|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 14:59:06 GMT 1
Squbi, wiesz co to jest hiperbola? Mam na myśli fakt, że niewinność to jedno, a ready i wkład merytoryczny to drugie. Jak możesz twierdzić że nie szukam mafii i jednocześnie zarzucać mi że szukam mafii? Masz totalny bias na podstawie swojej teorii która Ci kurwa zaraz obalę i skoro nie chcesz normalnie dyskutować, to mam nadzieję że chociaż taki kubeł zimnej wody Ci coś da. Nie zasłaniaj się hiperbolą. Ale jakie zasłaniaj? To język polski, próbuję Ci przekazać, że to, że kurwa grasz niewinnie nie oznacza, że to co myslisz jest ultymatywną prawdą. Jednocześnie przywołuję do tego fakty, a Ty bazujesz na emocjonalnym biasie który według mnie jest w tym momencie oparty na ego. Pokazałem Ci już, że w kontekście Trolla i dzisiaj atakujesz mnie za dwie rózne rzeczy: a) szukał mafii b) teraz nie szuka mafii Pokazuję Ci, że chcę rozmawiać, bo to rozmowa prowadzi do konsensusu i merytoryki. To co Ty robisz jest merytoryki pozbawione, jedziesz na ślepo do przodu i robisz totalnie antymiastowa robotę. Jak chcesz mnie przycisnąć to daj mi się bronić, a walisz za coś, co sobie ubzdurałeś PRZY AKOMPANIAMENCIE TROLLA.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 10, 2023 15:01:28 GMT 1
WP - czemu napisałeś jakoś w zeszłą sobotę, że ujawnienie Twojej tożsamości będzie na korzyść mafii? Ja też pisałem wtedy, że jestem Redem. Bez powodu, żeby kupić sobie trochę anonimowości.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 10, 2023 15:01:58 GMT 1
Panowie bez stresu. Dziś Aragorn.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 10, 2023 15:02:11 GMT 1
MASÓWKA NA LEGOLASA.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:02:18 GMT 1
Ale jakie ucinanie ataków? Zobacz na moje posty i sprawdź ile razy prosiłem o ROZWINIĘCIE podejrzeń w moją stronę żeby można było o tym porozmawiać. Na drugim biegunie masz Elronda i Boromira którzy co dzień wrzucają posta czemu są niewinni. Ja tak nie gram. W między czasie poświęcają tonę czasu by sprawdzić pewne posty i pewne ruchy. Podczas gdy u ciebie nie widziałem ostatnio procesu myślowego zastanawiającego po co ktoś to zrobił? Ale to, że Ty tego nie widziałeś nie znaczy, że tego nie ma, czy Ty mi teraz zarzucasz, że nie mam tejków? Zobacz sobie ile teorii stworzyłem, jak pcham rozgrywkę pytaniami, jak sam sobie odpowiadam. Zobacz sobie na różnicę w kontekście zrobienia Zmarzlika i Łasucha, zobacz sobie co pisałem o Trollu i jego odpowiedzi na atak NA FAKTACH. O tym jak on zaatakował Golluma. Zobacz sobie co pisałem o wajsze Boromira. Zobacz sobie co piszę o Elrondzie i Boromirze, że zakładam, że Boromir by mnie już dawno zamordował. Cały czas coś przedstawiam, a Ty mi mówisz, że się nie zastanawiam. To jest poczwarz i ja uważam, że Ty grasz na ego, bo Ci pokazałem, że chuja wartą miałeś teorię o Gimlim jak sie okazało i wiem, że chuja wartą masz teorię o mnie. A Ty nawet nie chcesz rozmawiać, tylko nie rzucasz FAKTÓW, a siebie. Rzucasz to co sobie ubzdurałeś. Przecież to jest tak mafijne, że jakbyś nie był Squbim, to bym już dawno pomyślał, że bronisz Trolla. Ale czemu miałbyś bronić Trolla jak Aragorn jest winny? Kurwa przecież to jest horrendalne co się dzieje.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:02:19 GMT 1
Nie zasłaniaj się hiperbolą. Ale jakie zasłaniaj? To język polski, próbuję Ci przekazać, że to, że kurwa grasz niewinnie nie oznacza, że to co myslisz jest ultymatywną prawdą. Jednocześnie przywołuję do tego fakty, a Ty bazujesz na emocjonalnym biasie który według mnie jest w tym momencie oparty na ego. Pokazałem Ci już, że w kontekście Trolla i dzisiaj atakujesz mnie za dwie rózne rzeczy: a) szukał mafii b) teraz nie szuka mafii Pokazuję Ci, że chcę rozmawiać, bo to rozmowa prowadzi do konsensusu i merytoryki. To co Ty robisz jest merytoryki pozbawione, jedziesz na ślepo do przodu i robisz totalnie antymiastowa robotę. Jak chcesz mnie przycisnąć to daj mi się bronić, a walisz za coś, co sobie ubzdurałeś PRZY AKOMPANIAMENCIE TROLLA. Mam ci dać obronić twoją narrację, że Troll jest winny? Zarzucasz mi teraz antymiastowość i brak merytoryki. Jeszcze mi zarzucasz do tego emocjonalność, która jest głównie atutem miasta.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 15:03:22 GMT 1
