Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:48:04 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 17:48:04 GMT 1
Czy Ty właśnie napisałeś, że stworzyłeś tendencyjną listę do linczu pod możliwości pociągnięcia miasta za tym? XD Ja na przykład w swojej głowie łapie się na tym, że najchętniej zlicznowałbym Gandalfa, ale tego typu cel uważam wewnętrznie za niezgodny ze sztuką może drzewak też taki jebnięty No i co tera, wprowadzamy czystki rasowe czy jaki plan?
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:49:01 GMT 1
Czy Ty właśnie napisałeś, że stworzyłeś tendencyjną listę do linczu pod możliwości pociągnięcia miasta za tym? XD Ja na przykład w swojej głowie łapie się na tym, że najchętniej zlicznowałbym Gandalfa, ale tego typu cel uważam wewnętrznie za niezgodny ze sztuką może drzewak też taki jebnięty Ty się mnie o to samo chyba czepiałeś, co nie?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 4, 2023 17:50:32 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos.
Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego.
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:50:36 GMT 1
PK, a Ty masz zamiar se siedzieć na tym backseacie, jeśli LINCZ NIE BĘDZIE SIĘ ZBLIŻAŁ TAM GDZIE NIE CHCESZ, a nie masz zamiaru puścić lincz TAM GDZIE CHCESZ? Bo mam do tego trochę zróżnicowane odczucia i nie napierdalaj we mnie, że nie czytam Twoich postów, ale jakbyś tak wrzucił jakąś trójcę potencjalnie niewinnych i trójcę do linczu, to jakby to wyglądało? Zastanawiam się nad tym ale obawiam się czy to właściwe posunięcie. Jak mi obiecasz, że tak to podam Ale nie bądź chytry i nie rób tego tylko ze swojej prywatnej potrzeby uniewinnienia mnie pierwszego dnia, nie jest to niezbędne Póki co, szczerze - lepszego scenariusza wymarzyć sobie nie mogłem, a te armaty na gandalfa dla argumentowego impotenta jakiego póki co gram w tej edycji to jest miód na serce. Piona stary no to byłoby fajne pod podciągnięcie później Twojego continuity myślowego i pokazania od czego wyszedłeś w D1 - zawsze można do tego wrócić, bo co na papierze to nie zginie nawet nie chodzi mi o uniewinnienie Ciebie teraz - bo uważam, że co byś nie napisał, nie byłbym w stanie tego zrobić, ale jak pisałem, nie widzę póki co zupełnie wajbów w drugą stronę, więc muszę zakładać, żeś brat bardziej o to co sam myślisz, poza Gandalfem, bo tam będę miał dużo do powiedzenia, ale nie sądzę ostatecznie żeby jeszcze dzisiaj, bo to ciężka orka nie uważam go też za cel na dziś mimo wszystko
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 17:51:08 GMT 1
Szkoda, że mnie w mafii nie ma, bo Bobek Szef w tej edycji wyszedłby genialnie
|
|
|
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 4, 2023 17:51:27 GMT 1
Samodzielnie to raczej wywaliłbym Elronda. Ale nie gram tu sam. Czy Ty właśnie napisałeś, że stworzyłeś tendencyjną listę do linczu pod możliwości pociągnięcia miasta za tym? XD Dlaczego tendencyjną? Nazwałbym to raczej realistyczną listą. Przecież opisałem w analizie, że trzech najbardziej aktywnych zostawiam na potem, bo i tak dziś nie padną. Jakbym miał ich analizować, to analiza wlazłaby o 20 i wszyscy mieliby ją już w chuju.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 17:52:10 GMT 1
