|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 1:55:33 GMT 1
Jesieniara, dlaczego nie głosowałaś?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 2:07:29 GMT 1
Zastosowałam sprytny manewr. Nie podoba mi się ten harmonogram, linczowanie zupełnie na pałę po paru godzinach gry i praktycznie zerowej ilości istotnych postów, więc wymyśliłam, że tak z tego wybrnę. Jakby był jakiś ewidentny glon, który olał grę, to bym w niego walnęła bez skrupółów, ale nawet ten Ljokeljsoey napisał jednego posta, więc sobie pomyślałam: "może potem już nie miał czasu wejść czy coś". Oczywiście, najpewniej był to glon i założyłam, że i bez mojego głosu poleci. A w ten sposób sprytnie wybrnęłam z dręczących mnie na tym etapie gry rozterek moralnych, hehe.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 5:56:05 GMT 1
Zlinczowanie Lyokelsoeya było błędem.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 6:27:54 GMT 1
Uważam to za bardzo interesujące, że gdziekolwiek nie pojawi się Marek Sierocki, zawsze jest to w jakiś sposób śmierdzące
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 6:44:26 GMT 1
Morgan Freeman, nie dodaje mi się, że taki Morgan Freeman głosuje na ljokelsoya. Możesz mi spróbować powiedzieć, czemu Tobie się dodało?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 7:00:26 GMT 1
Zlinczowanie Lyokelsoeya było błędem. Marku, nie przejmuj się. Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. Powiesz, co o nich sądzisz?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 7:10:55 GMT 1
Sądzę, że umrzesz szybko jak będziesz taka ciekawska.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 7:28:14 GMT 1
Grozisz mi mordem?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 7:57:58 GMT 1
Zastosowałam sprytny manewr. Nie podoba mi się ten harmonogram, linczowanie zupełnie na pałę po paru godzinach gry i praktycznie zerowej ilości istotnych postów, więc wymyśliłam, że tak z tego wybrnę. Jakby był jakiś ewidentny glon, który olał grę, to bym w niego walnęła bez skrupółów, ale nawet ten Ljokeljsoey napisał jednego posta, więc sobie pomyślałam: "może potem już nie miał czasu wejść czy coś". Oczywiście, najpewniej był to glon i założyłam, że i bez mojego głosu poleci. A w ten sposób sprytnie wybrnęłam z dręczących mnie na tym etapie gry rozterek moralnych, hehe. Ale pierdolenie xD
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 7:59:09 GMT 1
Życiowa porażka chyba się zagubiła na podforum i nie mogła z kolegami w jeden cel? ten głos na Pawlaka jest niewytłumaczalny. A z Mieszko chuj wie... Mój głos jest niewytłumaczalnie dobry. Za jednym zamachem trafiłem mafioza, a drugi w przypływie paniki z tego powodu się zdekonspirował. Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Zaorane.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 8:14:33 GMT 1
Dostałem 2 glosy od gości oderwanych od rzeczywistości. Macie kurwa szczęście,że nie padłem, bo bym Was zabił a tak przy okazji... kiedy byś ich zabił? Pewnie nie teraz... na ten moment uważam, że na 60% są w mieście, jednak nie wiem, czy nie będzie to spadać z każdą ich dziwną akcją. Przed głosowaniem dawałem im większe szanse na bycie w mieście. Tyle jest wałkowane i tłumaczone, że ostatnio popełniliśmy błąd głosując w aktywnego, a oni robią dokładnie to samo w stosunku do mnie. Też nie chodzi o to, że zagłosowali dokładnie na mnie, ale że ja jestem w tej grupie aktywnych osób i pewnie tak samo byłbym wkurzony, jeżeli zagłosowaliby na Freemana czy Saszę. Może mają jakieś przeczucie co do mnie, ale trzeba wziąć jedno pod uwagę, że przeczucie nie zawsze jest warte ryzyka straty aktywnego w pierwszym linczu. Myślę, że w przyszłości również będą mogli mieć wobec mnie przeczucie i argumenty na moją winę i wtedy takie ryzyko nie będzie już przekraczało strat, jakie wyniósłby ten błąd.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 8:17:38 GMT 1
Tylko winni się tłumaczą.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 8:19:25 GMT 1
Życiowa porażka chyba się zagubiła na podforum i nie mogła z kolegami w jeden cel? ten głos na Pawlaka jest niewytłumaczalny. A z Mieszko chuj wie... Mój głos jest niewytłumaczalnie dobry. Za jednym zamachem trafiłem mafioza, a drugi w przypływie paniki z tego powodu się zdekonspirował. Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Zaorane. Co w takim układzie skłoniło Cię do zagłosowania na Pawlaka? Co ma to tego, że głosowaliśmy na Jarolina? Czy ty nie odpierdalasz tzw. cherry-pickingu?
