Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 13:16:22 GMT 1
Myślę, że się nakręciłeś, po prostu wytknąłem Theodenowi fragment jego posta, który uznałem za absurdalny i nie pasujący do tej całej aury rozsądku, którą próbuje roztoczyć wokół siebie. Wcześniej zwróciłem uwagę Legolasowi, on akurat wprost napisał, że uniewinnia cię za podobieństwo z poprzednią grą. Chyba jeszcze Glorfindelowi, który w sumie chyba nie wie czy jesteś niewinny, ale zakłada, że się okaże no i to jest akurat w porządku. Napisałem, że z taką grą twoją będę stopował nastroje uniewinniania cię no i to podtrzymuję i liczę, że będziesz grał lepiej. A teraz mnie też denerwujesz, że zamiast ze mną normalnie rozmawiać, mówisz do mnie o jakichś kamyczkach i drzazgach w bucie i budujesz atmosferę konfliktu. Nie rozumiem po co ci to. N aprawdę myślisz, że jak jestem w mafii to sobie założyłem, że zlinczowanie lub niedopuszczenie Pomidorka do miastowego core, to jest fundamentalny warunek mojego mafijnego zwycięstwa i muszę to robić, bo inaczej przegram? Jakby no come'on. Mam wrażenie, że w ogóle wypowiadasz się tylko o mnie. Absolutnie Tak jak napisałem wcześniej - jeśli glonfindel jest niewinny to nasza wzajemna relacja oparta na wspólnych wajbach jest im bardzo nie na rękę. Odwrócę jednak odrobinę sytuacje. Uwiera Cię moja obecność w miejskim core, a dając na przykład glonfindela, który siebie w tym gronie ze mną widzi - nie przeszkadza Ci to? Masz do niego zaufanie? Jeśli tak to spoko, a jeśli nie to czemu nie robisz wszystkiego żeby zablokować mu dostęp do grupy decyzyjnej? Nie mam zielonego pojęcia kim jesteś ale widzę u Ciebie tendencje do oceniania przynależności po ilości wykonanej pracy, nawet przed poznaniem ewentualnych skutków tej pracy. Wiadomo, że ja przodownikiem pracy tutaj nie będę. Swoim zwyczajem gram tak żeby zostać w środku stawki. Nawet jeżeli z kimś nawiążę współprace, z kimś się zbratam - możemy zrealizować wspólne cele nie musimy się trwale uniewinniać. Przynajmniej ja tak myślę w tej chwili. Mam w planie nawiązywać współpracę i nie mam w planie swoich druhów uniewinniać na stałe. Możliwe, że to się uda i wtedy będzie tylko lepiej ale nie ma sensu zakładać tego na starcie. No dobra, ale dlaczego akurat ciebie miałbym blokować jako mafia a nie kogoś innego? Po prostu stopuje nastroje uniewinniania tam gdzie widzę, że ludzie się śpieszą i tyle, padło akurat na ciebie. Czemu na przykład nie interweniuje jak widzę, że ktoś uniewinnia Różyczkę, albo Gandalfa? Bo uważam, że zasłużyli, proste. Czemu uważasz siebie za takiego gościa co to mafia musi mu kłaść kłody pod nogi, bo inaczej przegra? Nie mam Glorfindela za kogoś w miejskim core i chyba on w ogóle jest mniej uniewinniany od ciebie, a zasłużył bardziej, uważam, że gracze widzą go mniej więcej tak jak ja, no to nic nie robię, żeby to zmienić. I to też nie tak, że ja będę bojkotował każdy twój pomysł, żebyś broń boże nie miał wpływu na rozgrywkę ani żadnej decyzyjności. Po prostu parę razy powiedziałem, że tak mocne uniewinnienie Pomidorka to dla mnie błąd i tyle, jak zaczniesz pisać rzeczy, na różne tematy, to możemy rozmawiać na razie widzę głównie ataki we mnie.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 13:16:30 GMT 1