Ja na przykład w swojej głowie łapie się na tym, że najchętniej zlicznowałbym Gandalfa, ale tego typu cel uważam wewnętrznie za niezgodny ze sztuką może drzewak też taki jebnięty Ty się mnie o to samo chyba czepiałeś, co nie? nie, ja czepiałem się Ciebie za to, że w sytuacji podbramkowej Twoimi najbardziej prawdopodnymi typami są te, które najbardziej mają szanse konkurować w linczu z Tobą
|
|
|
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 4, 2023 17:53:11 GMT 1
Manipulujesz. Wyrażenie "do obserwacji" występuje w ostatnim zdaniu postu, więc jak można mówić, że od niego zaczynam? Poza tym, tak jak pisalem, ocena twojej gry to bardziej wajb niż coś konkretnego, jak w przypadku innych. "Do obserwacji" polega na tym, że będę musiał do ciebie wrócić w późniejszym czasie. Zaczynasz od niego, bo potencjalnie do linczu jest następne. To chyba oczywiste? Zaczynasz w stosunku do czegoś. Wąż Uroboros nie pożera własnego ogona w tym przypadku. Nie żebym się obruszał, ale dla mnie to dziwna niekonsekwencja. Jak dasz jakiś inny argument niż 'wchodzi w interakcje', to możemy pogadać. Póki co tę listę traktuję dość żartobliwie całościowo. W pewnym sensie słusznie, bo robienie poważnych analiz przed pierwszym mordem jest w gruncie rzeczy mało śmiesznym żartem.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:53:32 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 17:53:32 GMT 1
Dobra skończyło się babci sranie, powiedzcie mi co o tym mordorze myślicie
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 17:54:15 GMT 1
Ja na przykład w swojej głowie łapie się na tym, że najchętniej zlicznowałbym Gandalfa, ale tego typu cel uważam wewnętrznie za niezgodny ze sztuką może drzewak też taki jebnięty No i co tera, wprowadzamy czystki rasowe czy jaki plan? a co się kryje pod czystkami rasowymi?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:55:01 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 17:55:01 GMT 1
Dobra skończyło się babci sranie, powiedzcie mi co o tym mordorze myślicie Dał ten fajny post, którego nie lubisz, a który ja propsowałem, odsunął od siebie lincz, popodszczywał trolla i nie podoba mi się, że po tym tak zniknął. Jakby "odhaczone, dziś nie padnę, nara". Coś jak Aragorn.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 17:55:04 GMT 1
No i co tera, wprowadzamy czystki rasowe czy jaki plan? a co się kryje pod czystkami rasowymi? Mamy jednego M*****a w edycji
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 17:55:47 GMT 1
Dobra skończyło się babci sranie, powiedzcie mi co o tym mordorze myślicie Marudny jak jakiś kurwa lewkoń, jeśli jest w mafii to gratuluję taktyki.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:55:49 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 17:55:49 GMT 1
a co się kryje pod czystkami rasowymi? Mamy jednego M*****a w edycji Myślałem, że chodzi o odhobbitowanie xD
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:56:44 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 17:56:44 GMT 1
Mamy jednego M*****a w edycji Myślałem, że chodzi o odhobbitowanie xD Otóż kurwa nie tym razem xD PK napisz mi jeszcze co sądzisz o Różyczce, potrzebuje tej informacji
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 17:56:56 GMT 1
Ty się mnie o to samo chyba czepiałeś, co nie? nie, ja czepiałem się Ciebie za to, że w sytuacji podbramkowej Twoimi najbardziej prawdopodnymi typami są te, które najbardziej mają szanse konkurować w linczu z Tobą To nie moja wina, że są tak podejrz(ew)ani. Mam na siłę forsować kogoś kogo nikt inny nie podejrzewa? Władca i Aragorn są przez kogoś zaklepani?
