|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:26:48 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:26:48 GMT 1
Nie no tyle to wiem, mnie bardziej martwi co ja mogę zrobić, żeby się uniewinnić xD Bo bez tego to nie ma wygranej, no nie ma po prostu. Jeśli padnę w mordzie to po prowadź lincz na Glorfindela. a to jest Twoja wybiórczość, jak ja o to zapytałem to uznałeś za mafijne XD nie chcę nawet Cię atakować Squbaniec, ale imo sodówa uderzyła i szkoda, bo bardzo dobra gierka pod kątem niewinności
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:27:29 GMT 1
Nawet nie chce mi się odpowiadać na posty Glorfindela ponieważ on będzie chciał robić wszystko by tylko zaszczuć.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:28:19 GMT 1
I zobaczcie sobie jak ten Glorfindel próbuje wjeżdżać na psychę to Twoja pierwsza edycja tu? przecież Ty napisałeś że nie mogłem wiedzieć czy Twoja analiza na mnie jest trafna czy nie, co mam robić? za mafijne uważasz że pracuje, za mafijne że się emocjonuje, za mafijne uważasz wejście, jakbym Ci bramy do królestwa niebieskiego przychylił to byś uznał za mafijne jednocześnie od trzech dni praktycznie w ogóle nie dajesz żadnych innych tejków no to ja się frustruję
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 20:28:23 GMT 1
Hobbit 8 Chad Aragorn , Gollum , Powrót Króla , Władca Pierścieni , Gimli , Gandalf , Glorfindel , Legolas Władca Pierścieni 4 Hobbit , Peregrin Tuk , Theoden z ekipą , Boromir Gandalf 2 troll , Drzewiec Fangorn Mordor 1 Różyczka Cotton Peregrin Tuk 1 Mordor Chad Aragorn 1 Elrond Dokolorowałem Trolla. Czy uważacie, że jest szansa, że żaden mafiozo nie zagłosował "w bok", tylko wszyscy jebnęli w swoich? Bo mnie się nie wydaje i już prędzej widzę 3-1 w głosach niż 2-2 między swoimi.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:29:06 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:29:06 GMT 1
Nawet nie chce mi się odpowiadać na posty Glorfindela ponieważ on będzie chciał robić wszystko by tylko zaszczuć. aha, a jak pytałem o rozmowę i wskazanie dlaczego jestem w mafii, to nie odpowiadałeś, bo manipuluję i biorę pod włos
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:30:07 GMT 1
Hobbit 8 Chad Aragorn , Gollum , Powrót Króla , Władca Pierścieni , Gimli , Gandalf , Glorfindel , Legolas Władca Pierścieni 4 Hobbit , Peregrin Tuk , Theoden z ekipą , Boromir Gandalf 2 troll , Drzewiec Fangorn Mordor 1 Różyczka Cotton Peregrin Tuk 1 Mordor Chad Aragorn 1 Elrond Dokolorowałem Trolla. Czy uważacie, że jest szansa, że żaden mafiozo nie zagłosował "w bok", tylko wszyscy jebnęli w swoich? Bo mnie się nie wydaje i już prędzej widzę 3-1 w głosach niż 2-2 między swoimi. Wręcz ogromna szansa jest na to.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:30:15 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:30:15 GMT 1
także generalnie Squbi wpadłeś w pułapkę własnej psychiki więc przynajmniej nie manipuluj, tylko wskaż twardo co jest dla Ciebie mafijne to ja z kolei ostatnie godziny tej gry przeżyje we względnym spokoju
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 20:30:24 GMT 1
Ja szczerze uważam, że mafia przeważnie osiąga to co chce w manipulacjach głosami i na tym się bardzo łatwo przejechać jak się próbuje przypisać do tego wagę.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:31:27 GMT 1
Coś tam można przeanalizować od czasu do czasu,ale nie jako główny czynnik.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:32:55 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:32:55 GMT 1
gratulacje dla mafii która doprowadziła że w końcówce decydują Czuek i Squbaniec
Squbi, następnym razem jak ktoś Cię poprosi o rozmowę to spróbuj dostrzec dobro w drugim człowieku
idę na urlop 😎
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:37:45 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:37:45 GMT 1
jedyna nadzieja, że Gollum przeczyta posty i zobaczy kto gra łatwą gierkę i się uniewinnia samodzielnie co dzień, a kto dostaje pressing od samego początku i dotrwał do końca z tego powodu żeby go na tej podstawie łatwo zlinczować
