|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 22:34:51 GMT 1
Trochę niefortunna jest godzina głosowania, skoro większość osób prawdopodobnie pracuje :/
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 22:35:03 GMT 1
ljoekelsoey bym sobie zabił, tylko że niezbyt lubię strzelać do gości z 1 postem. Z drugiej strony, gracz który nie potrafi stawiać spacji po znakach interpunkcyjnych zbyt przydatny nie będzie, a w mafii spokojnie być może xD
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:38:03 GMT 1
Słaba kandydatura, dawaj kogoś, kto się nie wybroni ze względu na 20 minut do linczu, a nie kogoś, kto nie wybroniłby się w żadnych warunkach.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:38:48 GMT 1
Może życiowaporażka? Zabicie w masówce nakręconej w ostatnich 20 minutach ładnie by się wpisało w pasmo jego życiowych porażek.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 22:40:14 GMT 1
Kurde, szkoda że ta jesieniara wydaje się niewinna. Irytuje mnie ta kreacja i z przyjemnością zobaczyłabym świeczkę przy jej nicku.
To dawajcie tego sierockiego, póki nie kupi nowej klawiatury. Co ma z domu wychodzić i ryzykować zakażenie koronnym.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 22:40:43 GMT 1
Trochę niefortunna jest godzina głosowania, skoro większość osób prawdopodobnie pracuje :/ No wlasnie ja ide jutro rano do pracy wiec spadam sie myc i spac.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:40:56 GMT 1
Irytuje Cię wyłącznie moja kreacja czy moja gra/osoba?
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 22:40:59 GMT 1
Ja też bym zabił ljoekelsoey. Mimo,że to będzie czysty strzał,ale lepiej nie doprowadzać do sytuacji kiedy tacy zawodnicy dochodzą daleko i mogą przegrać w meczówce edycję.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:42:16 GMT 1
Ja też bym zabił ljoekelsoey. Mimo,że to będzie czysty strzał,ale lepiej nie doprowadzać do sytuacji kiedy tacy zawodnicy dochodzą daleko i mogą przegrać w meczówce edycję.
A skąd wiesz, czy przypadkiem nie jest w mafii?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 22:42:50 GMT 1
Irytuje Cię wyłącznie moja kreacja czy moja gra/osoba? Tylko kreacja
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 22:42:54 GMT 1
Słaba kandydatura, dawaj kogoś, kto się nie wybroni ze względu na 20 minut do linczu, a nie kogoś, kto nie wybroniłby się w żadnych warunkach. A to my mamy w pierwszym linczu linczować tych graczy, którzy mieliby problem się wybronić w ogóle (co może sugerować, że są w mafii/słabi, więc zabicie ich jest nam na rękę) czy takich, którzy gdyby nie (założenie) spontanicznie nakręcony lincz na szybcika, to by się wybronili? Bo ja tam uważam, że jak ktoś jest w stanie się wybronić pod presją, to jest spora szansa, że jest jednak niewinny
Dlatego chyba pozostanę przy swoim na ten moment.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 22:43:09 GMT 1
A skąd wiesz, czy przypadkiem nie jest w mafii?
Może być w tej mafii, nie wykluczam tego właśnie.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 22:43:58 GMT 1
Trochę niefortunna jest godzina głosowania, skoro większość osób prawdopodobnie pracuje :/ No wlasnie ja ide jutro rano do pracy wiec spadam sie myc i spac. Nie ładnie tak się odmeldowywać tuż przed linczem.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:45:10 GMT 1
Słaba kandydatura, dawaj kogoś, kto się nie wybroni ze względu na 20 minut do linczu, a nie kogoś, kto nie wybroniłby się w żadnych warunkach. A to my mamy w pierwszym linczu linczować tych graczy, którzy mieliby problem się wybronić w ogóle (co może sugerować, że są w mafii/słabi, więc zabicie ich jest nam na rękę) czy takich, którzy gdyby nie (założenie) spontanicznie nakręcony lincz na szybcika, to by się wybronili? Bo ja tam uważam, że jak ktoś jest w stanie się wybronić pod presją, to jest spora szansa, że jest jednak niewinny
Dlatego chyba pozostanę przy swoim na ten moment.
Nie wiem, ja tylko udaję szkodnika/mafiozę, który chce w ostatnich minutach nakręcić masówkę na kimkolwiek. Gdybym to robił na poważnie to pewnie chciałbym, żeby upieczona na takim ogniu pieczeń była jak najsoczystsza. Czyli - żeby tym "kimkolwiek" był jakiś potencjalnie dobry gracz, którego głowę udało mi się upierdolić tylko dlatego, że go w tych 20 minutach nie było.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 22:47:05 GMT 1
Jak tam dziatwa? Głos na Szlachcica już wysłany?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 22:47:36 GMT 1
Te, wajchowy, uspokój się.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 22:48:18 GMT 1
Mam tylko jedną wajchę, ale pewnie ci się spodoba
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 22:49:38 GMT 1
śmiesznie to będzie, jak padnie freeman po głosie trumpa i podpinkach na przykład puyola i ljokelsoeya, co wcale nie jest takie niemożliwe xD
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 22:50:34 GMT 1
Podobnie padł Madrisso w pierwszym linczu, ale tam było więcej ról xD
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 22:52:50 GMT 1
Dla mnie Dawid Jarolin to jest to do pierwszego linczu. Freemanowi dam jeszcze żyć, później się na plus aktywował, ale tylko mały, dalej mi coś w nim nie pasuje.
|
|