|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 16:43:58 GMT 1
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 16:45:39 GMT 1
Ty sie nie boisz?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 16:47:51 GMT 1
Oczywiście, że nie
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 16:48:33 GMT 1
Ale wogle czy linczu?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 16:50:44 GMT 1
Niczego się nie boję. Nie można oślepić światła.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 29, 2020 16:56:04 GMT 1
Witajcie panowie bracia! Niech Pan Bóg sprawiedliwy jeśli kiedyś karał różnymi plagami złych łotrów, szelmów i brygantów bez czci i sumienia tako niech i teraz pokaże swą sprawiedliwość nad krwi ludzkiej rozlewcami, niech ich piorunami strzaska, nich ich ziemia pożre a pierwsza kula nie ominie!
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 16:56:09 GMT 1
Kto się boi smutku i depresji?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 16:58:34 GMT 1
W dzisiejszym odcinku tematem naszych rozważań będą czarne dziury. Czarne dziury to najsilniejsze obiekty astronomiczne we wszechświecie. Istnieją miliardy czarnych dziur, przyjrzyjmy się jednej z nich, Carlesowi Puyolowi: Mafia może się podpiąć... No to niech się podpina, w czym problem? Szybciej się ich wyłapie Jak wszyscy zaglosuja na tego samego to jak ich rozpoznasz? A skąd twoje obawy, że wszyscy mieliby zagłosować na tego samego? Na kogo niby?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 29, 2020 17:07:04 GMT 1
Jak wszyscy zaglosuja na tego samego to jak ich rozpoznasz? A skąd twoje obawy, że wszyscy mieliby zagłosować na tego samego? Na kogo niby? Na przyklad na mnie, bo to mnie oskarzyla o bycie w mafii sashastrunin. Jak kiedys gralem to przed drugim linczem sie nie oskarzalismy, tylko robilismy tajne glosowania.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 29, 2020 17:10:51 GMT 1
Każda informacja i oskarżenie jest ważne w ostatecznym rozrachunku, inaczej dzień pierwszy byłby niezwykle spokojny. A jak spokojny to i nudny.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 29, 2020 17:15:46 GMT 1
Od oskarżeń i reakcji na nie biorą się pierwsze głosy. Bo niby z czego innego?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 17:28:56 GMT 1
Niczego się nie boję. Nie można oślepić światła. A szanowny pan nie powinien jednak troszkę więcej bojaźni wykazywać? Chyba że do Smutku, Depresji i Niepewności doszło Zrezygnowanie i Desperacja, a stąd prosta droga do zguby!
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 17:29:55 GMT 1
A skąd twoje obawy, że wszyscy mieliby zagłosować na tego samego? Na kogo niby? Na przyklad na mnie, bo to mnie oskarzyla o bycie w mafii sashastrunin. Jak kiedys gralem to przed drugim linczem sie nie oskarzalismy, tylko robilismy tajne glosowania. No to oskarż w odwecie sashęstrunin. Mafia kompletnie zgłupieje, bo nie będzie wiedziała pod kogo się podpiąć. Tak się pogubią, że łatwo ich zlinczujemy. Czyż to nie jest piękne?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 17:48:33 GMT 1
Marku, odpisz, proszę
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 17:50:04 GMT 1
Puyol - jeśli to takie dobre, żeby się nie oskarżać, to czemu tego nie robić przez całą rozgrywkę?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 17:51:02 GMT 1
Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że masówka na Carlsie to bardzo dobry pomysł. Poświęcimy 1 osobę, aby pozostałe 15 poczuło ulgę. Osobiście nie lubię tej niepewności przed pierwszym linczem, bo to trochę taka loteria.
A tak, mimo że straciliśmy jeden dzień, to każdy sobie może odetchnąć z ulgą, grać swoje i być bardziej agresywny wobec innych nie bojąc się, że powtórzy się głupi błąd z ostatniej edycji.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 29, 2020 17:57:37 GMT 1
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 18:04:06 GMT 1
No, oficjalne przywitanie mamy już za sobą więc czas na przywitanie muzyczne.
Cofnijmy się na chwile do roku 2002, kiedy drugą kryształową kulę zdobył Adam Małysz, a pierwszą Mariusz Pudzianowski. Po dziewięcioletniej przerwie nasz kraj odwiedza prezydent Rosji Władimir Putin, a na półoficjalnym bankiecie powitalnym, na którym miałem przyjemność zajadać się arcysmacznym polsko-rosyjskim jadłem, bardzo wówczas popularny zespół Wilki, prezentuje premierowo swój nowy wielki hit - Baśkę
Marek Niedźwiedzki, z którym siedziałem wtedy w loży kopnął mnie porozumiewawczo pod stołem kiedy niesamowicie charyzmatyczny wokalista grupy Robert Gawliński zaśpiewał dwie pierwsze - jak na ówczesne czasy bardzo kontrowersyjne linijki. Ilość interpretacji owych wersów które słyszałem przez ostatnie 18 lat przekracza Państwa pojęcie i to jest piękne. Niech każdy rozumie je po swojemu. Muzyka - jak Charles Puyol - obroni się sama.
Patrzcie i uczcie się, jak pięknie można napisać: 'podejrzewam sashę strunin; zostawcie puyola' na stronę A4 A za co podejrzewa sashęstrunin? Za piosenkę i to nawet nie jej. Czemu nie potrafi tego wytłumaczyć?
80% na mafijność Sierockiego na ten moment. Wysyłam głos.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 29, 2020 18:13:44 GMT 1
Podziwiam determinacje
a może nie?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 18:43:07 GMT 1
Skończyłam już kakałko i Sparksa, byłam na spacerku:
a teraz pora na korzenną herbatkę z chilli.
Kogo linczujemy? 😊 😊 😊
Czekam na odpowiedzi, że mnie, głuptaski. 🤗
|
|