Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:06:22 GMT 1
Dobra, ja już jestem spokojny, że Troll jest winny, bo chyba jeszcze nie pił, a to, co teraz robi da się tylko uzasadnić, gdy jest pijany lub winny.
Troll czyli egze, gość, który badanie reakcji doprowadził do sztuki, od którego się tego uczyłem (a nie było łatwo, bo on niczego nie tłumaczył) ma okazję sprawdzić reakcje graczy na jego podejrzenia, przecież jeśli jest niewinny, to wie, że mafia ma tego świadomość i każda jego rakieta w kierunku gracza X może mieć znaczenie, gdy już padnie niewinny. Tymczasem Troll sobie stwierdza, że poda info o swoich podejrzeniach w testamencie. No mnie się to nie dodaje.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:06:35 GMT 1
A Boromir mi się nie podoba, bo to mądry chłopak i powinien odróżniać że co innego napierdalanie w gości, których miałem za podejrzanych na etapie, gdzie można spokojnie sprawdzać ich winę/niewinność a co innego napierdalanie na kogoś kto może niewinny paść w meczówce przez moje zachowanie.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:08:08 GMT 1
Badać reakcję to ja sobie mogę Peregrina Tuka, a nie Glorfindela którego odpowiedzi jestem w stanie sobie przewidzieć, Boromira z którym nakurwiałem się pół ostatniej edycji i jego argumenty też znam, czy Pshema, który też jest dość przewidywalny w obronie.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 15:08:23 GMT 1
A Boromir mi się nie podoba, bo to mądry chłopak i powinien odróżniać że co innego napierdalanie w gości, których miałem za podejrzanych na etapie, gdzie można spokojnie sprawdzać ich winę/niewinność a co innego napierdalanie na kogoś kto może niewinny paść w meczówce przez moje zachowanie. jasne, że jest różnica tylko jeden troll wchodził i nie brał jeńców, a ten sam troll po tygodniu gry i wiedzy o swoim kolorze wstrzymuje się z czymkolwiek nie, żeby glorfindel wypadał lepiej, bo on wypadł z forum
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:09:36 GMT 1
Glorfindel udaje martwego.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:09:40 GMT 1
A co z WP? Nie możesz nam go pogrillować lub przynajmniej wyrazić o nim opinii?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:09:47 GMT 1
sytuacja się zmieniła
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:10:19 GMT 1
a ja całą edycję byłem ruchany w dupę i zostawiony na teraz właśnie po to, bym się odpalił jak Rimbaud czy Czesio. Więc mafio, ni chuja.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:12:09 GMT 1
A jak nie będziecie współpracować to wam po prostu nie pomogę. Wtedy pozostanie liczyć na to, że Legolas dobrze ogarnie kto go jutro będzie próbował zrobić w chuja.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:15:28 GMT 1
a ja całą edycję byłem ruchany w dupę i zostawiony na teraz właśnie po to, bym się odpalił jak Rimbaud czy Czesio. Więc mafio, ni chuja. Nie grałem, nie czytałem, ale z opowieści innych osób, to ja zrozumiałem, że Ty się napierdalałeś z mafiozą Wiśnią, padłeś w linczu, ale miasto nie poszło za Twoim typem i nie dorżnęło Wiśni, gdy zobaczyło Twój kolor. Jak to się ma do teraz? Postanowiłeś pójść krok dalej i po prostu tej mafii nie znaleźć wcale?
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:17:02 GMT 1
A jak nie będziecie współpracować to wam po prostu nie pomogę. Wtedy pozostanie liczyć na to, że Legolas dobrze ogarnie kto go jutro będzie próbował zrobić w chuja. To mówisz, że w mordzie lecę ja? A co do współpracowania, to ja jasno mówię, jeśli Ty niewinny, to idziemy w Glorfindela.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 15:17:03 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 15:17:03 GMT 1
ja nie będę nic kolejkował, zrobię analizę na każdego gracza, uważam że decydować powinni całkowicie niewinni (mimo że teoretycznie moja pozycja u nich jest niekorzystna), nie mam zamiaru nikogo przekonywać do mojej niewinności chyba że na faktach i będzie to potrzebne w meczówce, bo uważam że w tym momencie decyduje cała gra a wjazd na psychę jest mafijny i wspomaga chaos.
a nie ma mnie, bo jestem ostatni dzień przed urlopem i muszę zamknąć trzy tematy audytowe w których moja spółka ma dość niekorzystną pozycję perswazyjną, więc na bicie się na sztachety tym bardziej nie zapatruję się optymistycznie.
na jakiekolwiek pytania chętnie odpowiem jeśli ktoś uzna że mojej odpowiedzi potrzebuje.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:18:34 GMT 1
No jestem chyba jedyny który zauważył, że WP zagrał na patencie z freakowej, gdzie obraził się na cały świat, że chce się go zlinczować. Moim zdaniem to było celowe by nie został zlinczowany kiedy się mocno pod nim paliło. Czy zrobił to bo po prostu nie chce paść, czy dlatego, że jest winny, nie wiem. Ma dużo fajnych, w miarę naturalnych wtrętów, ale skoro przez większość edycji był nad nim rozstawiony parasol ochronny, to nie wykluczam, że po prostu się nie boi że padnie i gra na luzie.
