|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 10:05:27 GMT 1
Morgan Freeman, nie dodaje mi się, że taki Morgan Freeman głosuje na ljokelsoya. Możesz mi spróbować powiedzieć, czemu Tobie się dodało? Co? xD W sensie nie wiem, czy sobie wybrałaś taki osobliwy sposób, by mnie spytać o mój głos, czy się zajebałaś i dwa razy użyłaś mojego nicku, a miały być 2 różne postacie (co by miało więcej sensu). Niezależnie od tego, czy pytanie było do mnie o kogoś innego, czy inną personę pytałaś o mój głoś
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 10:06:26 GMT 1
Morgan Freeman, nie dodaje mi się, że taki Morgan Freeman głosuje na ljokelsoya. Możesz mi spróbować powiedzieć, czemu Tobie się dodało? Co? xD W sensie nie wiem, czy sobie wybrałaś taki osobliwy sposób, by mnie spytać o mój głos, czy się zajebałaś i dwa razy użyłaś mojego nicku, a miały być 2 różne postacie (co by miało więcej sensu). Niezależnie od tego, czy pytanie było do mnie o kogoś innego, czy inną personę pytałaś o mój głoś Osobliwy sposób
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 10:17:26 GMT 1
Jeszcze jedno. Grechuta, nie bagatelizuj roli Wujka Dobra Rada i pisania o testamentach. Nie muszę chyba przypominać, jak tragicznie potrafiło się kończyć niepisanie testamentów lub niezawieranie w nich kluczowych informacji. I to nie kwestia starych dziejów, bo pierwszy z brzegu ljoekelsoey testamentu nie zostawił.
Kontynuując: przypominam, że MG wyjebie dziś Wasze testamenty w kosmos, więc skopiujcie sobie obecne wersje, żeby potem znów je wysłać.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 10:31:52 GMT 1
Chcecie mi powiedzieć, że od dwóch stron życiowa porażka wyjaśnia, dlaczego nie wyjaśni głosu na Pawlaka? Co? Tylko raz napisałem, czemu tego nie wyjaśnię, a wcześniej negocjowałem warunki złożenia wyjaśnień.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 10:33:58 GMT 1
Jeszcze jedno. Grechuta, nie bagatelizuj roli Wujka Dobra Rada i pisania o testamentach. Nie muszę chyba przypominać, jak tragicznie potrafiło się kończyć niepisanie testamentów lub niezawieranie w nich kluczowych informacji. I to nie kwestia starych dziejów, bo pierwszy z brzegu ljoekelsoey testamentu nie zostawił. Kontynuując: przypominam, że MG wyjebie dziś Wasze testamenty w kosmos, więc skopiujcie sobie obecne wersje, żeby potem znów je wysłać. Skoro Ljokelsekyjs nie zostawił testamentu, mimo Twoich nawoływań, to możemy stwierdzić, że jesteś bardzo nieskuteczny w swoich działaniach? Bardzo, bardzo nieskuteczny. Trollujesz tak w ogóle czy co?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 10:34:55 GMT 1
Chcecie mi powiedzieć, że od dwóch stron życiowa porażka wyjaśnia, dlaczego nie wyjaśni głosu na Pawlaka? Co? Tylko raz napisałem, czemu tego nie wyjaśnię, a wcześniej negocjowałem warunki złożenia wyjaśnień. A zrobisz to na moją specjalną prośbę ?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 10:37:48 GMT 1
Zastosowałam sprytny manewr. Nie podoba mi się ten harmonogram, linczowanie zupełnie na pałę po paru godzinach gry i praktycznie zerowej ilości istotnych postów, więc wymyśliłam, że tak z tego wybrnę. Jakby był jakiś ewidentny glon, który olał grę, to bym w niego walnęła bez skrupółów, ale nawet ten Ljokeljsoey napisał jednego posta, więc sobie pomyślałam: "może potem już nie miał czasu wejść czy coś". Oczywiście, najpewniej był to glon i założyłam, że i bez mojego głosu poleci. A w ten sposób sprytnie wybrnęłam z dręczących mnie na tym etapie gry rozterek moralnych, hehe. Ale pierdolenie xD
Ale jakie pierdolenie? Freeman zapytał, dlaczego nie zagłosowałam i oto odpowiedź.
To, że ci się ona nie podoba to Twój prywatny problem.
Czemu Morgan Freeman zagłosował na typa z jednym postem, chociaż jak sam napisał, nie lubi głosować na typów z jednym postem?
Pewnie dlatego, że nikt nie dał żadnego SENSOWNEGO argumentu do otrzymania głosu w tak krótkim czasie od startu rozgrywki, więc wybrał tego, sprawiającego wrażenie najbardziej glonowatego. I fakt, że przyznał, że nie lubi tego robić o niczym nie świadczy, a jeśli już to na jego korzyść. To by było za proste, a Freeman jest zbyt ogarniętym gościem, żeby go złapać na prosty mafijny schemat niekonsekwencji: napisał jedno - zrobił drugie.
