|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:06:14 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 20:06:14 GMT 1
no ja trochę przytkałem do Boromira, bo zadziwiająco się składa: a) wajcha b) zrobiłeś Czueka (a nie Zmarzlika) c) szkodnik zamiast mafiozy
no ale powiedzmy że to może być też wyjątek potwierdzający regułę
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 20:06:39 GMT 1
Albo w sumie wytłumacz dlaczego ja, chętnie posłucham.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 20:06:41 GMT 1
a ja co najwyzej czulem ze aragorn moze byc niewinny po tym co wyczynial od pewnego czasu elrond i jak ustawial ze ja nie moge byc w mafii z aragornem. to znaczy tak mnie uniewinnial by nie uniewinnic, a konkretniej by zrobic alternatywe ja vs aragorn, pytanie tylko w ktorym momence w ogole przestal mnie brac za mafioze, bo o ile jego wejscie we mnie jako mafijnego wydalo mi sie naturalne, o tyle to co odwinal pozniej juz zdecydowanie nie.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 20:06:43 GMT 1
no ja trochę przytkałem do Boromira, bo zadziwiająco się składa: a) wajcha b) zrobiłeś Czueka (a nie Zmarzlika) c) szkodnik zamiast mafiozy no ale powiedzmy że to może być też wyjątek potwierdzający regułę a) srajcha b i c na siłę, serio kurwa będziemy się słów czepiać?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:06:51 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 20:06:51 GMT 1
Nie ma sensu już go męczyć. Nie jestem w mafii Troll, za to jesteś w niej pewnie ty, bo już więcej opcji nie zostalo. Tylko pytanie czy z Glorfindelem, czy z WP. zadziwiające jest ze masz wynik linczu a dalej trzymasz uniewinnienie Boromira z obecną wiedzą
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 20:07:45 GMT 1
a ja co najwyzej czulem ze aragorn moze byc niewinny po tym co wyczynial od pewnego czasu elrond i jak ustawial ze ja nie moge byc w mafii z aragornem. to znaczy tak mnie uniewinnial by nie uniewinnic, a konkretniej by zrobic alternatywe ja vs aragorn, pytanie tylko w ktorym momence w ogole przestal mnie brac za mafioze, bo o ile jego wejscie we mnie jako mafijnego wydalo mi sie naturalne, o tyle to co odwinal pozniej juz zdecydowanie nie. Ale po chuj ja bym tą wajchę z niewinnego na niewinnego robił. Po chuj?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:08:01 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 20:08:01 GMT 1
no ja trochę przytkałem do Boromira, bo zadziwiająco się składa: a) wajcha b) zrobiłeś Czueka (a nie Zmarzlika) c) szkodnik zamiast mafiozy no ale powiedzmy że to może być też wyjątek potwierdzający regułę a) srajcha b i c na siłę, serio kurwa będziemy się słów czepiać? nie, ale czy uważasz że w obecnej sytuacji brak pressingu na Tobie jest zasadny - czyli to co robi Elrond?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 20:08:07 GMT 1
wkurwiłem się i idę po piwo
nie zdziwię się, jak to będzie troll+glorfinel teraz i mieliśmy wyreżyserowany konflikt mający na celu zrobienie powiązania wykluczającego
ale nic już nie wiem, ja pierdolę dlaczego zawsze jest chuj w dupę i wiatr w oczy
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 20:08:09 GMT 1
Nie ma sensu już go męczyć. Nie jestem w mafii Troll, za to jesteś w niej pewnie ty, bo już więcej opcji nie zostalo. Tylko pytanie czy z Glorfindelem, czy z WP. zadziwiające jest ze masz wynik linczu a dalej trzymasz uniewinnienie Boromira z obecną wiedzą No tym bardziej, jaki miałbym interes w tym?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:08:57 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 10, 2023 20:08:57 GMT 1
Dobra przepraszam jak Aragorn napisał ze zwajchowal to myślałem ze przeżył lincz
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 20:09:31 GMT 1
