Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:19:56 GMT 1
Ja się mylę, jak to miastowy właśnie. A ty idealnie dozujesz. Niby taki mądry, a zero wpływu na grę. I te fragmenty gdzie dajesz z wątroby żeby dociągnąc przed linczem na Aragornie, bo wiesz, że rozgrywka jeszcze potrwa. W momencie gdy pozostali w tym ja czekali na kolor Aragorna. no to opowiadaj co cię skłoniło do refleksji, że się mylisz prócz tego, że wiatr zawiał w drugą stronę i większe szanse na wykręcenie się od linczu są przy waleniu we mnie ty nawet nie spróbowałeś podnieść argumentu "bo lepiej zlinczować boromira-plot twista niż mnie, bo ja jestem niewinny", tylko po prostu zrobiłeś spina o 180 stopni, no bo tak Porównania zachowania twojego i WP w tej meczówce. Bo on dalej gra tak jak grał całą grę. A ty nagle dajesz najmniej effortu w najbardziej istotny dzień gry. Miastowy ty by się bał, że jestem niewinny i jeszcze kombinował. 0 wpływu na grę, komunikowanie effortu całą grę. A potem 0 w meczówce w najbardziej istotny dzień gry. No kurwa.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:21:19 GMT 1
nie rozumiesz tzn. udajesz, że nie rozumiesz
były dwie drogi, wszystko na jedną kartę, pierwsze ryzyko czy tuk w ogóle da na mnie, drugie ryzyko że wtedy random lincz i spadam wczoraj -> 33%, potem 50% z tego, czyli na oko z 16% na wygranie edycji wczoraj
to daje jakieś 84% na to, że jak jedna z tych dwóch rzeczy się nie wydarzy, to ty głosujesz na mnie przyznajesz się do bycia w mafii
NO ALE PRZECIEŻ WINNY PSHEMO NA PEWNO BY TEGO NIE ZROBIŁ
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:23:20 GMT 1
no to opowiadaj co cię skłoniło do refleksji, że się mylisz prócz tego, że wiatr zawiał w drugą stronę i większe szanse na wykręcenie się od linczu są przy waleniu we mnie ty nawet nie spróbowałeś podnieść argumentu "bo lepiej zlinczować boromira-plot twista niż mnie, bo ja jestem niewinny", tylko po prostu zrobiłeś spina o 180 stopni, no bo tak Porównania zachowania twojego i WP w tej meczówce. Bo on dalej gra tak jak grał całą grę. A ty nagle dajesz najmniej effortu w najbardziej istotny dzień gry. Miastowy ty by się bał, że jestem niewinny i jeszcze kombinował. 0 wpływu na grę, komunikowanie effortu całą grę. A potem 0 w meczówce w najbardziej istotny dzień gry. No kurwa. my do tego najbardziej istotnego dnia gry doszliśmy tygodniem grania i zastanawiania się wspólnymi siłami kilkunastu osób jest wypracowana koncepcja, z którą się zgadzam przychodzi elrond i MI OSOBIŚCIE czyni zarzuty, że teraz nie wypierdalam tego na śmietnik i nie odkurwiam akcji po statuetkę i to ma świadczyć o tym, że jestem w mafii gościu xD
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:24:34 GMT 1
Czemu kurwa chcialo ci sie czytac jakies posty Aragorna pół dnia jak był linczowany i każdy zakładał że 95% winny a ci sie nie chce moich w meczówce?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:25:10 GMT 1
no nie chce
przecież ja już wczoraj chciałem wajchować z glorfindela na ciebie, skoro jemu dawałem 70, a tobie 80
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:26:10 GMT 1
a nie chce, bo tak jak mówię od dwóch dni, ja już mam zmęczenie materiału mózgowego, wypruty intelektualnie jestem i mój mózg odrzuca teraz możliwośc 16 raz rozkminiania, czy cię theoden pchał do linczu, czy walił w swojego
jak mnie władca ograł to brawo dla niego
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:26:50 GMT 1
więc w zasadzie tak, dalej się czuję przegrany bo powinienem być w stanie to analizować ale nie jestem
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:28:52 GMT 1
zazdroszczę kurwiszonowi luzu na bani, cokolwiek się nie wydarzy - on wygra
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:31:08 GMT 1
Czemu kurwa chcialo ci sie czytac jakies posty Aragorna pół dnia jak był linczowany i każdy zakładał że 95% winny a ci sie nie chce moich w meczówce? ty ale zaczekaj dlaczego ty mnie o to zapytałeś przecież mam być w mafii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:36:32 GMT 1
Czemu kurwa chcialo ci sie czytac jakies posty Aragorna pół dnia jak był linczowany i każdy zakładał że 95% winny a ci sie nie chce moich w meczówce? ty ale zaczekaj dlaczego ty mnie o to zapytałeś przecież mam być w mafii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież to było pytanie retoryczne właśnie. No implikacja jest oczywista. W momencie jak nikomu sie nie chcialo tobie sie chciało bo komunikowałeś effort, żeby dograć do końca. W momencie jak powinno ci sie chciec najbardziej ci sie nie chce. Bo masz już ułożone klocki tak jak chciałeś. I teraz aby nie zjebać.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:38:31 GMT 1
