|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 18:16:16 GMT 1
Jeszcze będę szedł na rower przed linczem, ale ten kto umie czytać między wierszami domyślił się już, że dzisiaj rekomenduję uderzanie w Tuska lub Hobbita. Sprawdzę czy coś się zmieniło, potem zaś odniosę się do wszelkich niejasności i zarzutów. Dlaczego na mnie kiedy nie uczyniłem żadnego zła? Dlaczego jestem przyrównywany do Hobbita jako kandydat do linczu? Mi tu wygląda na 0 analiz i bicie po najbardziej wystawionych na lincz graczach. Albo w zasadzie nie, nie zero analiz, a brak chęci rzucania się w oczy i jakiegokolwiek wychylania się przed szereg. Możesz nam wyjaśnić, czemu masz taki potencjał, a się powstrzymujesz
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 18:16:55 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 18:17:05 GMT 1
Tak przeglądam posty kandydatów od początku i to mi troche nie pasuje. Jakie tempo rozgrywki? Przecież mamy najwolniejszą rozgrywkę od dawna, mało postów. Nawet ja nadążam. No zwróciłem na to uwagę przed chwilą, krasnalu. Pisałem to już wczoraj
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:17:25 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 18:17:25 GMT 1
Karramba
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:18:02 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 18:18:02 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego ja mam kilkanaście, kozak co wielki Gandalf the Wise
|
|
|
Post by Legolas on Aug 4, 2023 18:19:41 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego Po linczu chętnie bym porównał te rozpoznane tożsamości. Wydaje mi się że rozpoznałem część graczy i chciałbym wiedzieć czy kogoś źle zgadłem lub komuś może to pomóc na przyszłość.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:21:55 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 18:21:55 GMT 1
Dobra skończyło się babci sranie, powiedzcie mi co o tym mordorze myślicie A co można o nim powiedzieć? Tam chyba siedzi jakaś mroczna tajemnica w środku, ja jestem bardzo ciekaw jego tożsamości, bo coś mam wrażenie, ze to może być coś nieoczywistego. No właśnie mi się bardzo nie podobało jak próbowały sugerować, że tam siedzi jakaś szara eminencja A ten post z analizką przecież jest co najwyżej przeciętny, sam Mordor pisał w odpowiedzi do mnie potem że nie ma przecież poglądu na wszystkich bla bla - to po co pisać na wszystkich? Imo rozwodnione te typy i bardzo się dziwię, że nikt tego nie widzi
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 18:23:07 GMT 1
Ja się tu boję strategii z motywem: "będę pisał tak absurdalne rzeczy i filozofował, że stwierdzą, że niewinny miastowy, którego nie warto słuchać". I niekoniecznie musi bronić kolegi. Chociaż na ten moment skłaniam się bliżej zlinczowaniu Hobbita. Tuk, co tam? Kogo dziś byś linczował? Myślisz że w mafii znalazłby się ktoś kto chciałby grać jako jednoosobowa mafia i pisałby głupoty zamiast mądrze to rozegrać wykorzystując potencjał całej czwórki? Dzisiaj bym zlinczował WP. Łatwy cel tak naprawdę ale sam się wystawił i wiem że to najczęściej miastowi popełniają błędy ale jak już nawet Hobbit powiedział, że jest z nim coś nie tak to jestem za linczem WP Co to znaczy "nawet hobbit"? Czy hobbit jest jakimś autorytetem? Dwa posty dalej się oburzasz że ktoś ciebie zestawia z nim do linczu
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 18:24:00 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego U mnie też słabo i mnie potężnie bawi to, że nie wiesz kim jestem w kontekście naszych dzisiejszych dyskusji
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:24:10 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 18:24:10 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego No bo zupełnie jak nie on zaczął grę, co kilka razy sam pisałem już, dlatego mam mieszane uczucia głównie
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 18:26:01 GMT 1
Te Bobek a wiesz kim ja jestem czy nie?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 4, 2023 18:26:13 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego U mnie też słabo i mnie potężnie bawi to, że nie wiesz kim jestem w kontekście naszych dzisiejszych dyskusji Też ciebie nie rozpoznałem w kontekście tożsamości.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:28:08 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 18:28:08 GMT 1
Super plan chłopaki, pogadajmy teraz więcej o tożsamościach, zlinczujemy losowego niewinnego i będzie fajnie wtedy
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 18:28:26 GMT 1
Tuk dał czysto czutkowe dobre wajby swoimi odpowiedziami na początku gry, potem zniknął, wrócił, no nie rozkręcił się od tego czasu, prawda, ale czuję że zdradziłbym sam siebie oddając na niego teraz głos.
