Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 13:48:42 GMT 1
bo jesteś niby całkiem mocno in-game i zrwacasz innym uwagę, a wczoraj zrobiłeś wszystko żeby przemknąć, a posty które nie są na przemknięcie śmierdzą jak wejście saszy którego ta do teraz nie może przeżyć
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 13:50:55 GMT 1
Życiowa porażka chyba się zagubiła na podforum i nie mogła z kolegami w jeden cel? ten głos na Pawlaka jest niewytłumaczalny. A z Mieszko chuj wie... Mój głos jest niewytłumaczalnie dobry. Za jednym zamachem trafiłem mafioza, a drugi w przypływie paniki z tego powodu się zdekonspirował. Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Zaorane. wytłumacz mi tutaj logikę myślenia - kto sie zdekonspirował i czemu?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 13:52:04 GMT 1
Ale chciałabym zauważyć, że jeśli zaczniemy decydować na forume, kogo ma det sprawdzić, to zaraz się okaże, że sprawdził OC. Moja ulubiona strategia to pozwolić detowi działać i wierzyć, że ma głowę na karku. Zgadzam się chociaż chyba te posty były już po 23, więc mafia wybrała role. Ale i tak sądzę że detektyw powinien grać sam. Jak pamiętam z dawnych edycji to najwięcej rad detowi dawał OC.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 13:54:10 GMT 1
Dla mnie Jesieniara potencjał na OC (zakładając, że jest w mafii, czego w tym momencie nie zakładam), więc no nie wiem. To się ładnie wykrystalizuje jutro (w sensie dobre typy dla deta), tak mniemam. Dzisiaj wiele nie trzeba było zrobić, żeby wypaść 'przyzwoicie', jutro będzie ciężej Czemu potencjał na OC? I wogole OC zazwyczaj dostaje największy ogar z mafii czy jak to teraz najczęściej wygląda?
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 13:54:52 GMT 1
Sierocki akurat dopiero późno znalazłem czas by wejść na forum i pisałem o tym wczoraj akurat.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 13:55:12 GMT 1
OC dostaje ten, co sobie to wywalczy na podforum, a reszta mafii to przyklepie i uzna że to dobry wybór - tylko tyle i aż tyle
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 13:57:17 GMT 1
Antura odebrał mi już pół godziny snu a zanosi się na jeszcze więcej... podejrzany ten post przed linczem przecież miastowy może iść spać a mafia musi czekać żeby zdecydować w razie remisu.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 13:58:51 GMT 1
OC dostaje ten, co sobie to wywalczy na podforum, a reszta mafii to przyklepie i uzna że to dobry wybór - tylko tyle i aż tyle ale patrząc na ostatnie edycję to dostawali najlepsi gracze czy jak to wyglądało?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 13:59:15 GMT 1
Carles Puyol jest niewinny.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 13:59:29 GMT 1
XD wyobraź sobie, że poza tym można być zaangażowanym w grę i chcieć wiedzieć, co się dzieje. Ale fakt, ta 24 dla człowieka pracującego może być nieprzystępna.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:00:59 GMT 1
podbijam też to co jesieniara pisała na temat linczu terminarzu i ljokelsoja, czułem to samo co ona pisała w poście. Co prawda bardziej od ljokejsola jebie mi teraz zachowanie Jarlima, ale chłop poniekąd też dał więcej grze i czekam co dorzuci od siebie dzisiaj, dla mnie podejrzany.
u szlachcica widzę powtarzający się casus gracza który chyba formułuje zdania w taki sposób, że inni odbierają to jako mafijne, ja raczej nie czuję jego kandydatury.
Dodam jeszcze jedną teoretyczną dywagacje - jeżeli we wczorajszej sytuacji jakiś mafiozo był zagrożony to mafia wolałaby wypchnąć do linczu glona, który nie pisze nic, czy gracza którego pozycja jest słaba, ale walczy i zamierza walczyć?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 14:03:03 GMT 1
Dostałem 2 glosy od gości oderwanych od rzeczywistości. Macie kurwa szczęście,że nie padłem, bo bym Was zabił A niby jak byś nas zabił i czemu jesteśmy oderwani od rzeczywistości? Wogole wczoraj niepotrzebnie się bałem bo żadnego głosu nie dostałem.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 14:03:41 GMT 1
Jarlim na razie to same jednozdaniówki pisał, sam jestem ciekaw co dziś będzie pisał.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:06:32 GMT 1
a co sądzisz na temat jego jednozdaniówek? i co na temat szlachcica? Odpowiedziałeś tylko na tą część mojego pytania ktora nie dotyczyła gry
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 14:07:25 GMT 1
Carles Puyol jest niewinny. To prawda ale skąd ty to możesz wiedzieć? Chyba tylko z mafii. Bo dla mnie tylko 2 osoby są niewinne ja i ljoekelsoy. Tak to sami mniej lub bardziej podejrzani.
|
|
|
Post by Mieszko on Apr 30, 2020 14:09:04 GMT 1
Kurwaaa, mam zjebaną myszkę, klika mi podwójnie czy chuj wie co i cały czas przypadkowo zamykam sobie zakładkę z forum xD
Na teraz Trump, Strunin, Smutek, raczej Freeman i raczej Dutch to zawodnicy, których mogę z mniejszą bądź większą pewnością uznać za miasto, nie widzę sensu żeby ich ruszać póki co.
Nie wiem co sądzić o Puyolu, jeśli to początkujący to skłaniam się ku niewinności, ale dziwnie się go czyta xD Mam trochę podobne odczucia jak gdy po raz pierwszy czytałem posty pewnego gracza na literę S, specyficznie układa zdania.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:09:44 GMT 1
widać, że jesteś niewinny Puyol, nie roztrząsaj akurat tego tematu
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 14:10:49 GMT 1
Dziwnym trafem nie. Po prostu zakładam, że mnie może chcieć odjebać mafia. Takich się raczej nie sprawdza. Podobnie jak tych, którzy prawdopodobnie padną w linczu. Sprawdza się tych, co do których można przypuszczać, że długo pożyją. dla mnie podejrzane gdy ktoś wskazuję detektywowi cele sprawdzenia. Czemu zakładasz ze mafia może chcieć cie odjebać? Mafia na ogół "dobiera" cele mordów w takiej kolejności: 1) potencjalni rolni 2) gracze jaskrawie niewinni 3) dobrzy gracze podpowiadam: spełniam dwie przesłanki z powyższych xd
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:11:57 GMT 1
a grasz jakbyś spełniał max pierwszą
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 14:14:22 GMT 1
widać, że jesteś niewinny Puyol, nie roztrząsaj akurat tego tematu ale mnie to ciekawi skąd wy tak szybko wiecie że ten czy tamten jest niewinny. Bo ja zupełnie tego nie czuje i nie widzę.
|
|