Radzę wszystkim przeskipować stronę 14 i połowę 15, bo zarówno Trump, jak i Życiowa Porażka najpewniej są niewinni.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 10:42:58 GMT 1
Jeszcze jedno. Grechuta, nie bagatelizuj roli Wujka Dobra Rada i pisania o testamentach. Nie muszę chyba przypominać, jak tragicznie potrafiło się kończyć niepisanie testamentów lub niezawieranie w nich kluczowych informacji. I to nie kwestia starych dziejów, bo pierwszy z brzegu ljoekelsoey testamentu nie zostawił. Kontynuując: przypominam, że MG wyjebie dziś Wasze testamenty w kosmos, więc skopiujcie sobie obecne wersje, żeby potem znów je wysłać. Skoro Ljokelsekyjs nie zostawił testamentu, mimo Twoich nawoływań, to możemy stwierdzić, że jesteś bardzo nieskuteczny w swoich działaniach? Bardzo, bardzo nieskuteczny. Trollujesz tak w ogóle czy co? Pytanie zupełnie serio: Ty tak serio?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 10:46:13 GMT 1
Sugerowanje, że ljokelsoy był "faworytem" do linczu jest trochę bez sensu, biorąc pod uwagę, że został z dupy wrzucony na świecznik jako glon i równie dobrze mógł paść jakiś Grechuta albo inny raper. Nie, żebym uważał to za jakąś skrajne złą taktykę, natomiast nie ukrywam, że na pierwsze miejsce w moim prywatnym rankingu irytujących graczy wspięła się Jesieniara. Nie wiem, czy to dalej kreacyjne posty, czy celowo wprowadza wszędzie zamęt, ale odnoszę wrażenie, że jej posty nie niosą za sobą żadnej konkretnej wartości, a typy na lincze są podyktowane impulsami chwili, a nie jakimiś konkretnymi przesłankami. Rzuca jakieś sugestie o masówkach, post dalej się wycofuje, a przy okazji jest z siebie bardzo zadowolona. Co myślicie?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 10:47:36 GMT 1
Przecież tu nie chodzi o niekonsekwencję, tylko o zachowawcze pierdololo przed i po linczu.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 10:47:37 GMT 1
Ljokelsoey był dziś wyróżniającą się kandydaturą do linczu. Myślicie, że mafia bardziej nie chciała stać przy trupie czy bardziej chciała wykorzystać możliwość wysłania łatwego do umotywowania głosu? Powiedziałbym, że zaskakująca niska ilość raptem 3 głosów zdecydowanie wskazuje na to pierwsze.
Podbijam, może napiszę oczywistą oczywistość, ale przy nim nie stoi więcej, niż 1 mafioza. No i jak to oczywistość, wiele nam nie daje.
Myślę sobie ponadto, że Freeman na tyle przyzwoicie ogarnia i na tyle dobrze wszedł w rozgrywkę, że gdyby był w mafii, to dostałby rolę. I że gdyby był mafijnym rolnym to nie wysłałby tak chujowego głosu, żeby ustawić się koło niewinnego - i niemal pewnego - trupa.
W ogóle wydaje mi się, że mafia w takich sytuacjach, w których jest jeden ewidentny kandydat do linczu (nie mówię o masówce) - ucieka od niego głosami. Po pierwsze, żeby nie stać przy jego zwłokach, po drugie dlatego, że przy odpowiednim rozłożeniu własnych głosów może liczyć na lekkie rozmycie głosowania i doprowadzenie nawet do jakiegoś remisiku między niewinnymi.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 10:49:25 GMT 1
Sugerowanje, że ljokelsoy był "faworytem" do linczu jest trochę bez sensu, biorąc pod uwagę, że został z dupy wrzucony na świecznik jako glon i równie dobrze mógł paść jakiś Grechuta albo inny raper. Nie, żebym uważał to za jakąś skrajne złą taktykę, natomiast nie ukrywam, że na pierwsze miejsce w moim prywatnym rankingu irytujących graczy wspięła się Jesieniara. Nie wiem, czy to dalej kreacyjne posty, czy celowo wprowadza wszędzie zamęt, ale odnoszę wrażenie, że jej posty nie niosą za sobą żadnej konkretnej wartości, a typy na lincze są podyktowane impulsami chwili, a nie jakimiś konkretnymi przesłankami. Rzuca jakieś sugestie o masówkach, post dalej się wycofuje, a przy okazji jest z siebie bardzo zadowolona. Co myślicie? Jesieniara na ten moment not-to-touch, a prawdopodobnie w ogóle jest niewinna. Muszę się jednak z Tobą zgodzić, że totalnie irytująca
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 10:49:30 GMT 1
