|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 23:38:05 GMT 1
nie oszukujmy się, przed wynikami i tak nie zasnę
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 29, 2020 23:38:42 GMT 1
Też nie lubię tak długo czekać na wyniki linczu.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 23:41:54 GMT 1
Jak jest remis i nie ma mafii żeby wybrać, to polecam losowe.pl
|
|
|
Post by Antura on Apr 29, 2020 23:44:13 GMT 1
Sprawa trwa bo każdy głosował mi inaczej. Niektórzy w nowych PW, niektórzy w starych, niektórzy w ogóle. : |
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 29, 2020 23:45:38 GMT 1
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 23:45:46 GMT 1
Musisz być agile
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 29, 2020 23:47:24 GMT 1
Sprawa trwa bo każdy głosował mi inaczej. Niektórzy w nowych PW, niektórzy w starych, niektórzy w ogóle. : | To nie zarzut, tylko tak lekko sygnalizuję, że nie jest to jak chłopu na roli wyjaśnione w zasadach, jak ma być wysyłany głos. Nie wiem np czy ja wysłałem dokładnie tak jak powinienem.
|
|
|
Post by Antura on Apr 29, 2020 23:49:29 GMT 1
Sprawa trwa bo każdy głosował mi inaczej. Niektórzy w nowych PW, niektórzy w starych, niektórzy w ogóle. : | To nie zarzut, tylko tak lekko sygnalizuję, że nie jest to jak chłopu na roli wyjaśnione w zasadach, jak ma być wysyłany głos. Nie wiem np czy ja wysłałem dokładnie tak jak powinienem. Komunikacja z Mistrzem Gry przebiega w jednej prywatnej konwersacji poprzez forum. Tam należy wysyłać swoje głosy, swoje akcje specjalne, testamenty. Zaczynanie nowej korespodencji z Mistrzem Gry może skutować zignorowaniem wiadomości, punktami karnymi albo jego rozdrażnieniem. W temacie rozmowy proszę wpisać nazwę swojego nicku na forum.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 29, 2020 23:50:46 GMT 1
tom narozdrażniał trochę XD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 23:52:31 GMT 1
Wyjebane, idę spać.
|
|
|
Post by Antura on Apr 30, 2020 0:11:01 GMT 1
LINCZ 1 DNIA: ljoekelsoey, niewinny!
3 głosy: ljoekelsoey - Marek Sierocki, Morgan Freeman, Piłkarski Sędzia
2 głosy: Donald trump - Carles Puyol, Dutch van der Line Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Szlachcic - Marek Grechuta, SmutekDepresjaNiepewność
1 głos: Dutch van der Line - Davd Jarolim sashastrunin - Mieszko Marek Sierocki - sashastrunin Piłkarski Sędzia - Szlachcic Kazimierz Pawlak - życiowaporażka
BRAK GŁOSU - Jesieniara, ljoekelsoey
BRAK TESTAMENTU DENATA
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 0:14:27 GMT 1
Dostałem 2 glosy od gości oderwanych od rzeczywistości. Macie kurwa szczęście,że nie padłem, bo bym Was zabił
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 0:15:54 GMT 1
70 minut na wrzucenie wyników linczu, chyba padł jakiś rekord xD
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 0:18:24 GMT 1
Życiowa porażka chyba się zagubiła na podforum i nie mogła z kolegami w jeden cel? ten głos na Pawlaka jest niewytłumaczalny. A z Mieszko chuj wie...
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 0:22:45 GMT 1
Marek Sierocki, dlaczego zagłosowałeś na Ljoekelsoja? Morgan Freeman i Piłkarski Sędzia wspominali o tym w dyskusjach. Jedynie głos pana od muzyki tak sobie spadł z choinki.
ROLNI NAPISZCIE TESTAMENTY.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 0:28:59 GMT 1
Dostałem 2 glosy od gości oderwanych od rzeczywistości. Macie kurwa szczęście,że nie padłem, bo bym Was zabił a tak przy okazji... kiedy byś ich zabił?
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 0:43:03 GMT 1
Nie ma redaktora Marka Sierockiego, żeby na noc zapodał jakąś dobrą nutkę, to może ja zapodam na dobranoc.
Szlachcic, Trump, dobra nutka?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 1:06:18 GMT 1
W sumie trochę szkoda, bo rozważałem głos na dwójkę Jarolin/Szlachic, byśmy się coś więcej dowiedzieli, a może i mafię powiesili. Z drugiej strony mają teraz dobę na udowodnienie, że to nieporozumienie i to spoko ziomeczki, więc może i wyszło na dobre, jak ktoś tam z tej dwóki jest niewinny (albo i obaj xd)
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 1:11:53 GMT 1
Ależ zielono na 11. stronie.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 1:19:36 GMT 1
Ljokelsoey był dziś wyróżniającą się kandydaturą do linczu. Myślicie, że mafia bardziej nie chciała stać przy trupie czy bardziej chciała wykorzystać możliwość wysłania łatwego do umotywowania głosu?
Powiedziałbym, że zaskakująca niska ilość raptem 3 głosów zdecydowanie wskazuje na to pierwsze.
|
|