|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 13:15:45 GMT 1
I po co to wszystko
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 13:17:42 GMT 1
Mieszko mnie rozumie, nawet się nie stara, wie że nie ma po co
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 13:23:18 GMT 1
Pozwól, ze streszczę: jesteś w mafii. Ale: ...to nic - kiedy płyną łzy. To nic, że tak trudno być...
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 13:31:09 GMT 1
Pozwól, ze streszczę: jesteś w mafii. Ale: ...to nic - kiedy płyną łzy. To nic, że tak trudno być... Nie rozumiem o co ci chodzi, gościu, nie jestem w żadnej mafii. Oskarżanie tak szybko uważam za głupie, nierozsadne i szkodliwe, bo mafia moze się podpiac. Prawie nikt sie nie wpisał a ten juz oskarza.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 13:31:51 GMT 1
Ale ta Sasha jest piękna i mądra. Szkoda, że boję się zagadać
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 13:51:54 GMT 1
Carles ma rację, nie możemy być wrodzy wobec siebie, gdy możliwe, że wróg nawet jeszcze się nie odezwał. W poprzednim mieście, w którym przebywaliśmy, tak rychłe oskarżenia zaprowadziły jednego pana z wydatną szczęką na stryczek! Pamiętajcie, moi drodzy, jesteśmy silni tak długo, jak zostaniemy rodziną. A za zdradę rodziny kara jest najwyższa.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 13:58:25 GMT 1
Carles ma rację, nie możemy być wrodzy wobec siebie, gdy możliwe, że wróg nawet jeszcze się nie odezwał. W poprzednim mieście, w którym przebywaliśmy, tak rychłe oskarżenia zaprowadziły jednego pana z wydatną szczęką na stryczek! Pamiętajcie, moi drodzy, jesteśmy silni tak długo, jak zostaniemy rodziną. A za zdradę rodziny kara jest najwyższa. ...Jest cicho, więc nie czekam na cud Nie chcę obojętnie trwać...
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 29, 2020 13:58:40 GMT 1
Kto pierwszy został panem? Kto pierwszy został sługą?
Kto musiał wstawać wcześnie, a kto mógł spać za długo?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 29, 2020 14:20:55 GMT 1
No, oficjalne przywitanie mamy już za sobą więc czas na przywitanie muzyczne.
Cofnijmy się na chwile do roku 2002, kiedy drugą kryształową kulę zdobył Adam Małysz, a pierwszą Mariusz Pudzianowski. Po dziewięcioletniej przerwie nasz kraj odwiedza prezydent Rosji Władimir Putin, a na półoficjalnym bankiecie powitalnym, na którym miałem przyjemność zajadać się arcysmacznym polsko-rosyjskim jadłem, bardzo wówczas popularny zespół Wilki, prezentuje premierowo swój nowy wielki hit - Baśkę
Marek Niedźwiedzki, z którym siedziałem wtedy w loży kopnął mnie porozumiewawczo pod stołem kiedy niesamowicie charyzmatyczny wokalista grupy Robert Gawliński zaśpiewał dwie pierwsze - jak na ówczesne czasy bardzo kontrowersyjne linijki. Ilość interpretacji owych wersów które słyszałem przez ostatnie 18 lat przekracza Państwa pojęcie i to jest piękne. Niech każdy rozumie je po swojemu. Muzyka - jak Charles Puyol - obroni się sama.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 14:40:30 GMT 1
Muzyka - jak Charles Puyol - obroni się sama.
