|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 14:56:42 GMT 1
Spoko foruming Sierockiego, doceniam
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 15:07:46 GMT 1
A co sądzicie o Mieszku?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 15:15:09 GMT 1
Chujowy raper, ale raczej niewinny
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 15:23:44 GMT 1
Chujowy niewinny, ale raczej raper
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 15:26:18 GMT 1
Chujowy raczej, ale niewinny raper
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 15:27:42 GMT 1
Ja już dawałem znać w nocy i po jego dzisiejszej aktywności zdania nie zmieniam. Killim.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 15:33:25 GMT 1
Ja już dawałem znać w nocy i po jego dzisiejszej aktywności zdania nie zmieniam. Killim. Co
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 15:35:03 GMT 1
Ja już dawałem znać w nocy i po jego dzisiejszej aktywności zdania nie zmieniam. Killim. Co No jak dla mnie bardziej czerwony niż zielony. Ale raczej typ nie do linczowania już dziś.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 15:36:30 GMT 1
Ale to wczoraj tak uważałeś, czy dopiero dzisiaj? Bo wczoraj to miał 2 posty, śmierdział ci wtedy?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 15:41:43 GMT 1
I to dwa dość mocno kreacyjne posty. No ładnie ładnie
|
|
|
Post by Marek Grechuta on Apr 30, 2020 15:48:11 GMT 1
Kreacyjno mafijne gwoli ścisłości. Przychylam się, że bardziej czerwony niż zielony.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 16:01:41 GMT 1
Tylko ja widzę, że posty Puyola są karykaturalne? xD Czy z waszej strony to baity i ósma warstwa ironii?
|
|
|
Post by Mieszko on Apr 30, 2020 16:04:56 GMT 1
No już, już, nie przepychajcie się z tymi pochlebnymi opiniami xD Serdecznie uprzedzam, że wieczorami mnie w tej edycji nie będzie, tak więc jeśli ktoś będzie chciał mojej opinii czy dyskusji ze mną, musi to robić w godzinach poranno-popołudniowych. Przejrzałem grę na ile byłem w stanie i w pierwszej kolejności sprawdzałbym tych zawodników: Jarolim, Sędzia, Porażka, Szlachcic Porażka mafijny sam w sobie nie jest, ale agresja z jaką się wykłócał o to głosowanie na aktywnych była intrygująca, nie jestem pewny jak to interpretować, ale uniewinnić nie ma go za bardzo z czego. Jarolim i Sędzia to już metodą eliminacji, jeden nie gra w ogóle, drugi zdawkowo i zachowawczo, jak się nie poprawią to po prostu trzeba się ich pozbyć. A Szlachcic niech jeszcze chwilę pożyje jednak, może jest dla niego nadzieja
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 16:05:07 GMT 1
Nie podoba mi się to co zrobiła Jesieniara, najzwyczajniej w świecie omijanie głosowania z premedytacją jest mafijne i zawsze takie było - to mafia ma powody by nie głosować na ew. trupa, nie brać udziału w zabijaniu innych, nie musieć się tłumaczyć z głosu a ostatecznie nie utrudniać głosu kolegom z mafii. Miastowy nie powinien mieć żadnych przeciwwskazań do udziału w linczu.
