|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:52:24 GMT 1
sądząc po tym, co dziś robi freeman to on jest w mafii i chętnie bym go odjebał
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:53:04 GMT 1
ja mam w grechutę obecnie i zachęcam
ew. Licz
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:53:45 GMT 1
Nie no, coś mi nie gra w tej Jesieniarze, poddałaby się tak łatwo? xD Może ten Holender jednak? OC gość od murzynów? Przy Garym i Wolvie? Tak btw.
>nabijaj się ze ślizgu >sam bądź z forum Tibii
xD
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 4, 2020 20:54:19 GMT 1
Ja w nikogo innego niż Gretuche nie walne.
W ogóle znając go to pewnie to czyta i sie z nas śmieje.
Btw, czemu każdy ignoruje to, co o nim pisze? xD to juz nie ma sensu sie starać pisać jakąś argumentację xD
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:54:25 GMT 1
jakbym był w mafii to myślę, że tym bardziej bym tak nie zmieniał zdania, bo nic mi to nie daje xD spokojnie bym dał miastu odjebać Gretuchę, bo czemu by nie
dobra, to już mniejsza, niech zostaje jak jest.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:54:58 GMT 1
Najlepsi gracze są z forum Tibii, więc nabijam się z kogo chcę
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 4, 2020 20:55:25 GMT 1
To w kogo, bo już się pogubiłem i zaraz doprowadzimy do jakiegoś remisu z dupy
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:55:40 GMT 1
Ja w nikogo innego niż Gretuche nie walne. W ogóle znając go to pewnie to czyta i sie z nas śmieje. Btw, czemu każdy ignoruje to, co o nim pisze? xD to juz nie ma sensu sie starać pisać jakąś argumentację xD Gretucha ostatnio wiele takich pijanych edycji zaliczył, bywał nieraz linczowany i się okazywało, że niewinny xD
Więc tak, nie wiem czy można pisać o obniżeniu lotów (tu mi się jego gra względnie podoba xD), ale zdecydowanie jego ostatnie gry były kompletnie niepoukładane
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:55:48 GMT 1
To w kogo, bo już się pogubiłem i zaraz doprowadzimy do jakiegoś remisu z dupy Autumn
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:58:28 GMT 1
Ja w nikogo innego niż Gretuche nie walne. W ogóle znając go to pewnie to czyta i sie z nas śmieje. Btw, czemu każdy ignoruje to, co o nim pisze? xD to juz nie ma sensu sie starać pisać jakąś argumentację xD Gretucha ostatnio wiele takich pijanych edycji zaliczył, bywał nieraz linczowany i się okazywało, że niewinny xD
no i w każdej pisał, że był zadowolony ze swojej gry, bo starał się grać tak, jak teraz by zagrał będąc w mafii
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:58:33 GMT 1
Co będziecie czytać najpierw - mafijne czy cmentarz?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:58:53 GMT 1
G6 Jesien G7 Porażka G8 Grechuta G9 Dutch G10 Jerolin
jak ktoś nie z tych osób jest w mafii, to zasłużył na wygranie
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:58:58 GMT 1
samokrytykę tomusia
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:59:28 GMT 1
daj wolnego człowieka zamiast jarolima
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 21:01:57 GMT 1
Kurwa, Antury nie ma online...
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 21:02:39 GMT 1
może jest ukryty, bądź dobrej myśli
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 21:04:22 GMT 1
może jest ukryty, bądź dobrej myśli Nie mogę być, moja natura i profesja zawodowa mi nie pozwala. Bazując na informacjach z poprzednich dni zakładam z dużą dozą pewności, że o Nas zapomniał xD
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 21:04:40 GMT 1
na Grechucie to akurat jakiś przyspieszony można zrobić, to znaczy ja tego nie widzę, no ale serio nie ma sensu go trzymać, bo z każdym padającym niewinnym w końcu by poleciał, a może jest w tej mafii po prostu tym razem xD co mnie od tego odwodzi to całokształt jego gry, który mi mówi, że kompletnie nie był obliczony na dotrwanie do końca. no ale cóż xd
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 21:05:54 GMT 1
może jest ukryty, bądź dobrej myśli Nie mogę być, moja natura i profesja zawodowa mi nie pozwala. Bazując na informacjach z poprzednich dni zakładam z dużą dozą pewności, że o Nas zapomniał xD nie no, ostatnio nie było tak źle. Może jakiegoś długiego posta pisze, bo kończymy
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 4, 2020 21:05:55 GMT 1
Przecież Gretucha nie da zgody na przyspieszony lincz na nim i będziemy sie męczyć do usranej śmierci z ta rozgrywka.
|
|