Jeżeli jesteś w mafii to mafia miała zakolejkowaną dobrą kolejkę to czemu mafia zamordowała Golluma a nie Legolasa. Gdzie ten drugi słynie raczej z tego że w meczówkach mu psychika nie dociaga i jest chwiejny i lubi zmieniac zdanie. A nie Golluma, który słynie ze stabilności. A ostatnie post Golluma wyglądają kurwa tak. mafiacorner.boards.net/post/65524Zdradzał, że może zwrócić się przeciwko tobie to woleliście go ubić. A ja jakbym był w mafii to zrobiłbym z tego argument dużo wcześniej, no ale nie zrobiłem, bo jestem niewinny i myślałem, że też jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 13:40:45 GMT 1
Jeżeli jesteś w mafii to mafia miała zakolejkowaną dobrą kolejkę to czemu mafia zamordowała Golluma a nie Legolasa. Gdzie ten drugi słynie raczej z tego że w meczówkach mu psychika nie dociaga i jest chwiejny i lubi zmieniac zdanie. A nie Golluma, który słynie ze stabilności. A ostatnie post Golluma wyglądają kurwa tak. mafiacorner.boards.net/post/65524Zdradzał, że może zwrócić się przeciwko tobie to woleliście go ubić. A ja jakbym był w mafii to zrobiłbym z tego argument dużo wcześniej, no ale nie zrobiłem, bo jestem niewinny i myślałem, że też jesteś niewinny. Testament Golluma: 2. Winni a) Glorfindel – uważam, że dał od siebie relatywnie mało. To i tak jest dużo, ale widziałem lepsze partie w jego wykonaniu pod kątem wkładu. Tutaj miałem wrażenie, że unika konfliktów z mocnymi graczami oprócz Trolla. Miał też słaby początek (D0 w sensie), taki mało konkretny – dużo jakichś takich lekkich zaczepek, z których się wycofywał, a tak to raczej komentował niż pressował. Jeśli on jest winny, to Boromir moim zdaniem jeszcze bardziej niewinny. W pewnym momencie Glorfindel oburzył się na Boromira, że ten nie pamięta, co przed edycją mu pisał na PW. Nie wyobrażam sobie w tym mafijnej ustawki, żeby 2 mafiozów się w ten sposób dogadało, żeby im to w ogóle przyszło do głowy. Bardzo mi się nie spodobało, gdy jednego dnia napisałem, że mafioza wie, że jest twist i dlatego już sobie robi podkładkę, to następnego dnia od razu pisał, że po Aragornie Troll do piachu i nie ma co dalej myśleć. Nie pasuje mi to do niewinnego Montiego. b) Elrond – cały czas mam wrażenie, że jego głównym celem jest przeżycie i jakby była szansa, to by wjebał pod lincz Boromira albo Legolasa, ale że nie ma na nich chętnych, to się uparł na WP. W postach pisze niby inaczej, ale tak odbieram go na czutkę. Może niesprawiedliwie, może on po prostu z racji niewinności swojej oraz uniewinnienia Boromira i Legolasa wie, jaka jest zwycięska kolejka. Natomiast faktem jest, że na początku to on pisał najbardziej spięte posty ze wszystkich żyjących graczy. No i za coś ten Njay vel Drzewiec poleciał. Nie za bycie Volvem, więc może za bycie Njayem, który miał czutkę do Pshema-mafiozy w dawnych czasach? No cóż, moje zdanie znacie, ja bym szedł twardo w Glorfindela i Elronda. Jeśli padłem, to uważam, że dlatego że wyglądam, jakby ciężko było mnie przekonać do zmiany zdania na WP i że ta ścieżka jest właściwa. Chyba zacząłbym od Glorfindela, bo druga meczówka z nim w składzie będzie po prostu za ciężka do udźwignięcia dla Tuka i WP, bo zakładam, że to oni tam się znajdą.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:41:15 GMT 1
U ciebie wszystko się zgadza, słabszy początek, 0 wpływu na grę. Komunikowanie effortu i robienie analiz jakby to była praca na ocenę, ale 0 zagrań gdzie faktycznie coś chciałeś wywrócic.
A u mnie na odwrót. Zero analiz na siłę, duża chec wpłyniecia na gre nawet wbrew własnemu interesowi.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:42:05 GMT 1
nie wyobrażam sobie przypadku, w którym piszę do kogoś, kogo uważam za mafię i wyrażam żal, że nie chce mu się czytać moich postów
bo nie chce mu się ich czytać dlatego, że jest w mafii dlatego też jak w bardzo podobnym przypadku pisałem do theodena i aragorna, to w obu przypadkach pisałem 'ha kurwa patrzcie, wielkie chojraki boromir do sprawdzenia, a jak przychodzi do konkretów, to nic na mnie nie wyciągają, bo im się nie chciało'. oczywiście, koniec końców aragorn był niewinny, natomiast ja pokazałem miejski tok rozumowania ktoś jest w mafii -> nie chce mu się czytać moich postów -> tym bardziej jest w mafii
a ty napisałeś "czemu kurwa jego posty ci się chciało czytać, a moich już nie", jakbym ci po prostu zabierał szansę
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:42:08 GMT 1
Tak WP, ale zabili go przed testamentem nie wiedzieli co tam będzie. A w ostatnich kilku postach na minute przed mordem zdradzal takie cechy jakby chciał sie przypierdolic do boromira jeszcze troche, wiec bezpiecziej było im go zabic.
