|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:45:26 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:45:26 GMT 1
No nie ma przerwy, na szczęście Safinetka wykazała się zrozumieniem i stwierdziła, że w przypadku braku mordu na mnie do kina pójdziemy na "Kicię Kocię" a nie na "Oppenheimera", żebym miał czas na grę w mafię. na ten moment to drabinka dla mnie jest taka PK WP Boromir Elrond problem polega na tym że w tym etapie gry NA KAŻDEGO można coś znaleźć to jaki przyjać estymator? wydaje mi się że całokształtu effortu + naturalności + wajbów + wahania Wiem, że to w chuj trudne, ale gdzie pod kątem całokształtu effortu dałbyś siebie w tej drabince? PS. Czemu tak nieuważnie czytasz posty w tej edycji? jestem niewinny, wiec gdzie mam dać siebie na drabince? co to znaczy nieuważnie czytasz posty? które przeczytałem nieuważnie poza jednym Twoim?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:46:38 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:46:38 GMT 1
Kurwa jakbyś chciał naprawdę uniewinnić to byś próbował szukać mafii bez pytania mnie. ale ja znalazłem mafię, przecież poświęciłem na to ostatnie dwa dni rozgrywki, mam naprawdę zajebac pięć stron a4 o egze który oczywiście już to zbił wyprzedzająco?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:46:56 GMT 1
Kurwa jakbyś chciał naprawdę uniewinnić to byś próbował szukać mafii bez pytania mnie. ale ja znalazłem mafię, przecież poświęciłem na to ostatnie dwa dni rozgrywki, mam naprawdę zajebac pięć stron a4 o egze który oczywiście już to zbił wyprzedzająco? W jaki sposób znalazłeś niby mafię?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:48:09 GMT 1
To jak próbujesz jeszcze wybronić swoją narrację, która się sypie pomału to też świadczy na twoją niekorzyść.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:49:27 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:49:27 GMT 1
ale co się sypie? Squbi co to za rampage mode?
co się sypie?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:49:45 GMT 1
Dobrze wiesz co ci się sypie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:50:03 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:50:03 GMT 1
xd
to jest komedia i nie chce mi się jednak już grać
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:52:10 GMT 1
Poszedłeś na kurs kolizyjny z Trollem w momencie kiedy jeszcze nieznany kolor Gimliego był. Łatwo ci to przyszło wsadzić w kolejkę Trolla i zarzucić mu coś. Próbowałeś bronić narracji, że mafia się kryje w duecie Aragorn-Troll by wsadzić Trolla na minę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:52:14 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:52:14 GMT 1
napisz jakiś konkret to pogadamy, bo to co teraz grasz to jest gaslighting i robienie ze mnie debila
problem polega na tym, że masz soft uniewinnienie za metę więc pytanie brzmi: po co to robisz?
Squbi który każdą grę wypada w D1 nagle jest rozgrywającym i siada na Montim w przysiadzie pisząc że się sypie ale nie wiadomo co się sypie a ja siedzę na melole bo jedyne co przedstawił to tendencyjna analiza więc chciałem z nim wejść w dyskusję, żeby powiększyć grono niewinnych, a ten mi wali w oczy piaskiem
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:52:33 GMT 1
A jak myślisz po co to robię?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:53:19 GMT 1
I co kłamiesz z tym wypadaniem w D1 w każdej edycji?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:53:40 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:53:40 GMT 1
