|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:40:03 GMT 1
spoko byku, kiedyś musiała przyjść pora kiedy znowu zrobię Generała tyle, że o wykazaniu się trochę się rozpisałem powyżej Hahahaha, skurwysyn jakiego śmierdziucha mi próbuje zostawić żeby jutro Elrond mógł wyciągnąć XD Mafia jesteś i wąż. sam jesteś wężyk 33-procentowcu hehe
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:41:00 GMT 1
WP, ELROND, BOROMIR
WYSKAKIWAĆ KURWA Z TESTAMENTÓW
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:41:24 GMT 1
Nie mam testamentu.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:41:38 GMT 1
ja żadnego nie napisałem przez całą grę, bo ani razu nie byłem zagrożony linczem ani mordem
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:42:27 GMT 1
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:42:44 GMT 1
dziękuję, do zobaczenia na podsumowaniach
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:43:08 GMT 1
pszemek musi być w tej mafii, tych dwóch to nie wiem
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:43:19 GMT 1
Idę do sklepu po jakiś snack do serialu. Testamentu nie wrzucę, bo nie mam. Nie wiem co macie jutro zrobić, posłuchajcie Tuka jeśli przeżyje mord. Jeśli nie to nikt nie zasługuje na koszulkę lidera. Wiele się od wczoraj nie zmieniło. Mój testament to mafia Elrond100%-Glorfindel85%. Ale po tych postach ostatnich to masz 95 na mafię już.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:43:34 GMT 1
Powiem tak, jeśli przez przypadek powiesimy dzisiaj niewinnego to nie bierzcie tego do siebie. Jak już ktoś mówił, na tym etapie na każdego się coś znajdzie i lecimy tu na czystych przeczuciach w zasadzie. Z perspektywy takiego miastowego mnie czy Legolasa ciężko zdecydować kto może być winny, ale ja zdaję się na przeczucie innych, którzy twierdzili, że WP jest miastowy, ja nic więcej nie wyczaruję, kolejka jest jaka jest, zmieniać jej teraz chyba nie ma już sensu. no zawsze można przeczytać posty i zdać się na własne zdanie bez biasu, ale mamy jakąś ekstraordynaryjną rozgrywkę biorąc pod uwagę setup i roster, że tego prawie nie ma, za to jest powtarzanie po ludziach pomijając fakt, że już tyle razy się mylili taka mafia-reverse no hard feelings, fajnie pograłeś ostatecznie Czueku, jedyne co bym miał do zarzucenia, to - takiej pozycji w mieście już możesz nigdy nie mieć jakbyś dał trochę więcej wykorzystując tę sytuację i naprawdę przygrzał jakimiś insightami, tejkami i więcej poszukiwał prawdy, to mafia musiałaby Cię zamordować, a w ten sposób ułożenie rozgrywki przez nią byłoby o wiele trudniejsze bo znowu mamy meczówkę, w której 3/4 graczy ma dość albo udaje, a jedyni którzy nie mają dość nie chcą nawet wziąć pod uwagę dlaczego znaleźli się w tym miejscu i się mylą przykładowo - nawet jeśli Squbi jest tak pewny co do mnie, to zakładając, że jestem w mafii powinien mi dać się produkować, wrzucać te analizy, etc, żeby mieć DANE tymczasem tu cała inicjatywa została zajebana w zarodku więc de facto trzy ostatnie dni rozgrywki (Aragorn, Troll, Glorfindel) to jasełka do kwadratu więc tutaj kamyczek do ogródka z mojej strony Wiem, że mogę nie mieć i żałuję że nie miałem więcej czasu na prześledzenie rozgrywki akurat w tak dobrze układającej się grze. Nadal, to że jestem w meczówce mi śmierdzi, bo skoro tu doszedłem to może znaczyć, że mój osąd jest zły i gdzieś jest jakaś głębsza zagrywka. Albo jesteś mafią i drugi mafioza jest gdzie indziej bezpiecznie zchowany, nie jako Elrond. Albo to, że mafia to WP - Boromir, a nie Glorfindel - Elrond