Mordziaty a jakbym cię poprosił o odciśnięcie większego piętna na grze, to co byś zrobił? Bo ja ci nie odbieram merytorycznych postów i wajbu, ale jesteś dla mnie trochę jak to bym poczekał do jutra, uważam, że na d1 daję z siebie tyle co zwykle, a dodatkowo mam podobne wrażenie jak Theoden, że nikt nie wsypał się na tyle, żeby być ZDECYDOWANYM, co do głosu na kogokolwiek mam 37 postów do 22 do wykorzystania, więc na spokojnie, skończę pracę to zobaczymy czy i jakie ruchy trzeba robić
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:19:30 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 13:19:30 GMT 1
Powrót Króla - rozminąłeś się mocno. To, że Elrond tak odpowiedział Theodenowi, który stwierdził, że mafia wśród wyboldowanych może doprowadzić do przegranej, nie świadczy o tym, że od razu chce cie wjebać w kolejkę z "coraz większą odwagą". Gdzie tu odważne wpychanie w dość neutralnym stwierdzeniu? Nie wiem, jak mogłeś tak to odczytać krzywo. Nie podoba mi się to. Tak, jawnie bronię Elronda. A może to Ty się rozminąłeś? Z mojej strony sytuacja wygląda tak 0 interakcji między nami ->daje arnolodowi pstryczka w nos, rozgrzewam sytuacje ->arnold zwraca kilku zawodnikom uwagę że za szybko mnie uniewinniają (mamy wspólny wajb to mamy, serio ktoś myśli że nie będą brali pod uwagę mojej winy bo podoba im się mój luz? -> arnold pisze że nie da mi wejść do core -> arnold pisze że jeżeli jestem w mafii to miasto przegrało Czyli tendencja niechęci do keczupu jest wzrostowa. Nie rozumiem czemu w ogóle z perspektywy miejskiej zamiast oceniać efekty tej dyskusji i ocenić ją po fakcie to się w nią wpierdalasz w trakcie zamącając jej wektor. "arnold zwraca kilku zawodnikom uwagę że za szybko mnie uniewinniają" - też na to zwróciłem uwagę i podobało mi się, jak zwrócił uwagę na to Elrond, bo pomyślał to samo, a ja jestem w mieście. Gollum też stwierdził o Tobie tak: "ale co do zasady brakuje mi u niego merytoryki i chciałbym, żeby się rozkręcił, bo na razie za chuja bym go nie uniewinnił." To ja i Gollum też Cie podkopujemy? "arnold pisze że jeżeli jestem w mafii to miasto przegrało" - ale on tak nie pisał, to było rozwinięcie myśli Theodena. Theoden pisał, że jeśli wśród wyboldowanych (gdzie się znalazłeś) jest mafia, to możemy przegrać. Elrond wyraził dezaprobatę wobec tej kwestii, kontynuując swą myśl, że nie zrobiłeś niczego turboniewinnego. Następnym razem daj znać, kiedy będę się mógł wpierdolić w dyskusję, bo nie ukrywam, że gdy przeinaczasz w mojej opinii pewne rzeczy, zwłaszcza na temat mojego zielonego, to mnie świerzbi.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 4, 2023 13:19:37 GMT 1
Mordziaty a jakbym cię poprosił o odciśnięcie większego piętna na grze, to co byś zrobił? Bo ja ci nie odbieram merytorycznych postów i wajbu, ale jesteś dla mnie trochę jak to bym poczekał do jutra, uważam, że na d1 daję z siebie tyle co zwykle, a dodatkowo mam podobne wrażenie jak Theoden, że nikt nie wsypał się na tyle, żeby być ZDECYDOWANYM, co do głosu na kogokolwiek mam 37 postów do 22 do wykorzystania, więc na spokojnie, skończę pracę to zobaczymy czy i jakie ruchy trzeba robić No ok, fair enough, natomiast na ten moment wg mojej wizji gry szykuje się bardzo trudny lincz i np. taki insight potencjalnie miejskiej Różyczki może dać sporo, a stanie w kącie (wersja pesymistyczna: stanie w kacie i patrzenie z której strony wiatr zawieje) może dać niewiele. przypadkowo, to samo stanowiłoby tez odpowiedz na pytania zadawane przez Gimliego, dwa ptaki za jednym kamieniem.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:20:44 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 13:20:44 GMT 1
