|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 19:46:48 GMT 1
Dutch van der Line Smutek, Depresja, Niepewność
obydwaj są wkurwiający, takie raki, a z rakami wiadomo co trzeba robić - wycinać je Więc zostaje mi grupka:
Kazimierz Pawlak Marek Sierocki Mieszko Piłkarski Sędzia Szlachcic z których pewnie na dziś kogoś wybiorę. O każdym z nich ciężko tak naprawdę coś powiedzieć, więc to doskonałe typy do sprawdzenia. Wieczorem, bliżej linczu - poczytam sobie ich i podzielę się z Wami spostrzeżeniami na temat całej piątki. Może jeszcze Dutcha bym tam wrzucił.
Czemu piszesz ze to raki i ze raki sie wycina co ja rozumiem tak ze trzeba ich linczowac a potem w grupie do linczowania ich nie wymieniasz? Cos tam tylko wspominasz ze mozesz dorzucic Dutcha a o Smutek, Depresja, Niepewnosc zapominasz choc kilka linijek wyzej bys go wycial. Mnie to twoje przepychanie sie ze Smutek, Depresja, Niepewnosc wyglada na ustawke 2 mafiozow. Niby do wyciecia wymieniasz ale tak w sumie to nie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 19:50:30 GMT 1
Jestem. Zdecydowałam się puścić lincz samemu sobie. Trochę dlatego, że większość dnia spędziłam na pracy i dopiero nadgoniłam posty po łebkach, ale trochę też dlatego, że chciałam przeczytać rozgrywkę od początku i dopiero się zacząć wypowiadać. Dzisiaj do linczu już tego nie zrobię, pewnie pocisnę jutro rano. Będę obserwowała, jeśli macie jakieś pytania to śmiało, ale nie będę wytaczała dziś dział. Do linczu wybiorę któregoś z głośnych kandydatów.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 19:52:42 GMT 1
Przecież mój post o poświęceniu 1 osoby, aby 15 poczuło ulgę, to był zwykły bait xD Czy Ty tutaj próbujesz zgrywać bohatera po kilku postach? Jeszcze to oskarżanie Sashy jest takim samym błędem jak oskarżanie ostatnio Madrisso, czyli obecnie najczystszego i najaktywniejszego gracza. Jak dla mnie to Ty powinieneś polecieć za te swoje typy, bo w przyszłości będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami.Na Trumpa glosowalem przez ten post bo nieidentyfikuje sie z miastem. Niewinny by napisal bedziesz nam tylko przeszkadzal tymi nieprzemyslanymi pomyslami. Do tego bardzo wczesnie pisal ze Sasha jest najczystsza a to mafia szuka przyjaciol i latwiej moze uniewinnic albo uniewinnia swojego zeby bronic kolegi albo szuka wsparcia u kogos o kim wie ze niewinny. Takie szybkie bronienie kogos mi sie nie podoba. To ze tyle osob o mnie pisze ze niewinny tez wcale mi sie nie do konca podoba ale przynajmniej dluzej pogram bo raczej mafia takiego kogos nie morduje a na lincz sie nie zanosi.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 19:58:13 GMT 1
No bo są rakami i ja bym ich wyciął, nie wiem czy miastowymi czy mafijnymi, dla mnie tak 50/50 - ale sporo osób Depresji nie zamierza ruszać, więc nie zamierzam się nim w tej chwili zajmować. Dutch to co innego, bo wczoraj walnął niezłego śmierdziela.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 20:02:56 GMT 1
Props, Puyol, co to w ogóle jest za post i czemu cała reszta, w tym ja, go przeoczyliśmy? xD Z niego wynika, że Trump ma kogoś za miasto, a mimo to chce go odjebać i to jeszcze dlatego, że... będzie przeszkadzał miastu (!).
