|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:14:48 GMT 1
Ja w nią walę, bo chuja zagrała wczoraj, ale nawet mimo że trwa przy swoim stanowisku odnośnie odjebania mnie, ja dalej nie jestem przekonany, że ona jest celem na dzisiaj. Nie chcę żebyśmy popełnili błąd z poprzedniej rozgrywki i zlinczowali niewinnego typa wypchniętego na świecznik za potknięcia. Chociaż ten brak głosu jest imo top 10 durnych zagrań, które widziałem
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 18:15:29 GMT 1
Mój głos jest niewytłumaczalnie dobry. Za jednym zamachem trafiłem mafioza, a drugi w przypływie paniki z tego powodu się zdekonspirował. Dawid Jarolin - donaldtrump, Kazimierz Pawlak Zaorane. wytłumacz mi tutaj logikę myślenia - kto sie zdekonspirował i czemu? 1. Zagłosowałem na być może mafiozę Pawlaka. 2. Trump mówi, że jestem w mafii i się dziwi, że nie zagłosowałem z kolegą, sugerując że mafiozi powinni w parach głosować.
3. Trump mi śmierdzi, więc wiążę koniec z końcem i skoro Trump głosi, że mafiozi głosują parami, a jakiś nos co do Trumpa i Pawlaka miałem i widzę, że wspólnie zagłosowali, to łączę kropki.
Ale to już nieaktualne, bo widzę, że Pawlak w żaden sposób nie symuluje chęci uczestnictwa, a te wołanie o testamentach było wkurzające.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 18:16:29 GMT 1
Szlachcic i Smutek oraz trochę mniej Dutch dowalają się na siłę do Jesieniary. Same suche głosowania w oderwaniu od całokształtu postawy nic nie mówią, całokształt postawy Jesieniary do mnie przemawia za niewinnością, ten brak głosu co najwyżej to nasila, a cała trójka dla mnie do sprawdzenia, uwzięli się jak wściekli na biedną sympatyczną Jesieniarę, żenujące to jest. Pawlak jednak nie jest taki zły jak myślałem. xD I tak nie zaruchasz, Jesieniara ma większego penisa niż ty Pewnie tak, ja mam tylko 12,5 cm. A wiesz jak poznać, że ktoś ma małego? Gdy dodaje sobie połówki jak ja.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 18:17:47 GMT 1
Kazimierz, ciężko o wysnuwanie jakichkolwiek wielkich powiązań gdy znam tylko dwóch niewinnych. Szukam raczej dziwnych zachowań jednostek. I tak: - Puyol - moim zdaniem gość jest karykaturą niedoświadczonego gracza, naiwny do przesady, zadaje pytania godne debiutanta, a na pewno nim nie jest - szlachcic - kompletnie nie kupuję jego wytłumaczenia z głosu na Sędziego i niezagłosowania na Dutcha - Dutch - pisze w bardziej naturalny sposób niż Puyol, po linczu plusuje, zaczyna wyciągać bardziej logiczne wniosku, dziś ode mnie głosu nie dostanie - mieszko - wali śmierdzącymi postami niczym zestresowany mafiozo, który boi się napisać trzech zdań i siedzi nad nimi pół roku zanim wyśle Czyli dziś zagłosujesz na Mieszka, Szlachcica lub Puyola?
