|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:45:38 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:45:38 GMT 1
Monti czemu ty się nie napierdalasz teraz z Elrondem tylko uprawiasz krasomówstwo przecież od dwóch dni ktoś sobie ustawił kolejkę i co ja mam robić po całym dniu pracy jak przychodzi Czuek ze Squbancem i mówią że Glorfindel? jak mam przekonać takich osobników? przecież to w zależności od mordu może być jeden albo dwóch do których wystarczy się dokleić w meczówce, a biorąc pod uwagę twardogłowość - bez szans no to mi się nie chce, wolę se meczyk odpalić, ale niesprawiedliwość zasługuje na roast, bo JESTEM JEDYNYM który nie manipuluje tylko wskazuje fakty
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 20:46:06 GMT 1
Ale chujowe zachowanie z Twojej strony Tuk. Rzucasz propozycje w moją stronę, ja się zgadzam i zamiast doprowadzić do linczu na mnie to rzucasz głos w Trolla, a teraz będziesz mnie grillował dalej. Jesteś poważny? ??? Ej bez kitu dobrze że mówisz. Co jest kurwa
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 20:46:22 GMT 1
Monti czemu ty się nie napierdalasz teraz z Elrondem tylko uprawiasz krasomówstwo To już trzeci raz, gdy rzucasz takie teksty. Najpierw do Aragorna, potem do Trolla, a teraz do Glonfindera. Tylko tamci dwaj byli kurwa niewinni.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 20:46:32 GMT 1
Przecież sprawdzałem jeszcze 30 minut przed linczem, i było Władca Pierścieni
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:46:40 GMT 1
także serio bez odbioru, dwóch z komfortem od dwóch dni lub jeden z komfortem od początku rozgrywki to sobie wygrają
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:47:44 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:47:44 GMT 1
a Monti który kurwa zaprasza do dyskusji cały czas i ODPOWIADA NA WSZYSTKO jest winny bo egze zagrał jak zagrał i Squbańcowi się włączyło ego
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 20:48:16 GMT 1
Ja szczerze uważam, że mafia przeważnie osiąga to co chce w manipulacjach głosami i na tym się bardzo łatwo przejechać jak się próbuje przypisać do tego wagę. No ja wychodzę z założenia, że w grze ze snajperem, jak masz na świeczniku jednego swojego i wjeżdżasz w niego 2 głosami, to dokurwianie 2 głosów drugiemu swojemu się nie dodaje, bo nawet psychologicznie może to zwiększyć szanse na strzał snajpera w tego, który przeżył. Ja sobotę pisałem, że zamiast w Gandalfa powinien był pójść strzał w WP, bo pisał wtedy, że nie chce mu się grać, do tego był drugim najpopularniejszym gościem do linczu, więc strzał w niego potencjalnie przyspiesza tylko uzyskanie odpowiedzi, którą jak się wydaje miasto chce i tak uzyskać. Dlatego ja bym jako mafia nie głosował dwójką w swojego. Zwłaszcza, że Theoden mógł wjechać w Hobbita jakby się uparł, mógł dać w Aragorna, WP mógł wjechać w Trolla, ale się z tego wycofał. Ogólnie masz rację, ale co ja ci mam powiedzieć jak wiem, że jestem niewinny, a jedyną alternatywą jest Boromir, jakbyśmy rozmawiali w sytuacji gdzie tu jest jeszcze kilku graczy potencjalnie do zlinczowania to bym ci przytaknął. Z drugiej strony mafie Volva są przebiegłe pod tym względem z Bolcem też była niby nieopłacalna i niemożliwa kombinacja głosów dla mafii, a wyszło inaczej. Zresztą tam był też Lewkoń. Jak umierałem na Marudzie i kontrkandydatem był mafijny Szarlej, to na jakoś 10-5 minut przed linczem Lewkoń z Volvem wyciągnęli do mnie pomocną dłoń i mnie wyratowali kosztem kolegi i byli w mafii. Mafie są przebiegłe. Dlatego ja miałem potem taki problem na Lewkonia głosować.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 20:48:21 GMT 1
Glorfindel z taką przewózką i ego wjechał w temat i we mnie, że to aż podejrzane.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 20:48:30 GMT 1
