|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 14:16:49 GMT 1
dla mnie podejrzane gdy ktoś wskazuję detektywowi cele sprawdzenia. Czemu zakładasz ze mafia może chcieć cie odjebać? Mafia na ogół "dobiera" cele mordów w takiej kolejności: 1) potencjalni rolni 2) gracze jaskrawie niewinni 3) dobrzy gracze podpowiadam: spełniam dwie przesłanki z powyższych xd Jak tu wszyscy tak szybko widzą czy ktoś niewinny to też wiecie kto to jest Kazimierz Pawlak naprawdę to niech ktoś potwierdzi że to dobry gracz. Bo jak tak to szkoda szybko linczować.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 14:18:57 GMT 1
Dostałem 2 glosy od gości oderwanych od rzeczywistości. Macie kurwa szczęście,że nie padłem, bo bym Was zabił A niby jak byś nas zabił i czemu jesteśmy oderwani od rzeczywistości? Wogole wczoraj niepotrzebnie się bałem bo żadnego głosu nie dostałem. Co do tego jakbym Was zabił... wrzucę filmik-zagadkę, aby wyjaśnić co miałem na myśli: www.youtube.com/watch?v=HQ47glxcxr0Oderwani, bo więcej szkody niż pożytku wynika z głosowania na aktywnych na tym etapie gry...
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 14:19:34 GMT 1
Puyol to akurat znakomita kreacja. Nikt normalny takiego gagatka nie uniewinni.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 14:19:46 GMT 1
A o jakim innym ma być mowa? Generalnie uniewinnianie jest jak najbardziej spoko, nawet jak zrobisz to powiedzmy "za szybko", bo wyłapałeś jakiś niuans, to nic się nie dzieje, zawsze można wrócić do tej kandydatury. Zawsze i tak prawie wszystko się sprowadza do tego JAK, a nie CO ktoś zrobił. No kurwa, poklep sie po pleckach jeszcze xd Wiadomo, ze JAK jest wazniejsze niz CO, dlatego jak mowimy o tym, ze Jesieniara uniewinnia z dupy, to wchodzenie na pełnej "uniewinnianie generalnie jest ok" jest bezużyteczne. I nie chodzi o to, że ktoś uniewinni za wcześnie i się pomyli, tylko że mafia lubi uniewinniać, bo łatwiej jest im powiedzieć, że niewinny jest niewinny, niż jest niewinny jest winny. I jak ktoś wali takie "uuuu, strona 11 jest zielona" albo "no no no, na 14 i 15 to dwóch niewinnych się kłóci" to mi to wygląda na mafijne gadanie - zwłaszcza pisane przez kogoś, kto zaczął od najeżdżania, że jak można pierwszego dnia mieć jakiekolwiek wnioski.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 14:20:23 GMT 1
Mafia na ogół "dobiera" cele mordów w takiej kolejności: 1) potencjalni rolni 2) gracze jaskrawie niewinni 3) dobrzy gracze podpowiadam: spełniam dwie przesłanki z powyższych xd Jak tu wszyscy tak szybko widzą czy ktoś niewinny to też wiecie kto to jest Kazimierz Pawlak naprawdę to niech ktoś potwierdzi że to dobry gracz. Bo jak tak to szkoda szybko linczować. Uspokujsja, miasto mnie nie zlinczuje.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 14:21:00 GMT 1
Jednozdaniówki Jaromila to takie masło maślane by nikomu tak nie podpaść za bardzo. Szlachcic - wydaje mi się,że coś ogarnia i nie widzę w na razie na lincz.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 14:29:08 GMT 1
Puyol to akurat znakomita kreacja. Nikt normalny takiego gagatka nie uniewinni. co masz na myśli pisząc kreacja? Że wybrałem fajna postać?
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 14:32:24 GMT 1
dlatego jak mowimy o tym, ze Jesieniara uniewinnia z dupy, to wchodzenie na pełnej "uniewinnianie generalnie jest ok" jest bezużyteczne. I nie chodzi o to, że ktoś uniewinni za wcześnie i się pomyli, tylko że mafia lubi uniewinniać, bo łatwiej jest im powiedzieć, że niewinny jest niewinny, niż jest niewinny jest winny. I jak ktoś wali takie "uuuu, strona 11 jest zielona" albo "no no no, na 14 i 15 to dwóch niewinnych się kłóci" to mi to wygląda na mafijne gadanie - zwłaszcza pisane przez kogoś, kto zaczął od najeżdżania, że jak można pierwszego dnia mieć jakiekolwiek wnioski. Trochę się zgadzam, a trochę nie. Są czasem sytuacje, w których można "uniewinnieniem" dobrze pograć. Zdarzały się edycje, w których były takie typki ni w chuj ni w dupę. Ani ich zlinczować, ani mafia nie kwapiła się do mordów, a chuj wiedział co o nich sądzić. To wtedy najlepiej było ich w opór uniewinniać, żeby mafia się jednak skusiła - i czasem się udawało. Masz wtedy niemalże darmowe sprawdzenie. Podsumowując: Carles Puyol XD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 14:32:28 GMT 1
