Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 16:56:57 GMT 1
Ja mam wątpliwości co do Boromira, za chuja mu nie zaufam po ostatniej edycji. doceniam słowa nobilitacji, ale tym razem jestem niewinny
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:14:56 GMT 1
Testament poszedł. Winnych tam nie wskazuję. Zwróćcie uwagę na tych, którym dzisiejszy stan rzeczy najbardziej pasuje.
Prawidła gry wskazują Glorfindela i Władcę Pierścieni.
Nie mówię żegnam, mówię, posługując się tytułem jednego z moich ulubionych polskich filmów "do widzenia, do jutra"
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 11, 2023 17:20:18 GMT 1
opowiedz o tym władcy
serio
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:28:28 GMT 1
no ale o czym tu mówić: - chujowy wjazd w grę - odratowanie się jeszcze chujowszym innym mafiozem - odratowanie się wjazdem innych mafiozów w niego - niechęć do odkrycia tożsamości/sugerowanie tym samym własnego księżowania - manipulowanie jedynym niewinnym tukiem - bycie w temacie jedynie komentatorem z doskoku, ktory nie ma zadnego wplywu na rozgrywke, ktorego kazdy atak mozna rozpatrywac jako prowokacji - niemoznosc odpowiedzenia na pytanie z kim moglbym byc w mafii, ale za to latwe wskazanie dwoch winnych w razie mojej niewinnosci
no zbiera sie takich malych punkcikow wiele
i pewnie mafia bedzie go jutro nimi atakowala, bo jest niewinny hehe
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:30:59 GMT 1
najwiekszy problem mam z elrondem bo poza paroma zgrzytami, gdzie mogl celowo robic cos na zasadzie, ze uniewinni mnie na podstawie winy aragorna, bo wie ze aragorn niewinny, wiec mnie to pozniej uwinni, wyglada calkiem ok, a nawet z tej alternatywy troll-aragorn nie zrobil pozniej chyba jakiegos wiekszego oreza przeciwko mnie, poza tym jako jedyny wykazuje rzeczywista wole przekazania mi swojego zdania
tyle, ze mafia z elrondem w skladzie jakimkolwiek po prostu dodaje sie logicznie
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:32:08 GMT 1
a mafia glorfindel-elrond w sumie bylaby bezplejsowa i oczywista z punktu widzenia pewnych dzialan
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:32:29 GMT 1
tak mam najebane w glowie roznymi scenariuszami ze serio nie chce byc jutro w skorze niewinnych
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 17:32:56 GMT 1
i pewnie mafia bedzie go jutro nimi atakowala, bo jest niewinny hehe
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 17:34:37 GMT 1
tak mam najebane w glowie roznymi scenariuszami ze serio nie chce byc jutro w skorze niewinnych Spokojnie, ja jutro poprowadzę miasto do zwycięstwa. Ty dostajesz rykoszetem
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 17:34:58 GMT 1
To że gram z doskoku to nic nowego, taki już mam styl i umiejętności. Tylko w Zapoznawczej raz wszedłem na kierownicę, bo tam było mniej stresu i tryhardu.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 17:35:04 GMT 1
najwiekszy problem mam z elrondem bo poza paroma zgrzytami, gdzie mogl celowo robic cos na zasadzie, ze uniewinni mnie na podstawie winy aragorna, bo wie ze aragorn niewinny, wiec mnie to pozniej uwinni, wyglada calkiem ok, a nawet z tej alternatywy troll-aragorn nie zrobil pozniej chyba jakiegos wiekszego oreza przeciwko mnie, poza tym jako jedyny wykazuje rzeczywista wole przekazania mi swojego zdania tyle, ze mafia z elrondem w skladzie jakimkolwiek po prostu dodaje sie logicznie Kurwa no ja jestem niewinny, w jaki sposób się moja wina dodaje logicznie.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 17:35:28 GMT 1