mam głęboko wyjebane że masz na mnie głos xD Od dwóch stron jedyne o co Cię proszę to żebyś napisał swoją opinię o innych graczach a Ty traktujesz to jak wielką obrazę majestatu. Ale co ja ci mam teraz pokolorowaną listę wysłać, bo sobie zażyczyłeś? xD To ty potraktowałeś jako obrazę majestatu mój atak w Twoją stronę, więc nie odwracaj kota ogonem. Dobrze wiesz o co mi chodzi. Masz jakieś uczulenie na udzielanie odpowiedzi? Przed chwilą byłeś zadowolony, że podobno "wyciągnąłeś mnie z kurwidolka". To czemu reagujesz agresja na zapytanie o twoją opinię odnośnie innych graczy? Obrażasz mnie, piszesz że na mnie głosujesz, dajesz głupia odpowiedź o kolorowych listach podczas kiedy wiesz że ja o żadna listę nie pytam tylko prosta kilkuzdaniową wypowiedź kogo bierzesz dziś pod uwagę a kogo nie i czemu. Zrobiłeś z tego tak wielka sprawę, że dopytuje bo Twoja reakcja jest conajmniej DZIWNA.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 13:20:59 GMT 1
Powrót Króla - rozminąłeś się mocno. To, że Elrond tak odpowiedział Theodenowi, który stwierdził, że mafia wśród wyboldowanych może doprowadzić do przegranej, nie świadczy o tym, że od razu chce cie wjebać w kolejkę z "coraz większą odwagą". Gdzie tu odważne wpychanie w dość neutralnym stwierdzeniu? Nie wiem, jak mogłeś tak to odczytać krzywo. Nie podoba mi się to. Tak, jawnie bronię Elronda. A może to Ty się rozminąłeś? Z mojej strony sytuacja wygląda tak 0 interakcji między nami ->daje arnolodowi pstryczka w nos, rozgrzewam sytuacje ->arnold zwraca kilku zawodnikom uwagę że za szybko mnie uniewinniają (mamy wspólny wajb to mamy, serio ktoś myśli że nie będą brali pod uwagę mojej winy bo podoba im się mój luz? -> arnold pisze że nie da mi wejść do core -> arnold pisze że jeżeli jestem w mafii to miasto przegrało
Czyli tendencja niechęci do keczupu jest wzrostowa. Nie rozumiem czemu w ogóle z perspektywy miejskiej zamiast oceniać efekty tej dyskusji i ocenić ją po fakcie to się w nią wpierdalasz w trakcie zamącając jej wektor. Nieee, to w ogóle nie było tak. Ja się nabijałem z Theodena, bo źle odczytałem jego posta. Wydawało mi się, że on cię umieścił w grupie tak niewinnej, że jak jesteś w mafii, to miasto już ma małe szanse wygrać, i to uznałem za absurd, więc mu to wytknąłem. Okazało się, że on tego nie miał na myśli. To nie jest tak, że ja myślę, że jak Pomidorek jest w mafii, to miasto przegrało. Mnie rozbawiło założenie, że jak pomidorek jest w mafii, to miasto przegrało.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:22:33 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 13:22:33 GMT 1
Absolutnie Tak jak napisałem wcześniej - jeśli glonfindel jest niewinny to nasza wzajemna relacja oparta na wspólnych wajbach jest im bardzo nie na rękę. Odwrócę jednak odrobinę sytuacje. Uwiera Cię moja obecność w miejskim core, a dając na przykład glonfindela, który siebie w tym gronie ze mną widzi - nie przeszkadza Ci to? Masz do niego zaufanie? Jeśli tak to spoko, a jeśli nie to czemu nie robisz wszystkiego żeby zablokować mu dostęp do grupy decyzyjnej? Nie mam zielonego pojęcia kim jesteś ale widzę u Ciebie tendencje do oceniania przynależności po ilości wykonanej pracy, nawet przed poznaniem ewentualnych