|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 20:47:35 GMT 1
Jak wejść we wszystkie posty użytkownika? Wchodzisz w profil -> View this member's recent posts. I tyle, proste.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 20:48:50 GMT 1
nie odebrałem tego jako shitposting bo nadrabiałem rozgrywkę po czasie i ogólnie jest to niespójne i niemerytoryczne, ale robienie takich ruchów uniewinnia tego zawodnika w moich oczach
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 20:49:35 GMT 1
Pawlak czemu połączyłeś mnie z sędzią piłkarskim?
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 20:54:28 GMT 1
Pawlak czemu połączyłeś mnie z sędzią piłkarskim? mafiacorner.boards.net/post/4502Temu. To niekoniecznie "połączenie", to raczej alternatywa rozłączna, więc niemal wprost przeciwność połączenia (ale zależność - jak najbardziej).
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 20:56:30 GMT 1
Potraktujcie ten post jako oficjalną obronę jesieniary
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 20:57:38 GMT 1
apeluję o szturm na jakiegoś kontrkandydata dla Sędziego Piłkarskiego xd prowodyr szturmu zyska mój szacunek i immunitet na 2 dni
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 20:58:56 GMT 1
może ten skurczybyk Sierocki
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 20:59:22 GMT 1
gorszy od Mieszka jak zauważyła Jesieniara
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 30, 2020 20:59:30 GMT 1
Kazimierz Pawlak może?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:01:20 GMT 1
Pawlak w tej swojej analizie odsyłasz żeby sprawdzić co pisałem o ljokelsoju przed linczem jak nie napisałem ani słowa. Czemu analizując moje posty nie zwróciłeś na to uwagi opisując całe zjawisko?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:01:35 GMT 1
Potraktujcie ten post jako oficjalną obronę jesieniary A co sklania cie do bronienia go. Czemu jest dla ciebie niewinny albo nie wart glosu?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:02:56 GMT 1
mi się właśnie podobała wczoraj przed linczem jesieniara wykonując te swoje głupie manewry, próba rozpalenia ogniska pod dupą względnie spokojnym zawodnikom w sytuacji stresowej przedlinczowej jak najbardziej na plus Mówisz o tym shitpostingu o 23? xD Carles Puyol jak chcesz sobie poczytać jakieś pozatożsamościowe dopierdalanie się do Sędziego, to tak ze dwie strony wstecz To bylo nawet 4 strony wstecz i widzialem ze sie bardzo motal wiec moze jest winny albo to ameba i go nie szkoda, ale ja zostaje przy swoim i glosuje na Jesieniare.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:04:44 GMT 1
Puyol a czemu masz jesieniare za winną, wszystko Ci wytłumaczę
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 21:06:31 GMT 1
Pawlak w tej swojej analizie odsyłasz żeby sprawdzić co pisałem o ljokelsoju przed linczem jak nie napisałem ani słowa. Czemu analizując moje posty nie zwróciłeś na to uwagi opisując całe zjawisko? Zwróciłem. To, że nic o nim nie pisałeś, a zagłosowałeś to też jakaś informacja. A wprost zwróciłem na to uwagę jeszcze wcześniej, w innych postach, ale nasrałem ich tyle, że nie znajdę xd Natomiast Sędzia raczej winny, co Ciebie raczej uniewinnia, więc trochę teraz szkoda strzępić już na to ryja.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:11:39 GMT 1
Puyol a czemu masz jesieniare za winną, wszystko Ci wytłumaczę Bo byla aktywna przy linczu i nawet szukala na kogo by tu zrobic masowke a glosu nie wyslala. Nie kupuje tego jej tlumaczenia. Do tego nie podoba mi sie to co pisala o Dutchu i Smutek, Depresja, Niepewnosc ze to sa raki ktore nalezy wyciac ale nie wymienia ich jako kandydatow do linczu. Do tego przepychanka ze Smutek, Depresja, Niepewnosc wydaje mi sie sztuczna, taka ustawka 2 mafiozow. No i jeszcze uniewiniala Trumpa a jak sie przyczepilem do jednego posta ktory moim zdaniem smierdzial to napisala ze Trump jednak mafia. Tak jakby podpinala sie pod kolege z mafii.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 21:13:34 GMT 1
Pociski w stronę Jesieniary. Puyol w natarciu.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 21:13:55 GMT 1
Czy doczeka się repliki?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 21:15:40 GMT 1
Szlachcic komentuje, jakby był z rodu Szpakowskich. Kto chce skomentować jego śmierć w linczu?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:20:38 GMT 1
szukanie masówki może być sposóbem na wyciągnięcie kogoś z komfortowej sytuacji i ma na celu sprawdzenie jak się wtedy zachowa żeby mieć więcej podstaw do oceny takowego zawodnika. Świaczy to raczej o chęci posunięcia sytuacji w mieście do przodu co jest mile widziane. Choć wygląda niespójnie i wkurwiająco
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 21:22:36 GMT 1
|
|