Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:13:55 GMT 1
a jesli gandalf przetrwa mimo tego ze ewidetnie budowal scenariusz na niewinnym wp i winnym hobbicie podwazajacy moja niewinnosc, to pozostanie mi tylko sie usmiechnac Jak padnę niewinny, to okażesz jakąś skruchę, czy tylko zkwitujesz "heh, Gandalf chujowo grał"? wtedy sie zajme tymi ktorzy sie pod ciebie podpieli, a ktorymi ty sie najwyrazniej zajac nie chcesz hehe
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:14:03 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 4, 2023 20:14:03 GMT 1
Jak nie jest obsrany przed Warnem to dajcie mi w ostatnim poście przed zamknięciem jego tożsamość 😆 Chodzi o hobbita
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:15:41 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 4, 2023 20:15:41 GMT 1
Jak padnę niewinny, to okażesz jakąś skruchę, czy tylko zkwitujesz "heh, Gandalf chujowo grał"? wtedy sie zajme tymi ktorzy sie pod ciebie podpieli, a ktorymi ty sie najwyrazniej zajac nie chcesz hehe A co jeśli padnę niewinny, a miasto się zwróci przeciw Tobie, a jak jesteś niewinny, to będą dwa lincze w dupę? Bierzesz taką ewentualność pod uwagę?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 20:15:58 GMT 1
A dobra bo myślałem, że Troll to szef i ma oryginalne typy. A to jednak tylko podklejka. No nic, teraz Ty jesteś nowym liderem miasta
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:16:43 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 20:16:43 GMT 1
Myślę, że mafia nie broniła Hobbita. I na pewno jest ważne do rozważenia, czy mieliśmy więcej niż jednego mafiozę na świeczniku. z tym się zgadzam. Podejrzewam że na mafijnym mu mówili, żeby nie zmieniał gry i podwoił agresywność. Trzeba przejrzeć które międzyczasie trochę rozmywał pomiędzy nim a innymi. Było paru takich co go otwarcie przez to zarzucili. W głosowaniu na pewno jest na nim mafia. Hobbit 8 Chad Aragorn , Gollum , Powrót Króla , Władca Pierścieni , Gimli , Gandalf , Glorfindel , Legolas Kto? Ja Legolas to chyba niewinny skurkowaniec WP świecznik kontrkandydat Aragorn - trochę o nim było, dla mnie luzak na ten moment Gollum - nie no, gdzie na ten moment PK - do oceny później Ty Gandalf - tu snajper może dużo wyjaśnić w konflikcie trollerskim No nie ma dużo opcji A te głosy pojedyncze co się rozmyły?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:16:54 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 20:16:54 GMT 1
Jak nie jest obsrany przed Warnem to dajcie mi w ostatnim poście przed zamknięciem jego tożsamość 😆 Chodzi o hobbita Jbc to już można gadać o tożsamościach
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:17:32 GMT 1
wtedy sie zajme tymi ktorzy sie pod ciebie podpieli, a ktorymi ty sie najwyrazniej zajac nie chcesz hehe A co jeśli padnę niewinny, a miasto się zwróci przeciw Tobie, a jak jesteś niewinny, to będą dwa lincze w dupę? Bierzesz taką ewentualność pod uwagę? musiałbym wówczas w ogole nie wyglaszac wlasnego zdania. zreszta umowmy sie Tuk jest winny, wiec i tak padnie przede mna. Chyba ze mnie "uTuczycie"
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:18:17 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 20:18:17 GMT 1
z tym się zgadzam. Podejrzewam że na mafijnym mu mówili, żeby nie zmieniał gry i podwoił agresywność. Trzeba przejrzeć które międzyczasie trochę rozmywał pomiędzy nim a innymi. Było paru takich co go otwarcie przez to zarzucili. W głosowaniu na pewno jest na nim mafia. Hobbit 8 Chad Aragorn , Gollum , Powrót Króla , Władca Pierścieni , Gimli , Gandalf , Glorfindel , Legolas Kto? Ja Legolas to chyba niewinny skurkowaniec WP świecznik kontrkandydat Aragorn - trochę o nim było, dla mnie luzak na ten moment Gollum - nie no, gdzie na ten moment PK - do oceny później Ty Gandalf - tu snajper może dużo wyjaśnić w konflikcie trollerskim No nie ma dużo opcji A te głosy pojedyncze co się rozmyły? Jeszcze Ci nie powiem. Te pojedyncze to na przykład różyczka, znów koło gry xD
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 20:18:24 GMT 1
A co jeśli padnę niewinny, a miasto się zwróci przeciw Tobie, a jak jesteś niewinny, to będą dwa lincze w dupę? Bierzesz taką ewentualność pod uwagę? musiałbym wówczas w ogole nie wyglaszac wlasnego zdania. zreszta umowmy sie Tuk jest winny, wiec i tak padnie przede mna. Chyba ze mnie "uTuczycie" Ja jestem winny? Na jakiej podstawie? Masz coś na mnie?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:19:24 GMT 1
musiałbym wówczas w ogole nie wyglaszac wlasnego zdania. zreszta umowmy sie Tuk jest winny, wiec i tak padnie przede mna. Chyba ze mnie "uTuczycie" Ja jestem winny? Na jakiej podstawie? Masz coś na mnie? oczywiscie, nie glosowales na hobbita, nie glosowales na gandalfa, tlumaczyles sie glupio ze swojej nieobecnosci, pytasz czy mam cos na ciebie, no typowy mafiozo. a nie?