A post WP mógł pochodzić od mafiozy, nie takie rzeczy się widziało. Wydawał mi się trochę nieadekwatny do sytuacji, bo miałem wrażenia, że temat WP na mieście jakiś super głośny nie jest, był wymieniany gdzieś w top3-4 do linczu, ale nie to żeby szykowała się jakaś masówka czy cokolwiek z tych rzeczy.
Oki, to mnie trochę przekonuje. Też nie ukrywam, że nie chcę go linczować, bo zdaję się na czutkę Golluma trochę xD Zwłaszcza po tym, jak kazał mi tu pilnować. Czuję się jak jakiś pracownik, któremu menedżer kazał przypilnować zespołu, a dzieje się wbrew woli menedżera xd Zniknąłem, bo poszedłem spać, dużej filozofii w tym nie ma. Bądźmy szczerzy, każdy ma swoje życie i ma prawo go nie być. Teraz wróciłem i mam czas grać, mogę odpowiedzieć na wasze pytania, wypowiedzieć się na temat graczy i jak być na świeczniku nawet do linczu. Wytłumaczyłem drzewcowi i przeprosiłem za szybkie wejście tylko dlatego, że faktycznie z perspektywy osób trzecich ta zmiana attitude na początku była dziwna, a ja nie chciałem psuć tego kreacyjnego vibe'u z początku, więc tak w zasadzie tymi przeprosinami miałem ulżyć bardziej sobie niż innym. Tyle w temacie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:29:30 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 18:29:30 GMT 1
Super plan chłopaki, pogadajmy teraz więcej o tożsamościach, zlinczujemy losowego niewinnego i będzie fajnie wtedy Boromir git nie schodzmy kurwa z tematu z drugiej strony Ciebie własnie wywołałem - kto jak nie Hobbit?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:30:05 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 18:30:05 GMT 1
przyznam się jeszcze na odchodne, że mam pewność do 3-4 tożsamości i nie potrafie nawet rozpoznać lowridera co jest nieźle popierdolone bo przecież to jakbym czytał siebie tylko śmieszniejszego No bo zupełnie jak nie on zaczął grę, co kilka razy sam pisałem już, dlatego mam mieszane uczucia głównie Dlaczego wywołuje to mieszane uczucia? Gdzie jest profit dla mafiozy w świadomym graniu inaczej niż jest to oczekiwane?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 18:31:03 GMT 1
Myślisz że w mafii znalazłby się ktoś kto chciałby grać jako jednoosobowa mafia i pisałby głupoty zamiast mądrze to rozegrać wykorzystując potencjał całej czwórki? Dzisiaj bym zlinczował WP. Łatwy cel tak naprawdę ale sam się wystawił i wiem że to najczęściej miastowi popełniają błędy ale jak już nawet Hobbit powiedział, że jest z nim coś nie tak to jestem za linczem WP Co to znaczy "nawet hobbit"? Czy hobbit jest jakimś autorytetem? Dwa posty dalej się oburzasz że ktoś ciebie zestawia z nim do linczu Widzę, że nie rozumiesz aluzji. Nawet Hobbit który jest odklejony od gry zauważył, że WP jest dziwny
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:31:54 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 18:31:54 GMT 1
Super plan chłopaki, pogadajmy teraz więcej o tożsamościach, zlinczujemy losowego niewinnego i będzie fajnie wtedy Boromir git nie schodzmy kurwa z tematu z drugiej strony Ciebie własnie wywołałem - kto jak nie Hobbit? No nie wiem kurwa, dla mnie lincz na gandalfie jest dzisiaj niezgodny ze sztuka, gdzieś mi się ten władca kręci po lbie, ale dawno nie milem takiego zgryzu pierwszego dnia. Pewnie dlatego, ze zawsze rzucałem się na łatwe cele, które spadały niewinne, a teraz dla odmiany ten łatwy cel bronię. Ale kurwa to spektakularnie jebnie jak hobbit bd w mafii.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 18:31:55 GMT 1
Peregry, co ty pierdolisz, jak odklejony od gry? Podaj przykład.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 18:32:10 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 18:32:10 GMT 1
No bo zupełnie jak nie on zaczął grę, co kilka razy sam pisałem już, dlatego mam mieszane uczucia głównie Dlaczego wywołuje to mieszane uczucia? Gdzie jest profit dla mafiozy w świadomym graniu inaczej niż jest to oczekiwane? Nie zawsze każda zmiana jest przecież świadoma i planowana. Tym bardziej po zagraniu wyśmienitej partii w mafii, będąc świadomym że ludzkie będą patrzeć, można przedobrzyć 🤷🏼♂️
|
|