|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:05:22 GMT 1
w sensie, czaicie kurwa, że jakby drugi mafioza zagłosował z montim na mnie, to w sumie nie wiem co by się stało? Ano, sam mówiłem, że bez wajch i prawie zwajchowałem, a jak wróciłem i chciałem to odwajchować to OpenMafia mi już na to nie pozwoliła XDD
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:06:07 GMT 1
Ciężko przeżyć tą fazę wajchową bez wajchowania faktycznie
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:06:12 GMT 1
Bo was trzeba było za jaja chwycić w meczówce aby odjebać niemal pewnego mafiozę jakim był Glorfindel
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:06:22 GMT 1
Przepraszam że w ciebie zwątpiłem
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 20:06:56 GMT 1
Elrond gdyby był niewinny to na 100% w pewnym momencie zobaczyłby moją niewinność, on w pewnym momencie oparł swoją gierkę na tym, że "WP niby git, ale trzeba uważać", żeby w pewnym momencie przejść do otwartego ataku, teraz nie może się z tego wycofać.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:07:26 GMT 1
A najlepsze jest to że Glonfindera kolejkowałem już od wczoraj XD lekki stresik
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:08:04 GMT 1
Glorfindel to próbował uciekać jak mógł przez wyrokiem.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 20:08:40 GMT 1
Nie no to jest na 100% Elrond, przecież jak napisałem żeby głosować na tego na kogo chcą to rozdzielili głosy na duo Boromir - WP żeby zwiększyć szanse że ktoś inny odpadnie. no ale poczekaj bo ja też jestem no 99% na elronda, ale tera jak mi trochę ciśnienie zeszło, to już spróbuję jeszcze użyć mózgu z raz albo dwa legolas locked na glorfindelu ja swingujący glorfindel / elrond ty swingujący glorfindel / boromir wp swingujący glorfindel / elrond po chuj elrond miał głosować na władcę? tutaj fizycznie nie było szans, żeby władca wyleciał oczywiście to nie wyklucza wersji, że elronda-mafiozy po prostu ni było przy linczu bo poszedł pić mimo discorda, ew. uznał, że to go oczyści ale chyba go też nie obciąża
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:09:52 GMT 1
Bo Władca był takim celem, w którego można było próbować nagonić w meczówce.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 20:09:55 GMT 1
Nie no to jest na 100% Elrond, przecież jak napisałem żeby głosować na tego na kogo chcą to rozdzielili głosy na duo Boromir - WP żeby zwiększyć szanse że ktoś inny odpadnie. no ale poczekaj bo ja też jestem no 99% na elronda, ale tera jak mi trochę ciśnienie zeszło, to już spróbuję jeszcze użyć mózgu z raz albo dwa legolas locked na glorfindelu ja swingujący glorfindel / elrond ty swingujący glorfindel / boromir wp swingujący glorfindel / elrond po chuj elrond miał głosować na władcę? tutaj fizycznie nie było szans, żeby władca wyleciał oczywiście to nie wyklucza wersji, że elronda-mafiozy po prostu ni było przy linczu bo poszedł pić mimo discorda, ew. uznał, że to go oczyści ale chyba go też nie obciąża Boromir ostrożnie, bo jeśli podważasz winę Elronda, to albo jesteś w mafii albo jest w niej Legolas.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 12, 2023 20:10:25 GMT 1
Ja też uważam, że Elrond liczył, że mnie wyciągnie w meczówce, ale byłem w dziś dość bojowej formie to mu nie wyszło.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:10:30 GMT 1
A to jak na tym potykał się Elrond próbując uratować Glorfindela to też można za głowę się złapać.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 12, 2023 20:11:20 GMT 1
swoją drogą, zarówno glorfindel, jak i elrond, wjeżdżali mi dzisiaj na psychę nt. braku jaj itd.
nie, żeby nie byli całkowicie bez racji, natomiast no
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:11:40 GMT 1
Mi też wjeżdżali na psychę typu pomyśl itp.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:12:02 GMT 1
Jeszcze te pytania "co mogę zrobić dla ciebie by się uniewinnić"
PS Wstawiłem cudzysłów.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:12:32 GMT 1
No Elrond trochę na minę został wsadzony bo musiał się skupić na dwójce WP/Boromir zamiast próbować siebie uniewinnić.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:13:45 GMT 1
Ale ta meczówka to było dla nich być albo nie być czasem.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:14:46 GMT 1
Jeszcze te pytania "co mogę zrobić dla ciebie by się uniewinnić"
PS Wstawiłem cudzysłów.
Ale Elrond mówił, że nie wie jak ma się uniewinnić jeszcze na etapie kiedy kolejka była Glorfindel - WP/Boromir więc chyba już przeczuwał, że może to się skończyć inaczej. Cały dzisiejszy posting też mam wrażenie że obok miasta a nie z miastem
|
|
|
Post by Legolas on Aug 12, 2023 20:15:46 GMT 1
Elrond pod koniec zaczął już robić fikołki by nie zlinczować Glorfindela.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 12, 2023 20:17:32 GMT 1
Elrond pod koniec zaczął już robić fikołki by nie zlinczować Glorfindela. No tak jak mówiłem, Glorfindel próbuje się uniewinnić, a Elrond próbuje wcisnąć kogoś innego przed niego, wszystko się zgadza
|
|