|
|
|
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 17:57:28 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego. Jest na debetach, bo jest spięty jak skurwysyn i miał wejście w grę, które było wejściem OSĄDZAJĄCYM. Schował głowę w norkę narzekając na tempo (????), ale mój problem z WP jest jeden. Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? WSZYSCY się rzucili na niego za tego posta. Nie było chyba jednej osoby, która wypowiedziałaby się, a uznałaby to za normalne. ( EDIT: ARAGORN UZNAŁ ZA NORMALNE) Ja sobie siedziałem przed excelem i to czytałem trochę się zastanawiając. Czy to naprawdę jest taki zjebany post? Przecież coś w ten deseń jest powtarzane w każdej rozgrywce. Czy koniecznie wymienił tam top miastowych, żeby sobie zrobić Kącik Wzruszonych Serc? No niby Gollum, ale czy Troll wtedy? Trochę mocny. Ale ja? Nieobecny praktycznie poza backseatem. No dobra, to teraz zerknijmy kto się w niego wjebał: Tuk - (????) ten sam Tuk, co właśnie przeprasza, że żyje. Troll - okej, to mi pasuje do Trolla, charakterologicznie i plejstajlowo. Gimli - to też ciekawy kejs, bo Gimli zawsze jest tam gdzie dymy jak tak teraz patrzę. Nie bierze pardonu. No nie jest to trochę zbyt łatwe? Ale to ten jeden kamyczek do ogródka w postaci tego jednego posta i reakcji na niego.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:57:40 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 17:57:40 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego. A jak widzisz Tuka? Ja na ten moment między Tukiem a Hobbitem. Ten wkurw WP to według Ciebie mógł być płaczliwy, mafijny post?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:58:14 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 17:58:14 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego. Jest na debetach, bo jest spięty jak skurwysyn i miał wejście w grę, które było wejściem OSĄDZAJĄCYM. Schował głowę w norkę narzekając na tempo ( ?), ale mój problem z WP jest jeden. Mnie się nie podoba Hobbit póki co, niech go jakiś zaufany miastowy prócz mnie oceni, Troll, Gollum, Glorfindel? WSZYSCY się rzucili na niego za tego posta. Nie było chyba jednej osoby, która wypowiedziałaby się, a uznałaby to za normalne. ( EDIT: ARAGORN UZNAŁ ZA NORMALNE) Ja sobie siedziałem przed excelem i to czytałem trochę się zastanawiając. Czy to naprawdę jest taki zjebany post? Przecież coś w ten deseń jest powtarzane w każdej rozgrywce. Czy koniecznie wymienił tam top miastowych, żeby sobie zrobić Kącik Wzruszonych Serc? No niby Gollum, ale czy Troll wtedy? Trochę mocny. Ale ja? Nieobecny praktycznie poza backseatem. No dobra, to teraz zerknijmy kto się w niego wjebał: Tuk - ( ?) ten sam Tuk, co właśnie przeprasza, że żyje. Troll - okej, to mi pasuje do Trolla, charakterologicznie i plejstajlowo. Gimli - to też ciekawy kejs, bo Gimli zawsze jest tam gdzie dymy jak tak teraz patrzę. Nie bierze pardonu. No nie jest to trochę zbyt łatwe? Ale to ten jeden kamyczek do ogródka w postaci tego jednego posta i reakcji na niego. Ja odpowiedziałem Władcy kulturalnie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 17:58:24 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 17:58:24 GMT 1
No ale ile razy w przyszłości mafiozi wpadali na czymś takim, że ich posty były na powierzchownym poziomie mało spójne. Dla mnie przede wszystkim drzewiec wygląda jakby wierzył w to co mówi, a tak bezpośredniej obrony wjebanego kolegi z mafii (Hobbita), tak długim postem bym się nie spodziewał. Ja się tu boję strategii z motywem: "będę pisał tak absurdalne rzeczy i filozofował, że stwierdzą, że niewinny miastowy, którego nie warto słuchać". I niekoniecznie musi bronić kolegi. Chociaż na ten moment skłaniam się bliżej zlinczowaniu Hobbita. Tuk, co tam? Kogo dziś byś linczował? Myślisz że w mafii znalazłby się ktoś kto chciałby grać jako jednoosobowa mafia i pisałby głupoty zamiast mądrze to rozegrać wykorzystując potencjał całej czwórki? Dzisiaj bym zlinczował WP. Łatwy cel tak naprawdę ale sam się wystawił i wiem że to najczęściej miastowi popełniają błędy ale jak już nawet Hobbit powiedział, że jest z nim coś nie tak to jestem za linczem WP
|
|