Natomiast ostatnią rzeczą jaką bym chciał, byłoby to gdyby po niewinnym mnie padł niewinny WP. A jeśli jest winny, to raczej jeśli zostanie zlinczowany, to jako ten ostatni.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 15:19:33 GMT 1
ja nie będę nic kolejkował, zrobię analizę na każdego gracza, uważam że decydować powinni całkowicie niewinni (mimo że teoretycznie moja pozycja u nich jest niekorzystna), nie mam zamiaru nikogo przekonywać do mojej niewinności chyba że na faktach i będzie to potrzebne w meczówce, bo uważam że w tym momencie decyduje cała gra a wjazd na psychę jest mafijny i wspomaga chaos. a nie ma mnie, bo jestem ostatni dzień przed urlopem i muszę zamknąć trzy tematy audytowe w których moja spółka ma dość niekorzystną pozycję perswazyjną, więc na bicie się na sztachety tym bardziej nie zapatruję się optymistycznie. na jakiekolwiek pytania chętnie odpowiem jeśli ktoś uzna że mojej odpowiedzi potrzebuje. jest trzyosobowa kolejka, jesteś w niej. wrzuć do niej dwóch graczy.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 15:19:37 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 15:19:37 GMT 1
jakbym był w mafii i to właśnie siedziałbym w dosiadzie robiąc sobie podkładkę na ewentualną niewinność Trolla pt. olaboga znowu Green vs Generał, a mafioza w trzecim rzędzie się śmieje, ale jestem niewinny i uważam, że Troll winny być musi.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:20:06 GMT 1
ja nie będę nic kolejkował, zrobię analizę na każdego gracza, uważam że decydować powinni całkowicie niewinni (mimo że teoretycznie moja pozycja u nich jest niekorzystna), nie mam zamiaru nikogo przekonywać do mojej niewinności chyba że na faktach i będzie to potrzebne w meczówce, bo uważam że w tym momencie decyduje cała gra a wjazd na psychę jest mafijny i wspomaga chaos. a nie ma mnie, bo jestem ostatni dzień przed urlopem i muszę zamknąć trzy tematy audytowe w których moja spółka ma dość niekorzystną pozycję perswazyjną, więc na bicie się na sztachety tym bardziej nie zapatruję się optymistycznie. na jakiekolwiek pytania chętnie odpowiem jeśli ktoś uzna że mojej odpowiedzi potrzebuje. to inaczej, kto z trójki Boromir, WP, Elrond jest dla Ciebie najbardziej niewinny?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:20:19 GMT 1
No jestem chyba jedyny który zauważył, że WP zagrał na patencie z freakowej, gdzie obraził się na cały świat, że chce się go zlinczować. Moim zdaniem to było celowe by nie został zlinczowany kiedy się mocno pod nim paliło. Czy zrobił to bo po prostu nie chce paść, czy dlatego, że jest winny, nie wiem. Ma dużo fajnych, w miarę naturalnych wtrętów, ale skoro przez większość edycji był nad nim rozstawiony parasol ochronny, to nie wykluczam, że po prostu się nie boi że padnie i gra na luzie. Natomiast ostatnią rzeczą jaką bym chciał, byłoby to gdyby po niewinnym mnie padł niewinny WP. A jeśli jest winny, to raczej jeśli zostanie zlinczowany, to jako ten ostatni. Ja ci daję prawie gwarancję, że jak nie padnę to miasto wygrywa, bo Boromir raczej jest niewinny. Tylko, że ja chyba nie przepierdolę już tego WP, więc się modlę, że będziesz winny.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 15:21:46 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 15:21:46 GMT 1
ja nie będę nic kolejkował, zrobię analizę na każdego gracza, uważam że decydować powinni całkowicie niewinni (mimo że teoretycznie moja pozycja u nich jest niekorzystna), nie mam zamiaru nikogo przekonywać do mojej niewinności chyba że na faktach i będzie to potrzebne w meczówce, bo uważam że w tym momencie decyduje cała gra a wjazd na psychę jest mafijny i wspomaga chaos. a nie ma mnie, bo jestem ostatni dzień przed urlopem i muszę zamknąć trzy tematy audytowe w których moja spółka ma dość niekorzystną pozycję perswazyjną, więc na bicie się na sztachety tym bardziej nie zapatruję się optymistycznie. na jakiekolwiek pytania chętnie odpowiem jeśli ktoś uzna że mojej odpowiedzi potrzebuje. jest trzyosobowa kolejka, jesteś w niej. wrzuć do niej dwóch graczy. wrzucałem wczoraj, zapoznaj się z postami, swój stance oparty na czystych danych postaram się przedstawić później - nie tylko wajbowy ale uznajmy że dla mnie to już w tym momencie matematyczna gra prawdopodobieństw w której nie powinniśmy kolejować i wyrażać czystego zdania, a przynajmniej niewinni, żeby nie ułatwić mafii selekcji mordowej w meczówce z kolei zadałbym Boromirowe pytanie - dlaczego się w niej znalazłeś
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:21:58 GMT 1
a ja całą edycję byłem ruchany w dupę i zostawiony na teraz właśnie po to, bym się odpalił jak Rimbaud czy Czesio. Więc mafio, ni chuja. Nie grałem, nie czytałem, ale z opowieści innych osób, to ja zrozumiałem, że Ty się napierdalałeś z mafiozą Wiśnią, padłeś w linczu, ale miasto nie poszło za Twoim typem i nie dorżnęło Wiśni, gdy zobaczyło Twój kolor. Jak to się ma do teraz? Postanowiłeś pójść krok dalej i po prostu tej mafii nie znaleźć wcale? byłem jedynym, który widział winę Wiśniewskiego, ale nikt nie chcial mnie słuchać, ale tam i tak dałbym się wyruchać od drugiej strony przez Eneldo
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:23:35 GMT 1
Kurwa Glorfindel o jakiej selekcji mordowej Ty mówisz? Ok niech Peregrin, Legolas i Gollum się nie wypowiadają, ale główni podejrzani jednak powinni się wypowiedzieć.
Chyba kurwa nie sądzisz, że napiszesz coś, co sprawi, ze mafia która miała zamiar Cie zamordowac, jednak tego nie zrobi.
Dlaczego tak kurwisz teraz logikę?
|
|