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 8:31:08 GMT 1
Tylko winni się tłumaczą. Nie wkurwiaj ludzi na siłę, to jest zawsze złe. Jeśli jesteś niewinny i tak sobie wymyśliłeś, że będziesz prowokował i sprawdzał, kto się dojebie do niewinnego, to jest to bardzo głupie założenie. Że jesteś niewinny (jeśli jesteś), wiesz tylko Ty. Przestań pajacować.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 8:32:05 GMT 1
Podbijam to, co napisał Trump. Moim zdaniem zarówno Pan Piłkarz jak i Nielatający Holender stanowią dla nas zagrożenie. I o ile Puyol jest prawdopodobnie po prostu niewinny i nie ogarnia, o Ty nielatający jest gdzieś tam wśród moich podejrzanych (co za tym idzie, mam nadzieję, że nie polata sobie w tej rozgrywce) i z przyjemnością zaprosiłabym go na świecznik.
Ciekawe jest jednak, że Trump ich tak ładnie sparował, kiedy to niewątpliwie inni gracze.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 8:33:30 GMT 1
Pawlak skończ pouczać ludzi, bo w końcu to się obróci przeciwko Tobie.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 8:35:40 GMT 1
a tak przy okazji... kiedy byś ich zabił? Pewnie nie teraz... na ten moment uważam, że na 60% są w mieście, jednak nie wiem, czy nie będzie to spadać z każdą ich dziwną akcją. Przed głosowaniem dawałem im większe szanse na bycie w mieście. Tyle jest wałkowane i tłumaczone, że ostatnio popełniliśmy błąd głosując w aktywnego, a oni robią dokładnie to samo w stosunku do mnie Do kiedy nie można głosować na aktywnego i gdzie leży granica w ilości znaków, która rozróżnia aktywnego od nieaktywnego?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 8:36:49 GMT 1
Podbijam to, co napisał Trump. Moim zdaniem zarówno Pan Piłkarz jak i Nielatający Holender stanowią dla nas zagrożenie. I o ile Puyol jest prawdopodobnie po prostu niewinny i nie ogarnia, o Ty nielatający jest gdzieś tam wśród moich podejrzanych (co za tym idzie, mam nadzieję, że nie polata sobie w tej rozgrywce) i z przyjemnością zaprosiłabym go na świecznik. Ciekawe jest jednak, że Trump ich tak ładnie sparował, kiedy to niewątpliwie inni gracze. Jakoś tak mi się złożyło, że mam ich winę na podobnym poziomie, chociaż mają inny styl gry
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 8:36:50 GMT 1
Przede wszystkim linczowanie kogoś na podstawie braku spacji po kropce jest idiotyczne.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 8:37:48 GMT 1
Mój głos jest niewytłumaczalnie dobry. Za jednym zamachem trafiłem mafioza, a drugi w przypływie paniki z tego powodu się zdekonspirował. Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Zaorane. Co w takim układzie skłoniło Cię do zagłosowania na Pawlaka? Co ma to tego, że głosowaliśmy na Jarolina? Czy ty nie odpierdalasz tzw. cherry-pickingu? A czemu pytasz? Badacie nastroje w mieście, które z uwagi na małą ilość graczy, chcecie zdominować?
|
|