matematyczne że najpierw będzie kwestia czysto techniczna pt eliminacja niewinnych z puli
zakładam że tu wyłączam tylko Ciebie i Legolasa
i na tej podstawie czytam Erlonda, Boromira, PK i WP
który z nich z tej czwórki? na ten moment to drabinka dla mnie jest taka
PK WP Boromir Elrond
problem polega na tym że w tym etapie gry NA KAŻDEGO można coś znaleźć
to jaki przyjać estymator? wydaje mi się że całokształtu effortu + naturalności + wajbów + wahania
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 13:29:07 GMT 1
Glorfindel mafia i to taka lekko bezczelna.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 13:31:09 GMT 1
No nie ma przerwy, na szczęście Safinetka wykazała się zrozumieniem i stwierdziła, że w przypadku braku mordu na mnie do kina pójdziemy na "Kicię Kocię" a nie na "Oppenheimera", żebym miał czas na grę w mafię. na ten moment to drabinka dla mnie jest taka PK WP Boromir Elrond problem polega na tym że w tym etapie gry NA KAŻDEGO można coś znaleźć to jaki przyjać estymator? wydaje mi się że całokształtu effortu + naturalności + wajbów + wahania Wiem, że to w chuj trudne, ale gdzie pod kątem całokształtu effortu dałbyś siebie w tej drabince? PS. Czemu tak nieuważnie czytasz posty w tej edycji?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 13:35:53 GMT 1
Im bliżej było zlinczowania Gimlego tym Glorfindel bardziej wyciągał przeciwko mnie swoje działa. Wiadomo, że mnie najłatwiej wsadzić w kolejkę, wyzwać od szkodników, a jako że moja gra w dużej części opiera się na wybieraniu sobie poszczególnych celów, które uważam za najbardziej podejrzane i atakowania ich, przy jednoczesnym przebąkiwaniu o mafijności innych graczy, to zawsze można na mnie wyciągnąć jakiś cytat, z którego będzie wynikać, że jakiegoś gracza przepychałem dalej, kogoś nie zauważałem itd itp.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 13:39:09 GMT 1
Natomiast mój wjazd w każdą kolejną osobę (WP, Gandalf, Gimli, teraz Glorfindel) za każdym razem był uzasadniony. Pomyliłem się co najmniej dwa razy, ale nie myli się tylko ten który nic nie robi. Natomiast wjazd Montiego we mnie uwazam za czysto taktyczny, w dodatku o tyle niestarannie zrobiony, ze robil zbyt wczesne podchody. Nazwałbym to "atakiem intencjonalnym", a takie są dla mnie najbardziej podejrzane.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 13:42:46 GMT 1
WP - czemu napisałeś jakoś w zeszłą sobotę, że ujawnienie Twojej tożsamości będzie na korzyść mafii?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:23:18 GMT 1
Mam wrażenie, że sobie nie radzicie z szukaniem tego ostatniego.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:23:54 GMT 1
Biorąc pod uwagę, że Aragorn będzie prawdopodobnie winny.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:25:17 GMT 1
Bo to jak Glorfindel próbuje się ze mną bawić w gierki psychologiczne zakrawa o kpinę. Aż dziw, że mało kto to zauważa.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:26:59 GMT 1
Stosunek Glorfindel-Troll pachnie mi powtórką pewnej edycji przed długą przerwą.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 10, 2023 14:27:16 GMT 1
jak nie ma przerwy kurwa przecież to nie ma sensu odnośnie kogo później - nie wiem, tu już wchodzą takie zawijasy matematyczne że najpierw będzie kwestia czysto techniczna pt eliminacja niewinnych z puli zakładam że tu wyłączam tylko Ciebie i Legolasa i na tej podstawie czytam Erlonda, Boromira, PK i WP który z nich z tej czwórki? na ten moment to drabinka dla mnie jest taka PK WP Boromir Elrond problem polega na tym że w tym etapie gry NA KAŻDEGO można coś znaleźć to jaki przyjać estymator? wydaje mi się że całokształtu effortu + naturalności + wajbów + wahania przecież na mnie nie można nic znaleźć
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:27:57 GMT 1
Po tym co widać Glorfindel jest po prostu winny.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:33:21 GMT 1
To że odważył się skrytykować moją analizę dopiero po fakcie dokonanym czyli linczu na Gimlin ( oraz ukazaniu się na Gimlin koloru zielonego) to też jest zastanawiające.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 14:36:47 GMT 1
Legolas nie bierze jeńców
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:38:32 GMT 1
To jak próbuje ukrócić każdy możliwy atak w swoją stronę to też wskazuje na winę Glorfindela.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:43:47 GMT 1
I jeszcze Glorfindel czepia się Elronda by dał konkrety samemu oczywiście ich nie dając.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:44:02 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:44:02 GMT 1
aha, a po czym niesubiektywnym widać? bo zadałem Ci pytanie o to co mam zrobić żeby się uniewinnić w Twoich oczach po tym jak wysmażyłeś analizę którą można się podetrzeć wskazałem Ci że nie jesteś nieomylny na czym miałem bazować jak nie na tym, że analiza na Gimliego też była błędna? przecież wtedy tego nie wiedziałem także tu nie chodzi o gierki psychologiczne tylko o podstawowa zdolność myślenia logicznego jeśli widzę Twoje dwie ostatnie analizy które są błędne, bo wynik jeden jest znany , a wynik drugiej znam tylko ja po swoim kolorku, to czemu teraz tak manipulujesz? ja chcę rozmawiać jeśli to ma ułatwić nam robotę, nie będę się obrażał, ale wymagam podstawowej umiejętności dodawania faktów do siebie a Ty podstawiłeś sobie tezę i dodajesz do niej fakty które mówią wręcz przeciwnie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:44:38 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:44:38 GMT 1
I jeszcze Glorfindel czepia się Elronda by dał konkrety samemu oczywiście ich nie dając. jakie konkrety dał Elrond, a jakie ja? przecież to jest do sprawdzenia, przeczytaj posty nie rzucaj ogólników
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:44:41 GMT 1
Kurwa jakbyś chciał naprawdę uniewinnić to byś próbował szukać mafii bez pytania mnie.
|
|