|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:21:00 GMT 1
I Aby sprawdzić czy to ma ręce i nogi trzeba zlinczować ARAGORNA
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:21:30 GMT 1
Legolas nie jest we mafii, bo wpierdoliłby mnie przed Trolla tylko w momencie gdy byłby z Trollem w mafii a to jest niemożliwe
ale nie rozumiem tej przemiany i tego odpalenia rakiet
zero wniosków z Gimliego
i ten zarzut:
napisałeś mi że słaba teoria na Gimlim po fakcie
A JAK JĄ MIAŁEM OCENIĆ PRZED FAKTEM SKORO NIE ZNAŁEM JEGO KOLORU
A TERAZ ZNAM SWÓJ I JEGO I WIDZĘ ŻE DWIE TEORIE KULĄ W PŁOT XD
|
|
|
Post by Legolas on Aug 10, 2023 15:22:24 GMT 1
Legolas nie jest we mafii, bo wpierdoliłby mnie przed Trolla tylko w momencie gdy byłby z Trollem w mafii a to jest niemożliwe ale nie rozumiem tej przemiany i tego odpalenia rakiet zero wniosków z Gimliego i ten zarzut: napisałeś mi że słaba teoria na Gimlim po fakcieA JAK JĄ MIAŁEM OCENIĆ PRZED FAKTEM SKORO NIE ZNAŁEM JEGO KOLORU A TERAZ ZNAM SWÓJ I JEGO I WIDZĘ ŻE DWIE TEORIE KULĄ W PŁOT XD I jak możesz od razu zakładać, że skoro myliłem się do Gimla to się z automatu swoją analizą mylę się co do ciebie.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 15:25:03 GMT 1
Legolas nie jest we mafii, bo wpierdoliłby mnie przed Trolla tylko w momencie gdy byłby z Trollem w mafii a to jest niemożliwe ale nie rozumiem tej przemiany i tego odpalenia rakiet zero wniosków z Gimliego i ten zarzut: napisałeś mi że słaba teoria na Gimlim po fakcieA JAK JĄ MIAŁEM OCENIĆ PRZED FAKTEM SKORO NIE ZNAŁEM JEGO KOLORU A TERAZ ZNAM SWÓJ I JEGO I WIDZĘ ŻE DWIE TEORIE KULĄ W PŁOT XD I jak możesz od razu zakładać, że skoro myliłem się do Gimla to się z automatu swoją analizą mylę się co do ciebie. XDDDDDDDDDDDDDDDD Nie no, Squbi, jeśli jest niewinny, to wie, że się mylisz co do niego.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:25:03 GMT 1
ALE JA ZROBIŁEM TO SAMO ZAŁOŻYŁEM SOBIE TEORIĘ ŻE TROLL JEST WINNY I DOPÓKI NIE ZOSTANIE NAWET SPRAWDZONA ZARZUCASZ MI ŻE NIE ROBIĘ NIC INNEGO RÓŻNICA POLEGA NA TYM, ŻE MOJA MÓWI O KIMŚ SPOZA NAS DWÓCH TY ZNASZ SWÓJ KOLOR JA SWÓJ NIE ZNAMY KOLORU TROLLA I WDAJESZ SIĘ W TAKĄ PRZEPYCHANKĘ ZARZUCAJĄC MI ŻE ROBIĘ TO SAMO CO TY kurwa jesteś hipokrytą Tylko kurwa ignorujesz fakt że potencjalna wina Aragorna UNIEWINNIA TROLLA no brawo, teraz rozmawiamy o konkretach i ja pytałem o argumenty dlaczego tak uważacie bo skoro ja znam swój kolor to teraz tak, zostają Troll, WP, PK, Boromir, Elrond wyrzucam Was z Gollumem standardowo no i biorąc pod uwagę powyższy zbiór kto jest najbardziej podejrzany dla mnie? oczywiście, że Troll i nie pisz, że IGNORUJĘ bo pisałem o tym Elrondowi i ja znajduję punkty wspólne więc tak, Ty masz tejk na mnie, uważam, że jest horrendalny, znam swój kolor - chcę o tym rozmawiać, żeby Ci wykazać to ja mam swój tejk na Trolla, uzasadniam go, rozmawiam o tym - CHUJ MONTI IGNORUJE ŻE TROLL SIĘ WYKLUCZA a oczywistym dla mnie jest, że: a) z powyższego zbioru Troll jest najbardziej podejrzany - silne b) wina Aragorna wykluczająca winę Trolla jest w kategorii - słabe NIE UNIEWINNIĘ EGZE NA PODSTAWIE TEGO, ŻE SIĘ WYKLUCZA Z INNYM MAFIOZEM TEORETYCZNIE DLATEGO, ŻE NAPISAŁ, ŻE MUSIAŁBY BYĆ DEBILEM ŻEBY TO ZROBIĆ przegrał dwie kurwa ostatnie gry w mafii na samym początku TAKIM SAMYM ZAGRANIEM oczywiście nawet Ci się nie chce tego przejrzeć ani do tego nawiązać ale wyciągasz w argumencie gierkę sprzed 3 lat jako punkt wspólny mnie z dzisiaj Squbi, kurwa mać, przecież to co robisz teraz..