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 4, 2023 20:20:11 GMT 1
Ja jestem winny? Na jakiej podstawie? Masz coś na mnie? oczywiscie, nie glosowales na hobbita, nie glosowales na gandalfa, tlumaczyles sie glupio ze swojej nieobecnosci, pytasz czy mam cos na ciebie, no typowy mafiozo. a nie? Nie można być oryginalnym?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:20:25 GMT 1
tuk, rozyczka, gandalf plus ewentualnie elrond/gimli i mozemy konczyc moim zdaniem. Chyba ze ktorys z dwojki ktorej nie rozrozniam theoden/glorfindel robi mnie w chuja. tak czy siak raczej wygrane
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:20:36 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 20:20:36 GMT 1
Troll jest w mafii i jedzie po bandzie po dwóch z rzędu przegranych mafijnych rozgrywkach Zapraszam do dyskusji wszystkich oprócz trolla Ja jestem w stanie ułożyć sobie w głowie taka wizje gry jaka on prezentuje i jest nad wyraz spójna. Do sprawdzenia czy cie zaszkarlacil przed czy po tym jak cie keczuk określił mianem plot twista. Dla mnie w tym momencie bardziej rozzuchwalony niewinny niż odklejony mafiak W sumie to po winie hobbita to tym bardziej niewinny dla mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:21:22 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 4, 2023 20:21:22 GMT 1
tuk, rozyczka, gandalf plus ewentualnie elrond/gimli i mozemy konczyc moim zdaniem. Chyba ze ktorys z dwojki ktorej nie rozrozniam theoden/glorfindel robi mnie w chuja. tak czy siak raczej wygrane Wytłumacz mi tylko jedno Masz taką pewność A nie potrafisz mnie odróżnić od jakiegoś planktonu
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:21:37 GMT 1
a w mordzie padnie boromir. tako rzeklem
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:22:04 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 20:22:04 GMT 1
Mając lincz więcej na ten moment interesują mnie gandalf i tuk, zobaczymy jeszcze co zrobi snajper
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:22:06 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 4, 2023 20:22:06 GMT 1
Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kmincie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. No i znowu kurwa ten Boromir się musiał gdzieś znaleźć.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 4, 2023 20:22:16 GMT 1
no to ze najebales prawie 100 postow i Cie nie odrozniam od planktonu swiadczy o Tobie a nie o mnie
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 4, 2023 20:22:20 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 4, 2023 20:22:20 GMT 1
a w mordzie padnie boromir. tako rzeklem Kurwa ale marnacja mordu
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 4, 2023 20:22:30 GMT 1
Dobra, rzucę co mam o hobbicie teraz i se kmincie czy jest winny. Cytowałem wcześniej posta theodena na ten temat, z nim się zgadzam, dla mnie taka gra nie ma szans wypalić w mafii, bo to jest proszenie się o wpierdol. No może mnie nabrał, ale No głupie by to było. Popatrzcie sobie na takiego jokera z kreskówkowej, dla mnie podobny przypadek. Tym bardziej, ze potem ten joker grał mccoyem w slepokulawej i grał zupełnie inaczej, bo cwaniacki vibe został, ale posty od początku były o grze, a nie jak u jokera po prostu wkurwiajace. No i znowu kurwa ten Boromir się musiał gdzieś znaleźć. No ale ja myślałem mniej więcej tak jak on. Mi się nie podoba pewność siebie Trolla.
|
|