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:19:03 GMT 1
Pewnie tak, jeszcze dużo czasu
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 18:20:06 GMT 1
Ja w nią walę, bo chuja zagrała wczoraj, ale nawet mimo że trwa przy swoim stanowisku odnośnie odjebania mnie, ja dalej nie jestem przekonany, że ona jest celem na dzisiaj. Nie chcę żebyśmy popełnili błąd z poprzedniej rozgrywki i zlinczowali niewinnego typa wypchniętego na świecznik za potknięcia. Chociaż ten brak głosu jest imo top 10 durnych zagrań, które widziałem Ja na razie praktycznie nic nie wniosłem do rozgrywki, na pewno Jesieniara wniosła dużo więcej ode mnie, gra bardzo dobrze. Brak głosu w pierwszym głosowaniu nie jest zły, tak samo jak zdawanie się na fart i głosowanie poprzez losowanie. Przy 16 osobach przy pierwszym głosowaniu jest dużo większe prawdopodobieństwo zlinczowania miastowego niż mafiozy. Lepiej nie głosować niż zlinczować niewinnego lub przez pomyłkę jakiegoś ogara.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 18:20:57 GMT 1
Ok, to korzystając z chwilowego przestoju Wujek Dobra Rada przypomina, że: - dziś lincz wcześniej niż wczoraj, bo o 23:15 - wyślijcie testamenty
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:22:04 GMT 1
Kaziu, przypomnij mi o 19.29 żeby TV włączył, bo Wiadomości przegapię. Dziękuję.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:25:15 GMT 1
Ja w nią walę, bo chuja zagrała wczoraj, ale nawet mimo że trwa przy swoim stanowisku odnośnie odjebania mnie, ja dalej nie jestem przekonany, że ona jest celem na dzisiaj. Nie chcę żebyśmy popełnili błąd z poprzedniej rozgrywki i zlinczowali niewinnego typa wypchniętego na świecznik za potknięcia. Chociaż ten brak głosu jest imo top 10 durnych zagrań, które widziałem Ja na razie praktycznie nic nie wniosłem do rozgrywki, na pewno Jesieniara wniosła dużo więcej ode mnie, gra bardzo dobrze. Brak głosu w pierwszym głosowaniu nie jest zły, tak samo jak zdawanie się na fart i głosowanie poprzez losowanie. Przy 16 osobach przy pierwszym głosowaniu jest dużo większe prawdopodobieństwo zlinczowania miastowego niż mafiozy. Lepiej nie głosować niż zlinczować niewinnego lub przez pomyłkę jakiegoś ogara. No chuj, to najlepiej wszyscy nie głosujmy, bo lepiej tak, niż zlinczować miastowego? Z tym, że niewiele wniosłeś się zgodzę, dlatego gdzieś u mnie się pałętałeś w myślach do zagłosowania dzisiaj. Natomiast mówienie, że ona gra dobrze, jest zabawne, biorąc pod uwagę, że wczoraj wniosła jedynie zamęt. Dzisiaj więcej się broni, niż pisze głupoty, dlatego uważam, że trzeba jej dać trochę luzu chociaż przez następny dzień i zobaczyć, czy wtedy zacznie grać sensownie.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:25:39 GMT 1
Kaziu, przypomnij mi o 19.29 żeby TV włączył, bo Wiadomości przegapię. Dziękuję. Na zdrowie ci wyjdzie.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:26:57 GMT 1
Ocenianie czy zachowanie Jesieniary było dobre - ok Ocenianie czy zachowanie Jesieniary było mafijne - bez sensu
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 18:28:59 GMT 1
- szlachcic - kompletnie nie kupuję jego wytłumaczenia z głosu na Sędziego i niezagłosowania na Dutcha Rozumiem, że mam prawo mieć tylko i wyłącznie jednego podejrzanego, a jednocześnie przyczepiając się do kogoś i sugerując coś podejrzanego w jego zachowaniu muszę na niego zagłosować? Absurd, a może inaczej - szukanie najmniejszej pierdółki żeby się mnie przyczepić.
Ja w przeciwieństwie do niektórych szukam podejrzanych i powiązań w każdym, szukam też tego na co wy nie zwracacie uwagi - na brak interakcji pomiędzy pewnymi graczami, które to powiązania winne były i będą w pewnym etapie nastąpić.
