|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 9:02:36 GMT 1
Jezus Maria... Ale Ty jesteś upośledzony xD Możesz sobie głosować na aktywnego, ale jest to raczej szkodliwe... Ale to, że ktoś jest aktywny., to nie jest powód, aby na niego głosować, a z Twojego pierdolenia wygląda to tak, że bronisz się wytłumaczeniem z głosowania na Pawlaka tym, że zabroniłem Ci głosować na aktywnych? Przecież to Mount Everest absurdu. Musi być jakiś inny powód, ale w sumie... mam już to gdzieś. Dla mnie jesteś d odjebki w G2... Coooo? Ale sobie wymyśliłeś! Po pierwsze, ani razu nie broniłem się z głosu na Pawlaka, po co miałbym to robić? Po drugie, Twoje zdanie mam gdzieś, bo IQ masz jeszcze niższe od prawdziwego Donalda. Napisz mi, gdzie wskazałem, że zaglosowalem na Pawlaka, bo zabroniles głosować na aktywnych. Absurd! Ktoś tu nie czyta ze zrozumieniem... Ja nie napisałem, że zagłosowałaś na Pawlaka, bo Ci zabroniłem, ale, że nie chciałeś się wytłumaczyć z tego głosu i piszesz "ale jak to, dlaczego nie wolno w aktywnych i kto tak ustalił?" Mnie nie chodziło, abyśmy walczyli czy jest to dobre/niedobre, ale abyś po prostu podał powody głosu na Pawlaka, a nie się naburmuszał, że musisz przestrzegać jakiejś zasady...
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:04:38 GMT 1
Grechuta, czemu się pytasz?
Donald, ok, wytłumaczę się ze swojego głosu, jak mnie przeprosisz za wyzwiska oraz odpowiesz na pytanie, ile trzeba znaków na dzień wysłać, by być oznaczony jako aktywny.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 9:05:07 GMT 1
Życiowa porażka jest życiową porażką. Tak, ale nabilem tyle postów, że zgodnie z super zasada Donalda nikt mnie dzisiaj nie ruszy, jestem w 100% bezpieczny. Aktywność to nie ilość postów, ale ilość relacji jakie nimi nawiązujesz. Dla mnie np. taki Szlachcic czy Marek Grechuta w ogóle nie istnieją w grze. Fruwają gdzieś w czasie i przestrzeni i mamroczą coś pod nosem xD
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 9:06:25 GMT 1
Grechuta, czemu się pytasz? Donald, ok, wytłumaczę się ze swojego głosu, jak mnie przeprosisz za wyzwiska oraz odpowiesz na pytanie, ile trzeba znaków na dzień wysłać, by być oznaczony jako aktywny. Napisałem Ci wyżej. Nie będę przepraszał za wyzwiska, to jest część gry.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:07:36 GMT 1
Pytam ponieważ chcę poznać twoje motywacje.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:12:00 GMT 1
Trump jak myślisz dlaczego Szlachcic tak przemyka?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:12:18 GMT 1
Grechuta, czemu się pytasz? Donald, ok, wytłumaczę się ze swojego głosu, jak mnie przeprosisz za wyzwiska oraz odpowiesz na pytanie, ile trzeba znaków na dzień wysłać, by być oznaczony jako aktywny. Napisałem Ci wyżej. Nie będę przepraszał za wyzwiska, to jest część gry. Ok, to ja Ci nie odpowiem czemu zaglosowalem na Pawlaka. Grechuta, taki mam charakter, że zadaję dużo pytań. Tak jak urodziłem się z małym siusiakiem, tak takie cechy charakteru też dostałem przy urodzeniu. Kto pyta, nie błądzi, tak czy nie?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:15:53 GMT 1
Zagłosowałeś na Pawlaka ponieważ zdawałeś sobie sprawę z tego, że nie padnie. Nie chciałeś wziąć na siebie odpowiedzialności za pierwszy lincz wiedząc, że to może skończyć się szybkim postawieniem na świeczniku. Wykorzystałeś fakt, że Pawlak robi za Wujka Dobrą Radę, by mieć doskonałe wytłumaczenie tego dlaczego uważasz, że powinien polecieć, jednocześnie bez powodu nie chcesz się z tego tłumaczyć. Zadajesz dużo pytań ponieważ to odsuwa od Ciebie podejrzenia i każe tłumaczyć się innym, co jest zawsze wygodne.
To tak w skrócie.