Zmieniam zdanie, Trump jak najbardziej do odjebania choćby za to stwierdzenie. Sprawia wrażenie typa, który jako mafiozo mógłby się wpierdolić takim jednym sformułowaniem.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 20:03:07 GMT 1
Za to z ciebie niezły kretyn, panie Jesieniara. Powiedziałem, co myślę o twojej grze, a zesrałeś się, jakbym ci matkę obraził, mimo że nawet nie chcę cię linczować XD Plus trzymanie się kurczowo postów pół-kreacyjnych z wczoraj, kiedy dzisiaj masz zupełnie nowy materiał do gry, który może powiedzieć ci cokolwiek, tak dla odmiany. Nie podoba mi się gra Smutku, ale ma rację, że cię jebie w postach.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 20:04:51 GMT 1
Dobra, dobra, bo cię dodam do listy wrogów.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 20:05:42 GMT 1
Skąd u Dutcha taka udawana agresja? Czy to kompleks małego siusiaka czy rola mafijna?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 20:06:31 GMT 1
No bo są rakami i ja bym ich wyciął, nie wiem czy miastowymi czy mafijnymi, dla mnie tak 50/50 - ale sporo osób Depresji nie zamierza ruszać, więc nie zamierzam się nim w tej chwili zajmować. Dutch to co innego, bo wczoraj walnął niezłego śmierdziela. Bardzo wygodne potem jak sie ktorys okaze winny to bedzie mozna wrocic do posta i powiedziec ze juz dawno sie chcialo ich wyciac. Ale jednoczesnie nie cisniesz za mocno zeby kolegi z mafii nie zabic. Mnie to ty wygladasz na takiego macacego mafioze. I w takim ukladzie pewnie jestes w mafii z Smutek, Depresja, Niepewnosc.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 20:07:38 GMT 1
No, no, Puyol jednak coś gra. Ten post też spropsujesz, Jesieniaro?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 20:08:22 GMT 1
Nie no, jakbym był z nim w mafii i te jego pierdy musiał czytać też na podforum to bym chyba naprawdę dostał raka i umarł gdzieś pomiędzy linczami, co MG na pewno podałby do wiadomości, więc to niemożliwe.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 30, 2020 20:10:04 GMT 1
I w takim ukladzie pewnie jestes w mafii z Smutek, Depresja, Niepewnosc.
Szybko udało Ci się znaleźć wszystkich czterech mafiozów.
hehe
Moim zdaniem bardzo dobry żart.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 20:10:29 GMT 1
XD
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 20:11:44 GMT 1
Jesieniaro to czemu tych raków nie zaatakujesz, tylko o nich wspominasz? Jakbyś chciała to byś dawno chciała ich wrzucić na świecznik.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 20:12:03 GMT 1
Props, Puyol, co to w ogóle jest za post i czemu cała reszta, w tym ja, go przeoczyliśmy? xD Z niego wynika, że Trump ma kogoś za miasto, a mimo to chce go odjebać i to jeszcze dlatego, że... będzie przeszkadzał miastu (!). Zmieniam zdanie, Trump jak najbardziej do odjebania choćby za to stwierdzenie. Sprawia wrażenie typa, który jako mafiozo mógłby się wpierdolić takim jednym sformułowaniem. Podczepiasz sie pod kolege z mafii? Uznales ze jest juz stracony? Wlasnie w innej karcie mam otwartego posta w ktorym piszesz ze Trump niewinny i mialem wlasnie to cytowac i pisac ze bronisz kolege z mafii. Radzę wszystkim przeskipować stronę 14 i połowę 15, bo zarówno Trump, jak i Życiowa Porażka najpewniej są niewinni.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 20:14:17 GMT 1
Przygłupi Dutch się śmieje, bo myślał, że to post w moim kierunku, ale jeszcze nie wie, że ja tego nie napisałem i całość jest po prostu źle zacytowana. @sędzia, pisałem jakieś pół strony temu czemu nie zaatakuję. Carles Puyol , tak, podczepiam się pod kolegę z mafii. Twój post go pogrążył, jest stracony.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 20:16:23 GMT 1
Nie, śmieję się, bo mnie to rozbawiło, a ty masz obsesję na swoim punkcie.
|
|
|
Post by Piłkarski Sędzia on Apr 30, 2020 20:16:55 GMT 1
@jesienaria Według mnie to byś robiła wszystko by ich wrzucić na świecznik, a tym czasem odstawiasz, bo inni o nich nie wspomnieli? Nie podoba mi się to i to mocno.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 20:17:26 GMT 1
w Mieszku najbardziej wkurwia to, że on prawdopodobnie lepszy nie będzie
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 20:18:48 GMT 1
Szybko udało Ci się znaleźć wszystkich czterech mafiozów.
hehe
Moim zdaniem bardzo dobry żart.
Dopiero 3 Jesieniara, Trump i Smutek, Depresja, Niepewnosc.
|
|