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:03:23 GMT 1
W między czasie poświęcają tonę czasu by sprawdzić pewne posty i pewne ruchy. Podczas gdy u ciebie nie widziałem ostatnio procesu myślowego zastanawiającego po co ktoś to zrobił? Ale to, że Ty tego nie widziałeś nie znaczy, że tego nie ma, czy Ty mi teraz zarzucasz, że nie mam tejków? Zobacz sobie ile teorii stworzyłem, jak pcham rozgrywkę pytaniami, jak sam sobie odpowiadam. Zobacz sobie na różnicę w kontekście zrobienia Zmarzlika i Łasucha, zobacz sobie co pisałem o Trollu i jego odpowiedzi na atak NA FAKTACH. O tym jak on zaatakował Golluma. Zobacz sobie co pisałem o wajsze Boromira. Zobacz sobie co piszę o Elrondzie i Boromirze, że zakładam, że Boromir by mnie już dawno zamordował. Cały czas coś przedstawiam, a Ty mi mówisz, że się nie zastanawiam. To jest poczwarz i ja uważam, że Ty grasz na ego, bo Ci pokazałem, że chuja wartą miałeś teorię o Gimlim jak sie okazało i wiem, że chuja wartą masz teorię o mnie. A Ty nawet nie chcesz rozmawiać, tylko nie rzucasz FAKTÓW, a siebie. Rzucasz to co sobie ubzdurałeś. Przecież to jest tak mafijne, że jakbyś nie był Squbim, to bym już dawno pomyślał, że bronisz Trolla. Ale czemu miałbyś bronić Trolla jak Aragorn jest winny? Kurwa przecież to jest horrendalne co się dzieje. Teraz to wymyślasz sobie z tą mafjnością. Teraz to wszystko ci się wydaje u mnie mafijne, ponieważ wjechałem w ciebie w momencie kiedy ci się jeszcze wydawało, że możesz swoją pozycję uratować.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:04:15 GMT 1
8. Glorfinder – niezależnie od koloru Aragorna jest to dla mnie najbardziej prawdopodobna opcja na mafię. Patrząc na jego grę mam mocne skojarzenia z szostymbękartem. Tam też jakiekolwiek ataki w swoją stroną ucinał jak najszybciej, by nikt nie ważył się podważać jego niewinności. Takie coś jest skuteczne do czasu, kiedy mało kto się skapnie, że coś z nim jest nie tak. Zobaczcie w jaki sposób on coraz bardziej próbuje te ataki uciąć. Najpierw próbuje forsować parę Aragorn+Troll, która nie ma sensu. Potem cały czas się upomina by nie pomijać tego Trolla w rozważaniach, mimo że Troll ma dużo większą szansę na niewinność od niego. Czuję tutaj mocną powtórkę z sytuacji, gdy w momencie, kiedy Troll jako Durda też zaczął podważać niewinność bękarta. Boromir może tutaj nie wiedzieć o czym piszę oraz WP, ale reszta, jeśli jeszcze tą edycję pamięta powinna doskonale o tym wiedzieć. Styl gry ma na pewno inny od swojej ostatniej mafijnej edycji, ale case jest bardzo podobny. Inny case jaki jest to zobaczcie jaki nagle zaczął mieć do mnie stosunek. Nagle zaczęła mu wadzić kolejna moja analiza, która byłą tym razem wymierzona w niego i nagle skrytykował analizę na Gimliego, ale kiedy mógł się do niej odnieś to nie zrobił tego ANI RAZU. On uznaje swój spór z Trollem jakby coś czego nie powinno się tutaj poruszać na korzyść Trolla. Deklaruje dawanie z wątroby zamiast to robić od razu wiedząc, że ktoś może go robić w chuja tylko nie zastanowi się kto go robi. Co raz mocniej się czepia czemu nie jest rozważany Troll u Elronda. Próbuje wszelkich sztuczek, aby tylko reszta łyknęła jego narrację i wyciąga haczyki takie by tylko na niekorzyść Trolla zrobić to. Dodatkowo pyta się mnie co mam zrobić by go za niewinnego uznać zamiast DZIAŁAĆ jeśli jest niewinnym. Co to ma być za pytanie? Znasz swój kolor niewinny i reszta ciebie podejrzewa ciebie, to masz dwie możliwości oddać się w ręce miastowych, jeśli wiesz, że nic nie zdziałasz lub dać tak mocno od siebie by inni się zastanowili się czy faktycznie dana osoba jest winna czy może jednak niewinna.