Dlaczego mafia z Boromirem mialaby zostawic bardziej chwiejnego legolasa?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 13, 2023 13:42:17 GMT 1
U ciebie wszystko się zgadza, słabszy początek, 0 wpływu na grę. Komunikowanie effortu i robienie analiz jakby to była praca na ocenę, ale 0 zagrań gdzie faktycznie coś chciałeś wywrócic. A u mnie na odwrót. Zero analiz na siłę, duża chec wpłyniecia na gre nawet wbrew własnemu interesowi.A ja się z tym nie zgadzam, mam wrażenie że Twoje analizy są na zaciągniętym hamulcu.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:43:10 GMT 1
nie wyobrażam sobie przypadku, w którym piszę do kogoś, kogo uważam za mafię i wyrażam żal, że nie chce mu się czytać moich postów bo nie chce mu się ich czytać dlatego, że jest w mafii dlatego też jak w bardzo podobnym przypadku pisałem do theodena i aragorna, to w obu przypadkach pisałem 'ha kurwa patrzcie, wielkie chojraki boromir do sprawdzenia, a jak przychodzi do konkretów, to nic na mnie nie wyciągają, bo im się nie chciało'. oczywiście, koniec końców aragorn był niewinny, natomiast ja pokazałem miejski tok rozumowania ktoś jest w mafii -> nie chce mu się czytać moich postów -> tym bardziej jest w mafii a ty napisałeś "czemu kurwa jego posty ci się chciało czytać, a moich już nie", jakbym ci po prostu zabierał szansę Ale ja nie wyrażam żalu tylko argumentuje. Nie chce ci sie teraz czytac moich postow a chcialo ci sie czytac wtedy posty aragorna bo wtedy komunikowales effort zeby wygladac miastowo a teraz nie chcesz nic zjebac bo na ten moment masz wygrana gre jako mafia. To nie jest żal. to jest argument. I fakt, że tego kurwa nie widzisz jeszcze mnie utwierdza w przekonaniu, że jesteś w mafii.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:44:11 GMT 1
U ciebie wszystko się zgadza, słabszy początek, 0 wpływu na grę. Komunikowanie effortu i robienie analiz jakby to była praca na ocenę, ale 0 zagrań gdzie faktycznie coś chciałeś wywrócic. A u mnie na odwrót. Zero analiz na siłę, duża chec wpłyniecia na gre nawet wbrew własnemu interesowi.A ja się z tym nie zgadzam, mam wrażenie że Twoje analizy są na zaciągniętym hamulcu. A pressing, widziales jak pressowałem theodena w d2? Twoim zdaniem to była interakcja dwóch mafiozów, jak tam czuć, że on pęka pod moimi postami. Na chuj by mi było to udwaanie czueka jakbym był w mafii? Po co robić coś takiego co prowokuje graczy.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 13, 2023 13:45:15 GMT 1
nie wyobrażam sobie przypadku, w którym piszę do kogoś, kogo uważam za mafię i wyrażam żal, że nie chce mu się czytać moich postów bo nie chce mu się ich czytać dlatego, że jest w mafii dlatego też jak w bardzo podobnym przypadku pisałem do theodena i aragorna, to w obu przypadkach pisałem 'ha kurwa patrzcie, wielkie chojraki boromir do sprawdzenia, a jak przychodzi do konkretów, to nic na mnie nie wyciągają, bo im się nie chciało'. oczywiście, koniec końców aragorn był niewinny, natomiast ja pokazałem miejski tok rozumowania ktoś jest w mafii -> nie chce mu się czytać moich postów -> tym bardziej jest w mafii a ty napisałeś "czemu kurwa jego posty ci się chciało czytać, a moich już nie", jakbym ci po prostu zabierał szansę Ale ja nie wyrażam żalu tylko argumentuje. Nie chce ci sie teraz czytac moich postow a chcialo ci sie czytac wtedy posty aragorna bo wtedy komunikowales effort zeby wygladac miastowo a teraz nie chcesz nic zjebac bo na ten moment masz wygrana gre jako mafia. To nie jest żal. to jest argument. I fakt, że tego kurwa nie widzisz jeszcze mnie utwierdza w przekonaniu, że jesteś w mafii. gościu, ale "nie zjebać" w moim przypadku byłoby "dobra, to dograjmy jeszcze jeden dzień, żeby zostało jak należy", tym bardziej w kontekście tego, o co wczoraj pisał wp a nie mieć wyjebane jaja i powiedzieć jasno o 14, że ja jestem zdecydowany chłopaki xD
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 13, 2023 13:45:38 GMT 1
Z twoją pozycją to bardzo dobre zagranie tak zrobic.
|
|