Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:42:06 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 19:42:06 GMT 1
destruktywne jest pisanie jak Tuk, ze sie z laska nie laska widzial, a potem spi, ze niby jest niewinny ale ma wyjebane, mogl nic nie pisac niz budzic zamet Ja nie śpię jak coś, piszę posty A wyglądasz jakbyś sprzedał walkę z Grantem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:42:10 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:42:10 GMT 1
Aragorn, a Ty dodasz coś od siebie?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:42:19 GMT 1
Gundalf dawaj czworke mafiozow
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:42:34 GMT 1
ja nie wiem jak jestem podobny do różyczki, ja mam wrażenie że ona to na wkurwie gra cały czas a ja chillera, piwerko otwarte i jazda W tym, że Różyczka pisze co chce bez kalkulacji co się stanie i ty też tak. Styl macie inny, ona merytoryczniej, ale ten zupełny brak powiązania waszych postów z jakąś analizą kosztu zysku jest ten sam. Jakbyś miał do wyboru w meczówce mnie albo różyczkę, to kogo byś wybrał?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 19:42:41 GMT 1
tylko szybko, bez analizy, czworke winnych twoim zdaniem
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 19:42:49 GMT 1
Ej, bo jak teraz czytam WP to mam pewne wątpliwości Co sądzicie Wszyscy obsrali Boromira, a to ważne pytanie - dla mnie Hobbit jest 50/50, nie umiem go czytać kompletnie. Jakbym psychopatę próbował przeanalizować. Kwestia ważenia ryzyka. A który z tych dwóch lwem, a który koniem
|
|
|
Post by Mordor on Aug 4, 2023 19:42:59 GMT 1
Jestem. Kto leci?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 4, 2023 19:43:15 GMT 1
W tym, że Różyczka pisze co chce bez kalkulacji co się stanie i ty też tak. Styl macie inny, ona merytoryczniej, ale ten zupełny brak powiązania waszych postów z jakąś analizą kosztu zysku jest ten sam. Dla mnie to jest to słynne rozmijanie się z emocjami miasta W sensie u Elronda? No imo średnio tego Pippina apologetycznego czyta
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:43:39 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 19:43:39 GMT 1
W tym, że Różyczka pisze co chce bez kalkulacji co się stanie i ty też tak. Styl macie inny, ona merytoryczniej, ale ten zupełny brak powiązania waszych postów z jakąś analizą kosztu zysku jest ten sam. Jakbyś miał do wyboru w meczówce mnie albo różyczkę, to kogo byś wybrał? Różyczkę, ale co Ty masz z tą meczówka? Jest D1.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 4, 2023 19:46:05 GMT 1
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 4, 2023 19:46:14 GMT 1
Jak żyć?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:47:27 GMT 1
Jakbyś miał do wyboru w meczówce mnie albo różyczkę, to kogo byś wybrał? Różyczkę, ale co Ty masz z tą meczówka? Jest D1. Czemu mam się ograniczać do D1
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:47:29 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 19:47:29 GMT 1
Gundalf dawaj czworke mafiozow Ciężko czwórkę xD Nie podobało mi się, jak Boromir się pod Ciebie podczepił szybko w ataki na mnie. Mam wrażenie, że takie szpile wbija z dystansu. Ktoś z grona Hobbit/Tuk/Władca imo spokojnie może tak być. Theoden chyba trochę wycofany? Boromir, ktoś z Hobbit/Tuk/Władca (raczej jeden niż dwóch imo), Drzewiec/Theoden (skalę gierki, Drzewiec trolluje, Theoden wycofany. , Aragorn jakiś tam może być. Aaa, jeszcze jest Mordor. Też bym nie uniewinnial na wyrost. Boromir, Aragorn i powiedzmy dwóch z Hobbit/Tuk/Władca/Drzewiec/Theoden/Władca/Mordor. Kurwa dużo, ale cóż, takie stadium gierki xd możliwe, że o kimś zapomniałem. No i może Ty, ale nie wiem, na ile to karykatura samego siebie, a na ile luz i nietrzeźwość i prowokacje xd
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:47:39 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 19:47:39 GMT 1
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 19:49:11 GMT 1