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:44:29 GMT 1
Czuek wyluzuj, ja w mafii nie jestem. Jestem wiarygodny.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:45:59 GMT 1
super meczyk może być Bayern - Lipsk, Kane na ławce
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:46:31 GMT 1
mam chyba cztery posty, jakieś życzenia?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:46:36 GMT 1
ja żadnego nie napisałem przez całą grę, bo ani razu nie byłem zagrożony linczem ani mordem Coooo, ani razu nawet ci nie przeszło przez myśl, że możesz paść, nawet kiedy mafia szukała księdza?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:47:16 GMT 1
mam chyba cztery posty, jakieś życzenia? Wjedź z bigballs i przyznaj się do swojej mafijności skoro i tak już lecisz.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:47:27 GMT 1
ja żadnego nie napisałem przez całą grę, bo ani razu nie byłem zagrożony linczem ani mordem Coooo, ani razu nawet ci nie przeszło przez myśl, że możesz paść, nawet kiedy mafia szukała księdza? nie zabijasz kogoś, kogo można wjebać w kolejkę Board Threads Posts Last Post New Posts Edycja XXXV - MG: Antura - 41 Viewing kurwa no chłopaki zaczynam mieć złe przeczucia xDDDD
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 12, 2023 19:48:05 GMT 1
Coooo, ani razu nawet ci nie przeszło przez myśl, że możesz paść, nawet kiedy mafia szukała księdza? nie zabijasz kogoś, na kogo jest szansa na wjebanie w kolejkę Board Threads Posts Last Post New Posts Edycja XXXV - MG: Antura - 41 Viewing kurwa no chłopaki zaczynam mieć złe przeczucia xDDDD dlatego wciąż żyję pozdro dla Zmarzlika, głównego winowajcy
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:49:09 GMT 1
Coooo, ani razu nawet ci nie przeszło przez myśl, że możesz paść, nawet kiedy mafia szukała księdza? nie zabijasz kogoś, kogo można wjebać w kolejkę Board Threads Posts Last Post New Posts Edycja XXXV - MG: Antura - 41 Viewing kurwa no chłopaki zaczynam mieć złe przeczucia xDDDD Ale byłeś zawsze wysoko w zaufanych i każdy mówił, że jeśli byłbyś z WP w mafii to musiałaby to być mafia plejsowa, a ja nie czuję takiego zaangażowania od Ciebie jakie było w tych kilku początkowych dniach
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 19:49:44 GMT 1
spoko byku, kiedyś musiała przyjść pora kiedy znowu zrobię Generała tyle, że o wykazaniu się trochę się rozpisałem powyżej Hahahaha, skurwysyn jakiego śmierdziucha mi próbuje zostawić żeby jutro Elrond mógł wyciągnąć XD Mafia jesteś i wąż. A co jeśli on naprawdę będzie niewinny?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 19:49:56 GMT 1
Różyczka też miała szansę być wjebaną do linczu a jednak ją zabili przed Gollumem czy mną
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 19:49:58 GMT 1
nie zabijasz kogoś, kogo można wjebać w kolejkę Board Threads Posts Last Post New Posts Edycja XXXV - MG: Antura - 41 Viewing kurwa no chłopaki zaczynam mieć złe przeczucia xDDDD Ale byłeś zawsze wysoko w zaufanych i każdy mówił, że jeśli byłbyś z WP w mafii to musiałaby to być mafia plejsowa, a ja nie czuję takiego zaangażowania od Ciebie jakie było w tych kilku początkowych dniach No tak, w chuj zmęczony jestem tą edycją, źle rozłożyłem siły i od wczoraj full powietrze ze mnie zeszło wyjebanie tej energii na napierdalanie się z aragornem nie pomogło, co to dużo mówić
|
|