|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 21:24:39 GMT 1
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:25:35 GMT 1
A co z pozostalymi zarzutami? I jeszcze pytanie do ciebie Sierocki czemu wczoraj stwierdziles ze nie bedziesz gral bo zepsula ci sie klawiatura? Nie mogles pisac z telefonu? Przeciez chyba nie trzeba pisac kilkudziesieciu postow a do napisania kilku telefon wystarczy.
Edit to do Sierockiego
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 21:33:01 GMT 1
Dobra, Puyol. Przekonałeś mnie. Wysyłam na Ciebie głos.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:34:12 GMT 1
Bo to bardzo wygodne nie uczestniczyc w grze przy linczu mozna umyc rece ze sie nie naciskalo na linczowanie podejrzanego bo sie nie gralo. To samo dzisiaj z sasha ktora tez napisala ze jej tak jakby nie ma chociaz jakies posty pisze. Wogle to czy dalej uwazasz sashe za winna bo miala smierdzacy poczatek?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 21:35:43 GMT 1
No ale Puyol, zobacz, nie głosując jeszcze bardziej zwróciłem na siebie uwagę. Po co miałbym to robić, będąc w mafii? Mafia nie lubi rzucać się w oczy.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:36:12 GMT 1
Dobra, Puyol. Przekonałeś mnie. Wysyłam na Ciebie głos. Dlaczego na mnie przeciez pisales ze jestem niewinny. Widze ze mscisz sie za oskarzenia.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:36:55 GMT 1
Patrzy się na to zawsze przez pryzmat swojego doświadczenia i ja często jako niewinny miewałem problemy z wysłaniem głosu, a jako winny nigdy. Może w teorii odwrotnie niż się wydaje, ale tendencja jest raczej taka.
Na telefonie mogę na bieżąco coś szybko wyjaśnić albo na coś odpowiedzieć, ale nie ma mowy o normalnym prowadzeniu rozgrywki już nie mówiąc o kreowaniu się co chciałem wczoraj robić, ale nie miałem niestety ku temu możliwości, więc wolałem rozwiązać sytuację w taki sposób. Nikomu korona z głowy nie spadła w czasie oczekiwania na mnie, no może oprócz ljkoelsoja
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:39:56 GMT 1
No ale Puyol, zobacz, nie głosując jeszcze bardziej zwróciłem na siebie uwagę. Po co miałbym to robić, będąc w mafii? Mafia nie lubi rzucać się w oczy. Moze po to zeby teraz pisac ze tego bys nie zrobil jakbys byl w mafii.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:40:25 GMT 1
Jeżeli pytanie o winę saszy jest do mnie to ja nigdy nie napsisałem, że jest winna
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 21:42:11 GMT 1
No ale Puyol, zobacz, nie głosując jeszcze bardziej zwróciłem na siebie uwagę. Po co miałbym to robić, będąc w mafii? Mafia nie lubi rzucać się w oczy. Moze po to zeby teraz pisac ze tego bys nie zrobil jakbys byl w mafii.
Więc sam widzisz, że to nie jest ani argument za moją winą, ani za niewinnością.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:47:16 GMT 1
Patrzy się na to zawsze przez pryzmat swojego doświadczenia i ja często jako niewinny miewałem problemy z wysłaniem głosu, a jako winny nigdy. Może w teorii odwrotnie niż się wydaje, ale tendencja jest raczej taka. Na telefonie mogę na bieżąco coś szybko wyjaśnić albo na coś odpowiedzieć, ale nie ma mowy o normalnym prowadzeniu rozgrywki już nie mówiąc o kreowaniu się co chciałem wczoraj robić, ale nie miałem niestety ku temu możliwości, więc wolałem rozwiązać sytuację w taki sposób. Nikomu korona z głowy nie spadła w czasie oczekiwania na mnie, no może oprócz ljkoelsoja Czy ty chcesz przemycic ze jestes doswiadczonym graczem i niewarto cie linczowac? Poza tym moze dzieki temu ze cie nie bylo uniknales atakow i moze linczu. A przy tym zabiles niewinnego, czemu wlasnie jego? Bo mial najmniej postow i mogl byc ameba ktora sie nie przyda?
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:49:10 GMT 1
Jeżeli pytanie o winę saszy jest do mnie to ja nigdy nie napsisałem, że jest winna Napisales ze miala smierdzacy poczatek to chyba jednak byla sugestia winy.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:49:40 GMT 1
Freeman, a Ty jakie masz zdanie o Smutku, Depresji i Życiowej Porażce?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 21:54:06 GMT 1
Jeżeli pytanie o winę saszy jest do mnie to ja nigdy nie napsisałem, że jest winna Napisales ze miala smierdzacy poczatek to chyba jednak byla sugestia winy.
Lubię tak rozpoczynać gierkę, podczas kreowania się piszę o jakiejś osobie dobre słowo, o innej złe i patrzę co z tym zrobią. Niemniej jest nawet kilka rzeczy które mi się w Saszy niepodobają, jednak daje dużo wartościowego contentu i dobrze, że sobie gra. Jeśli będę ją chciał kiedyś linczować to tymi powodami się na pewno podzielę.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 21:54:26 GMT 1
Moze po to zeby teraz pisac ze tego bys nie zrobil jakbys byl w mafii.
Więc sam widzisz, że to nie jest ani argument za moją winą, ani za niewinnością.
Ja pozostaje przy swoim ze ten ruch byl dziwny. Poza tym dalej sa inne zarzuty jak pomijanie Dutcha i Smutek, Depresja, Niepewnosc ktore sa rakami do wyciecia ale jednak nie dzis i uniewinnienie Trumpa zeby potem stwierdzic ze Trump moze byc w mafii.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 21:56:01 GMT 1
Szybka masówka na Dutchu, póki go nie ma?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 21:57:39 GMT 1
Szybka masówka na Dutchu, póki go nie ma? Jesieniara znowu nie wyśle głosu xD
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 21:58:23 GMT 1
No jak nie zbiorę chętnych to nie wyślę
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:00:48 GMT 1
Szybka masówka na Dutchu, póki go nie ma? Znowu siejesz zamet przed linczem?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 22:01:05 GMT 1
Dutch się dzisiaj na coś w ogóle bardzo zezłościł ale nie do końca rozumiałem na co
|
|