|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:34:18 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:34:18 GMT 1
no ja badam sobie rozne reakcje roznymi propozycjami i bede to robil bo UWAGA UWAGA mogę. No ale nie sądzisz że to trochę destruktywne działania?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:34:49 GMT 1
jesli ktos nie widzi mafijnych wstawek rozyczki to w sumie nic nie poradze, po rozgrywce mozemy osadzic kto lepiej co widzial
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:34:56 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:34:56 GMT 1
Co? Co to jest za tok myślenia? Co Ty dajesz No właśnie przez takie fragmenty w grze miałem na myśli, że tam nie ma żadnego wyrachowania i że gra jak Różyczka, że po prostu pisze co chce, ale na mniejszej intensywności. No przecież koło róży z kolcami to nawet nie stoi, Peregrin, co robimy?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:35:40 GMT 1
Nawet jeśli Troll jest w mafii to chętnie zobaczę jak wchodzi do meczówki i tam robi tricki bo podoba mi się jego gameplay Co? Co to jest za tok myślenia? Co Ty dajesz Jak co, chcę zobaczyć limity takiej gry
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:35:52 GMT 1
destruktywne jest pisanie jak Tuk, ze sie z laska nie laska widzial, a potem spi, ze niby jest niewinny ale ma wyjebane, mogl nic nie pisac niz budzic zamet
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:36:06 GMT 1
via mobile
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 4, 2023 19:36:06 GMT 1
Czy ktoś tutaj kupuje takie uniewinnienie? Nikt nie kupuje Enta póki co, bo gra bardzo dziwnie. Dziwnie to mój drugi login, pojawia się w każdej grze
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:36:11 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 19:36:11 GMT 1
Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kmincie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. Ej, bo jak teraz czytam WP to mam pewne wątpliwości Co sądzicie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:36:25 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 19:36:25 GMT 1
Troll jest w mafii i jedzie po bandzie po dwóch z rzędu przegranych mafijnych rozgrywkach Zapraszam do dyskusji wszystkich oprócz trolla Ale on się sam dzisiaj wpierdolił w jakieś absurdalne tango bez trzymanki jak miał relatywnie mocną pozycję. To jest racjonalny gracz w mafii. Mnie dziwi, że jest tak zatunelowany i akurat w takim kierunku. Nie sądzę, żeby miał to policzone na wygranie gry mafii. No ale dwa razy z rzędu przegrał to wiadomo że musi coś zmienić, a to jest kurwa jakiś Czesio na pigułach Plus typ chce linczować tylko ludzi których nikt inny nie chce linczować, ja kurwa nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:36:37 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:36:37 GMT 1
destruktywne jest pisanie jak Tuk, ze sie z laska nie laska widzial, a potem spi, ze niby jest niewinny ale ma wyjebane, mogl nic nie pisac niz budzic zamet Ale to inny poziom destruktywności, inne miejsce w skali.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:37:16 GMT 1
poza tym wszyscy ktorzy wiedza ze ja to ja, moga sie spodziewac, ze mafia wie ze ja to ja, i wokol mnie moze robic jakies akcje typu doklejenie sie do mnie, uznanie mnie za niewinnego, dyskredytowanie, obsmianie mnie czy inne takie, proponuje to sledzic
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:38:09 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:38:09 GMT 1
poza tym wszyscy ktorzy wiedza ze ja to ja, moga sie spodziewac, ze mafia wie ze ja to ja, i wokol mnie moze robic jakies akcje typu doklejenie sie do mnie, uznanie mnie za niewinnego, dyskredytowanie, obsmianie mnie czy inne takie, proponuje to sledzic Kurwa byku ale wymieniłes właśnie właściwie wszystkie możliwości Poza zwykłym dialogiem z Tobą
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 19:38:10 GMT 1
Ale on się sam dzisiaj wpierdolił w jakieś absurdalne tango bez trzymanki jak miał relatywnie mocną pozycję. To jest racjonalny gracz w mafii. Mnie dziwi, że jest tak zatunelowany i akurat w takim kierunku. Nie sądzę, żeby miał to policzone na wygranie gry mafii. No ale dwa razy z rzędu przegrał to wiadomo że musi coś zmienić, a to jest kurwa jakiś Czesio na pigułach Plus typ chce linczować tylko ludzi których nikt inny nie chce linczować, ja kurwa nie wiem No ale ostatnio przegrał w loterii raczej po prostu, nie sądzę, żeby on to tak traktował, że musi coś zmienić. Muszę trochę zwolnić bo blisko limitu jestem.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:38:27 GMT 1
No właśnie przez takie fragmenty w grze miałem na myśli, że tam nie ma żadnego wyrachowania i że gra jak Różyczka, że po prostu pisze co chce, ale na mniejszej intensywności. No przecież koło róży z kolcami to nawet nie stoi, Peregrin, co robimy? ja nie wiem jak jestem podobny do różyczki, ja mam wrażenie że ona to na wkurwie gra cały czas a ja chillera, piwerko otwarte i jazda
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:38:51 GMT 1
proponuje to czytac tez ze swiadomoscia ze wczoraj poszedl prikaz by mozliwie mnie wyciagnac na swiecznik
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:39:20 GMT 1
destruktywne jest pisanie jak Tuk, ze sie z laska nie laska widzial, a potem spi, ze niby jest niewinny ale ma wyjebane, mogl nic nie pisac niz budzic zamet Ja nie śpię jak coś, piszę posty
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 19:39:28 GMT 1
No przecież koło róży z kolcami to nawet nie stoi, Peregrin, co robimy? ja nie wiem jak jestem podobny do różyczki, ja mam wrażenie że ona to na wkurwie gra cały czas a ja chillera, piwerko otwarte i jazda W tym, że Różyczka pisze co chce bez kalkulacji co się stanie i ty też tak. Styl macie inny, ona merytoryczniej, ale ten zupełny brak powiązania waszych postów z jakąś analizą kosztu zysku jest ten sam.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:40:32 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 19:40:32 GMT 1
proponuje to czytac tez ze swiadomoscia ze wczoraj poszedl prikaz by mozliwie mnie wyciagnac na swiecznik Czemu akurat Ciebie, a nie jakiś łatwiejszy cel? Jakiegoś glona? Od razu Ciebie w d0?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:40:33 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:40:33 GMT 1
ja nie wiem jak jestem podobny do różyczki, ja mam wrażenie że ona to na wkurwie gra cały czas a ja chillera, piwerko otwarte i jazda W tym, że Różyczka pisze co chce bez kalkulacji co się stanie i ty też tak. Styl macie inny, ona merytoryczniej, ale ten zupełny brak powiązania waszych postów z jakąś analizą kosztu zysku jest ten sam. Dla mnie to jest to słynne rozmijanie się z emocjami miasta
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:41:40 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:41:40 GMT 1
Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kmincie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. Ej, bo jak teraz czytam WP to mam pewne wątpliwości Co sądzicie Wszyscy obsrali Boromira, a to ważne pytanie - dla mnie Hobbit jest 50/50, nie umiem go czytać kompletnie. Jakbym psychopatę próbował przeanalizować. Kwestia ważenia ryzyka.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 19:41:56 GMT 1
jesli ktos nie widzi mafijnych wstawek rozyczki to w sumie nic nie poradze, po rozgrywce mozemy osadzic kto lepiej co widzial Po rozgrywce to ty się będziesz tego wstydził Chyba że w mafii jesteś
|
|