Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 12:04:57 GMT 1
Nie mam kogo się złapać
I zapadam się w sobie
Śłońce świeci nade mną
Ale ja w deszczu moknę
Możesz zadawać mi ból
ale najgorzej jest wtedy
kiedy między nami nie dzieje się nic
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 12:25:14 GMT 1
Nie no to jest na 100% Elrond, przecież jak napisałem żeby głosować na tego na kogo chcą to rozdzielili głosy na duo Boromir - WP żeby zwiększyć szanse że ktoś inny odpadnie. ale to nie ma żadnego sensu, jakbym był w mafii z glorfindelem i byśmy chcieli zwiekszysc szanse że ktoś inny odpadnie to byśmy właśnie w ciemno razem na kogoś zagłosowali pojedynczo to nie ma sensu
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 12:27:23 GMT 1
czuję się przegrany niezależnie od wyniku Dlaczego? Skąd ten post?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 12:35:30 GMT 1
Jedziemy po Ciebie.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 12:40:51 GMT 1
czuję się przegrany niezależnie od wyniku Dlaczego? Skąd ten post? no bo mi wątroba zużyła całe zasoby i dla mózgu paliwa brakuje, więc oddałem rozgrywkę jej naturalnemu torowi teraz po prostu jest czas weryfikacji czy mój nadludzki wysiłek mający na celu trochę niedoszłe zunifikowanie miasta i the great escape boromira z kolejki do linczu będzie wystraczające do wygrania edycji, czy też się wyjebiemy na ostatniej prostej
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 12:49:28 GMT 1
Jak Gandalf miał mnie w top niewinnych. Gościu.
Różyczka zresztą też.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 12:50:34 GMT 1
no bo mi wątroba zużyła całe zasoby i dla mózgu paliwa brakuje, więc oddałem rozgrywkę jej naturalnemu torowi teraz po prostu jest czas weryfikacji czy mój nadludzki wysiłek mający na celu trochę niedoszłe zunifikowanie miasta i the great escape boromira z kolejki do linczu będzie wystraczające do wygrania edycji, czy też się wyjebiemy na ostatniej prostej To ty już wiesz, że ja winny jestem jak dla ciebie jakakolwiek zmiana głosu ze mnie to jest wyjebanie sie na ostatniej proste? Jaki normalny miastowy w trakcie linczowania dwóch ostatnich mafiaków pisze o tym, że czuje się przegrany niezależnie od wyniku?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 13:04:03 GMT 1
Jedziesz z nim Elrond.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:05:10 GMT 1
Ci jest do śmiechu, ale nie wiem czy będzie jak padne niewinny i też sie okażesz niewinny.
Bo ja zaczynam wierzyć w to, że ty jesteś niewinny.
Mafiozo by się tak nie pastwił, po prostu by dograł. Bezpiecznie, asekuracyjnie.
A Boromir tak zaczął właśnie grać. Kompletnie mnie ignoruje, nie wychyla się, trzyma co jest.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 13:06:54 GMT 1
No jestem niewinny, od początku gry tyle razy się zarzekałem, to nie w moim stylu tak kłamać. Myślisz, że Boromir jest winny?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:09:04 GMT 1
Tak
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:10:28 GMT 1
czy po prostu widzisz, że ja się nie dam przekonać na wajchę, a WP/tuk może jednak tak?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:12:12 GMT 1
Nie, ciebie byłoby najłatwiej przekonac na wajche, ale to co robi WP teraz to jest jakaś wyższa skala absurdu jakby grał w mafii. On ma to samo co różyczka, że po prostu pisze co chce.
A ty kalkulujesz.
Wspiąłeś się na wyżyny kurwa i mnie zwiodłeś. Nawet jak to przegrasz to przyznaje, że jesteś lepszym mafiozo ode mnie.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:12:32 GMT 1
Ci jest do śmiechu, ale nie wiem czy będzie jak padne niewinny i też sie okażesz niewinny. Bo ja zaczynam wierzyć w to, że ty jesteś niewinny. Mafiozo by się tak nie pastwił, po prostu by dograł. Bezpiecznie, asekuracyjnie. A Boromir tak zaczął właśnie grać. Kompletnie mnie ignoruje, nie wychyla się, trzyma co jest. to legolas też był w mafii jak był wczoraj 200% na 'trzymać', kiedy ty chciałeś linczować WP? tego wp, który dzisiaj ma być niewinny, a winny mam być ja? ostro grasz
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:13:11 GMT 1
Ja się mylę, jak to miastowy właśnie.
A ty idealnie dozujesz. Niby taki mądry, a zero wpływu na grę.
I te fragmenty gdzie dajesz z wątroby żeby dociągnąc przed linczem na Aragornie, bo wiesz, że rozgrywka jeszcze potrwa.
W momencie gdy pozostali w tym ja czekali na kolor Aragorna.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:14:41 GMT 1
zresztą no kurwa, to się może bardzo źle zestarzeć, ale wczoraj WP wjeżdża z takim miejskim postem, że mi szczęka opada, a z twoich postów wynikało, że ci w zasadzie wszystko jedno kto z pary elrond/glorfindel ma polecieć
to co ja mam sobie myśleć i co mam teraz robić prócz trzymania? jak się powinien wg ciebie zachować niewinny boromir?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:16:21 GMT 1
W jakim świecie mafijny Pshemo tak by olał sprawę i nie pojawił się na meczówce wczoraj? Bo to że mogłem nie wiedziec że Peregrin posłał na Boromira to okej. Ale jednak bym siedział i liczył na wajchę i że ją wykorzystam. A dałem na swojego winnego i poszedłem. Kurwa mac.
Zresztą moje zmiany zdania w sprawie Trolla były tak naturalne, że tego sie nie da zagrać i on sam to czuł.
A Boromir gra właśnie taką gierkę, że idealnie sterylną, chłodno kalkulowaną, byle sie nie wychylic za bardzo ale pokazać effort.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:17:16 GMT 1
Ja się mylę, jak to miastowy właśnie. A ty idealnie dozujesz. Niby taki mądry, a zero wpływu na grę. I te fragmenty gdzie dajesz z wątroby żeby dociągnąc przed linczem na Aragornie, bo wiesz, że rozgrywka jeszcze potrwa. W momencie gdy pozostali w tym ja czekali na kolor Aragorna. no to opowiadaj co cię skłoniło do refleksji, że się mylisz prócz tego, że wiatr zawiał w drugą stronę i większe szanse na wykręcenie się od linczu są przy waleniu we mnie ty nawet nie spróbowałeś podnieść argumentu "bo lepiej zlinczować boromira-plot twista niż mnie, bo ja jestem niewinny", tylko po prostu zrobiłeś spina o 180 stopni, no bo tak
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:17:32 GMT 1
W jakim świecie mafijny Pshemo tak by olał sprawę i nie pojawił się na meczówce wczoraj? Bo to że mogłem nie wiedziec że Peregrin posłał na Boromira to okej. Ale jednak bym siedział i liczył na wajchę i że ją wykorzystam. A dałem na swojego winnego i poszedłem. Kurwa mac. w takim, w którym jest zakolejkowany na jutro xD
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:18:12 GMT 1
W jakim świecie mafijny Pshemo tak by olał sprawę i nie pojawił się na meczówce wczoraj? Bo to że mogłem nie wiedziec że Peregrin posłał na Boromira to okej. Ale jednak bym siedział i liczył na wajchę i że ją wykorzystam. A dałem na swojego winnego i poszedłem. Kurwa mac. w takim, w którym jest zakolejkowany na jutro xD No to tym bardziej bym był i liczył, że jeszcze obrócę.
|
|