Dla zainteresowanych fragment mojego testamentu.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:04:52 GMT 1
Ale ja Ci mówię człowieku, że jesteś niewinny, tylko to co robisz jest mafijne, bo wjeżdżasz w miastowego z kocopołami, wykorzystujesz mój styl gry i poczucie niesprawiedliwości do tego, że ja Ci odpowiadam, bo się czuję obsobaczany BEZ PODSTAWY, zaraz się kurwa zlimituję.
A rozmawiać nie chciałeś.
To jak mam to nazwać, jak nie mafijnym? Przecież robisz teraz robotę dla mafii maks, nie szukasz mafii, znalazłeś mafię według siebie i nie rozważasz innych scenariuszy.
A jednocześnie w hipokryzji zarzucasz to mi. Ja się czuję jak w ukrytej kamerze.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 15:06:18 GMT 1
Ale by było śmiesznie jakby dwie mafie wleciały na moim udawaniu Czueka.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:14:01 GMT 1
gdzie ta analiza na mnie Tomek? Persja uratowana? zachęcenia Tomusia do analizy monti napisal ze tomus gra tomusiowo, aragorn uniewinnił glorfindela i tak sie ta gra toczy no mi się nie podoba ta analiza bo argumenty są za tym co się nie podobuje (z wyjątkiem) a konsensus jest taki, że jednak ok no i znowu albo klasyczny Tomus albo próba zrobienia miastowego wyjścia winny-niewinny tylko bez odpowiedniego zaplecza analiza Tomusia mnie uniewinnia - mówię, że mi się nie podoba, bo wygląda pod tezę No ale skąd Ty wiesz, że wygląda komicznie? Sam tej mafii nie jesteś w stanie przedstawić, a uważasz, że moje jest komiczne. Do tego - umówmy się - jeśli obaj z Gimlim jesteście niewinni, to jeśli komuś rośnie mafijność to Montiemu, a Ty go właśnie uniewinniłeś. Więc ja już z tego co Ty kombinujesz Aragorn nic nie rozumiem. Kto twoim zdaniem jest w mafii? Powrót Króla z Boromirem? Władca Pierścieni z Elrondem? w jaki sposób mi rośnie mafijność podgryzaczu? zapytanie egzego o konkrety A Monti robi od samego rana podkładkę pod to by we mnie uderzyć po ewentualnej niewinności gościa, który dzisiaj padnie. Do tego podważanie mojej wiarygodności. Jeśli ktoś z grupy plottwistowcow robi podchody pod swobodne przestawienie wajchy na mnie jutro, to robi to Glorfindel. Niebezpiecznie przypomina mi to Wiśniewskiego z poprzedniej edycji. wskaż te podchody bo od samego rana to ja siedziałem w szpitalu, wróciłem i odpaliłem rakiety a Ty mówisz o podchodach na czym podchody mają polegać? na tym, że stwierdziłem, że chcę zlinczować Ciebie, EWENTUALNIE potem Gimliego i mieć Aragorna będącego mniejszym znakiem zapytania niż Ty/Gimli w przypadku śmierci niewinnego Aragorna? to jest czysta logika, tu nie trzeba żadnej podkładki ponowne zapytanie egzego o konkrety Stawiam to co sobie dzisiaj wynotowałem czytając martwych niewinnych dopóki pamiętam. to teraz zrób to samo ale nie tak wybiórczo, bo Mordor mnie wrzucał do niewinnych przykładowo, a tylko przejechałem wzrokiem po analizie nie widzę sensu innej mafii niż Aragorn + Troll, z plottiwstem w postaci Elronda poproszenie Legolasa o elaborowanie i przejrzałem tylko ostatnie dwa dni to jest duszenie w zarodku? jeszcze w międzyczasie Cię poprosiłem o dyskusję, jak to miałem zrobić inaczej skoro w międzyczasie poprosiłem Cię o reconsider pięć razy i nawet nie odpowiedziałeś, więc