Ironiczne, biorąc pod uwagę, że do jego obrony ruszyłeś Ty i Duńczyk.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 29, 2020 14:43:40 GMT 1
A mnie by nikt nie bronił. Przegrałem życie, mam małego i nigdy nie ruchałem.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 14:48:34 GMT 1
Nic w życiu nie osiągniesz i nikt po tobie nie zapłacze
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 15:00:19 GMT 1
Witam Państwa bardzo serdecznie. Spotkaliśmy się tutaj, żeby odpowiedzieć na kilka nurtujących nas kwestii. Czy jesteśmy sami we wszechświecie? Co było przed powstaniem człowieka? Kosmolodzy i astronomowie zgadzają się co do jednego: nasz wszechświat ma 13,7 mld lat. Dzięki najnowocześniejszym technologiom naukowcy są w stanie uzyskać obraz wszechświata zaraz po narodzinach. Wykorzystajmy tę technologię, aby uzyskać obraz tego miasta i wyłapać cztery niepasujące tu elementy.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 29, 2020 15:08:09 GMT 1
Ahoj
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 15:11:21 GMT 1
Cofnijmy się na chwile do roku 2002, kiedy drugą kryształową kulę zdobył Adam Małysz, a pierwszą Mariusz Pudzianowski. Po dziewięcioletniej przerwie nasz kraj odwiedza prezydent Rosji Władimir Putin, a na półoficjalnym bankiecie powitalnym, na którym miałem przyjemność zajadać się arcysmacznym polsko-rosyjskim jadłem, bardzo wówczas popularny zespół Wilki, prezentuje premierowo swój nowy wielki hit - Baśkę
Marek Niedźwiedzki, z którym siedziałem wtedy w loży kopnął mnie porozumiewawczo pod stołem kiedy niesamowicie charyzmatyczny wokalista grupy Robert Gawliński zaśpiewał dwie pierwsze - jak na ówczesne czasy bardzo kontrowersyjne linijki. Ilość interpretacji owych wersów które słyszałem przez ostatnie 18 lat przekracza Państwa pojęcie i to jest piękne. Niech każdy rozumie je po swojemu. Muzyka - jak Charles Puyol - obroni się sama.
Który cytat z moich piosenek był taki śmierdzący paskudnie?
|
|
|
Post by ljoekelsoey on Apr 29, 2020 15:19:38 GMT 1
Cofnijmy się na chwile do roku 2002, kiedy drugą kryształową kulę zdobył Adam Małysz, a pierwszą Mariusz Pudzianowski. Nie wracajmy do tych czasów,szło mi wtedy chujowo,a orzeł zwisły był nie do zatrzymania. Dobrze, że Mika mnie odbudował i jeszcze se później fajnie skakałem przez parę lat. P. S. FIS = mafia!
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 16:00:50 GMT 1
W dzisiejszym odcinku tematem naszych rozważań będą czarne dziury. Czarne dziury to najsilniejsze obiekty astronomiczne we wszechświecie. Istnieją miliardy czarnych dziur, przyjrzyjmy się jednej z nich, Carlesowi Puyolowi: Pozwól, ze streszczę: jesteś w mafii. Ale: ...to nic - kiedy płyną łzy. To nic, że tak trudno być... Nie rozumiem o co ci chodzi, gościu, nie jestem w żadnej mafii. Oskarżanie tak szybko uważam za głupie, nierozsadne i szkodliwe, bo mafia moze się podpiac. Prawie nikt sie nie wpisał a ten juz oskarza. Mafia może się podpiąć... No to niech się podpina, w czym problem? Szybciej się ich wyłapie
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 16:36:13 GMT 1
W dzisiejszym odcinku tematem naszych rozważań będą czarne dziury. Czarne dziury to najsilniejsze obiekty astronomiczne we wszechświecie. Istnieją miliardy czarnych dziur, przyjrzyjmy się jednej z nich, Carlesowi Puyolowi: Nie rozumiem o co ci chodzi, gościu, nie jestem w żadnej mafii. Oskarżanie tak szybko uważam za głupie, nierozsadne i szkodliwe, bo mafia moze się podpiac. Prawie nikt sie nie wpisał a ten juz oskarza. Mafia może się podpiąć... No to niech się podpina, w czym problem? Szybciej się ich wyłapie Jak wszyscy zaglosuja na tego samego to jak ich rozpoznasz?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 16:38:34 GMT 1
Czyli nie boisz się, że mafia się podepnie, tylko że zostaniesz zlinczowany
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 16:42:16 GMT 1
Jesli zaglosuja wszyscy na mnie to bedzie najgorzej, ale jak na innego niewinnego to tez zle. Moze ja czegos nie czaje, bo dawno nie gralem ale jak jeszcze gralem to unikalo sie oskarzen na poczatku zeby nie sugerowac glosow i uniknac masowek. Ale moze na kreacje gra sie inaczej niz na prawdziwe nicki. Tam przynajmniej wiedzialem kto jest kim i czego sie spodziewac.
|
|