skutków tej pracy. Wiadomo, że ja przodownikiem pracy tutaj nie będę. Swoim zwyczajem gram tak żeby zostać w środku stawki. Nawet jeżeli z kimś nawiążę współprace, z kimś się zbratam - możemy zrealizować wspólne cele nie musimy się trwale uniewinniać. Przynajmniej ja tak myślę w tej chwili. Mam w planie nawiązywać współpracę i nie mam w planie swoich druhów uniewinniać na stałe. Możliwe, że to się uda i wtedy będzie tylko lepiej ale nie ma sensu zakładać tego na starcie. No dobra, ale dlaczego akurat ciebie miałbym blokować jako mafia a nie kogoś innego? Po prostu stopuje nastroje uniewinniania tam gdzie widzę, że ludzie się śpieszą i tyle, padło akurat na ciebie. Czemu na przykład nie interweniuje jak widzę, że ktoś uniewinnia Różyczkę, albo Gandalfa? Bo uważam, że zasłużyli, proste. Czemu uważasz siebie za takiego gościa co to mafia musi mu kłaść kłody pod nogi, bo inaczej przegra? Nie mam Glorfindela za kogoś w miejskim core i chyba on w ogóle jest mniej uniewinniany od ciebie, a zasłużył bardziej, uważam, że gracze widzą go mniej więcej tak jak ja, no to nic nie robię, żeby to zmienić. I to też nie tak, że ja będę bojkotował każdy twój pomysł, żebyś broń boże nie miał wpływu na rozgrywkę ani żadnej decyzyjności. Po prostu parę razy powiedziałem, że tak mocne uniewinnienie Pomidorka to dla mnie błąd i tyle, jak zaczniesz pisać rzeczy, na różne tematy, to możemy rozmawiać na razie widzę głównie ataki we mnie. E tam ataki Mówisz teraz z sensem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:23:38 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 13:23:38 GMT 1
Dobra Gimli, ale w rozgrywce jest jeszcze szesnastu innych graczy, a dziś 90% postów poświęciłeś Różyczce. Nie tuneluj się tak, bo może to wyglądać, jakbyś pozorował aktywność, obierając sobie cel do nawalania cały dzień. No i sądzisz, że jeszcze coś wyciągniesz z tej konwersacji? Chciałbym, żebyś spojrzał szerzej.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:24:36 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 13:24:36 GMT 1
Okej panowie zero złej krwi, niezrozumienie. Ty tez mnir Arnold niedługo uniewinnisz, a z Gandalfem się pewnie nie polubię bo jest przemądrzały
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 13:26:49 GMT 1
to bym poczekał do jutra, uważam, że na d1 daję z siebie tyle co zwykle, a dodatkowo mam podobne wrażenie jak Theoden, że nikt nie wsypał się na tyle, żeby być ZDECYDOWANYM, co do głosu na kogokolwiek mam 37 postów do 22 do wykorzystania, więc na spokojnie, skończę pracę to zobaczymy czy i jakie ruchy trzeba robić No ok, fair enough, natomiast na ten moment wg mojej wizji gry szykuje się bardzo trudny lincz i np. taki insight potencjalnie miejskiej Różyczki może dać sporo, a stanie w kącie (wersja pesymistyczna: stanie w kacie i patrzenie z której strony wiatr zawieje) może dać niewiele. przypadkowo, to samo stanowiłoby tez odpowiedz na pytania zadawane przez Gimliego, dwa ptaki za jednym kamieniem. Dobra, Tobie odpiszę, ale nie Gimlemu, bo mnie ten krasnal wkurwił, tylko daj mi chwilę
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:27:01 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 13:27:01 GMT 1