Poszedłeś na kurs kolizyjny z Trollem w momencie kiedy jeszcze nieznany kolor Gimliego był. Łatwo ci to przyszło wsadzić w kolejkę Trolla i zarzucić mu coś. Próbowałeś bronić narracji, że mafia się kryje w duecie Aragorn-Troll by wsadzić Trolla na minę. to zobacz co ja pisałem o trollu i z jakim timingiem, a co pisał troll i z jakim timingiem troll poszedł na kurs kolizyjny z Gimlim i Gandalfem i co? ty mnie w tym momencie jebiesz za to że NIE SZUKAM MAFII WEDŁUG CIEBIE a jednocześnie jebiesz mnie za to że SZUKAŁEM MAFII opamiętaj się
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:54:39 GMT 1
Poszedłeś na kurs kolizyjny z Trollem w momencie kiedy jeszcze nieznany kolor Gimliego był. Łatwo ci to przyszło wsadzić w kolejkę Trolla i zarzucić mu coś. Próbowałeś bronić narracji, że mafia się kryje w duecie Aragorn-Troll by wsadzić Trolla na minę. to zobacz co ja pisałem o trollu i z jakim timingiem, a co pisał troll i z jakim timingiem troll poszedł na kurs kolizyjny z Gimlim i Gandalfem i co? ty mnie w tym momencie jebiesz za to że NIE SZUKAM MAFII WEDŁUG CIEBIE a jednocześnie jebiesz mnie za to że SZUKAŁEM MAFII opamiętaj się Ja ciebie jebię za prowadzenie twojej narracji i ucinaniu ataków w swoją stronę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:55:04 GMT 1
I co kłamiesz z tym wypadaniem w D1 w każdej edycji? Squbi, wiesz co to jest hiperbola? Mam na myśli fakt, że niewinność to jedno, a ready i wkład merytoryczny to drugie. Jak możesz twierdzić że nie szukam mafii i jednocześnie zarzucać mi że szukam mafii? Masz totalny bias na podstawie swojej teorii która Ci kurwa zaraz obalę i skoro nie chcesz normalnie dyskutować, to mam nadzieję że chociaż taki kubeł zimnej wody Ci coś da.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 14:55:20 GMT 1
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:55:22 GMT 1
I co kłamiesz z tym wypadaniem w D1 w każdej edycji? Squbi, wiesz co to jest hiperbola? Mam na myśli fakt, że niewinność to jedno, a ready i wkład merytoryczny to drugie. Jak możesz twierdzić że nie szukam mafii i jednocześnie zarzucać mi że szukam mafii? Masz totalny bias na podstawie swojej teorii która Ci kurwa zaraz obalę i skoro nie chcesz normalnie dyskutować, to mam nadzieję że chociaż taki kubeł zimnej wody Ci coś da. Nie zasłaniaj się hiperbolą.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:56:07 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:56:07 GMT 1
to zobacz co ja pisałem o trollu i z jakim timingiem, a co pisał troll i z jakim timingiem troll poszedł na kurs kolizyjny z Gimlim i Gandalfem i co? ty mnie w tym momencie jebiesz za to że NIE SZUKAM MAFII WEDŁUG CIEBIE a jednocześnie jebiesz mnie za to że SZUKAŁEM MAFII opamiętaj się Ja ciebie jebię za prowadzenie twojej narracji i ucinaniu ataków w swoją stronę. Ale jakie ucinanie ataków? Zobacz na moje posty i sprawdź ile razy prosiłem o ROZWINIĘCIE podejrzeń w moją stronę żeby można było o tym porozmawiać. Na drugim biegunie masz Elronda i Boromira którzy co dzień wrzucają posta czemu są niewinni. Ja tak nie gram.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:57:20 GMT 1
Ja ciebie jebię za prowadzenie twojej narracji i ucinaniu ataków w swoją stronę. Ale jakie ucinanie ataków? Zobacz na moje posty i sprawdź ile razy prosiłem o ROZWINIĘCIE podejrzeń w moją stronę żeby można było o tym porozmawiać. Na drugim biegunie masz Elronda i Boromira którzy co dzień wrzucają posta czemu są niewinni. Ja tak nie gram. W między czasie poświęcają tonę czasu by sprawdzić pewne posty i pewne ruchy. Podczas gdy u ciebie nie widziałem ostatnio procesu myślowego zastanawiającego po co ktoś to zrobił?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 14:58:17 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 10, 2023 14:58:17 GMT 1
Zgłupiałem patrząc na te ostatnie posty
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 14:58:34 GMT 1
BTW Theoden też zapewniał o swojej niewinności i w porównaniu do Boromira czy Elronda nie robił długich postów by uzasadnić swoje ruchy.
|
|