wkurwiłem się i idę po piwo nie zdziwię się, jak to będzie troll+glorfinel teraz i mieliśmy wyreżyserowany konflikt mający na celu zrobienie powiązania wykluczającego ale nic już nie wiem, ja pierdolę dlaczego zawsze jest chuj w dupę i wiatr w oczy Też to pomyślałem, że grają pod alternatywę wykluczającą i wjebanie mnie jeszcze przed jednego z nich.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 20:09:49 GMT 1
a) srajcha b i c na siłę, serio kurwa będziemy się słów czepiać? nie, ale czy uważasz że w obecnej sytuacji brak pressingu na Tobie jest zasadny - czyli to co robi Elrond? szczerze? w dupie to mam mieliście kurwa tydzień, żeby mnie pressować, prosiłem theodona, prosiłem aragorna, i chuja dostałem a nie pressing chcesz to mnie pressuj ile wlezie, ale że tak powiem RYCHŁO W CZAS bo z mojej perspektywy jak mi to ma wyglądać inaczej niż na wesołe wpierdalanie mnie w kolejkę sekundy po rozwiązaniu dwudniowego pata kurwa miałeś dwa dni żeby o tej wajsze gadać i teraz z tym wyjeżdzasz?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 20:10:09 GMT 1
trzeba zaczac od poczatku
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:10:12 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 20:10:12 GMT 1
wkurwiłem się i idę po piwo nie zdziwię się, jak to będzie troll+glorfinel teraz i mieliśmy wyreżyserowany konflikt mający na celu zrobienie powiązania wykluczającego ale nic już nie wiem, ja pierdolę dlaczego zawsze jest chuj w dupę i wiatr w oczy kurwa odbijasz czepianie się na siłę a idziesz w takie sci fi xd
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:11:11 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 10, 2023 20:11:11 GMT 1
Jutro chyba w trolla
|
|
|
Rozgrywka
Aug 10, 2023 20:11:15 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 10, 2023 20:11:15 GMT 1
nie, ale czy uważasz że w obecnej sytuacji brak pressingu na Tobie jest zasadny - czyli to co robi Elrond? szczerze? w dupie to mam mieliście kurwa tydzień, żeby mnie pressować, prosiłem theodona, prosiłem aragorna, i chuja dostałem a nie pressing chcesz to mnie pressuj ile wlezie, ale że tak powiem RYCHŁO W CZAS bo z mojej perspektywy jak mi to ma wyglądać inaczej niż na wesołe wpierdalanie mnie w kolejkę sekundy po rozwiązaniu dwudniowego pata kurwa miałeś dwa dni żeby o tej wajsze gadać i teraz z tym wyjeżdzasz? gadałem o tym dwa dni, była cisza w temacie to z kim miałem? ostatni element językowy dołożyłeś dzisiaj no ale powiedzmy mam Cię za na tyle inteligentnego że będąc w mafii byś to dopilnował teoretycznie
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 20:11:36 GMT 1
a poczatek byl taki ze dalem analize na dwoch niewinnych ktora podbil autorytetem boromir, ktory wczesniej podbil moj niepokoj wzgledem gandalfa. do tej pory kazdy ktory mnie atakowal i ktorego ja atakowalem byl niewinny xD
wiec mafia ewidentnie robi mnie w chuja
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 10, 2023 20:11:43 GMT 1
wkurwiłem się i idę po piwo nie zdziwię się, jak to będzie troll+glorfinel teraz i mieliśmy wyreżyserowany konflikt mający na celu zrobienie powiązania wykluczającego ale nic już nie wiem, ja pierdolę dlaczego zawsze jest chuj w dupę i wiatr w oczy kurwa odbijasz czepianie się na siłę a idziesz w takie sci fi xd ja nie czepiam się na siłę, ja szukam scenariusza jak ja bym zagrał w tej sytuacji, to mi do głowy przyszło
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 10, 2023 20:11:51 GMT 1
To nie jest Sci fi od dawna powtarzam, że Troll gra tak jakby kogoś cholował i wypierdalał niewinnych po prostu. Pasowałoby, że ciebie i na finiszu dochodzi konflikt wykluczający. Pasowałoby też, że WP. Ale ciebie jednak bardziej.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 10, 2023 20:12:42 GMT 1
no podzielam zdanie Kacpra ze najlepiej we mnie, potem pozostanie jeden strzal w ktorym trzeba celnie ucelowac jednego z dwoch ktorzy siedza w trzech
|
|