Dobra Gimli, ale w rozgrywce jest jeszcze szesnastu innych graczy, a dziś 90% postów poświęciłeś Różyczce. Nie tuneluj się tak, bo może to wyglądać, jakbyś pozorował aktywność, obierając sobie cel do nawalania cały dzień. No i sądzisz, że jeszcze coś wyciągniesz z tej konwersacji? Chciałbym, żebyś spojrzał szerzej. a bo mnie zirytował. Zamiast prostej odpowiedzi zaczął mnie obrażać, jako krasnolud mam lont krótki jak wzrost. Poza tym nie mam tunnel vision, czekam na powrót trojki z wczoraj, WP, troll i hobbit. Obserwuję też dalej Boromira, bo raz gość pisze ok a raz daje do pieca.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 13:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 13:50:14 GMT 1
Dobra chłopaki, mam pomysł na zabawę. Bo bądźmy szczerzy, z tych osób co dzisiaj zrobiły te 15+ postów i tak nikt jutro nie poleci, no jak pozostali dadzą dobrze, to może jakiś Hobbit czy inny WP się zakręcą koło linczu, no ale to sami będą sobie winni wtedy. O tych pozostałych właśnie to huj można teraz powiedzieć, bez nich i tak nie ruszymy. W związku z tym proponuję w ramach katharsis poświecięć godziny nocno-poranne na tą grupę, której dzisiaj nie ruszymy, a nuż się ktoś uniewinni. Bo ktoś powie, po huj ty Boromir się tego biednego Golluma tak czepiasz, a ja mu powiem, że no może i niepotrzebnie, ale dzięki temu miał kontekst, w którym mógł pokazać się więcej i się uniewinnić. Więc nie wiem, niech każdy teraz przypierdoli komuś z nie-świecznika, może zbudujemy zgodę przez sianie niezgody. Ja zaczynam, Tuk czemu tak hujowo wszedłeś w rozgrywkę? Aragorn dlaczego uprawiasz rap o rapie? (Nadrabiam temat dopiero, ale zajmie mi to jeszcze chwilę bo w robocie siedzę, stay turned guys) Co znaczy chujowo? Rozumiem, że chodzi o te zaczepki? Wszedłem w rozgrywkę za szybko i w późniejszym etapie postanowiłem nieco zwolnić, a spodobał mi się pomysł Aragorna z Chatgpt więc zfollowupowałem.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 13:58:44 GMT 1
Nieśmiało zaryzykuję tezę, że Gandalf jest w mafii.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 14:00:19 GMT 1
to bym poczekał do jutra, uważam, że na d1 daję z siebie tyle co zwykle, a dodatkowo mam podobne wrażenie jak Theoden, że nikt nie wsypał się na tyle, żeby być ZDECYDOWANYM, co do głosu na kogokolwiek mam 37 postów do 22 do wykorzystania, więc na spokojnie, skończę pracę to zobaczymy czy i jakie ruchy trzeba robić No ok, fair enough, natomiast na ten moment wg mojej wizji gry szykuje się bardzo trudny lincz i np. taki insight potencjalnie miejskiej Różyczki może dać sporo, a stanie w kącie (wersja pesymistyczna: stanie w kacie i patrzenie z której strony wiatr zawieje) może dać niewiele. przypadkowo, to samo stanowiłoby tez odpowiedz na pytania zadawane przez Gimliego, dwa ptaki za jednym kamieniem. Voila. Ludzie, których do linczu dzisiaj nie biorę pod uwagę: - Gollum - imo nie ma się do czego mocno przyczepić, klasycznie jak na Gracza Gollum wnikliwe (czasem aż za bardzo) dopytywanie, wyciągnięcie mu tej prośby o modlitwę imo nieco na wyrost, o czym już pisałem i co mi się w Tobie wtedy nie do końća spodobało - Glorfindel - raczej miastowy, choć rzeczywiście czekam na więcej mięsa (teraz se przypomniałem że tam o jego przyczepce do mnie mieliśmy z Gandalfem podobne spostrzeżenie, jakby Drzewiec dalej szukał). Jak zwykle niekoniecznie we wszystkim się zgadzamy, ale na razie wajbowo czuję że jest git - Theoden- niewielka próbka, ale mi też tam grało co pisał. Plus podobne spostrzeżenia co ja, co do Gimliego (może niekoniecznie to