|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:09:07 GMT 1
Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kminie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. No to jest dokładnie też moje przemyślenie - gracz po prostu wkurwia.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 17:10:21 GMT 1
Hobbit, bo ja cię uniewinniłem, nie narób mi wstydu. No trochę narobił jednak, mi również. Kurwa nie wiem, pcha się do linczu fest, oprócz tego samego faktu nie ma za co gościa bronić.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:10:52 GMT 1
niby masz to wszystko względnie przekminione i poszufladkowane, a Twoje dwa pierwsze cele to dwóch pierwszych potencjalnych kontrkandydatów do linczu Też mi się to rzuciło w oczy, wykminił coś skomplikowanego, że ktoś udaje konflikt ale mimo wszystko najpierw chce linczować gości za "nieudolność" i za "płaczliwy post".
Do tego ta pewnośc, że aż dwóch z trzech, ale woli najpierw tamtą dwójkę sprawdzić, lekki absurd.
Nie wiem, jakie obyczaje panują na mafiacorner, ale nie za to z reguły się linczuje pierwszych mafiozów? Nie jest tak, że "najlepsze" zostawia się na koniec? Władca już zadeklarował, że do gry nic wnosił nie będzie, Aragorn, że będzie chujowy. Co w tym dziwnego, że idą na pierwszy ogień?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 17:12:07 GMT 1
Hobbit, czy zmienisz styl gry, czy do końca edycji zamierzasz wyglądać tak jak dzisiaj?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:12:54 GMT 1
Ale co ci nie pasuje w moim stylu gry?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:13:43 GMT 1
Też mi się to rzuciło w oczy, wykminił coś skomplikowanego, że ktoś udaje konflikt ale mimo wszystko najpierw chce linczować gości za "nieudolność" i za "płaczliwy post".
Do tego ta pewnośc, że aż dwóch z trzech, ale woli najpierw tamtą dwójkę sprawdzić, lekki absurd.
Nie wiem, jakie obyczaje panują na mafiacorner, ale nie za to z reguły się linczuje pierwszych mafiozów? Nie jest tak, że "najlepsze" zostawia się na koniec? Władca już zadeklarował, że do gry nic wnosił nie będzie, Aragorn, że będzie chujowy. Co w tym dziwnego, że idą na pierwszy ogień? Ale co Ty w ogóle chcesz wnieść do rozgrywki? Oni idą na pierwszy ogień z różnych powodów, ale Ty też na ten pierwszy ogień idziesz. I co, co dalej, jeśli Ci się łatwe cele skończą? Jak się ustawisz na wahadle z kimś, w kogo nie jest tak łatwo bić? Nawet najbardziej wkurwiający miastowi gracze potrafili dać z wątroby przed linczem gdy okazywało się, że idą na nich miecze, a co Ty robisz?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 17:14:51 GMT 1
Ale co ci nie pasuje w moim stylu gry? Powiedzmy, że nie zachęcasz do współpracy xD Więcej rozmowy, pytań i dyskusji, mniej wskazywania palcami, "bo tak myślę i chuj". Skąd takie podejście, szczególnie wczoraj?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:16:22 GMT 1
Po prostu, tak się ułożyło. Jeśli tak myślę, to tak myślę. I chuj.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 17:17:43 GMT 1
Chad Aragorn się odmeldowywał jakoś?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 17:17:56 GMT 1
. Boromir/Elrond - no kurwa, nagroda zbiorcza, bo znowu nie wiem co powiedzieć o tych gagatkach. Boromir daje jakieś dziwne wajby, ale ma je przemieszane z absolutnie miastowymi odruchami, wygląda jakby siedział okrakiem na płocie. Utkwiło mi w pamięci jak powiedział do mnie i Rózyczki, że nie prowajdujemy, więc on się musi znaleźć w trochę innej roli póki co. No byku, a to nie jest tak, że moglibyśmy prowajdować razem? No możemy, ja po prostu wytłumaczyłem, dlaczego nie jestem zwyczajowym backseat driverem, bo wg mojej optyki potrzebne bylo trochę większe dociśnięcie z pierwszego szeregu, wiec to zrobiłem. Tylko tyle albo aż tyle.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 17:17:58 GMT 1
Też mi się to rzuciło w oczy, wykminił coś skomplikowanego, że ktoś udaje konflikt ale mimo wszystko najpierw chce linczować gości za "nieudolność" i za "płaczliwy post".
Nie wiem, jakie obyczaje panują na mafiacorner, ale nie za to z reguły się linczuje pierwszych mafiozów? Nie jest tak, że "najlepsze" zostawia się na koniec? Władca już zadeklarował, że do gry nic wnosił nie będzie, Aragorn, że będzie chujowy. Co w tym dziwnego, że idą na pierwszy ogień? Jeśli tak myślisz, to tak myślisz, natomiast tu zdajesz się na obyczaje panujące na mafiacorner. Pytanie jak ty chcesz linczować.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:18:05 GMT 1
Nie wiem, jakie obyczaje panują na mafiacorner, ale nie za to z reguły się linczuje pierwszych mafiozów? Nie jest tak, że "najlepsze" zostawia się na koniec? Władca już zadeklarował, że do gry nic wnosił nie będzie, Aragorn, że będzie chujowy. Co w tym dziwnego, że idą na pierwszy ogień? Ale co Ty w ogóle chcesz wnieść do rozgrywki? Oni idą na pierwszy ogień z różnych powodów, ale Ty też na ten pierwszy ogień idziesz. I co, co dalej, jeśli Ci się łatwe cele skończą? Jak się ustawisz na wahadle z kimś, w kogo nie jest tak łatwo bić? Nawet najbardziej wkurwiający miastowi gracze potrafili dać z wątroby przed linczem gdy okazywało się, że idą na nich miecze, a co Ty robisz? Jeśli przeżyję, to będziemy mieli wyniki linczu, mordu, to będzie inny świat, inna rzeczywistość. Wtedy się będziemy martwić, co będzie wtedy.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:18:16 GMT 1
PK, a Ty masz zamiar se siedzieć na tym backseacie, jeśli LINCZ NIE BĘDZIE SIĘ ZBLIŻAŁ TAM GDZIE NIE CHCESZ, a nie masz zamiaru puścić lincz TAM GDZIE CHCESZ?
