Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 15:40:09 GMT 1
Stosunek do Gandalfa, stosunek do Różyczki, stosunek do Gimlego, stosunek do Aragorna, no nie wiem czy tak wiele nas różni w tej edycji, ja bym powiedział, że niepokojąco wiele nas nie dzieli, a ponieważ ja miałem tak fatalne typy, to jaka jest szansa, że i Ty miałeś? no ale rany, najprostszy przykład, ty gandalfa chciałeś wyjebać pierwszego dnia, ja go podejrzewałem i napisałem głośno, że nie chcę go wyjebać dzisiaj, bo to niezgodne ze sztuką, bo może się uniewinnić ja jawnie broniłem hobbita, ty go marginalizowałeś z furteczką "no kiedyś się go tam zlinczuje, "szkoda tracić strzału na hobbita" ja atakowałem theodena, ty chodziłeś na paluszkach nie jesteśmy tacy sami
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:40:28 GMT 1
No skoro Boromir niewinny to mafia to Elrond i Glorfindel, ale to wyciągacie takie zdanie, więc moje nie ma tu znaczenia.
Oczekujecie, że zagram tak jak chcecie, czyli zacznę nakurwiać w graczy których prócz mnie macie za podejrzanych, a ja ni chuja.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 15:41:10 GMT 1
No skoro Boromir niewinny to mafia to Elrond i Glorfindel, ale to wyciągacie takie zdanie, więc moje nie ma tu znaczenia. Oczekujecie, że zagram tak jak chcecie, czyli zacznę nakurwiać w graczy których prócz mnie macie za podejrzanych, a ja ni chuja. no to jeszcze tylko powiedz, że WP jest dla ciebie czysty i wszyscy są zadowoleni
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 15:42:13 GMT 1
idę robić marynatę do karkóweczki, bo jutro grillowane
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:42:21 GMT 1
No skoro Boromir niewinny to mafia to Elrond i Glorfindel, ale to wyciągacie takie zdanie, więc moje nie ma tu znaczenia. Oczekujecie, że zagram tak jak chcecie, czyli zacznę nakurwiać w graczy których prócz mnie macie za podejrzanych, a ja ni chuja. No dobra, to jaki jest Twój ranking mafijności? Uwzględnij wszystkich, Legolasa, mnie, Boromira itp.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:42:27 GMT 1
Kurwa wy już widzicie to co chcecie widzieć. Lepiej żeby on był winny bo miasto przegra inaczej.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 15:43:06 GMT 1
Kurwa wy już widzicie to co chcecie widzieć. Lepiej żeby on był winny bo miasto przegra inaczej. Ale to uważasz, że Boromir jednak winny, czy o co chodzi?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:43:37 GMT 1
Napisałem przecież że mafia to albo Boromir-WP albo Elrond-Glorfindel.
Nie jestem w stanie uniewinnić w 100 procentach żadnego z tej czwórki. Moje zdanie w tej kwestii zatem nie ma znaczenia.
Zdecydujcie jutro dobrze.
A teraz jeśli pozwolicie zajmę się konfigurowaniem FM-a na nowym lapku, bo dyskusja z wami jest bez sensu, skoro oczekujecie, że będę robił to, czego ode mnie oczekujecie.
Polecam głos na mnie. Sam na razie mam głos na Glorfindelu, ale to nic nie znaczy.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:43:51 GMT 1
No nie, ale jak wy już jesteście przekonani, że z kolejki Troll, Glorfindel, Elrond wszyscy są zadowoleni, a ja wiem, że jestem niewinny, no to jak on będzie niewinny to koniec. Więc lepiej, żeby był winny.
Czym grasz w tego FMa?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:45:21 GMT 1
Zwłaszcza, że się proszę o jakąś rozmowę, ataki, pytania cokolwiek, a widzę tylko kolejkowanie na zasadzie Elrond winny.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 15:46:06 GMT 1
Jeszcze jakbyście rzucili mi tu linka do openmafii, bo na nowym lapku nie mam, to byłbym wdzięczny.