A o jakim innym ma być mowa? Generalnie uniewinnianie jest jak najbardziej spoko, nawet jak zrobisz to powiedzmy "za szybko", bo wyłapałeś jakiś niuans, to nic się nie dzieje, zawsze można wrócić do tej kandydatury. Zawsze i tak prawie wszystko się sprowadza do tego JAK, a nie CO ktoś zrobił. No kurwa, poklep sie po pleckach jeszcze xd Wiadomo, ze JAK jest wazniejsze niz CO, dlatego jak mowimy o tym, ze Jesieniara uniewinnia z dupy, to wchodzenie na pełnej "uniewinnianie generalnie jest ok" jest bezużyteczne. I nie chodzi o to, że ktoś uniewinni za wcześnie i się pomyli, tylko że mafia lubi uniewinniać, bo łatwiej jest im powiedzieć, że niewinny jest niewinny, niż jest niewinny jest winny. I jak ktoś wali takie "uuuu, strona 11 jest zielona" albo "no no no, na 14 i 15 to dwóch niewinnych się kłóci" to mi to wygląda na mafijne gadanie - zwłaszcza pisane przez kogoś, kto zaczął od najeżdżania, że jak można pierwszego dnia mieć jakiekolwiek wnioski. Co za bzdura. Mafii właśnie uniewinnianie przychodzi gorzej, bo po co sobie zawężać ilość winnych ;o
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 14:33:42 GMT 1
Grechuta tyle,że mafia może kogoś uniewinnić, by mieć sojusznika w mieście, który będzie za nich odwalał robotę.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 14:34:29 GMT 1
Puyol to akurat znakomita kreacja. Nikt normalny takiego gagatka nie uniewinni. co masz na myśli pisząc kreacja? Że wybrałem fajna postać? Dokładnie tak, to miał na myśli
Puyol niewinny, zostawić chłopaka
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 14:36:11 GMT 1
XD
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 14:36:17 GMT 1
Przejrzałem posty Jesieniary i o ile wiem już kogo ona ma za niewinnego miastowego to ni chu chu nie wiem kogo podejrzewa. Może się z nami podzielisz koleżanko swoimi przemyśleniami? Zamiast udawać szkodnika, może dasz nam jakiś materiał?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 14:38:24 GMT 1
No kurwa, poklep sie po pleckach jeszcze xd Wiadomo, ze JAK jest wazniejsze niz CO, dlatego jak mowimy o tym, ze Jesieniara uniewinnia z dupy, to wchodzenie na pełnej "uniewinnianie generalnie jest ok" jest bezużyteczne. I nie chodzi o to, że ktoś uniewinni za wcześnie i się pomyli, tylko że mafia lubi uniewinniać, bo łatwiej jest im powiedzieć, że niewinny jest niewinny, niż jest niewinny jest winny. I jak ktoś wali takie "uuuu, strona 11 jest zielona" albo "no no no, na 14 i 15 to dwóch niewinnych się kłóci" to mi to wygląda na mafijne gadanie - zwłaszcza pisane przez kogoś, kto zaczął od najeżdżania, że jak można pierwszego dnia mieć jakiekolwiek wnioski. Co za bzdura. Mafii właśnie uniewinnianie przychodzi gorzej, bo po co sobie zawężać ilość winnych ;o Bo i tak mają mordy? Bo i tak ktoś zostanie uniewinniony na dany moment gry...
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 14:39:56 GMT 1
No kurwa, poklep sie po pleckach jeszcze xd Wiadomo, ze JAK jest wazniejsze niz CO, dlatego jak mowimy o tym, ze Jesieniara uniewinnia z dupy, to wchodzenie na pełnej "uniewinnianie generalnie jest ok" jest bezużyteczne. I nie chodzi o to, że ktoś uniewinni za wcześnie i się pomyli, tylko że mafia lubi uniewinniać, bo łatwiej jest im powiedzieć, że niewinny jest niewinny, niż jest niewinny jest winny. I jak ktoś wali takie "uuuu, strona 11 jest zielona" albo "no no no, na 14 i 15 to dwóch niewinnych się kłóci" to mi to wygląda na mafijne gadanie - zwłaszcza pisane przez kogoś, kto zaczął od najeżdżania, że jak można pierwszego dnia mieć jakiekolwiek wnioski. Co za bzdura. Mafii właśnie uniewinnianie przychodzi gorzej, bo po co sobie zawężać ilość winnych ;o Co za bzdura. Mafii właśnie oskarżanie przychodzi gorzej, bo ciężko oskarżać o mafijność kogoś, o kim wiesz, że nie jest w mafii. A jak ktoś popełni jakieś faux pas to fakt, że się go uniewinniało pierwszego czy drugiego dnia nie ma żadnego znaczenia.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 14:45:58 GMT 1
Kurwa oskarżyć o bycie w mafii można nawet MG jeśli ma się dobry flow.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 14:47:22 GMT 1
Przejrzałem posty Jesieniary i o ile wiem już kogo ona ma za niewinnego miastowego to ni chu chu nie wiem kogo podejrzewa. Może się z nami podzielisz koleżanko swoimi przemyśleniami? Zamiast udawać szkodnika, może dasz nam jakiś materiał? Ty, ziomek, na czym polega udawanie szkodnika?
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 14:50:16 GMT 1
Spytaj się Jesieniary, to jej zwrot:
Apr 29, 2020 23:45:10 GMT 2 Jesieniara said:
Nie wiem, ja tylko udaję szkodnika/mafiozę, który chce w ostatnich minutach nakręcić masówkę na kimkolwiek. Gdybym to robił na poważnie to pewnie chciałbym, żeby upieczona na takim ogniu pieczeń była jak najsoczystsza. Czyli - żeby tym "kimkolwiek" był jakiś potencjalnie dobry gracz, którego głowę udało mi się upierdolić tylko dlatego, że go w tych 20 minutach nie było.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:53:14 GMT 1
Jesieniara bardzo fajnie zagrała wczoraj wieczorem, dla mnie topka niewinnych
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 14:54:04 GMT 1
No taka szeroka topka ale jednak
|
|