Bo mam do tego trochę zróżnicowane odczucia i nie napierdalaj we mnie, że nie czytam Twoich postów, ale jakbyś tak wrzucił jakąś trójcę potencjalnie niewinnych i trójcę do linczu, to jakby to wyglądało?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:19:51 GMT 1
Chad Aragorn się odmeldowywał jakoś? No nie, przecież łatwo to sprawdzić, poszedł se radosnym postem, jak dostał lekkie ciśnienie. Co jest keczup. Ale nie wiem, dla mnie to trochę zbyt łatwe byłoby, żeby lincz odżegnywać nieobecnością. Hobbit z drugiej strony mógł siedzieć na dupie i liczyć na rzut kośćmi, a wszedł i jednocześnie pogarsza i poprawia swoją sytuację.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:20:57 GMT 1
Nie wiem, jakie obyczaje panują na mafiacorner, ale nie za to z reguły się linczuje pierwszych mafiozów? Nie jest tak, że "najlepsze" zostawia się na koniec? Władca już zadeklarował, że do gry nic wnosił nie będzie, Aragorn, że będzie chujowy. Co w tym dziwnego, że idą na pierwszy ogień? Jeśli tak myślisz, to tak myślisz, natomiast tu zdajesz się na obyczaje panujące na mafiacorner. Pytanie jak ty chcesz linczować. Nie zdaję się na nic, tylko pytam. Jak chcę linczować? Zakładam, że na razie nie mam takiego posłuchu, by jednoosobowo o tym decydować.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:22:32 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 17:22:32 GMT 1
Chad Aragorn się odmeldowywał jakoś? No nie, przecież łatwo to sprawdzić, poszedł se radosnym postem, jak dostał lekkie ciśnienie. Co jest keczup. Ale nie wiem, dla mnie to trochę zbyt łatwe byłoby, żeby lincz odżegnywać nieobecnością. Hobbit z drugiej strony mógł siedzieć na dupie i liczyć na rzut kośćmi, a wszedł i jednocześnie pogarsza i poprawia swoją sytuację. A jakby się nie pobronił, to by nie było tak, że po prostu by dziś poleciał? Jako taki "lincz konsensus". On bądź Tuk.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:23:02 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 17:23:02 GMT 1
Witam powróciłem, miałem nadrobić ale nadrobiłem jedynie do strony 28 bo w domu miałem dość poważną rozmowę z kumpelą + kilka rzeczy do dokończenia przyniesionych z pracy. Ale już jestem i oddaję się w pełni rozgrywce.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:23:47 GMT 1
Za co Peregryn jest podejrzewany? Przecież to chyba najmilszy gość w całej rozgrywce.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:24:01 GMT 1
No nie, przecież łatwo to sprawdzić, poszedł se radosnym postem, jak dostał lekkie ciśnienie. Co jest keczup. Ale nie wiem, dla mnie to trochę zbyt łatwe byłoby, żeby lincz odżegnywać nieobecnością. Hobbit z drugiej strony mógł siedzieć na dupie i liczyć na rzut kośćmi, a wszedł i jednocześnie pogarsza i poprawia swoją sytuację. A jakby się nie pobronił, to by nie było tak, że po prostu by dziś poleciał? Jako taki "lincz konsensus". On bądź Tuk. No właśnie o tym napisałem, miałby rzut kośćmi. Tukiem jestem ekstremalnie zdziwiony, bo widziałem tam jakąś zapowiedź dobrego gracza, a dostajemy nic.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:24:08 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 17:24:08 GMT 1
PK, a Ty masz zamiar se siedzieć na tym backseacie, jeśli LINCZ NIE BĘDZIE SIĘ ZBLIŻAŁ TAM GDZIE NIE CHCESZ, a nie masz zamiaru puścić lincz TAM GDZIE CHCESZ? Bo mam do tego trochę zróżnicowane odczucia i nie napierdalaj we mnie, że nie czytam Twoich postów, ale jakbyś tak wrzucił jakąś trójcę potencjalnie niewinnych i trójcę do linczu, to jakby to wyglądało? Zastanawiam się nad tym ale obawiam się czy to właściwe posunięcie. Jak mi obiecasz, że tak to podam Ale nie bądź chytry i nie rób tego tylko ze swojej prywatnej potrzeby uniewinnienia mnie pierwszego dnia, nie jest to niezbędne Póki co, szczerze - lepszego scenariusza wymarzyć sobie nie mogłem, a te armaty na gandalfa dla argumentowego impotenta jakiego póki co gram w tej edycji to jest miód na serce. Piona stary
|
|