wychodzisz z założenia, że turbo dobrą analizę zrobiłeś Czyli Monti: a) szuka Trolla, wyzwala jego reakcję, taką reakcję dostaje też Gollum, widać że Troll obsrany po pachy - źle b) Monti nie szuka Trolla, tylko chce się uniewinnić żeby zwiększyć szanse miasta - źle c) Monti musi się wdać w przepychankę dwóch miastowych z Legolasem żeby nie dawać Trollowi oręża do ręki i traci czas na dyskusję + widocznie musi obalić analizę Squbiego bo jemu samemu się nie chce - źle nie dajesz żadnych konkretów za moją winą i atakujesz mnie za wszystko co zrobię to jest miastowe według Ciebie?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:15:21 GMT 1
Ale jakie zasłaniaj? To język polski, próbuję Ci przekazać, że to, że kurwa grasz niewinnie nie oznacza, że to co myslisz jest ultymatywną prawdą. Jednocześnie przywołuję do tego fakty, a Ty bazujesz na emocjonalnym biasie który według mnie jest w tym momencie oparty na ego. Pokazałem Ci już, że w kontekście Trolla i dzisiaj atakujesz mnie za dwie rózne rzeczy: a) szukał mafii b) teraz nie szuka mafii Pokazuję Ci, że chcę rozmawiać, bo to rozmowa prowadzi do konsensusu i merytoryki. To co Ty robisz jest merytoryki pozbawione, jedziesz na ślepo do przodu i robisz totalnie antymiastowa robotę. Jak chcesz mnie przycisnąć to daj mi się bronić, a walisz za coś, co sobie ubzdurałeś PRZY AKOMPANIAMENCIE TROLLA. Mam ci dać obronić twoją narrację, że Troll jest winny? Zarzucasz mi teraz antymiastowość i brak merytoryki. Jeszcze mi zarzucasz do tego emocjonalność, która jest głównie atutem miasta. ale ja też jestem emocjonalny XD i co teraz? co tu jest do obrony w kontekście Trolla? przecież pytam pięć razy, czy naprawdę muszę go zjechać od góry do dołu, co i tak pewnie bym zrobił, ale Troll oczywiście: a) z Montim się nie da gadać 5 stron A4 b) gryll miał być i laptop padł c) z komórki mi się nie chce a ja daję z wątroby i jestem jebany bo sobie coś ubzdurałeś i co bym nie zrobił jest źle
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:16:36 GMT 1
Mam ci dać obronić twoją narrację, że Troll jest winny? Zarzucasz mi teraz antymiastowość i brak merytoryki. Jeszcze mi zarzucasz do tego emocjonalność, która jest głównie atutem miasta. ale ja też jestem emocjonalny XD i co teraz? co tu jest do obrony w kontekście Trolla? przecież pytam pięć razy, czy naprawdę muszę go zjechać od góry do dołu, co i tak pewnie bym zrobił, ale Troll oczywiście: a) z Montim się nie da gadać 5 stron A4 b) gryll miał być i laptop padł c) z komórki mi się nie chce a ja daję z wątroby i jestem jebany bo sobie coś ubzdurałeś i co bym nie zrobił jest źle I te dawanie z wątroby ma ciebie uniewinniać? Troll akurat dobrze wie, że ty będziesz teraz próbował zasypywać różnymi przykładami byle tylko na twoje wyszło.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:17:08 GMT 1
BTW Theoden też zapewniał o swojej niewinności i w porównaniu do Boromira czy Elronda nie robił długich postów by uzasadnić swoje ruchy. ALE O CZYM TO ŚWIADCZY XD co to ma do dyskusji? uważasz, że nie da się uzasadnić moich ruchów z zczytania mnie? przecież dosłownie dzisiaj napisał Ci Boromir, że tak wyjdź z biasu, nie wiem, może ta parodia Green - Generał da coś dobrego, ale ja jestem zszokowany