co chwilę dostaje joby, nikt nie cytuje postów, nikt nie odpowiada, a w konsekwencji nabiera się utarte przekonanie, że Glorfindel to tamto
a ta gra to dane i posty i granie tak trudnej gierki obrywając od D1 w mafii jest kurwa niemożliwe
nawet ten Wiśniewski miał trudniej tylko przez moment
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 20:39:48 GMT 1
Ja szczerze uważam, że mafia przeważnie osiąga to co chce w manipulacjach głosami i na tym się bardzo łatwo przejechać jak się próbuje przypisać do tego wagę. Moja analiza głosów w Edycji Łasuchowej wyłoniła dwóch ostatnich mafiozów, o czym pisałem w testamencie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:40:22 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:40:22 GMT 1
testamenty na mnie wskazują - disclaimer Różyczki, Gandalf mówiący że jednak się wyrobiłem, Kacperek dający mnie prawie w topie i Troll który grał jak ostatni troll i jest głównym winowajcą porażki
Drzewiec który nawet nie wspomniał XD
Mordor który uniewinniał za typowa gierkę
wszystkie argumenty pod tezę, najwięcej proaktywności ze wszystkich i przegrywamy bo zbałamucono człowieka z soft claimem i człowieka z hard claimem którego bym do sprzątania stajni nie zatrudnił
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:41:05 GMT 1
Ja szczerze uważam, że mafia przeważnie osiąga to co chce w manipulacjach głosami i na tym się bardzo łatwo przejechać jak się próbuje przypisać do tego wagę. Moja analiza głosów w Edycji Łasuchowej wyłoniła dwóch ostatnich mafiozów, o czym pisałem w testamencie Czasem też potrafi na manowce zaprowadzić analiza głosów. W ślepokulawej miałeś tyle inaczej, że tam też potencjalne wajchy widać było.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:41:56 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 11, 2023 20:41:56 GMT 1
Monti czemu ty się nie napierdalasz teraz z Elrondem tylko uprawiasz krasomówstwo
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:42:24 GMT 1
Skrócę ci Boromir. Bo Glorfindel jest w mafii po prostu.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 20:43:07 GMT 1
Ja szczerze uważam, że mafia przeważnie osiąga to co chce w manipulacjach głosami i na tym się bardzo łatwo przejechać jak się próbuje przypisać do tego wagę. No ja wychodzę z założenia, że w grze ze snajperem, jak masz na świeczniku jednego swojego i wjeżdżasz w niego 2 głosami, to dokurwianie 2 głosów drugiemu swojemu się nie dodaje, bo nawet psychologicznie może to zwiększyć szanse na strzał snajpera w tego, który przeżył. Ja sobotę pisałem, że zamiast w Gandalfa powinien był pójść strzał w WP, bo pisał wtedy, że nie chce mu się grać, do tego był drugim najpopularniejszym gościem do linczu, więc strzał w niego potencjalnie przyspiesza tylko uzyskanie odpowiedzi, którą jak się wydaje miasto chce i tak uzyskać. Dlatego ja bym jako mafia nie głosował dwójką w swojego. Zwłaszcza, że Theoden mógł wjechać w Hobbita jakby się uparł, mógł dać w Aragorna, WP mógł wjechać w Trolla, ale się z tego wycofał.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:43:24 GMT 1
jednocześnie Boromir który dostaje po dupie cały czas a gra jak rozgrywający z lotu ptaka - no super XD
Elrond pt pan rozmemłany zadaje to samo pytanie co ja i on już nie manipuluje tylko jest gitem XD
WP uniewinnienie za księdza którego nie było i za to, że w silnej mafii by tak nie zagrał czilaut od D1
ALE NIE ZAPOMINAJMY O POCZĄTKACH XD
a najlepszy gracz tej edycji idzie z kolei w wariant - no jeden z dwóch musiał mieć rację, tak, kurwa, szczególnie że ja w tej edycji przez okoliczności miałem rację tylko co do Hobbita, a Troll zagrał najgorsza gierkę w historii tego świata
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 20:43:50 GMT 1
Ale chujowe zachowanie z Twojej strony Tuk. Rzucasz propozycje w moją stronę, ja się zgadzam i zamiast doprowadzić do linczu na mnie to rzucasz głos w Trolla, a teraz będziesz mnie grillował dalej. Jesteś poważny?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 20:45:15 GMT 1
Przepierdoliłeś miastu gierkę.
|
|