|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:27:28 GMT 1
10 dni chciałem rozmawiać, 11-ego zamilkłem
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:29:28 GMT 1
czilera utopia
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:29:35 GMT 1
Ja mam dalej na Elrondzie, ale trzymam rękę na pulsie.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:30:07 GMT 1
Powiem tak, jeśli przez przypadek powiesimy dzisiaj niewinnego to nie bierzcie tego do siebie. Jak już ktoś mówił, na tym etapie na każdego się coś znajdzie i lecimy tu na czystych przeczuciach w zasadzie. Z perspektywy takiego miastowego mnie czy Legolasa ciężko zdecydować kto może być winny, ale ja zdaję się na przeczucie innych, którzy twierdzili, że WP jest miastowy, ja nic więcej nie wyczaruję, kolejka jest jaka jest, zmieniać jej teraz chyba nie ma już sensu.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:30:19 GMT 1
kurcze, ludzie mają Isaka w FPL, niesamowite
Emery out
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:30:28 GMT 1
Glorfindel naprawdę wierzysz, że mógłbym być w mafii? Tak tylko pytam.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 12, 2023 19:31:01 GMT 1
No ale po chuj macie wajchować na mnie, jaki bym miał w tym interes? nie no, żaden, po prostu ten post tak brzmi jakby ci było wszystko jedno, jakbyśmy nie rozmawiali w ogóle o tobie jakby to czy polecisz ty czy glorfindel nie robiło ci różnicy Bo wiem że z wp jutro przegram.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:31:03 GMT 1
Glorfindel naprawdę wierzysz, że mógłbym być w mafii? Tak tylko pytam. o chuj
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:31:07 GMT 1
Ja mam dalej na Elrondzie, ale trzymam rękę na pulsie. Ja mam nadzieję, że mnie OpenMafia znowu nie ztrolluje O.O
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:31:44 GMT 1
Glorfindel naprawdę wierzysz, że mógłbym być w mafii? Tak tylko pytam. o chuj ten post w tym momencie to jest taki SWAG i to miastowy chyba no albo po prostu już szampany na mafijnym poszły
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 12, 2023 19:31:52 GMT 1
Powiem tak, jeśli przez przypadek powiesimy dzisiaj niewinnego to nie bierzcie tego do siebie. Jak już ktoś mówił, na tym etapie na każdego się coś znajdzie i lecimy tu na czystych przeczuciach w zasadzie. Z perspektywy takiego miastowego mnie czy Legolasa ciężko zdecydować kto może być winny, ale ja zdaję się na przeczucie innych, którzy twierdzili, że WP jest miastowy, ja nic więcej nie wyczaruję, kolejka jest jaka jest, zmieniać jej teraz chyba nie ma już sensu. Więc już kończę pisać. Adios.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:32:43 GMT 1
ten post w tym momencie to jest taki SWAG i to miastowy chyba no albo po prostu już szampany na mafijnym poszły no po tym poście nie uwierzę, że oni we dwóch są w mafii przemek zara chwila prawdy
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:34:31 GMT 1
Powiem tak, jeśli przez przypadek powiesimy dzisiaj niewinnego to nie bierzcie tego do siebie. Jak już ktoś mówił, na tym etapie na każdego się coś znajdzie i lecimy tu na czystych przeczuciach w zasadzie. Z perspektywy takiego miastowego mnie czy Legolasa ciężko zdecydować kto może być winny, ale ja zdaję się na przeczucie innych, którzy twierdzili, że WP jest miastowy, ja nic więcej nie wyczaruję, kolejka jest jaka jest, zmieniać jej teraz chyba nie ma już sensu. no zawsze można przeczytać posty i zdać się na własne zdanie bez biasu, ale mamy jakąś ekstraordynaryjną rozgrywkę biorąc pod uwagę setup i roster, że tego prawie nie ma, za to jest powtarzanie po ludziach pomijając fakt, że już tyle razy się mylili taka mafia-reverse no hard feelings, fajnie pograłeś ostatecznie Czueku, jedyne co bym miał do zarzucenia, to - takiej pozycji w mieście już możesz nigdy nie mieć jakbyś dał trochę więcej wykorzystując tę sytuację i naprawdę przygrzał jakimiś insightami, tejkami i więcej poszukiwał prawdy, to mafia musiałaby Cię zamordować, a w ten sposób ułożenie rozgrywki przez nią byłoby o wiele trudniejsze bo znowu mamy meczówkę, w której 3/4 graczy ma dość albo udaje, a jedyni którzy nie mają dość nie chcą nawet wziąć pod uwagę dlaczego znaleźli się w tym miejscu i się mylą przykładowo - nawet jeśli Squbi jest tak pewny co do mnie, to zakładając, że jestem w mafii powinien mi dać się produkować, wrzucać te analizy, etc, żeby mieć DANE tymczasem tu cała inicjatywa została zajebana w zarodku więc de facto trzy ostatnie dni rozgrywki (Aragorn, Troll, Glorfindel) to jasełka do kwadratu więc tutaj kamyczek do ogródka z mojej strony
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:35:15 GMT 1
Glorfindel naprawdę wierzysz, że mógłbym być w mafii? Tak tylko pytam. nom, masz dokładnie 33% szans, to całkiem dużo
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:35:47 GMT 1
No chuj, jeśli Glorfindel jesteś jednak niewinny to sorry, chciałem dać Ci się wykazać jeden dzień, ale pewnie i tak byś chuja zrobił. Nie będę się teraz z głosem wyłamywał.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:36:56 GMT 1
Ale nie oszukujmy się.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:37:30 GMT 1
Jutro tańczymy z elfem-farmazonem.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:37:48 GMT 1
No chuj, jeśli Glorfindel jesteś jednak niewinny to sorry, chciałem dać Ci się wykazać jeden dzień, ale pewnie i tak byś chuja zrobił. Nie będę się teraz z głosem wyłamywał. spoko byku, kiedyś musiała przyjść pora kiedy znowu zrobię Generała tyle, że o wykazaniu się trochę się rozpisałem powyżej
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:39:09 GMT 1
No chuj, jeśli Glorfindel jesteś jednak niewinny to sorry, chciałem dać Ci się wykazać jeden dzień, ale pewnie i tak byś chuja zrobił. Nie będę się teraz z głosem wyłamywał. spoko byku, kiedyś musiała przyjść pora kiedy znowu zrobię Generała tyle, że o wykazaniu się trochę się rozpisałem powyżej Hahahaha, skurwysyn jakiego śmierdziucha mi próbuje zostawić żeby jutro Elrond mógł wyciągnąć XD Mafia jesteś i wąż.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:39:47 GMT 1
XDDD
jeszcze dostaje ostrzezenie od MG na lozu smierci ale nikt nic nie pomysli
|
|