Przykro mi bo wiem, że się starałeś. Ale nie można dużo zrobić, a ja nie chcę przewracać stołu żeby zrobić wajchę
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:35:52 GMT 1
mozna sie smiac, ale lepiej dla mojej psychiki, ze padne dzisiaj, chociaz i tak jakas metamorfoze przezylem w tym tygodniu i z usmiechem na ustach na to wszystko patrze, bez wiekszej spiny
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 17:37:41 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 17:37:41 GMT 1
ja pracuję dalej i to się nie zmieni do 20 raczej, więc będę pisał swoje analizy już w oparciu o winę/niewinność zlinczowanego
jak chcecie to brać jako argument za moją winą to spoko, ale nic nie mogę na to poradzić, jestem aktualnie zniechęcony do życia
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:38:14 GMT 1
No Elrond chyba najmniej sie dodajesz z WP, bo go jedyny wywlekasz na swiecznik, ale z Boromirem i Glorfindelem lepiej sie dodajesz niz oni razem do siebie, przy czym Boromir tez sie dodaje do WP, no i Glorfindel do WP wiec takie mafie bym widzial Elrond-Glorfindel Boromir-WP Elrond-Boromir Glorfindel-WP raczej nie: Boromir-Glorfindel Elrond-WP ale ze postanowiliscie sobie mnie dzis zlinczowac, wiec nie da sie tego wykorzystac
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 17:39:55 GMT 1
W takim sensie to nawet cię rozumiem, rzecz w tym, że tu nie wchodzi żaden scenariusz z winnym Elrondem.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 11, 2023 17:40:45 GMT 1
przy czym mafia Boromir-WP byłaby okrutnie mocno plejsowa pod względem głosowania, WP sie najlepiej dodaje do Glorfindela. W ogóle Glorfindel sie dobrze dodaje do innych. Może nawet lepiej niż Elrond.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 18:14:57 GMT 1
przy czym mafia Boromir-WP byłaby okrutnie mocno plejsowa pod względem głosowania, WP sie najlepiej dodaje do Glorfindela. W ogóle Glorfindel sie dobrze dodaje do innych. Może nawet lepiej niż Elrond. Największy problem jest taki,że też do ciebie może się dodawać ten Glordinel jeśli wytworzyłeś z nim sztuczny konflikt.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 18:17:10 GMT 1
A jeśli ty niewinny to ostatnia para dobrze dodająca się to chyba WP+Glorfindel? Chociaż tutaj jestem mniej pewien.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 18:20:52 GMT 1
Powróciwszy. Faktem jest, że nie chcę Trolla dzisiaj wywalać. Doceniłbym gdyby w ramach eksperymentu społecznego miasto zagłosowało na WP. Prawda jest taka, że nikt nic na siebie nie ma. Zgadzam się z Trollem, że WP i Glorfindel się dodają do siebie. W Glorfinderze mi od początku vibe nie pasuje. Przeanalizowałem sobie rozmowę Legolasa z Glorfindelem na stronie 160 i tylko utwierdziłem się w przekonaniu. Dodatkowo przeanalizowałem głosowanie od D1 i moja mafia to WP + Glorfindel/Boromir. Więc jako, że jestem pewnym miastowym to mogę użyć swojej mocy do powieszenia WP zanim dzisiaj umrę? WP, po co chcesz dożyć do meczówki, skoro wiesz, że będziesz tam linczowany? Nie lepiej, żeby doszły tam osoby, które faktycznie mają szansę ją wygrać? Nie sądzisz, że meczówka Troll - Gollum - Elrond - Legolas byłaby ciekawsza i miasto miałoby większe szanse na wygraną? Czasem trzeba umrzeć, nawet jako miastowy, żeby ułatwić miastu gierkę, a ja nie chcę zabijać niewinnego Trolla tylko dlatego, że prosiłeś mnie o immunitet, a nawet nie starasz się nam pomóc. Rozumiem jakbyś nie miał czasu, ale przecież wpadasz i komentujesz tylko rozgrywkę. Jeśli miasto da mi miecz, to dokonam EGZEkucji.
|
|