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:25:27 GMT 1
Legolas nie jest we mafii, bo wpierdoliłby mnie przed Trolla tylko w momencie gdy byłby z Trollem w mafii a to jest niemożliwe ale nie rozumiem tej przemiany i tego odpalenia rakiet zero wniosków z Gimliego i ten zarzut: napisałeś mi że słaba teoria na Gimlim po fakcieA JAK JĄ MIAŁEM OCENIĆ PRZED FAKTEM SKORO NIE ZNAŁEM JEGO KOLORU A TERAZ ZNAM SWÓJ I JEGO I WIDZĘ ŻE DWIE TEORIE KULĄ W PŁOT XD I jak możesz od razu zakładać, że skoro myliłem się do Gimla to się z automatu swoją analizą mylę się co do ciebie. BO WIEM ŻE JESTEM NIEWINNY SQUBI kurwa mać
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:26:19 GMT 1
nie no, błagam, zmarnowałem trzy strony postów żeby odpowiadać na coś takiego, przecież to jest sabotaż, dlaczego to robisz Legolas?
jesteś dobrym miastowym
ale nie jesteś kurwa chris kyle i próbowałem Ci to łagodnie przekazać, a Ty się obraziłeś, ŻE JA PODWAŻAM TWOJE KOMPETENCJE
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:26:50 GMT 1
I Aby sprawdzić czy to ma ręce i nogi trzeba zlinczować ARAGORNA powtarzam, nie uważam, żeby Aragorn się z Trollem wykluczał
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:27:49 GMT 1
idę pracować, a potem obalić Twoją analizę trupów, a potem mam nadzieję, że będziesz miał moment trzeźwości w myśleniu, bo póki co wszystkie Twoje argumenty opierają się na przeciwstawnych zachowaniach, a potem jeszcze okazuje się, że uber argument to - WEDŁUG SQUBIEGO ARAGORN SIĘ WYKLUCZA Z TROLLEM
według Montiego się nie wyklucza
kto więcej razy go zlinczował?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 10, 2023 15:28:29 GMT 1
Na jakiej podstawie? Pytam niezłośliwie, po prostu nie widzę powiązania. No Aragorn od kilku godzin przyjął tatykę - linczujcie mnie, niczego lepszego nie zrobicie, Troll i Gimli są niewinni, musimy wywrócić stół!!! I tak nawoływał do tego linczu, że weszło reverse psychology - na co liczył- i wajcha poszła na jednego z dwójki Troll/Gimli. Miał też informacje o niewinności zarówno Trolla i Gimliego, więc padł Gimli - może napisać "a nie mówiłem", poleciałby niewinny Troll, mógłby zrobić to samo. No napisałem w cytowanym poście. Winny Aragorn wiedział, że Gimli i Troll są niewinni. Rozdziera szaty i krzyczy: linczujcie mnie, miasto jest w dupie, cały świecznik jest niewinny. Tym zagraniem liczy, że kupi sobie dzień dłużej, a w linczu padnie Gimli/Troll niewinni i będzie mógł o tym napisać: ha, a nie mówiłem! Trzeba było mnie zlinczować, teraz macie problem. W taki sposób o tym myśle, że Aragorn próbował wykorzystać niewinność Gimliego i Trolla. Ja o tym myśle w taki sposób, a jak Aragorn winny to Arnold jest drugi w kolejce.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 15:28:47 GMT 1