Co? Tylko raz napisałem, czemu tego nie wyjaśnię, a wcześniej negocjowałem warunki złożenia wyjaśnień. A zrobisz to na moją specjalną prośbę ? Chciałem oddać pojedynczy głos, by sprowokować podejrzenia i zobaczyć, który mafioza podepnie się pod te podejrzenia. Powiem tak, wahałem się. Wkurzał mnie, to dostał głos. Nie sądziłem, że będzie pojedynczy, ale to i tak nie ma znaczenia. W pierwszym głosowaniu trzeba zdać się na fart, a nie na nosa. Uważam, że lepiej wylosowac kogoś na losujemy.pl niż zdać się na przeczucie, którego nie ma. Oczywiście jak każdy to ogłosi głośno, to będzie źle, bo to do niczego nie doprowadzi, ale w przypadku jednostki jest to najlepsza opcja na rozpoczęcie gry, bo pierwszego dnia gdy tak naprawdę nikt nie zaczął grać, ciężko coś wyniuchać. Mówię jak jest. Ask Me Anything
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 10:49:59 GMT 1
Sugerowanje, że ljokelsoy był "faworytem" do linczu jest trochę bez sensu, biorąc pod uwagę, że został z dupy wrzucony na świecznik jako glon i równie dobrze mógł paść jakiś Grechuta albo inny raper. Nie, żebym uważał to za jakąś skrajne złą taktykę, natomiast nie ukrywam, że na pierwsze miejsce w moim prywatnym rankingu irytujących graczy wspięła się Jesieniara. Nie wiem, czy to dalej kreacyjne posty, czy celowo wprowadza wszędzie zamęt, ale odnoszę wrażenie, że jej posty nie niosą za sobą żadnej konkretnej wartości, a typy na lincze są podyktowane impulsami chwili, a nie jakimiś konkretnymi przesłankami. Rzuca jakieś sugestie o masówkach, post dalej się wycofuje, a przy okazji jest z siebie bardzo zadowolona. Co myślicie?
Szukasz mafii czy irytujących graczy?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 10:52:31 GMT 1
Uważam, że zbyt łatwo przychodzi ci autorytarne stwierdzenie, że skoczek był faworytem do linczu. Imo dostał 3 głosy, bo z trzech graczy zainteresowało się kandydaturą wrzuconą przez ciebie na świecznik bez żadnego umotywowania poza "hej, może zajebmy jego"? Plus kreowanie chaosu i szumu informacyjnego wokół siebie i innych graczy nie służy miastu.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 10:53:12 GMT 1
>wyróżniający się kandydat do linczu >napisał jednego posta, jego kandydatura pojawiła się na godzinę przed linczem (który, notabene, jest o północy)
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 10:53:21 GMT 1
Przecież tu nie chodzi o niekonsekwencję, tylko o zachowawcze pierdololo przed i po linczu. Okej, rozumiem o co Ci chodzi, ale chyba się z tym nie zgadzam.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 10:54:24 GMT 1
Uważam, że zbyt łatwo przychodzi ci autorytarne stwierdzenie, że skoczek był faworytem do linczu. Imo dostał 3 głosy, bo z trzech graczy zainteresowało się kandydaturą wrzuconą przez ciebie na świecznik bez żadnego umotywowania poza "hej, może zajebmy jego"? Plus kreowanie chaosu i szumu informacyjnego wokół siebie i innych graczy nie służy miastu.
1. Dlaczego twierdzisz, że wrzuciłem na świecznik kandydaturę ljokelsoeya, mimo że nie jest to prawdą i mimo że nawet na niego nie głosowałem? 2. Dlaczego twierdzisz, że kreuję chaos i szum informacyjny, mimo że i to nie jest prawdą?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 10:56:51 GMT 1
1. Dlaczego twierdzisz, że wrzuciłem na świecznik kandydaturę ljokelsoeya, mimo że nie jest to prawdą i mimo że nawet na niego nie głosowałem? 2. Dlaczego twierdzisz, że kreuję chaos i szum informacyjny, mimo że i to nie jest prawdą?
Cofnąłem się i rzeczywiście, pomyliło mi się z postem o masówce na Jarolimie z pamięci. Natomiast nie zmienia to faktu, że uważanie go za faworyta zdecydowanego to XD A punkt 2 to prawda.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 10:57:53 GMT 1
Skoro Ljokelsekyjs nie zostawił testamentu, mimo Twoich nawoływań, to możemy stwierdzić, że jesteś bardzo nieskuteczny w swoich działaniach? Bardzo, bardzo nieskuteczny. Trollujesz tak w ogóle czy co? Pytanie zupełnie serio: Ty tak serio? Tak, na razie Twoje apele mają zerową skuteczność. Czy uważasz, że Jarolim podobnie jak ja oddał bezpieczny głos? Czemu Sierocki dostał tak mało głosów?
|
|