|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 18:42:20 GMT 1
Sędzio, rozumiem, ale to generalnie uważasz, że raczej mafia tak? A z pary Jarolim/Szlachcic jak się zapatrujesz na winę/niewinność obu? Tak mniej więcej, głosowałbyś na któregoś z nich, albo któregoś uniewinnił? Raczej uniewinnił Szlachcica na ten moment, który gra aktywnie i widać,że szuka mafii. Na siłę jest wpychany na świecznik. Głosowanie na niego według mnie to dzisiaj błąd. Do sprawdzenia dla mnie jest Jarolim, który dziwnym trafem uczepił się tylko Szlachcica i czepia się o to,że zagłosował na kogoś innego niż wspominał. W głowie mam cały czas popełnione błędy z poprzedniej edycji, gdzie na dzień dobry zlinczowani zostali aktywni gracze ,którzy daliby wiele dobrego miastu i miało w ostateczności fatalne konsekwencje.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 18:43:43 GMT 1
Ok, to jeszcze napisz, co z tą Jesieniarą, bo w sumie to nie wiem do końca, czy masz ją za mafię, czy nie
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:44:32 GMT 1
tylko Szlachcica
ciekawe
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:45:43 GMT 1
Sędzio, rozumiem, ale to generalnie uważasz, że raczej mafia tak? A z pary Jarolim/Szlachcic jak się zapatrujesz na winę/niewinność obu? Tak mniej więcej, głosowałbyś na któregoś z nich, albo któregoś uniewinnił? Raczej uniewinnił Szlachcica na ten moment, który gra aktywnie i widać,że szuka mafii. W którym miejscu? Bo jak na szybko sobie przejrzałem jego posty, to nie zauważyłem wiele poza konieczną obroną swoich decyzji z wczoraj, więc ciekaw jestem, z czego te wnioski wyciągasz.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 18:46:45 GMT 1
Ok Szlachcic, co zatem dziś robimy, od kogo zaczynamy i dlaczego? Jakie rozpatrujesz warianty i dlaczego zacząłbyś od wariantu X? Zastanawiam się w tym momencie nad dwójką Sędzia/Jarolim. I bardzo bym chciał znać ich podejście do winy lub jej braku Jesieniary.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:47:48 GMT 1
Moim zdaniem jesieniara niewinna.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 18:48:29 GMT 1
Ok, to jeszcze napisz, co z tą Jesieniarą, bo w sumie to nie wiem do końca, czy masz ją za mafię, czy nie Jak dla mnie, jeśli jej postawa się nie zmieni, to jest do sprawdzenia w przyszłości.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:50:42 GMT 1
Sędzia, nadrabiałeś na szybko temat czy pisałeś z wiedzy bieżącej?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 18:51:45 GMT 1
ja dzisiaj na sędziego chyba jbc
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 18:52:53 GMT 1
Tylko ja widzę, że posty Puyola są karykaturalne? xD Czy z waszej strony to baity i ósma warstwa ironii? ale w jaki sposób karykaturalne? Bo dużo pytam? Chce ogarniać więcej to zadaje pytania wszyscy nie są w mafii więc jest szansa że ktoś mi odpowie szczerze a nie żeby odnieść korzyść.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 18:53:14 GMT 1
Moim zdaniem jesieniara niewinna. Moim zdaniem Sędzia winny.
Pawlak, co sądzisz? Sprawdziłbyś go dzisiaj?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 18:54:39 GMT 1
To prawda ale skąd ty to możesz wiedzieć? Chyba tylko z mafii. Bo dla mnie tylko 2 osoby są niewinne ja i ljoekelsoy. Tak to sami mniej lub bardziej podejrzani.