Ponad to uważam, że wyeliminowanie mnie dzisiaj będzie błędem miasta, gdyż moja osoba na pewno się mu przyda w najbliższych dniach. Dlatego będę bronił siebie zapalczywie, zaś łatwość z jaką stawia się mnie na świeczniku powinna dać wam do myślenia.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 18:30:35 GMT 1
Ja w nią walę, bo chuja zagrała wczoraj, ale nawet mimo że trwa przy swoim stanowisku odnośnie odjebania mnie, ja dalej nie jestem przekonany, że ona jest celem na dzisiaj. Nie chcę żebyśmy popełnili błąd z poprzedniej rozgrywki i zlinczowali niewinnego typa wypchniętego na świecznik za potknięcia. Chociaż ten brak głosu jest imo top 10 durnych zagrań, które widziałem Ja na razie praktycznie nic nie wniosłem do rozgrywki, na pewno Jesieniara wniosła dużo więcej ode mnie, gra bardzo dobrze. Brak głosu w pierwszym głosowaniu nie jest zły, tak samo jak zdawanie się na fart i głosowanie poprzez losowanie. Przy 16 osobach przy pierwszym głosowaniu jest dużo większe prawdopodobieństwo zlinczowania miastowego niż mafiozy. Lepiej nie głosować niż zlinczować niewinnego lub przez pomyłkę jakiegoś ogara. Niegłosowanie w linczu kończy się tak, że nadajesz głosom mafiozów większą wagę i zwiększasz szansę na zlinczowanie niewinnego.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 18:31:23 GMT 1
<abbr>Piłkarski Sędzio, co uważasz o Jesieniarze? </abbr> Uważam,że mimo aktywności swojej nic szczególnego nie zagrała. Jak dla mnie jej brak głosu to głupota totalna, bo dzisiaj jej się obrywa za tą decyzję. Ale dałbym jej jeszcze czas na wykazanie się, zwłaszcza że dzisiaj została zmuszona do obrony. Głosowanie na nią dzisiaj nie ma sensu,gdyż zlinczowanie aktywnego przyniesie więcej szkód niż pożytku w dłuższej perspektywie.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 18:32:10 GMT 1
Ok Szlachcic, co zatem dziś robimy, od kogo zaczynamy i dlaczego? Jakie rozpatrujesz warianty i dlaczego zacząłbyś od wariantu X?
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:34:01 GMT 1
- szlachcic - kompletnie nie kupuję jego wytłumaczenia z głosu na Sędziego i niezagłosowania na Dutcha Rozumiem, że mam prawo mieć tylko i wyłącznie jednego podejrzanego, a jednocześnie przyczepiając się do kogoś i sugerując coś podejrzanego w jego zachowaniu muszę na niego zagłosować? Absurd, a może inaczej - szukanie najmniejszej pierdółki żeby się mnie przyczepić.
Ja w przeciwieństwie do niektórych szukam podejrzanych i powiązań w każdym, szukam też tego na co wy nie zwracacie uwagi - na brak interakcji pomiędzy pewnymi graczami, które to powiązania winne były i będą w pewnym etapie nastąpić.
Ponad to uważam, że wyeliminowanie mnie dzisiaj będzie błędem miasta, gdyż moja osoba na pewno się mu przyda w najbliższych dniach. Dlatego będę bronił siebie zapalczywie, zaś łatwość z jaką stawia się mnie na świeczniku powinna dać wam do myślenia.
Po prostu zadziwia mnie, że zagłosowałeś na Sędziego, o którym nie wspomniałeś nic, a nie zagłosowałeś na Dutcha, o którym wspomniałeś kilka razy.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:35:31 GMT 1
Btw polecam zerknąć sobie na ten post: Jarlim na razie to same jednozdaniówki pisał, sam jestem ciekaw co dziś będzie pisał. a potem wejść w profil autora i zobaczyć jego posty XD Ironic, huh
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 18:36:57 GMT 1
Sędzio, rozumiem, ale to generalnie uważasz, że raczej mafia tak? A z pary Jarolim/Szlachcic jak się zapatrujesz na winę/niewinność obu? Tak mniej więcej, głosowałbyś na któregoś z nich, albo któregoś uniewinnił?
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 18:37:19 GMT 1
Po prostu zadziwia mnie, że zagłosowałeś na Sędziego, o którym nie wspomniałeś nic, a nie zagłosowałeś na Dutcha, o którym wspomniałeś kilka razy. To musisz być bardzo zdziwionym człowiekiem jeśli takie rzeczy Cię zaskakują przy pierwszym głosowaniu. Przy następnej edycji wyślę do mafii prywatną wiadomość z moim głosem na początku, żeby mogli sobie wszystko rozplanować.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:39:54 GMT 1
Stop dyskryminacji jednozdaniowych postów.
|
|