Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 15:59:41 GMT 1
Czemu znowu
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 16:03:38 GMT 1
Dobra Legolas, Tuk
robimy coś czy wyłączamy mózgi i wyjebane jaja?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:05:34 GMT 1
Jak coś jestem już.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:06:39 GMT 1
<Myśli o Elrondzie...>
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:07:04 GMT 1
Zastanawiam się co z tym Elrondem jest nie tak. Dość dziwnie w nocy pisał.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:11:09 GMT 1
Dobra Legolas, Tuk robimy coś czy wyłączamy mózgi i wyjebane jaja? Skoro potencjalnie mamy 4 ostatnie godziny to idę czytać Elronda jak coś.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:38:09 GMT 1
Imo trzeba zlinczować Ernolda i jutro zastanowić się nad Glorfindel - Boromir.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:39:58 GMT 1
Imo trzeba zlinczować Ernolda i jutro zastanowić się nad Glorfindel - Boromir. Imo przeczytałem Elronda i wcale to aż tak mocno nie pomogło. Za bardzo zaczęli się do siebie dodawać. Mam wrażenie, że obydwaj graja tak że jak jeden z nich nawet padnie z wynikiem winny to drugi będzie miał lepszą pozycję na jutro.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:40:51 GMT 1
Mi się jakoś nie dodaje mafia Glorfindel - Boromir, więc jeden z nich musi być niewinny. To znaczy, że Ernold jest mafiozą i da nam więcej informacji niż ewentualna mafijność Glorfindela.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:42:18 GMT 1
Mi się jakoś nie dodaje mafia Glorfindel - Boromir, więc jeden z nich musi być niewinny. To znaczy, że Ernold jest mafiozą i da nam więcej informacji niż ewentualna mafijność Glorfindela. Elrond robił jakoś podkładkę pod ciebie w momencie zanim kolor Trolla nie został poznany.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:42:20 GMT 1
Ale jakbym miał teraz obstawiać i Boromir nie robi mnie w chuja jak Sonic w zapoznawczej, to mafia = Ernold-Glorfindel. A ja chętnie bym jutro poczytał Boromir vs Glorfindel, kto da z wątroby po MVP.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:43:08 GMT 1
Mi się jakoś nie dodaje mafia Glorfindel - Boromir, więc jeden z nich musi być niewinny. To znaczy, że Ernold jest mafiozą i da nam więcej informacji niż ewentualna mafijność Glorfindela. Elrond robił jakoś podkładkę pod ciebie w momencie zanim kolor Trolla nie został poznany. Pisał o tym Gollum: b) Elrond – cały czas mam wrażenie, że jego głównym celem jest przeżycie i jakby była szansa, to by wjebał pod lincz Boromira albo Legolasa, ale że nie ma na nich chętnych, to się uparł na WP. W postach pisze niby inaczej, ale tak odbieram go na czutkę. Może niesprawiedliwie, może on po prostu z racji niewinności swojej oraz uniewinnienia Boromira i Legolasa wie, jaka jest zwycięska kolejka. Natomiast faktem jest, że na początku to on pisał najbardziej spięte posty ze wszystkich żyjących graczy. No i za coś ten Njay vel Drzewiec poleciał. Nie za bycie Volvem, więc może za bycie Njayem, który miał czutkę do Pshema-mafiozy w dawnych czasach?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 12, 2023 16:43:36 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 16:43:36 GMT 1
Imo trzeba zlinczować Ernolda i jutro zastanowić się nad Glorfindel - Boromir. Imo przeczytałem Elronda i wcale to aż tak mocno nie pomogło. Za bardzo zaczęli się do siebie dodawać. Mam wrażenie, że obydwaj graja tak że jak jeden z nich nawet padnie z wynikiem winny to drugi będzie miał lepszą pozycję na jutro. jakbyś ty COKOLWIEK tłumaczył ze swojego zwichrowanego umysłu to jeszcze mielibyśmy szansę wygrać piszesz zupełnie coś odwrotnego niż Boromir i fajrant on przynajmniej mam wrażenie coś czytał, Ty nic, zero, null
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:44:03 GMT 1
Elrond robił jakoś podkładkę pod ciebie w momencie zanim kolor Trolla nie został poznany. Pisał o tym Gollum: b) Elrond – cały czas mam wrażenie, że jego głównym celem jest przeżycie i jakby była szansa, to by wjebał pod lincz Boromira albo Legolasa, ale że nie ma na nich chętnych, to się uparł na WP. W postach pisze niby inaczej, ale tak odbieram go na czutkę. Może niesprawiedliwie, może on po prostu z racji niewinności swojej oraz uniewinnienia Boromira i Legolasa wie, jaka jest zwycięska kolejka. Natomiast faktem jest, że na początku to on pisał najbardziej spięte posty ze wszystkich żyjących graczy. No i za coś ten Njay vel Drzewiec poleciał. Nie za bycie Volvem, więc może za bycie Njayem, który miał czutkę do Pshema-mafiozy w dawnych czasach? Utkwiło mi to w głowie akurat. Jest jeszcze jedna ciekawa rzecz. Poziom analizowania siebie nawzajem Elronda i Theodena. Za dobrze jak na start siebie nawzajem tam analizowali.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 16:49:26 GMT 1
I bardzo często zarzucał mi to, że on na luzie by zagrał w taki sposób jak ja w mafii. Co to jest za argument? Przecież ja nigdy w normalnej mafii nie grałem, a trzymam się psychicznie w meczówce lepiej niż jako Panasiuk. Ze trzy razy o tym pisał, jakby jedyna rzecz którą mógł mi wytknąć.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 16:50:52 GMT 1
Ale jakbym miał teraz obstawiać i Boromir nie robi mnie w chuja jak Sonic w zapoznawczej, to mafia = Ernold-Glorfindel. A ja chętnie bym jutro poczytał Boromir vs Glorfindel, kto da z wątroby po MVP. Jakie Mvp, tu jest bój o to, żeby kurwa dobiec do mety bez wyjebania się na ryj przynajmniej po miejskiej stronie
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 16:51:07 GMT 1
Obydwaj robili sobie potencjalne podkładki na ataki w daną osobe. Przy czym Troll chyba najlepiej ciebie przeanalizował WP, że na pewien rodzaj argumentów mogących ciebie atakować trzeba uważać.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 12, 2023 16:53:48 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 16:53:48 GMT 1
Troll jako autorytet do czegokolwiek XD
idę się kurwa wylimitować
|
|
|