Ponieważ jestem człowiekiem obdarzonym całkiem sporą wyobraźnią, a mimo to i tak moje pojęcie przechodzi możliwość, że mafioza mógłby wypisywać takie rzeczy co Ty . To chyba nie był komplement ale rozumiem.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 18:55:49 GMT 1
Tylko ja widzę, że posty Puyola są karykaturalne? xD Czy z waszej strony to baity i ósma warstwa ironii? ale w jaki sposób karykaturalne? Bo dużo pytam? Chce ogarniać więcej to zadaje pytania wszyscy nie są w mafii więc jest szansa że ktoś mi odpowie szczerze a nie żeby odnieść korzyść. Były już kiedyś osoby, które grały jakby grały pierwszy raz. Czasem faktycznie grały pierwszy raz, czasem po prostu kreowały taką postać. U ciebie to wygląda tak jak u tych graczy, tylko podniesione do potęgi entej.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 18:55:51 GMT 1
Sędzia dobry typ, propsuję
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 18:56:04 GMT 1
Prawdopodobnie Jarolima bym odjebał w pierwszej kolejności oraz rozstrzygnął spór Jesieniara/Szlachcic z tym,że Szlachcic to raczej nawet na żółtą nie zasługuje. Sędza krąży wokół tych trzech nicków. Jarolima ma za mafię, bo wali jednozdaniówki (ok) i uczepił się tylko Szlachcica (nie jest to prawda). Potem chce rozstrzygać spór Jesieniara/Szlachic, gdzie jednego ma za niewinnego, a Jesieniara trochę mu nie pasuje, ale nie jest dla niego do sprawdzenia na teraz.
No mnie to jebie gównem. Mafijnym.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 18:56:04 GMT 1
Pawlak, co sądzisz? Sprawdziłbyś go dzisiaj? Nie jestem Pawlakiem, ale popieram inicjatywę.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 18:56:05 GMT 1
Dobry typ do zlinczowania w sensie xD
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 18:59:14 GMT 1
Ogólnie najbardziej nie podoba mi się w Sędzi, że trzeba go ciągnąć za język w tym momencie. Jakby musiał sobie wszystko przemyśleć, czy mu się to zgadza z jakąś ogólną linią. To i niezdecydowanie. Do tego niezwykle ochoczo wystąpił z obrona mojej osoby, kiedy zaczęło mnie trochę piec krzesło. Jakby wiedział to co i ja wiem, że jestem niewinny.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 18:59:50 GMT 1
ale w jaki sposób karykaturalne? Bo dużo pytam? Chce ogarniać więcej to zadaje pytania wszyscy nie są w mafii więc jest szansa że ktoś mi odpowie szczerze a nie żeby odnieść korzyść. Były już kiedyś osoby, które grały jakby grały pierwszy raz. Czasem faktycznie grały pierwszy raz, czasem po prostu kreowały taką postać. U ciebie to wygląda tak jak u tych graczy, tylko podniesione do potęgi entej. Nie wiem czy wolno to pisać ale ja gram pierwszy raz na kreację a nie wogole. Napisałbym gdzie i ile razy grałem na prawdziwe nicki ale tego to już chyba na pewno nie wolno i tak pewnie jedna osoba już wie że to ja.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 19:01:59 GMT 1
Pawlak, co sądzisz? Sprawdziłbyś go dzisiaj? Jestem zachwycony tym, jaki wspaniały ogień krzyżowy się zadział powyżej i jeszcze to procesuję. Natomiast niezwykle mnie zaintrygowała ta opinia Sędziego nt. Szlachcica. Czyli te słowa: Być może wpadam w pułapkę własnych presumpcji, ale pachnie mi to taką sytuacją: Sędzia liczy, że Szlachcic mimo wszystko może dziś paść, ten okaże się niewinny, a ten takim wpisem lekko się wybiela. Natomiast z mojej dużej analizy wynika, że jednak jeden z nich w mafii jest. W drugą stronę: Szlachcic nie broni Sędziego, gdzieś tam buja w obłokach po swojemu. Chwilowo faktycznie przechyliłem wajchę w stronę głosu na Sędziego.
|
|