Elrond gram Górnikiem, ale może zacznę jakąś nową karierę. Póki co facepacki i logopacki sciagam i konfiguruje, bo nic tu nie mam
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 15:48:09 GMT 1
A w FPLa byś se nie pyknął z nami ligi? Na discordzie w temacie piłka nożna Lowrider invite wrzucał.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 16:01:43 GMT 1
Przeczytałem sobie to i owo i myślę, że Glorfindel może mieć rację co do Trolla. Zlinczujmy go dzisiaj. Tak naprawdę niezależnie od jego koloru na jutro mam już swojego kandydata do linczu, więcej powiem po linczu
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 16:02:09 GMT 1
A w FPLa byś se nie pyknął z nami ligi? Na discordzie w temacie piłka nożna Lowrider invite wrzucał. Co to ten FPL? To chyba nie jest MOBA nie?
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 16:02:57 GMT 1
No nie będzie wolnego linczu, chyba że kogoś z trójki troll-glorfindel-elrond potrafisz teraz uniewinnić ja nie potrafię, jeśli trafimy trzeciego, będę próbować Jeśli Troll jest winny, to moim zdaniem WP niewinny na 100%, chyba że mnie przekonacie, że bredzę i poniższy argument nie ma racji bytu. Boromir ma moim zdaniem rację w tym, że Troll budował grę na tym, że sobie będzie walił w Gandalfa i Tuka. Ale jeden okazał się snajperem, a drugi Parabolami celem snajpera i trzeba było grać w coś innego, więc wszedł w napierdalankę z Gimlim, który akurat był dobrym celem, bo miał prostą grę, łatwo było go za nią napierdalać i podejrzewanie go nie było poczytywane za minus. Natomiast w dniu pierwszym, przed linczem, wydawało się, że Hobbit i WP, może też Tuk i Mordor, to będą tematy na najbliższe dni i budowanie gry dla mafiozy Trolla na narracji "Gandalf wiedział, że Hobbit winny a WP niewinny, więc zabijmy Gandalfa." miało sens tylko wtedy, gdy faktycznie Hobbit jest winny (wiemy że jest) a WP niewinny (tego nie wiemy, ale ja tak podejrzewam). I wtedy po linczu na Hobbicie i WP lub linczu na Hobbicie i strzale snajpera w WP by można było wskoczyć na Gandalfa i jeszcze wyglądać na mędrca. Jak dobrze by Gandalf nie grał, można by pchać narrację, że jest dobrym mafiozą, który sprytnie się ustawia i przewiduje przyszłość, bo wszystko wie. Przy winie WP Troll już takiej narracji prowadzić nie może, w Gandalfa już nie ponapierdala, a straciłby 2 kolegów i miałby Volva o niepewnej pozycji. No ja tego nie widzę. Dlatego jak Troll winny, to ja uważam, że WP nie powinien być w ogóle rozpatrywany.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 16:05:10 GMT 1
A w FPLa byś se nie pyknął z nami ligi? Na discordzie w temacie piłka nożna Lowrider invite wrzucał. Co to ten FPL? To chyba nie jest MOBA nie? Fantasy premier league, kompletujesz skład piłkarzy premier league i potem w zależności od tego jak dobrze grają w real life ich wartość spada lub maleje i zdobywasz punkty jak grają dobrze. Trochę taki symulator giełdy piłkarski gdzie inwestujesz w piłkarzy.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 16:11:21 GMT 1
Co to ten FPL? To chyba nie jest MOBA nie? Fantasy premier league, kompletujesz skład piłkarzy premier league i potem w zależności od tego jak dobrze grają w real life ich wartość spada lub maleje i zdobywasz punkty jak grają dobrze. Trochę taki symulator giełdy piłkarski gdzie inwestujesz w piłkarzy. Aaaaaa rozumiem, brzmi ciekawie. Szkoda, że piłka nie mieści się w moim obszarze zainteresowań.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 16:27:29 GMT 1
Elrond, prośba o odpowiedź na pytanie: czy Boromir Twoim zdaniem powinien być traktowany jako pewny niewinny na równi ze mną i Legolasem, czy też masz co do niego jakieś wątpliwości?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 16:52:00 GMT 1
Ja mam wątpliwości co do Boromira, za chuja mu nie zaufam po ostatniej edycji.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 16:54:07 GMT 1
Myślę, że jest niewinny, nie jestem tego aż tak przekonany, jak tego, że ty jesteś niewinny. Ale to już ten etap rozgrywki, w którym za bardzo nie można sobie pozwolić na strzelanie po ścianach, więc uważam, WP i Glorfindela za lepsze opcje.
|
|