Czyli twierdzisz, że jak mafioza, że nie musieć tłumaczyć się z głosu, zdecydowałbym się go nie wysłać, żeby tłumaczyć się z BRAKU GŁOSU, co jest jeszcze trudniejsze i zwraca dużo większą uwagę? xD Swoją drogą, chyba to Ty mnie też pytałeś czemu nie zagłosowałem (oprócz Freemana). Nawet się nie odniosłeś. Uczepienie się mojego braku głosu uważam za wyjątkowo słabe i swoją drogą to taka trochę zagrywka a'la celowo wrzucony mafijny post, który pokaże, kto podchwyci BANALNY trop. A Ty się właśnie tego braku głosu też tak głupi uczepiłeś, jakbyś zupełnie nie miał czego innego. Skąd w ogóle pomysł, że uniewinnianie (samo w sobie jako takie) jest mafijne? Totalna bzdura. Uniewinnianie w niektórych okolicznościach jest wskazane, a czasem wręcz bardzo dobre. Samo uniewinnianie jest wskazane, ale uniewinnianie pierwszego dnia? Jak dla mnie w poczatkowych stadiach gry nie powinno być osób nietykalnych. Nikt nie zrobił nic, aby być nie do ruszenia w grze, ponieważ wszystko jest sprawą percepcji. Tylko że wszystkie te uniewinnienia i oskarżenia, o czym chyba niektórzy zapominają (bądź nie są świadomi, jeśli krócej z nami grają) są CZASOWE, przynajmniej ja tak je postrzegam. I to jest w ogóle taka uwaga ogólna z mojej strony, bo często spotykam się taką sytuacją: piszę "gracz x jest niewinny", zaraz przylatuje ktoś inny i pisze: "dlaczego gracz x jest niewinny, jak Ty go możesz tak uniewinniać na tym etapie gry, JESTEŚ W MAFII". Dla mnie to oczywiste, że wszystkie oskarżenia i uniewinnienia są tymczasowe, bo rozgrywka z każdą godziną dostarcza nam danych, na podstawie których te poglądy się kształtują. Więc jak piszę po dniu rozgrywki, że ktoś jest niewinny to nie oznacza to, że ma immunitet to końca gry. Dla mnie w domyśle to znaczy "jest w chwili obecnej NAJMNIEJ PODEJRZANY ze wszystkich". Abstrahując od rzadkich sytuacji, kiedy ktoś zrobi coś naprawdę mega miastowego, wręcz nie do pomylenia. Poza tym ktoś może ci się wydawać niewinny, spoko, ale póki co zachowaj to dla siebie i obserwuj sytuacje, nie podpowiadaj mafii gdzie nie pchać kija. Co to w ogóle za absurdalny argument? Na dodatek, jak już to błędne i pochopne oskarżenie może być w jakiś sposób szkodliwe, ale UNIEWINNIENIE? No way. Nie wiem, ja tylko udaję szkodnika/mafiozę, który chce w ostatnich minutach nakręcić masówkę na kimkolwiek. Gdybym to robił na poważnie to pewnie chciałbym, żeby upieczona na takim ogniu pieczeń była jak najsoczystsza. Czyli - żeby tym "kimkolwiek" był jakiś potencjalnie dobry gracz, którego głowę udało mi się upierdolić tylko dlatego, że go w tych 20 minutach nie było.
Czyli udajesz szkodnika lub mafioze ale nie głosujesz żeby pokazać że w sumie to nie chcesz nikogo linczować? Czy właśnie obojętne Ci kto poleci? Takie pisanie wydaje mi się bardzo podejrzane. Przed linczem piszesz ze mafioze by zależało na masowce na kimkolwiek najlepiej na kimś dobrym, więc potem pokazujesz nam że ty nie jesteś taki bo nie tylko nie organizujesz masówek ale wrecz wcale nie głosujesz.
Tak, wczoraj nie chciałem nikogo linczować. Więc siłą rzeczy, można powiedzieć, że faktycznie było mi obojętne kto poleci i nie chciałem do tego przykładać ręki.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 16:06:11 GMT 1
Ale to wczoraj tak uważałeś, czy dopiero dzisiaj? Bo wczoraj to miał 2 posty, śmierdział ci wtedy? Przed linczem nie zwróciłem na gościa w ogóle uwagi. Obczaj moje posty po wynikach, te z nocy, m.in. ten z pioseneczką. In the meantime piszę małe podsumowanko.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 16:07:32 GMT 1
o kurwix, ten ostatni post Mieszka XD no jestem skłonny już dziś jbc
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 16:08:42 GMT 1
Aż mi się przypomniały te słodkie czasy, kiedy ci mniej doświadczeni mafiozi wrzucali na podforumkę swoje posty do sprawdzenia, z pytankiem czy jest ok, czy coś poprawić <3
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 16:09:51 GMT 1
Carles Puyol jest niewinny. To prawda ale skąd ty to możesz wiedzieć? Chyba tylko z mafii. Bo dla mnie tylko 2 osoby są niewinne ja i ljoekelsoy. Tak to sami mniej lub bardziej podejrzani.
Ponieważ jestem człowiekiem obdarzonym całkiem sporą wyobraźnią, a mimo to i tak moje pojęcie przechodzi możliwość, że mafioza mógłby wypisywać takie rzeczy co Ty .
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 16:10:02 GMT 1
MG zaktualizował korespondencję - proszę nakurwiać testamenty.
|
|
|
Post by Mieszko on Apr 30, 2020 16:10:09 GMT 1
o kurwix, ten ostatni post Mieszka XD no jestem skłonny już dziś jbc Nic złego w moim poście nie ma, co to za wyskok w ogóle xD
|
|