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:18:03 GMT 1
ale ja też jestem emocjonalny XD i co teraz? co tu jest do obrony w kontekście Trolla? przecież pytam pięć razy, czy naprawdę muszę go zjechać od góry do dołu, co i tak pewnie bym zrobił, ale Troll oczywiście: a) z Montim się nie da gadać 5 stron A4 b) gryll miał być i laptop padł c) z komórki mi się nie chce a ja daję z wątroby i jestem jebany bo sobie coś ubzdurałeś i co bym nie zrobił jest źle I te dawanie z wątroby ma ciebie uniewinniać? Troll akurat dobrze wie, że ty będziesz teraz próbował zasypywać różnymi przykładami byle tylko na twoje wyszło. a co ma mnie UWINNIAĆ? kurwa co ja mam zagrać żeby w oczach Pana Miasta Squbańca być niewinnym? gram to samo co zawsze, jadę jak zawsze, mam tejk na Trolla a Ty robisz wszystko, żeby pokazać, że Troll nie musi nic robić, bo ja jestem winny i chuj to jest miastowe? ja pierdolę co za robotę Ty teraz wykonujesz
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:18:14 GMT 1
BTW Theoden też zapewniał o swojej niewinności i w porównaniu do Boromira czy Elronda nie robił długich postów by uzasadnić swoje ruchy. ALE O CZYM TO ŚWIADCZY XD co to ma do dyskusji? uważasz, że nie da się uzasadnić moich ruchów z zczytania mnie? przecież dosłownie dzisiaj napisał Ci Boromir, że tak wyjdź z biasu, nie wiem, może ta parodia Green - Generał da coś dobrego, ale ja jestem zszokowany Człowieku a z jakiego biasu? Założyłem sobie pewną teorię wczoraj i dopóki nie została ona nawet sprawdzona to mam ją nagle porzucać?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:18:51 GMT 1
jeszcze porównywanie tej edycji do tej sprzed trzech lat i znajdowanie punktów wspólnych XD
gram zupełnie co innego niż Bękart, jestem sobą w mieście
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:20:02 GMT 1
ALE O CZYM TO ŚWIADCZY XD co to ma do dyskusji? uważasz, że nie da się uzasadnić moich ruchów z zczytania mnie? przecież dosłownie dzisiaj napisał Ci Boromir, że tak wyjdź z biasu, nie wiem, może ta parodia Green - Generał da coś dobrego, ale ja jestem zszokowany Człowieku a z jakiego biasu? Założyłem sobie pewną teorię wczoraj i dopóki nie została ona nawet sprawdzona to mam ją nagle porzucać? ALE JA ZROBIŁEM TO SAMO ZAŁOŻYŁEM SOBIE TEORIĘ ŻE TROLL JEST WINNY I DOPÓKI NIE ZOSTANIE NAWET SPRAWDZONA ZARZUCASZ MI ŻE NIE ROBIĘ NIC INNEGO RÓŻNICA POLEGA NA TYM, ŻE MOJA MÓWI O KIMŚ SPOZA NAS DWÓCH TY ZNASZ SWÓJ KOLOR JA SWÓJ NIE ZNAMY KOLORU TROLLA I WDAJESZ SIĘ W TAKĄ PRZEPYCHANKĘ ZARZUCAJĄC MI ŻE ROBIĘ TO SAMO CO TY kurwa jesteś hipokrytą
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:20:37 GMT 1
Człowieku a z jakiego biasu? Założyłem sobie pewną teorię wczoraj i dopóki nie została ona nawet sprawdzona to mam ją nagle porzucać? ALE JA ZROBIŁEM TO SAMO ZAŁOŻYŁEM SOBIE TEORIĘ ŻE TROLL JEST WINNY I DOPÓKI NIE ZOSTANIE NAWET SPRAWDZONA ZARZUCASZ MI ŻE NIE ROBIĘ NIC INNEGO RÓŻNICA POLEGA NA TYM, ŻE MOJA MÓWI O KIMŚ SPOZA NAS DWÓCH TY ZNASZ SWÓJ KOLOR JA SWÓJ NIE ZNAMY KOLORU TROLLA I WDAJESZ SIĘ W TAKĄ PRZEPYCHANKĘ ZARZUCAJĄC MI ŻE ROBIĘ TO SAMO CO TY kurwa jesteś hipokrytą Tylko kurwa ignorujesz fakt że potencjalna wina Aragorna UNIEWINNIA TROLLA
|
|