Ale ja Ci mówię człowieku, że jesteś niewinny, tylko to co robisz jest mafijne, bo wjeżdżasz w miastowego z kocopołami, wykorzystujesz mój styl gry i poczucie niesprawiedliwości do tego, że ja Ci odpowiadam, bo się czuję obsobaczany BEZ PODSTAWY, zaraz się kurwa zlimituję. A rozmawiać nie chciałeś. To jak mam to nazwać, jak nie mafijnym? Przecież robisz teraz robotę dla mafii maks, nie szukasz mafii, znalazłeś mafię według siebie i nie rozważasz innych scenariuszy.A jednocześnie w hipokryzji zarzucasz to mi. Ja się czuję jak w ukrytej kamerze. Przecież robisz to samo, tylko Ty uważasz, że tym winnym jest Troll a Legolas, że Ty. No nie ma przerwy, na szczęście Safinetka wykazała się zrozumieniem i stwierdziła, że w przypadku braku mordu na mnie do kina pójdziemy na "Kicię Kocię" a nie na "Oppenheimera", żebym miał czas na grę w mafię. Wiem, że to w chuj trudne, ale gdzie pod kątem całokształtu effortu dałbyś siebie w tej drabince? PS. Czemu tak nieuważnie czytasz posty w tej edycji? jestem niewinny, wiec gdzie mam dać siebie na drabince? co to znaczy nieuważnie czytasz posty? które przeczytałem nieuważnie poza jednym Twoim? Co najmniej 2 posty przeczytałeś nieuważnie w ciągu ostatnich niecałych 24h. Ten wczoraj o podejściu Denholma/Volva do swoich oraz dzisiejszy o przyspieszeniu (bo byś wiedział, że nie ma przerwy) wraz z komentarzem Elronda do tego: mafiacorner.boards.net/post/64687/threadWydaje mi się, że gdzieś jeszcze coś takiego było, ale nie chce mi się szukać.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 10, 2023 15:32:10 GMT 1
Elrond, pytanko do Ciebie: czemu tak bardzo nie podobają Ci się uniewinnienia? Całą grę walczysz z tym, że ktoś jest uniewinniany. Na początku nie podobało Ci się uniewinnienie mnie oraz PK, teraz walczysz z uniewinnieniem Władcy. To drugie jeszcze mogę zrozumieć, choć się nie zgadzam - bo to już końcówka, błędne uniewinnienie może się skończyć porażką, ale na początku te uniewinnienia i tak są chwilowe i są potem weryfikowane, więc skąd takie podejście?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:32:31 GMT 1
Ale ja Ci mówię człowieku, że jesteś niewinny, tylko to co robisz jest mafijne, bo wjeżdżasz w miastowego z kocopołami, wykorzystujesz mój styl gry i poczucie niesprawiedliwości do tego, że ja Ci odpowiadam, bo się czuję obsobaczany BEZ PODSTAWY, zaraz się kurwa zlimituję. A rozmawiać nie chciałeś. To jak mam to nazwać, jak nie mafijnym? Przecież robisz teraz robotę dla mafii maks, nie szukasz mafii, znalazłeś mafię według siebie i nie rozważasz innych scenariuszy.A jednocześnie w hipokryzji zarzucasz to mi. Ja się czuję jak w ukrytej kamerze. Przecież robisz to samo, tylko Ty uważasz, że tym winnym jest Troll a Legolas, że Ty. jestem niewinny, wiec gdzie mam dać siebie na drabince? co to znaczy nieuważnie czytasz posty? które przeczytałem nieuważnie poza jednym Twoim? Co najmniej 2 posty przeczytałeś nieuważnie w ciągu ostatnich niecałych 24h. Ten wczoraj o podejściu Denholma/Volva do swoich oraz dzisiejszy o przyspieszeniu (bo byś wiedział, że nie ma przerwy) wraz z komentarzem Elronda do tego: mafiacorner.boards.net/post/64687/threadWydaje mi się, że gdzieś jeszcze coś takiego było, ale nie chce mi się szukać. Punkt pierwszy - przecież to podjąłem. Różnica polega na tym, że to Legolas zaczął mnie atakować w dyskusji o niewinie Trolla. A ja w dyskusji o winie Trolla zacząłem atakować Trolla. Nie Legolasa. Widzisz delikatną róznicę? Punkt 2 - no, źle zrozumiałem jednego posta. Chwilę później Boromir pomylił Cię z trollem. Pośmieszkowaliśmy. O czym świadczy niezrozumienie jednego kawałka posta? Bo mi się wydaje, że można tu podstawić wszystko. Errata do punktu drugiego, cytat z zasad: Przyspieszenie rozgrywki: Najwcześniej po czwartym linczu (zależne od liczby graczy) zmiana trybu gry na cykl 24-godzinny, 23/1. Lincz o 21:00, mord o 22:00, zamknięcie tematu na godzinę o 22:30 (MG podlicza wtedy posty, podaje limity na dzień następny). Limit postów zostaje ten sam. nie było nigdzie potwierdzenia od MG, Elrond twierdził, że jest Czuekiem, ja mam wierzyć we wszystko co mówi?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:35:00 GMT 1