To nie tak że cię baitowałem WP, serio na ciebie zagłosowałem, OpenMafia mnie ojebała na głos sorry
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 20:48:40 GMT 1
Monti czemu ty się nie napierdalasz teraz z Elrondem tylko uprawiasz krasomówstwo przecież od dwóch dni ktoś sobie ustawił kolejkę i co ja mam robić po całym dniu pracy jak przychodzi Czuek ze Squbancem i mówią że Glorfindel? jak mam przekonać takich osobników? przecież to w zależności od mordu może być jeden albo dwóch do których wystarczy się dokleić w meczówce, a biorąc pod uwagę twardogłowość - bez szans no to mi się nie chce, wolę se meczyk odpalić, ale niesprawiedliwość zasługuje na roast, bo JESTEM JEDYNYM który nie manipuluje tylko wskazuje fakty Ej, ale to nie było tak, że jak chciałem rozmawiać, kto ewentualnie z Trollem w mafii, gdyby Aragorn był niewinny, to nie chciałeś gadać?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 11, 2023 20:49:22 GMT 1
To nie tak że cię baitowałem WP, serio na ciebie zagłosowałem, OpenMafia mnie ojebała na głos sorry No ale ja się nie po to na to pisałem, żeby zginąć teraz w meczówce. To podchodzi pod znęcanie się nad słabszymi.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 11, 2023 20:50:12 GMT 1
To nie tak że cię baitowałem WP, serio na ciebie zagłosowałem, OpenMafia mnie ojebała na głos sorry No ale ja się nie po to na to pisałem, żeby zginąć teraz w meczówce. To podchodzi pod znęcanie się nad słabszymi. A to już wina miasta że nie zagłosowali
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:50:29 GMT 1
przecież od dwóch dni ktoś sobie ustawił kolejkę i co ja mam robić po całym dniu pracy jak przychodzi Czuek ze Squbancem i mówią że Glorfindel? jak mam przekonać takich osobników? przecież to w zależności od mordu może być jeden albo dwóch do których wystarczy się dokleić w meczówce, a biorąc pod uwagę twardogłowość - bez szans no to mi się nie chce, wolę se meczyk odpalić, ale niesprawiedliwość zasługuje na roast, bo JESTEM JEDYNYM który nie manipuluje tylko wskazuje fakty Ej, ale to nie było tak, że jak chciałem rozmawiać, kto ewentualnie z Trollem w mafii, gdyby Aragorn był niewinny, to nie chciałeś gadać? Gollum tak szczerze, to nie wydaje ci się dziwne że Glorfindel wręcz panicznie reaguje na każde wspomnienie o nim w temacie?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:50:59 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:50:59 GMT 1
Glorfindel z taką przewózką i ego wjechał w temat i we mnie, że to aż podejrzane. jak w Ciebie gościu, skoro oczywistym jest że ktoś z Waszej trójki musi być w mafii, a Ty od D1 symulujesz rozgrywkę? to jest dopiero ego, ze wszystkiego co napisane wyloniles tylko fragment o sobie XD Gollum, co tam mówiłeś o wybiórczości w czytaniu?
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 11, 2023 20:51:34 GMT 1
No ja wychodzę z założenia, że w grze ze snajperem, jak masz na świeczniku jednego swojego i wjeżdżasz w niego 2 głosami, to dokurwianie 2 głosów drugiemu swojemu się nie dodaje, bo nawet psychologicznie może to zwiększyć szanse na strzał snajpera w tego, który przeżył. Ja sobotę pisałem, że zamiast w Gandalfa powinien był pójść strzał w WP, bo pisał wtedy, że nie chce mu się grać, do tego był drugim najpopularniejszym gościem do linczu, więc strzał w niego potencjalnie przyspiesza tylko uzyskanie odpowiedzi, którą jak się wydaje miasto chce i tak uzyskać. Dlatego ja bym jako mafia nie głosował dwójką w swojego. Zwłaszcza, że Theoden mógł wjechać w Hobbita jakby się uparł, mógł dać w Aragorna, WP mógł wjechać w Trolla, ale się z tego wycofał. Ogólnie masz rację, ale co ja ci mam powiedzieć jak wiem, że jestem niewinny, a jedyną alternatywą jest Boromir, jakbyśmy rozmawiali w sytuacji gdzie tu jest jeszcze kilku graczy potencjalnie do zlinczowania to bym ci przytaknął. Z drugiej strony mafie