A teraz się tłumacz.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:21:55 GMT 1
Od kiedy uczestnictwo w linczu stawia osoby linczujące na świeczniku?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 9:22:47 GMT 1
Trump jak myślisz dlaczego Szlachcic tak przemyka? To nie do końca jest przemykanie... Wszystkie posty oprócz tych dwóch nie mają żadnych wartości... Cytowanie? Miej jaja panie szlachcic i nazywaj rzeczy po imieniu. Post Holendra mi się nie podoba. Bazowanie na porzucaniu kreacji, jednoczesne wyciąganie z tego tak długich postów jakby skleconych starannie na tym etapie gry - do tego selekcja kilku konkretnych graczy przy wątpliwych powodach. Wszystko to składa się w niezbyt ładny obrazek. Niezbyt też mocno przekonujący jednak bo zbyt łatwo zauważalny. Oraz Jak słabo zauważalny post może być mocno przekonujący? Nie rozumiem tego toku rozumowania, wyjaśnisz, mocium panie? Plus uważanie, że staranna gra na tym etapie nie jest możliwa, źle jednak wróży naszej rodzinie. Otóż drogi panie, słabo zauważalny post gdzie członek mafii popełnia błąd jest ekscytujący do wyłapania, przekonujący wyłapującego o słuszności jego rozumowania a przez to jest znacznie bardziej podejrzany. Post łatwy do wyłapania nie jest już tak dobry dla wyłapującego bo wprowadza u niego większy element wątpliwości. A i te dwa posty mogłyby być w tamtym momencie wykorzystaniem błędu miastowego przez mafiozę, jednak ostatecznie szlachic poszedł w piłkarza, więc mógł mu się po prostu ten post nie podobać (zresztą mi też się nie podobał, ale post raczej mafijny nie był)
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:24:22 GMT 1
Od zawsze. Pojedynczy głos w kogokolwiek jest co do zasady dla mafiozy bezpieczniejszy niż przyłączenie się do linczu na niewinnym.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:31:51 GMT 1
Od zawsze. Pojedynczy głos w kogokolwiek jest co do zasady dla mafiozy bezpieczniejszy niż przyłączenie się do linczu na niewinnym. Brednie. Ljokelsey był faworytem do linczu i jakoś jego sprawcy nie są na świeczniku. Mafiozi nie głosują pojedynczo, bo boją się, że będą im zarzucać bezpieczne głosy. Poza tym skąd wiesz, kto dostanie ile głosów? Czemu Pawlak jest niewątpliwie niewinny? Ma Pan dowód?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:34:35 GMT 1
A może jest tak, że Szlachcic w interakcję wszedł z kolegą z mafii (to jest wygodne, zawsze można to później wykorzystać) a zagłosował z dupy na Sędziego, bo wiedział, że jeśli ljokelsoey padnie to wyjdzie na to, że Sędzia zrobił ładną podczepkę i taki głos (na Sędziego) będzie łatwo wytłumaczalny.
Mieszane uczucia mam też co do Mieszka, który również jedyną interakcję (o ile tak to można nazwać) również podjął z Holendrem (któremu co do zasady nie ufam), zagłosował bez sensu na Strunin.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:37:14 GMT 1
W takim razie bezpieczny głos wcale nie jest bezpieczny, bo rzuca mocne podejrzenia na człowieka. W takim razie Grechuta, zrobiłeś k... z logiki!
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 9:38:28 GMT 1
Każdy kij ma dwa końce.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 9:42:19 GMT 1
Chciałeś, żebym wytłumaczył się z głosowania na Pawlaka. Trump mówi, że się broniłem. Nie zrobiłem nic złego, a tylko winny się tłumaczy, więc nie powiem czemu głosowałem na Pawlaka nawet pod groźbą masowki.
A właściwie to skąd pewność, że jest niewinny?
PS, nie wysyłajcie głosu MG w nowej wiadomości!
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 9:42:30 GMT 1
Czemu Morgan Freeman zagłosował na typa z jednym postem, chociaż jak sam napisał, nie lubi głosować na typów z jednym postem?
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 9:48:04 GMT 1
Brednie. Ljokelsey był faworytem do linczu i jakoś jego sprawcy nie są na świeczniku. No niekoniecznie. Marek Sierocki jest do odjebania. Nawet nie podziękował za to, jak go w nocy wyręczyłem z zapodawania muzyczki. "Mieszko, Mieszko, mój koleżko"... Czemu Pawlak jest niewątpliwie niewinny? Ma Pan dowód? Grechuta nie ma dowodu, ale może mieć tę wiedzę ze względu na: 1) rozum i godność człowieka lub/i 2) bycie w mafii Uwaga: na 100% jedno z tych stwierdzeń jest prawdziwe
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 9:55:42 GMT 1
Czy argument: „tylko winny się tłumaczy”, na serio padł na tej stronie w rozgrywce? Czy zaraz będziemy typować na podstawie mądrości ludowych?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 10:03:53 GMT 1
Chcecie mi powiedzieć, że od dwóch stron życiowa porażka wyjaśnia, dlaczego nie wyjaśni głosu na Pawlaka?
|
|