Moim zdaniem mafii jest na rękę śmierć Hobbita.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:49:13 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 19:49:13 GMT 1
Gundalf dawaj czworke mafiozow Ciężko czwórkę xD Nie podobało mi się, jak Boromir się pod Ciebie podczepił szybko w ataki na mnie. Mam wrażenie, że takie szpile wbija z dystansu. Ktoś z grona Hobbit/Tuk/Władca imo spokojnie może tak być. Theoden chyba trochę wycofany? Boromir, ktoś z Hobbit/Tuk/Władca (raczej jeden niż dwóch imo), Drzewiec/Theoden (skalę gierki, Drzewiec trolluje, Theoden wycofany. , Aragorn jakiś tam może być. Aaa, jeszcze jest Mordor. Też bym nie uniewinnial na wyrost. Boromir, Aragorn i powiedzmy dwóch z Hobbit/Tuk/Władca/Drzewiec/Theoden/Władca/Mordor. Kurwa dużo, ale cóż, takie stadium gierki xd możliwe, że o kimś zapomniałem. No i może Ty, ale nie wiem, na ile to karykatura samego siebie, a na ile luz i nietrzeźwość i prowokacje xd Czy ty kurwa nie pisałeś godzinę temu, ze boromir to cie przynajmniej merytorycznie atakował?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 19:49:27 GMT 1
Gundalf dawaj czworke mafiozow Ciężko czwórkę xD Nie podobało mi się, jak Boromir się pod Ciebie podczepił szybko w ataki na mnie. Mam wrażenie, że takie szpile wbija z dystansu. Ktoś z grona Hobbit/Tuk/Władca imo spokojnie może tak być. Theoden chyba trochę wycofany? Boromir, ktoś z Hobbit/Tuk/Władca (raczej jeden niż dwóch imo), Drzewiec/Theoden (skalę gierki, Drzewiec trolluje, Theoden wycofany. , Aragorn jakiś tam może być. Aaa, jeszcze jest Mordor. Też bym nie uniewinnial na wyrost. Boromir, Aragorn i powiedzmy dwóch z Hobbit/Tuk/Władca/Drzewiec/Theoden/Władca/Mordor. Kurwa dużo, ale cóż, takie stadium gierki xd możliwe, że o kimś zapomniałem. No i może Ty, ale nie wiem, na ile to karykatura samego siebie, a na ile luz i nietrzeźwość i prowokacje xd Borowik? Czemu Borowik? On jest chłop z jajami
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:49:55 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 19:49:55 GMT 1
Ciężko czwórkę xD Nie podobało mi się, jak Boromir się pod Ciebie podczepił szybko w ataki na mnie. Mam wrażenie, że takie szpile wbija z dystansu. Ktoś z grona Hobbit/Tuk/Władca imo spokojnie może tak być. Theoden chyba trochę wycofany? Boromir, ktoś z Hobbit/Tuk/Władca (raczej jeden niż dwóch imo), Drzewiec/Theoden (skalę gierki, Drzewiec trolluje, Theoden wycofany. , Aragorn jakiś tam może być. Aaa, jeszcze jest Mordor. Też bym nie uniewinnial na wyrost. Boromir, Aragorn i powiedzmy dwóch z Hobbit/Tuk/Władca/Drzewiec/Theoden/Władca/Mordor. Kurwa dużo, ale cóż, takie stadium gierki xd możliwe, że o kimś zapomniałem. No i może Ty, ale nie wiem, na ile to karykatura samego siebie, a na ile luz i nietrzeźwość i prowokacje xd Czy ty kurwa nie pisałeś godzinę temu, ze boromir to cie przynajmniej merytorycznie atakował? No pisałem, ale timing tu zaważył. Troll zaczął temat, a tu cyk, wyjeżdża Boromir z szablami.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:50:05 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 19:50:05 GMT 1
Dawaj troll, ponawalamy się. Myślę, że jesteś w mafii. Wszedłeś na grubo, żeby ktoś uniewinnił Cię w swoim excelowym kanciastym wykresiku na podstawie kategorii "zaangażowanie", czy jakoś tak. Wczoraj miałeś "pewniaka" Władcę, dziś masz "pewniaka" Gandalfa. Gdzie wątpliwości i townie truth seeking? W nocy się resetują a za dnia tunelowanie? Jeśli uważasz, że tunelowanie jest miastowe, to nie sądzisz, że przyniosło Ci więcej szkody niż pożytku? Też historycznie Wieczorem/rano zadawano Ci pytania, robił to np. Gollum. Nie odniosłeś się. Dlaczego? Zamiast tego wpadłeś, "mam mafię" i koniec. Jedyne pytanie, jakie mi zadałeś, to teorię gry. Juz lepiej pogrillował mnie Boromir. Nawet nie czułem, że chcesz mnie bardziej pogrillować. Dajesz, trollu, zatańczmy. No coś było A teraz się podczepiam?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 19:51:19 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 19:51:19 GMT 1
Moim zdaniem mafii jest na rękę śmierć Hobbita. szczerze mówiąc jak widzę co gość pisze to chyba każdemu jest to na rękę.
|
|