dobry argument, ale chuj, to moje odczucia) - Legolas - rzeczywiście imo postaranko jest większe niż zwykle, więc kątem oka mimo wszystko w tamtą stronę spoglądam. Natomiast miałem też takie momenty, że se myślałem "klasyczny legolas", więc na razie to tylko jakieś tam high levelowe przesłanki do obserwacji - troll - pisałem o nim już dzisiaj, że uniewinnienie imo mocno na wyrost, ale mimo wszystko dawał dużo treści od wczoraj, jeżeli to utrzyma dziś, to nie warto go już teraz wyrzucać - Powrót Króla - jak dla mnie to słoik daje wajby padnięcia w mordzie mafii d1 Mieszane uczucia - niestety na razie jest to grupa dość spora: - Agarorn - trochę bardziej zielony niż czerwony obecnie, imo to ktoś z mniej doświadczonych graczy który z tym chatem gpt się porwał jak z motyką na słońce (jak się mylę, to mnie poprawcie). Natomiast czasem takie pierdki wysyła, któe nie pozwalają mi go przesunąć do grupy wyżej - Elrond - jeżeli to ta osoba, która myślę, to paradoksalnie słaby początek go zazielenia xD natomiast kilka rzeczy mi tam nie zagrało, jak to gadanie o chacie gpt, które było po prostu dziwne i nie wiem co o o tym myśleć. Raczej nie temat na dziś, ale muszę sobie poczytać dzisiejszą twórczość ponownie, bo się bardziej skupiłem na napierdalance z Gimlim - Pippin - chciałem go linczować wczoraj, potem nie chciałem, teraz ciężko powiedzieć. Nie ma go od rana, wczoraj niby najpierw pokazał jaja jak poczuł presję, a potem moim zdaniem dziwnie spotulniał. Nie chciałbym go mieć w meczówce chyba. Plus to jak się teraz tłumaczy z tego użycia chatu gpt imo go zaszkarłaca (pozdro Glorfindel) - Drzewiec - trochę zbyt od linijki to wszystko co pisze, żeby se ot tak wrzucił do grupy uniewinnianej. Chętnie bym poczytał więcej nieskrępowanej twórczości pana drzewo, bo tu akurat zgadzam się z Elrondem, że uniewinnianie za przygotowany ruch dla mnie nie ma sensu - Boromir - na ten temat już się natworzyłem - mega dziwne wejście imo, zupełnie odmienne od typical townie Boromir. Nie zgadzam się z tym, żeby sytuacja jakoś mocno od początku go zmuszała do stania w pierwszym szeregu, dlatego czuję nieufność, szczególnie że argumentacja miejscami też zdawała mi się naciągana. Do dokładnej obserwacji. - Gandalf - Paradoksalnie tutaj, bo choć podobała mi się jego gra dzisiaj tak ogólnie, to jest kilka kwestii, które mi spać nie dają. No niby z tego przyczepienia się pod mój atak w Aragorna jakoś tam się wytłumaczył. Natomiast dzisiaj czerwoną lampkę mi zapaliło, jak po tej liście Mordoru od razu zaczął piać z zachwytu, jakie to wspaniałe odglonienie. Imo wcale to nie był dobry post, a widzenie tego w ten sposób może świadczyć po prostu o braku miastowej czutki, ergo tam się jednak Saruman może pod szatą kryć Kandydaci na dziś: - Gimli - pisałem już dziś - imo boi się iść za ciosem i pozoruje interakcje, ta wymiana ze mną dziś też mi się nie podobała, typ zamiast spróbować odnieść się do argumentów, to odwrócił kota ogonem, zaczął atakować mnie i tak naprawdę to była jego jedyna linia obrony, stawiając się przy okazji w roli przepytującego, a nie przepytywanego. No zgrabny ruch, ale to tyle - Władca Pierścieni - nerwowa reakcja wczoraj na oskarżenia trolla, strasznie się schował do nory potem i w ogóle się nie wychyla, jakby liczył że wszyscy o nim zapomną. Mógłbym powiedzieć, że to zestresowany świeży miastowy, no ale my takich za bardzo