no ja nie rozumiem, przytyk do mnie jest o coś tak dziwnego teraz - mechanika która nie jest do końca wyjaśniona, ale ktoś - nie MG - stwierdził, że będzie przyspieszenie
ale to ten ktoś już to wie? skąd? gdzie jest napisane jaka jest zależność od liczby graczy? skąd wiemy, że to już teraz?
nie wiem o co tu chodzi, ale naprawdę mi się odechciewa, bo nie mogę normalnie grać tylko jestem kurwa terroryzowany nie wiem za co
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:37:08 GMT 1
najlepsze jest to, że bronienie się w dyskusji jest najłatwiejsze dla miastowego, a najtrudniejsze dla mafiozy, bo zna jeden factor którego nie znają inni - swój kolor
a bronienie się na podstawie ogólnego obrazu gry - oj, tu już wystarczy tylko ładnie wymyślić teorię i ją podstawić
bo papier wszystko przyjmie
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 15:37:17 GMT 1
Elrond, pytanko do Ciebie: czemu tak bardzo nie podobają Ci się uniewinnienia? Całą grę walczysz z tym, że ktoś jest uniewinniany. Na początku nie podobało Ci się uniewinnienie mnie oraz PK, teraz walczysz z uniewinnieniem Władcy. To drugie jeszcze mogę zrozumieć, choć się nie zgadzam - bo to już końcówka, błędne uniewinnienie może się skończyć porażką, ale na początku te uniewinnienia i tak są chwilowe i są potem weryfikowane, więc skąd takie podejście? Kiedy mi się nie podobało uniewinnienie ciebie? Ja bym powiedział, że wręcz przeciwnie. Ja dużo uniewinniałem w tej grze. A Pomidorka to tylko bodaj do śmierci Theodena, potem to już zupełnie inna sprawa.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:37:34 GMT 1
Elrond, pytanko do Ciebie: czemu tak bardzo nie podobają Ci się uniewinnienia? Całą grę walczysz z tym, że ktoś jest uniewinniany. Na początku nie podobało Ci się uniewinnienie mnie oraz PK, teraz walczysz z uniewinnieniem Władcy. To drugie jeszcze mogę zrozumieć, choć się nie zgadzam - bo to już końcówka, błędne uniewinnienie może się skończyć porażką, ale na początku te uniewinnienia i tak są chwilowe i są potem weryfikowane, więc skąd takie podejście? Kiedy mi się nie podobało uniewinnienie ciebie? Ja bym powiedział, że wręcz przeciwnie. Ja dużo uniewinniałem w tej grze. pokaż kogo, kiedy i gdzie
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 15:39:42 GMT 1
A dla mnie Troll turbo niewinny.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 15:40:44 GMT 1
Proszę nie dawajcie dziś w Gandalfa. Pójdźmy w Aragorna. W sensie pressing, oskarżenia okej, ale no wyjebiecie jednego z bardziej produktywnych tak szybko. Ja nawet nie zrozumiałem większości analiz na Gandalfa.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 15:40:49 GMT 1
A dla mnie Troll turbo niewinny. XD no ale wtedy też miałem taki tejk i co, nic się u Ciebie nie zmieniło? pytam o stan rozgrywki SZEŚĆ DNI PÓŹNIEJ
|
|