Volva są przebiegłe pod tym względem z Bolcem też była niby nieopłacalna i niemożliwa kombinacja głosów dla mafii, a wyszło inaczej. Zresztą tam był też Lewkoń. Jak umierałem na Marudzie i kontrkandydatem był mafijny Szarlej, to na jakoś 10-5 minut przed linczem Lewkoń z Volvem wyciągnęli do mnie pomocną dłoń i mnie wyratowali kosztem kolegi i byli w mafii. Mafie są przebiegłe. Dlatego ja miałem potem taki problem na Lewkonia głosować. Tylko tam było tak, że jak Lewkoń głosował na Szarleja, to i tak padałeś, tylko potem Łasuch zmienił głos, ja dorzuciłem swój, ktoś jeszcze wjechał i nagle wyszło, że pada Douglas a nie Ty. Tam mafia nie chciała zabić swojego tylko raczej zrobić tak, żebyś padł bez ich głosów.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:52:13 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:52:13 GMT 1
Ej, ale to nie było tak, że jak chciałem rozmawiać, kto ewentualnie z Trollem w mafii, gdyby Aragorn był niewinny, to nie chciałeś gadać? Gollum tak szczerze, to nie wydaje ci się dziwne że Glorfindel wręcz panicznie reaguje na każde wspomnienie o nim w temacie? POKAZAŁEM CI NA POSTACH A TY DALEJ MANIPULUJESZ TO CO JA MAM ZROBIĆ KURWA skoro Ty jesteś tak wybiórczy i tak bardzo uprzedzony POKAŻ POSTY A POTEM PORÓWNAJ SOBIE NA PRZYKŁAD DO REAKCJI BOROMIRA I WTEDY MOZEMY ROZMAWIAĆ A TY NIE DAJESZ KURWA NIC TYLKO WŁASNE ZDANIE
|
|
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:53:14 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 11, 2023 20:53:14 GMT 1
nie no choćbym chciał to ja nie jestem w stanie stwierdzić że Squbaniec który tak przeczy wszystkim podstawowym zasadom pt brak biasu, brak uprzedzenia, czytanie postów i porównanie jest w mafii ale serce aż boli że ignoruje wszystko i leci na ślepo
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 11, 2023 20:54:51 GMT 1
Ogólnie masz rację, ale co ja ci mam powiedzieć jak wiem, że jestem niewinny, a jedyną alternatywą jest Boromir, jakbyśmy rozmawiali w sytuacji gdzie tu jest jeszcze kilku graczy potencjalnie do zlinczowania to bym ci przytaknął. Z drugiej strony mafie Volva są przebiegłe pod tym względem z Bolcem też była niby nieopłacalna i niemożliwa kombinacja głosów dla mafii, a wyszło inaczej. Zresztą tam był też Lewkoń. Jak umierałem na Marudzie i kontrkandydatem był mafijny Szarlej, to na jakoś 10-5 minut przed linczem Lewkoń z Volvem wyciągnęli do mnie pomocną dłoń i mnie wyratowali kosztem kolegi i byli w mafii. Mafie są przebiegłe. Dlatego ja miałem potem taki problem na Lewkonia głosować. Tylko tam było tak, że jak Lewkoń głosował na Szarleja, to i tak padałeś, tylko potem Łasuch zmienił głos, ja dorzuciłem swój, ktoś jeszcze wjechał i nagle wyszło, że pada Douglas a nie Ty. Tam mafia nie chciała zabić swojego tylko raczej zrobić tak, żebyś padł bez ich głosów. Może tu chcieli dać głosy w swojego, ale tak, żeby nie padł. Nie wiem. Ja muszę walczyć jak lew już.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 11, 2023 20:55:20 GMT 1
Tylko tam było tak, że jak Lewkoń głosował na Szarleja, to i tak padałeś, tylko potem Łasuch zmienił głos, ja dorzuciłem swój, ktoś jeszcze wjechał i nagle wyszło, że pada Douglas a nie Ty. Tam mafia nie chciała zabić swojego tylko raczej zrobić tak, żebyś padł bez ich głosów. Może tu chcieli dać głosy w swojego, ale tak, żeby nie padł. Nie wiem. Ja muszę walczyć jak lew już. Masz mój miecz.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 11, 2023 20:57:23 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 11, 2023 20:57:23 GMT 1
Monti czemu ty się nie napierdalasz teraz z Elrondem tylko uprawiasz krasomówstwo To już trzeci raz, gdy rzucasz takie teksty. Najpierw do Aragorna, potem do Trolla, a teraz do Glonfindera. Tylko tamci dwaj byli kurwa niewinni. No przynajmniej jestem konsekwentny w swojej chujowosci xddd
|
|