już nie mamy. Tak że nie wiem, niech się broni - Hobbit - jak wyżej tylko jeszcze kurwa bucowatość do tego dołożył. Co paradoksalnie może działać na jego korzyść. Ale więcej aktywności byłoby tu potrzebne, żeby jakkolwiek myśleć o przesunięciu go do grupy wyżej - Mordor - IMO jeden z top kandydatów, o których mało kto mówi. Wczoraj postrzelał trochę jednoznaniówek, poprzeplatał to postami kreacyjnymi i se poszedł. Co się wydarzyło natomiast dzisiaj? Wpierdolił się od razu z listą, która objętościowo robi wrażenie na jakimś tam Gandalfie, ale tam nie ma w ogóle mięsa. Trochę uniewinnień uniewinnionych już graczy, parę kwiecistych metafor i to by było na tyle. Czasem niby dodaje, że coś tam się mu nie podoba, ale przy nikim nie stwierdził, że chciałby kogoś zlinczować. Ot, takie ciepłe kluchy. Plus potem jeszcze to wspominanie po nazwach tożsamości niegrających graczek ze starej gwardii, jakby to chciał pokazać że jest starym wyjadaczem i nie powinno się go z tego względu ruszać. Do wykopania. Jakbym miał uszeregować, co do kogo jestem najbardziej przekonany z tej czerwonej grupy, to Mordor>Gimli>Władca Pierścieni>Hobbit
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 4, 2023 14:15:03 GMT 1
Dobra bo ja pracuje, w PIŹDZIE mam nie będę się bronił przed absurdalnymi atakami, wczoraj już próbowałem to robić to wyszedł najprostszy możliwy argument - że jestem spięty. Troll wrzucił mnie bezpodstawnie na ten świecznik, uszła ze mnie para. Rozgrywki nie nadrobiłem i pewnie będzie mi ciężko nadrobić, w domu będę pewnie wieczorem. Duo Hobbit - Troll potencjalnie w mafii.
Różyczka dopierdala się do Gimli, że boi się iść za ciosem i pozoruje interakcje - to ja to samo mógłbym napisać o Różyczce. W ogóle ciężko w chuj mi się gra, bo nie znam tego uniwersum i losowo pojawiają się dla mnie jakieś nicki.
Gandalf dla mnie w topce zielonych, znowu rozjeżdżam się tutaj z Trollem, który mówi, że mafia.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 4, 2023 14:16:25 GMT 1
WP jest niewinnym bezrolnym, ale do gry to ja pewnie wiele nie wniosę z takim tempem rozgrywki.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 14:16:36 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 14:16:36 GMT 1
Troll a dlaczego nieśmiało? Niech się niesie! --- Różyczko, mnie się podobał post Mordoru. Mnie też trudno byłoby napisać coś meaningful o każdym (chociaż bym próbował), zwłaszcza gdybym glonował. Myślę, że próba napisania czegoś o każdym > wjazd Gimliego > wjazd Theodena > teorie drzewne. Tak bym zaszeregował odglonienia. A że rzucił nickami starymi graczy (szanownych graczek, pozdrawiam ), żeby mieć immunitet? Faktycznie nie spojrzałem na to z tej strony, ale czy miastowy ogar z brakiem czasu nie mógłby zrobić czegoś podobnego? Takie Gargamel czy Szu vibes.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 14:17:11 GMT 1
WP jest niewinnym bezrolnym, ale do gry to ja pewnie wiele nie wniosę z takim tempem rozgrywki. Eya, eya, eya, przerwy są po to, by nadrabiać, skąd to zwątpienie? Spokojnie.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 4, 2023 14:17:14 GMT 1
Nie kłóćmy się. Z tego tylko zaćmienie będzie.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 14:19:21 GMT 1
Gandalfie zacznijmy od najprostszego pytania.
Twoim zdaniem myślenie tunelowe to cecha charakterystyczna bardziej dla mafiozów czy niewinnych?
|
|